Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه ایرنا از  خانه ملت، محمد حسین فرهنگی، بعد از برگزاری نشست آزمایشی نمایندگان مجلس به صورت مجازی در جمع خبرنگاران گفت: جلسه مجازی آنلاین برای شناسایی ایرادات و رفع آن برگزار شد  و ۲۰۳ تن از نمایندگان توانستند ارتباط خود را برقرار کنند، از این رو امکان برگزاری جلسات به صورت تلفیقی(حضور فیزیکی و مجازی) وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس افزود: با توجه به شرایط قرنطینه دو هفته‌ای مقرر شد جلسات صحن در روزهای یکشنبه و چهارشنبه و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شود. نیمی از نمایندگان مجلس در صحن علنی به صورت حضوری و نیمی دیگر به صورت مجازی در جلسه حضور خواهند یافت.

وی با بیان اینکه بر همین اساس نه جلسات صحن تعطیل خواهد شد و نه از پروتکل‌های بهداشتی تخطی می‌شود، ابراز داشت: نمایندگانی که دارای صندلی با شماره‌های فرد هستند در صحن و مابقی در محل کمیسیون تلفیق و ساختمان مشروطه به صورت مجازی حضور خواهند داشت و در روز چهارشنبه این شیوه بالعکس خواهد شد.

محدودیت حضور نمایندگان و مهمانان در صحن و کمیسیون‌ها

فرهنگی افزود: زمان برگزاری جلسات علنی نیز از از ۷ و ۴۵ دقیقه صبح تا ۱۱ و ۳۰ دقیقه خواهد بود و مابین آن تنفس جهت ضدعفونی محل حضور نمایندگان برقرار خواهد شد ضمن اینکه همچنین مراسم نماز جماعت و پذیرایی هم برگزار نخواهد شد.

عضو هیات رییسه مجلس درباره حضور محدود مهمانان صحن و کمیسیون‌ها هم گفت: زمان جلسات کمیسیون‌ها در دو هفته پیش رو، صبح های دوشنبه و سه شنبه و با حضور دو سوم اعضای کمیسیون‌ها در محل‌های تعیین شده در مجلس خواهد بود.

محدودیت حضور خبرنگاران در صحن

وی ادامه داد: از نمایندگان درخواست شده به حوزه‌های انتخابیه خود نرفته و مراجعات حضوری نداشته باشند تا مشکلی از این طریق پیش نیاید.

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره نحوه حضور رسانه‌ها در مجلس طی دو هفته آتی هم گفت: خبرنگاران به صورت محدود در مجلس حضور داشته و جلسات صحن را پوشش خواهند داد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم محمدحسین فرهنگی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم محمدحسین فرهنگی مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم محمدحسین فرهنگی اخبار کنکور کمیسیون ها خواهد شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۷۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود

«عبدالوحید فیاضی» منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به آرایش سیاسی مجلس آینده اظهار کرد: فراکسیونی که منافع ملی را اولویت اصلی خود دانسته و خود را ملزم به تحقق مطالبات مردم بداند، قطعاً مهم‌ترین فراکسیون و فراکسیون اکثریت مجلس دوازدهم باید باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا تفاوت‌های سیاسی و حزبی منتخبان مجلس آینده باعث می‌شود که آن‌ها در مجلس آینده با یکدیگر وارد چالش شوند، افزود: در حال حاضر شاهد تنوع و تکثر از لحاظ گرایش سیاسی و حزبی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم اما قطعاً تمام تلاش خود را می‌کنیم که این تفاوت‌ها منجر به اختلاف اساسی بین نمایندگان مجلس آینده یا به عبارت دیگر، یقه‌گیری آن‌ها نشود.

فیاضی درباره گزینه احتمالی ریاست مجلس دوازدهم، گفت: از آنجایی که شاهد تکثر و گستردگی گرایش‌های سیاسی بین منتخبان مجلس دوازدهم هستیم، پیش‌بینی درباره ریاست مجلس دوازدهم تا حدودی سخت است.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم در ادامه درباره راهکارهای تحقق شعار سال، اظهار کرد: مجلس دوازدهم باید در آغازین روزهای خود درباره راهکارهای رفع مشکلات اقتصادی کشور با رویکرد جهش تولید مسایل لازم را در نظر گیرد.

فیاضی گفت: مسأله مهم بعدی درباره مشارکت مردم است و مجلس دوازدهم باید مکلف باشد که درباره مشارکت مردم بازنگری‌های لازم را داشته باشد؛ مشارکت مردم باید در حوزه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی و کاملاً به صورت همه‌جانبه در نظر گرفته شود چراکه حکمرانی درست زمانی محقق می‌شود که مشارکت مردم را شاهد باشیم.

منتخب مردم نور و محمودآباد در مجلس دوازدهم گفت: ما بعضاً از جهش تولید و رفع تورم حرف می‌زدیم اما مشارکت مردم را نادیده می‌گرفتیم و به همین دلیل، فرمایش مقام معظم رهبری درباره مشارکت مردم در امر تولید می‌تواند بسیار مؤثر باشد و زمینه مشارکت مردم را در عرصه اقتصادی فراهم کند.

وی تصریح کرد: در امر اقتصادی، موانعی برای مشارکت مردم وجود دارد که برخی از این موانع، مربوط به موانع تولید و صدور و دریافت مجوز کسب و کار است که مجلس و دولت باید با همکاری یکدیگر، به دنبال گره‌گشایی از مشکلات اقتصادی مردم و مشارکت مردم در حوزه اقتصاد باشند.

فیاضی تاکید کرد: اصلاح نظام بانکی و ارزی هم مسأله بسیار مهمی است چراکه ما در حال حاضر شاهد افزایش شدید قیمت ارز هستیم که به علت فقدان مدیریت در حوزه ارز است؛ دلارزدایی هم بسیار ضرورت دارد چراکه سلطه دلار به نظام اقتصادی ما آسیب وارد کرده و باید با سیاست‌های درست کاری کنیم که نقش دلار در اقتصاد کشور به مرور کمرنگ شود.

کد خبر 6084389 زهرا علیدادی

دیگر خبرها

  • رمزگشایی از علنی شدن اختلاف دولت و مجلس /آصفری: حذف قالیباف؟ بعید است /حاجی دلیگانی: تا روز آخر بر مجلس نظارت خواهیم کرد
  • لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی صحن علنی مجلس قرار خواهد گرفت
  • نمایندگان مجلس دوازدهم «یقه‌گیری» نخواهند کرد
  • شاهد «یقه‌گیری» نمایندگان مجلس دوازدهم نخواهیم بود
  • بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در جلسات هفته جاری مجلس
  • بررسی لایحه جداول بودجه ۱۴۰۳ در دستور کار هفتگی مجلس قرار خواهد گرفت
  • استقرار شعب ویژه برای رسیدگی به تخلفات انتخاباتی در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • مجلس در این هفته| ساماندهی اجاره و اصلاح مالیات بر سوداگری
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • انتخابات در خرم‌آباد و چگنی به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود