Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-28@17:16:47 GMT

مینا کاری نماد اصفهان است

تاریخ انتشار: ۱ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۴۸۵۰۱

مینا کاری نماد اصفهان است

معاون علمی دانشگاه علمی کاربردی اصفهان گفت: مینا نماد اصفهان است و ما به همین دلیل این برنامه را در روز اصفهان برگزار کردیم زیرا برپا داشتن چنین رویداد هایی می‌تواند در حوزه هنر تاثیر چشم‌گیری داشته باشد.

به گزارش خبرنگار ایمنا؛ احسان مشکلانی امروز (شنبه ۱ آذر ماه) در برنامه اولین «رویداد شتاب مینا کاری» که در دانشگاه علمی کاربردی اصفهان برگزار شد، اظهار کرد: این اولین رویداد شتاب است که برای میناکاری اصفهان برگزار شده و ما تا پایان سال هفت رویداد دیگر در حوزه‌های مختلف را خواهیم داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به تدابیری که اندیشیده شد سعی کردیم این رویدادها را نیم روزه برگزار کنیم و با یک فرآیند فشرده ایده را شناسایی کنیم و به یک سرمایه گذار معرفی کنیم.

وی ادامه داد: ایده‌هایی که به دبیر خانه می‌رسد نیازمند تسهیلاتی است که ما سعی داریم در این موضوع به افراد کمک کنیم، ایده‌هایی انتخاب خواهد شد که قابلیت تجاری سازی بیشتر داشته باشد. مینا نماد اصفهان است و ما به همین دلیل این برنامه را در روز اصفهان برگزار کردیم، زیرا برپا داشتن چنین رویدادهایی می‌تواند در حوزه هنر تأثیر چشم‌گیری داشته باشد.

معاون علمی دانشگاه علمی کاربردی اصفهان افزود: مینا اکنون یک کالای تجملاتی است و همه افراد نمی‌توانند آن را تهیه کنند و دلیل گرانی آن نیز کاهش تولید است. نزدیک ۴۵ ایده به دست ما رسید و از بین آنها ۱۱ طرح انتخاب شد که امروز در این برنامه ایده‌های خود را عنوان می‌کنند و سپس بر روی ایده آنها داوری می‌شود. برخی ایده‌ها بر روی بخش بازار تمرکز بیشتری داشتند و امکان رساندن آنها به بازار بیشتر بود.

مشکلانی اضافه کرد: از بین ۱۱ شرکت کننده امروز سه نفر انتخاب می‌شوند و به سرمایه گذاران معرفی خواهند شد، ایده دهنده باید یک هدف قابل قبول و تیم قوی داشته باشد و نباید به تنهایی در این راه وارد شود. هدف از برگزاری این رویداد این بود که صنایع دستی را به سمت اقتصادی شدم ببریم، جریان نقدینگی آن را تشدید کنیم و با هنر مدرن تر برخورد کنیم.

وی با بیان اینکه سعی داریم فرآیند انتخابمان درست باشد، گفت: تمامی این ۱۱ ایده حمایت خواهند شد و با کمک افراد مشخص آنها را توانمند تر خواهیم کرد و به ترتیب آنها را به سرمایه گذاران معرفی می‌کنیم تا از طرح و ایده آنها حمایت کنند و در صورت امکان به بازار ارائه شود.

صنایع دستی اصفهان باید به کل جهان معرفی شود

همچنین بهزاد رضایی رئیس دانشگاه علمی کاربردی اصفهان ضمن تبریک روز اصفهان، گفت: اصفهان در جهان هویت زیبایی دارد و همه افرادی که در حوزه هنر فعال هستند اصفهان را به خوبی می‌شناسند و تولیدات فرهنگی این شهر را به خوبی می‌دانند. با توجه به آمایش استانی که انجام شده نشان می‌دهد صنایع و گردشگری نقش زیادی در شهر ما دارد.

