Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کاشمر، با گذشت سیصد و اندی روز از شهادت سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی، همچنان نام او منشاء حرکت‌های جهادی بسیاری می‌شود. این بار در مبارزه با کرونا جوانان کاشمری کمر همت بسته و به نام سردار دل‌ها ایده تازه‌ای را رقم زدند.

کمک مؤمنانه با آمارهای جدید کرونا و بعد از اعلام رزمایش مواسات و همدلی توسط رهبر معظم انقلاب، جان تازه گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دنبال گروهی بودم که ایده‌ای نو داشته باشند؛ قرارگاه حاج قاسم سلیمانی به مرکزیت امامزاده سید حمزه کاشمر یکی از همان‌جاهایی است که دغدغه شان سلامتی تمام هم شهری‌هاست، از فقیر گرفته تا غنی. 

این جوانان، کاشمر را به ۵۱ بخش تقسیم کرده اند و طبق برنامه ریزی، هر کدام از این بخش ها مسؤول توانمندی دارد و جلسات و کارها آغاز شده است.

نتیجه تمام این جلسات و هم اندیشی ها، قرارگاه مردمی- جهادی به نام حاج قاسم سلیمانی است که عملیات ۱۴ روزه آن شکل گرفت که این عملیات‌ها تا شکست قطعی کرونا تداوم خواهد داشت.

ایده قرارگاه: پیشگیری به‌جای درمان

سخنگوی قرار گاه مردمی- جهادی حاج قاسم سلیمانی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اینطور می‌گوید: ما برای دستیابی به چهار هدف برنامه‌ریزیِ عملیاتی کرده‌ایم؛ معتقدیم پیشگیری بهتر از درمان است و در وهله اول به دنبال تقویت سیستم ایمنی عامه مردم شهرمان هستیم آن هم با نهادینه کردن تغذیه سالم، همان‌هایی که مرسوم سفره مادربزرگ‌هایمان بود، از جمله آش بلغور شیر و اشکنه بنه و دیگر غذاها از آموزش گرفته تا توزیع بسته های غذایی سالم، در برنامه عملیاتی ۱۴ روزه قرارگاه سلامت ما گنجانده شده است.

حجت الاسلام محمد فرازی ادامه می‌دهد: بخش دیگر عملیاتی در گروه ما، استرس‌زدایی و زنده‌نگه داشتن امید در شهر است. کاری متفاوت از رسانه‌های رسمی، اطلاع رسانی آمار مرگ و میر و تعداد کرونایی ها جز ایجاد نگرانی و اضطراب و در نهایت ضعف سیستم ایمنی مردم، حاصلی ندارد.

وی معتقد است در سال‌های گذشته برای تمام ما سرماخوردگی، آنفولانزا، تب ولرز و مشکلات گوارشی رخ می داد؛ اما امسال چاشنی کرونا، مردم را مضطرب کرده است و در مواردی سبب فوت بیمار هم می‌شود.

سخنگوی قرارگاه جهادی حاج قاسم سلیمانی در معرفی هدف سوم قرارگاه به صحبت رهبر انقلاب اشاره کرده و می‌گوید: تمام این کارهایی که ما به عنوان گروه جهادی، کادر بهداشت و غیره انجام می دهیم، اسباب است و آن چیزی که به این اسباب روح می بخشد، "دعا" است.

وی از جمله برنامه های در حال اجرا، در راستایِ هدف معنویت و دعا که با همکاری امور مساجد شهرستان در حال انجام است را این‌طور توضیح می‌دهد: پخش دعای هفتم صحیفه سجادیه قبل از هر اذان و پخش دعای فرج بعد از هر اذان در تمام مساجد سطح شهر، چاپ و پخش متن دعای هفتم صحیفه سجادیه با همکاری خادمان امامزاده سید حمزه در بین مردم و ختم دسته جمعی این دعاهای گرانقدر به نیت شفای بیماران انجام می‌شود.

هدیه قرارگاه به کاشمری‌ها بسته تقویت سیستم ایمنی بدن

سخنگوی قرارگاه جهادی حاج قاسم سلیمانی از سبدهای غذایی خاص و ویژه در راستای تحقق هدف چهارم که حمایت و معیشت است، خبر می‌دهد و می‌افزاید: با همکاری ستاد اجرایی فرمان امام(ره)، سبد غذایی خاص و ویژه اقشار آسیب پذیر شهر کاشمر، آماده کرده ایم که شامل عسل، سیاهدانه، تقویت کننده گیاهی و سنتی سیستم ایمنی بدن، نمک طبیعی، بنه، نخود، بلغورشیر، اسفند و دمنوش‌هایی از قبیل آویشن، گل محمدی و غیره است.

وی توضیح می‌دهد: استفاده از این بسته سبب تقویت سیستم ایمنی همشهریانی می شود که توان خرید این اقلام را ندارند. در این عملیات پیش‌بینی یک هزار سبد غذایی شده که ارزش هر سبد غذایی تقریبا ۱۳۰ هزار تومان می شود.

به گفته سخنگوی قرارگاه جهادی حاج قاسم سلیمانی پیاده سازی این چهار هدف، به واسطه پنج کارگروه و ۱۴ محور در شهرستان کاشمر در حال انجام است.

 وی این ایام را به روزهای دفاع مقدس تشبیه کرده و معتقد است اساس کار جهادی، حضور مردم است، خانم و آقا، دانش آموز و کاسب و طلبه، در هر قشری و با هر لباسی پای کار جهادی- بهداشتی قرارگاه هستند و هدف شان کسب رضای خدا و ایمن کردن شهر و عزیزانشان در برابر کرونا است.

