Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-09@02:02:51 GMT

تست PCR کرونا تا چه زمانی مثبت می‌ماند؟

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۴۸۴۲۲

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا توضیحاتی درخصوص تست‌های PCR ارائه کرد و گفت: معمولا پس از دو تا سه هفته بعد از بهبودی، تست PCR باید منفی شود ولی در برخی افراد حتی پس از ۶ هفته از ابتلا باز هم تست PCR مثبت می‌شود که این افراد آلوده کننده نیستند، در این افراد عمدتا لاشه‌های ویروس در دستگاه تنفسی باقی می‌ماند و چون لاشه‌ها حاوی DNA هستند، در این روش تشخیص داده می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، دکتر مسعود مردانی درباره اینکه آیا علائمی مانند درد زیر شکم، سوزش ادرار، مشاهده خون در ادرار و... از علائم جحدید کرونا است یا خیر؟، گفت:این موارد علائم اختصاصی کرونا نیست، اما ممکن است فرد مبتلا به کرونا در طول ابتلا به بیماری دچار عوارض کلیوی هم بشود که این موارد عوارض جدید نیست و قرار هم نیست هر فرد مبتلا به کرونا این علائم را تجربه کند.

این متخصص بیماری‌های عفونی درباره تاثیر استفاده از نقاهتگاه‌ها، هتل‌ها و مسافرخانه‌ها در قرنطینه مبتلایان کرونا، اظهار کرد: سیاست فعلی وزارت بهداشت انجام تست بیشتر و کشف موارد بیماری و جداسازی افراد کرونا مثبت برای جلوگیری از انتقال بیماری به سایرین است. این موضوع عملی نمی‌شود مگر آنکه مکانی در نظر بگیریم برای افرادی که ممکن است دیگران را آلوده کنند و خود امکانات کافی برای رفتن به قرنطینه را ندارند.

وی افزود: از طرف دیگر تجربه سه ماه اخیر به ما نشان می‌دهد بیمارانی که به خانه می‌فرستیم نه تنها به درستی مسائل بهداشت فردی را برای عدم انتقال بیماری رعایت نمی‌کنند، بلکه کلیه‌ اعضای خانواده را هم درگیر می‌کنند. به همین دلیل استفاده از ظرفیت نقاهتگاه‌ها، هتل‌ها و مسافرخانه‌ها برای بیماران یک راهکار اساسی است. ما زمانی می‌توانیم موفق باشیم که پس از شناسایی فرد کرونا مثبت، پیگیری مناسبی هم انجام دهیم؛ وگرنه اینکه تست فرد مثبت شود و به رفتن به سر کار و حضور در جامعه ادامه دهد، فایده‌ای ندارد؛ زیرا همچنان گردش ویروس در جامعه ادامه دارد.

عضو کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا درباره عوارض طولانی مدتی که کرونا در مبتلایان باقی می‌گذارد، تصریح کرد: حدود ۱۰ ماه است که از این اپیدمی می‌گذرد، بر اساس اطلاعات ما بیمارانی هستند که پس از ابتلا شکایات غیر اختصاصی متعددی از کمر درد، گزگز دست‌ها، افسردگی، عدم تمرکز، اضطراب، بی‌خوابی، بی‌اشتهایی و ریزش مو دارند که از عوارض طولانی مدت کرونا است و چندی قبل دکتر فائوچی این عوارض را تحت عنوان کووید مزمن نام برد. یکی از مهم‌ترین علامت این افراد سندرم خستگی مزمن است؛ یعنی بعد از ابتلا به بیماری دچار خستگی می‌شوند که به مدت طولانی با آنها همراه است.

وی درباره احتمال مثبت شدن تست PCR کرونا پس از بهبودی فرد مبتلا، بیان کرد: معمولا پس از دو تا سه هفته بعد از بهبودی تست PCR باید منفی شود، ولی در برخی افراد حتی پس از شش هفته از ابتلا باز هم تست PCR مثبت می‌شود که این افراد آلوده کننده نیستند و حتی می‌توان مجوز بازگشت به کار برایشان صادر کنیم. در این افراد عمدتا لاشه‌های ویروس که در دستگاه تنفسی باقی می‌ماند چون حاوی DNA هستند در این روش تشخیص داده می‌شوند و به همین علت است که حتی پس از بهبودی پاسخ تستشان مثبت می‌شود.

