Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-03@08:47:11 GMT

پمپئو عازم امارات شد

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۴۷۴۷۵

پمپئو عازم امارات شد

به گزارش افکارنیوز،

مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا، امروز شنبه عازم امارات است تا با محمد بن زاید آل نهیان ولیعهد ابوظبی دیدار کند.

گفته می‌شود که هدف از این سفر، گفتگو درباره قرارداد ۲۳ میلیارد دلاری فروش تسلیحات به امارات و پرداختن به مسائل دوجانبه ازجمله همکاری‌های امنیتی است.

علاوه بر این، در بیانیه هفته جاری وزارت خارجه آمریکا، مقابله با نفوذ ایران نیز از جمله اهداف دیدار او با ولیعهد امارات عنوان شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طرح واگذاری تسلیحات از جمله جنگنده‌های اف ۳۵ به امارات که یکی از توافق‌های جانبی عادی‌سازی رابطه با رژیم صهیونیستی بود؛ در کنگره آمریکا استقبال سردی شده است.

چندی پیش، سناتور «کریس مورفی» در این باره گفته بود: امارات متحد آمریکا است اما گریزی از این موضوع نیست که اماراتی ها سابقه انتقال سلاح های ایالات متحده به شبه نظامیان افراطی را داشته و قوانین بین المللی در لیبی و یمن را نقض کرده اند. حداقل آمریکا نباید در روند فروش تسلیحات به این کشور عجله کند.

مورفی یکی از سه سناتور آمریکایی است که به دنبال ارائه طرحی برای ممانعت از فروش تسلیحات به امارات هستند.

چهارشنبه هفته گذشته، «باب منندز» سناتور دموکرات و «رند پال» سناتور جمهوریخواه، اعلام کردند که چهار قطعنامه جداگانه را در رد طرح ترامپ برای فروش پهپادهای «ریپر»، جت های جنگی «اف -۳۵»، موشک های هوا به هوا و جنگ‌افزارها و مهمات دیگر ارائه خواهند کرد.

اعضای کنگره که هفته پیش در جریان این طرح قرار گرفته‌اند، می‌گویند که این فروش عظیم تسلیحاتی موازنه قدرت در خاورمیانه را تغییر می‌دهد. بسیاری از نمایندگان همچنین نگران هستند که امارات از این تسلیحات علیه غیرنظامیان در یمن استفاده کند. این تسلیحات ساخت شرکت‌های «جنرال اَتُمیکز»، «لاکهید مارتین»، و «ریتیان» است.

هر چند این قطعنامه‌ها توجه قانونگذاران را جلب خواهد کرد و ممکن است تحویل این تسلیحات را به تاخیر بیندازد ولی بعید است موجب توقف آن شود.

چنین قطعنامه هایی باید مورد تائید اکثریت سنا قرار بگیرد که کنترل آن در اختیار جمهوریخواهان است. گذشته از آن، این قطعنامه‌ها حتی در صورت تصویب شدن در کنگره، با وتوی ترامپ روبرو خواهند شد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: امارات فروش تسلیحات ایران عادی سازی رابطه امارات فروش تسلیحات پمپئو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۷۴۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استولتنبرگ: اعتماد اوکراین به ناتو خدشه‌دار شده است

دبیرکل ناتو گفت به دلیل تاخیر و ناکامی در ارسال برخی تسلیحات به اوکراین، اعتماد این کشور اروپایی به اعضای ناتو خدشه‌دار شده است.

به گزارش ایسنا، آمریکا اخیرا کمک‌هایی را به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار برای اوکراین تصویب کرد اما «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین از سرعت انتقال تسلیحات غربی به کشورش ناراضی است و ادعا می‌کند که «روسیه از سرعت پایین انتقال تسلیحات بهره می‌برد.»

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز گفت: «چنین ناکامی‌هایی نشان می‌دهد زمان آن رسیده است که هماهنگی کمک‌های نظامی بین‌المللی به کی‌یف را بازسازی کنیم. ما به یک چارچوب قوی‌تر و نهادینه‌شده برای این حمایت‌ها از اوکراین نیاز داریم.»

استولتنبرگ به بن‌بست کمک‌های آمریکا به اوکراین به‌عنوان «نمونه‌ای از کوتاهی‌های اعضای ناتو» اشاره کرد. این کمک‌ها پیشتر توسط مجلس سنای آمریکا پیشنهاد شده بود اما به دلیل مخالفت جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در وضعیت نامعلومی به سر می‌برد.

دبیرکل ناتو هم‌چنین تاکید کرد: «البته این واقعیت که ما هنوز آنچه را که وعده داده‌ایم به اوکراین ارسال نکرده‌ایم، اعتماد این کشور نسبت به اعضای ناتو را خدشه‌دار کرده است.»

او این اظهارات را پس از سفر به کی‌یف عنوان کرد و افزود: «کی‌یف همچنان به متحدانش ایمان دارد و اکنون نوبت آنهاست که تسلیحات و کمک‌ها را به اوکراین ارسال کنند.»

ینس استولتنبرگ خاطر نشان کرد که یکی از راه‌های جلوگیری از نقص‌های آتی در کمک‌های نظامی به اوکراین، «ارائه نقش هماهنگ‌کننده‌تر به ناتو و تهیه یک برنامه چند ساله است که کمک‌های مورد انتظار از هر متحد را مشخص می‌کند.»

این پیشنهادات در حالی عنوان می‌شوند که روسیه در میدان نبرد به تدریج در حال کسب دستاوردهای بیشتر است. اگرچه بسته‌های کمکی متعددی به کی‌یف سرازیر می‌شوند، اما اوکراین با مشکل کمبود نیروها عمیقا دست‌وپنجه نرم می‌کند و همین مسئله به نقطه ضعف بزرگی برای او در میدان جنگ بدل شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انتقاد تند برنی سندرز از سیاست‌های بایدن درباره فلسطین
  • آمریکا در حال کار بر روی یک توافق امنیتی بلندمدت با اوکراین است
  • انتقاد تند «برنی سندرز» از سیاست‌های بایدن درباره فلسطین
  • چین به بحث کنترل تسلیحات هسته‌ای ورود نمی‌کند
  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟
  • نبنزیا: شورای امنیت به گروگان آمریکا تبدیل شده است
  • بایدن: حماس تنها مانع آتش بس فوری در غزه است
  • استولتنبرگ: اعتماد اوکراین به ناتو خدشه‌دار شده است
  • ◄ وزیر راه و شهرسازی عازم ابوظبی شد
  • چند کشور غربی به دنبال کاهش فروش تسلیحات نظامی به اسراییل هستند