انتهای پیام/ 70054

منبع: فارس

کلیدواژه: جهادی حاج قاسم سلیمانی تقویت سیستم ایمنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۸۰۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این ویتامین چربی کبد را دفع می‌کند | روش‌های کاربردی برای تقویت سلامت کبد

به گزارش همشهری آنلاین، علاوه بر این وضعیت سلامتی کبد بیش از آنچه فکر کنید زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بنابر اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، بیش از ۴.۵ میلیون بزرگسال ۱۸ ساله و بالاتر در این کشور به بیماری‌های کبدی مبتلا می‌شوند.

چرا سلامتی کبد بسیار مهم است؟

دکتر سودا کودالی متخصص کبد می‌گوید: کبد عضو مهم بدن است که چندین عملکرد حیاتی انجام می‌دهد اما با اینکه تعداد زیادی به بیماری‌های آن مبتلا می‌شوند، کمتر تشخیص داده می‌شود و افراد، معمولا تا وقتی به بیماری‌های کبدی بسیار پیشرفته دچار نشده‌اند به متخصص مراجعه نمی‌کنند؛ یعنی زمانی که گزینه‌های درمانی بسیار محدود شده‌اند.

به گفته دکتر کودالی، برای چندین بیماری که سلامتی کبد را تحت تاثیر قرار می‌دهند، گزینه‌های درمانی وجود دارند و به همین دلیل تشخیص زودهنگام بیماری کلید اصلی است.

برخی عوارض کبد ناسالم

عوامل متعددی می‌توانند باعث بیماری کبد شوند از جمله عفونت، چربی و مشکلات ایمنی. به گفته دکتر کودالی، پیامد بیماری‌های کبدی طولانی‌مدت فارغ از اینکه چه عاملی موجب آسیب کبدی شده است، شرایطی به نام سیروز کبدی یا آسیب‌دیدگی شدید کبد را به وجود می‌آورد که در صورت ابتلا، بافت سالم کبد تخریب و بافت‌های نسجی نامنظم و زخمی جایگزین آن می‌شوند.

سیروز کبدی خطر ابتلا به سرطان کبد را نیز افزایش می‌دهد و سایر عوارض آن که ناتوانی کبد در انجام دادن چندین عملکرد مهم را در پی دارد، می‌تواند کار فرد را به بستری‌ شدن در بیمارستان بکشاند، بر کیفیت زندگی تاثیر بگذارد و در اغلب موارد به پیوند کبد منتهی می‌شود.

مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت

به گزارش ایندیپندنت، مهم‌ترین کاری که می‌توان برای سلامتی کبد انجام داد، رعایت یک رژیم غذایی متعادل و غنی از آنتی‌اکسیدان، ویتامین‌ و مواد معدنی ضروری است و به گفته دکتر کودالی، رژیم غذایی مدیترانه‌ای می‌تواند نمونه بسیار خوبی باشد.

رژیم غذایی مدیترانه‌ای حاوی انواع سبزیجات، فیبر و آنتی‌اکسیدان است و بر مصرف ماهی‌های دارای اسیدهای چرب امگا، مغزها و سایر مواد معدنی و ویتامین‌ها، پروتئین‌ها و کربوهیدرات‌ها در حد تعادل تاکید می‌کند.

روش‌های دیگر تغذیه برای تقویت سلامت کبد

دکتر کودالی می‌گوید: به جای مصرف بی‌رویه ویتامین‌ها و مکمل‌ها، رعایت یک رژیم غذایی متعادل باید در مرکز توجه قرار گیرد، با این حال آشکار شده که ویتامین E در رفع چربی و التهاب کبد مفید است.

به گفته او، برخی پژوهش‌ها نیز نشان می‌دهد ممکن است در بیماران مبتلا به کبد چرب، سطح پایین ویتامین D دیده شود، اما برای تایید اینکه آیا مکمل ویتامین D واقعا در پیشگیری از بیماری کبد چرب مفید است یا این‌ روند را معکوس می‌کند، به تحقیقات و مطالعات بیشتری نیاز است.

برخی روش‌های دیگر برای بهبود سلامت کبد

طبق توضیحات دکتر کودالی، کبد چرب یکی از دلایل اصلی بیماری‌های کبدی است که عامل ثانویه فاکتورهای خطر مانند فشار خون بالا، دیابت، کلسترول و تری‌گلیسیرید بالا به شمار می‌رود که همگی باید کاملا تحت کنترل باشند.

او خاطر نشان می‌کند که عدم مصرف الکل، پیشگیری از چاقی و کاهش وزن با اصلاح رژیم غذایی و ورزش منظم از راهکارهای پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های کبدی است. همچنین توصیه می‌کند از مصرف گیاهان دارویی و مکمل‌های غیرضروری که به کبد صدمه می‌زنند، پرهیز کنید. ترک سیگار هم می‌تواند سلامتی کبد را تقویت کند و خواب کافی نیز تاثیر مثبتی بر کبد می‌گذارد. مراجعه منظم به پزشک نیز به عنوان یک اقدام‌ پیشگیرانه مهم است.

کد خبر 848914 منبع: ایسنا برچسب‌ها سلامت خبر مهم بیماری - کبد

دیگر خبرها

  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند
  • برگزاری اردوی جهادی سلامت در سروستان
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • روز خلیج فارس با شهنواز
  • این ویتامین چربی کبد را دفع می‌کند | روش‌های کاربردی برای تقویت سلامت کبد
  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • ۴ ادویه ضد آلزایمر
  • ارتقای شاخص‌های ایمنی صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران
  • هوش مصنوعی بی طرف نیست ؛ چشم بسته در جنگ شلیک می کند