مردانی در خاتمه تاکید کرد: جهشی که حدودا دو ماه پیش در ویروس اتفاق افتاد، آلوده کنندگی ویروس را ۳تا ۹ برابر افزایش داد و بعد از آن جهش جدیدی اتفاق نیفتاده است.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 هفته بسیج طرح معیشتی مجلس محدودیت های کرونایی تست ویروس کرونا انتخابات ریاست جمهوری آمریکا 2020 هفته بسیج طرح معیشتی مجلس محدودیت های کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۸۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، زهرا سید معلمی، اظهار داشت: هدف از این پویش اطلاع رسانی و آموزش در خصوص اهمیت نقش سلامت دهان و دندان در سلامت همه جانبه و سلامت عمومی افراد است. بین سلامت دهان ودندان و سلامت جسمی رابطه مشخصی وجود دارد و برخی از بیماری های دهان و دندان می تواند تاثیراتی در بیماری های دیگر داشته باشند و همینطور برخی بیماری های جسمی نیز می تواند برای دهان ودندان مشکلاتی ایجاد کند.

وی با بیان این که مصرف دخانیات (سیگار، قلیان و سیگار الکترونیکی) از مهم ‌ترین عوامل در ایجاد سرطان دهان بوده و سلامت مغز و قلب با سلامت دهان و دندان در ارتباط است، افزود: بیماری های شدید لثه و دیابت رابطه دو طرفه دارند و هر کدام از آن ها می تواند باعث تشدید بیماری دیگر شود، بنابراین توجه به سلامت دهان و دندان بسیار مهم است. البته خونریزی لثه‌ها در مسواک زدن نباید باعث ترک مسواک زدن شود.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان این که این پویش در روز اول به عنوان «دهان دریچه سلامت» به ارتباط این بیماری ها می پردازد و توجه مردم را به سلامت دهان و دندان معطوف و متمرکز می کند، ادامه داد: در روز دوم نیز شعار «سلامت دهان و دندان؛ سلامت کودک» را خواهیم داشت.

دکتر سیدمعلمی اضافه کرد: در این روز با حضور در مدارس و آموزش به دانش آموزان و معاینات دهان و دندان بچه ها، افزایش آگاهی نسبت به سلامت دهان و دندان را در مدارس و دانش آموزان انجام می شود تا اگر یک دانش آموز به اقدامات بهداشتی، درمانی نیاز داشت به مراکز جامع سلامت جهت دریافت خدمت معرفی شود.

وی بیان کرد: در روز سوم پویش هدف ما بر اهمیت دادن به سلامت دهان و دندان از دیدگاه نهادهای مردمی و سایر نهادهای دولتی متمرکز خواهد بود. در این روز به تبیین نقش سایر نهادها و افراد در بحث سلامت دهان ودندان پرداخته می شود که چه کمک هایی می توانند در این زمینه ایفا کنند. در کل هدف پویش سلامت دهان و دندان، آگاهی بخشی و حساس سازی مردم، جامعه و مسئولان در رابطه با اهمیت سلامت دهان و دندان است.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت در پایان با بیان این که خدمات اساسی و مهم دندانپزشکی در مراکز بهداشت برای همگان در دسترس است، گفت: خدمت رایگان دندانپزشکی در مراکز بهداشت در روستاها و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به افراد ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عوامل ابتلای افراد به بیماری لوپوس
  • «داروی رشد مجدد دندان» تولید شد
  • این افراد مغزشان زودتر پیر می‌شود
  • بازگشت شفاف قبل از مرگ!
  • ۷ عاملی که که علائم بیماری پارکینسون را بدتر می‌کنند
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • چرا بدن درد می‌گیریم؟
  • افزایش سرطان‌های سطح چشم / تشدید علائم بیماری‌های چشمی با قرار گرفتن در معرض آلودگی هوا
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • آغاز پویش سلامت دهان و دندان از امروز