وی ادامه داد: به دلیل شیوع ویروس کرونا دیگر شاهد حضور گردشگران در سطح شهر نیستیم، این درحالی است که سال گذشته در چنین زمانی در اماکن تاریخی و دیدنی شهر شاهد گردشگران بسیاری حضور داشتند. اگر این روند ادامه پیدا می‌کرد صنعت گردشگری و صنایع دستی به درجات بالایی می‌رسید.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی اصفهان افزود: بحران کرونا مانع رشد اصفهان شد و همین باعث شد نتوانیم در این دو بخش پیشرفت چشمگیری را شاهد باشیم. امیدوارم با ریشه کن شدن این بیماری آرامش به جهان و مردم ایران باز گردد، یک هویتی را در جهان داریم که این موضوع بسیار ارزشمند است و ما نتوانسته‌ایم از این هویت به خوبی مراقبت کنیم.

رضایی با اشاره به اینکه تمامی کشورها میراث خود را حفظ کردند، اضافه کرد: اصفهان با توجه به میراثی که در اختیار دارد باید از آنها استفاده کند و به کل جهان معرفی شود. امیدوارم روزی شاهد رونق صنایع دستی اصفهان باشیم و بتوانیم فرهنگ و هنر شهرمان را در دیگر کشورها به نمایش بگذاریم که این کار تمدن ایران را نیز نشان بدهد.

کد خبر 456714

منبع: ایمنا

کلیدواژه: میناکاری صنایع دستی ميراث فرهنگي دانشگاه علمی کاربردی اصفهان رئیس دانشگاه علمی کاربردی اصفهان صنایع دستی اصفهان شهر خلاق صنایع دستی شهر جهاني صنايع دستي شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانشگاه علمی کاربردی اصفهان اصفهان برگزار صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۸۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند

ایسنا/لرستان منتخبان مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ در لرستان جهت راهیابی به مرحله کشوری این مسابقات معرفی شدند.

در مرحله استانی مسابقات ملی ارائه سه دقیقه‌ای «سدید»‌ که امروز، هشتم اردیبهشت‌ماه به همت جهاددانشگاهی لرستان و به میزبانی دانشگاه لرستان در سالن اجتماعات شهید میربهرسی این دانشگاه برگزار شد، با رأی هیئت داوران متشکل از علی نوری، عضو هیئت علمی دانشگاه لرستان، احمد حاتمی، مدیر سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی واحد لرستان، مهدی امید، از اعضای هیئت علمی دانشگاه لرستان و قربان‌زاده، از اعضای هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی لرستان از بین ۵۳ نفر شرکت‌کننده در این مسابقه پنج نفر به عنوان منتخب جهت شرکت در مرحله کشوری انتخاب و دو نفر نیز شایسته تقدیر شناخته شدند.

بنا بر این گزارش، مریم معظمی‌گودرزی در بخش کتاب با عنوان «یادت باشد»‌ از دانشگاه لرستان، نگار رحیمی، در بخش کتاب با عنوان «کتابخانه نیمه شب»‌ از دانشگاه لرستان، نیلوفر فتاحی در بخش کتاب با عنوان «اثر مرکب»‌ از دانشگاه فرهنگیان، سینا ناجی در بخش کتاب با عنوان «کمدی الهی دانته»‌ از دانشگاه فرهنگیان و پریا وفایی‌سالاری در بخش کتاب با عنوان «کمی دیرتر»‌ از دانشگاه لرستان پنج منتخب این دوره از مسابقات بودند و محمد حاتمی‌نژاد و خجسته الوندیان نیز شایسته تقدیر شناخته شدند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • منتخبان مسابقات ملی «سدید»‌ در لرستان معرفی شدند
  • اصفهانی‌ها ایده‌های خود را برای معرفی بهتر تخت‌فولاد ارائه دهند
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • کوتاهی در معرفی استان کرمان قابل قبول نیست
  • معرفی 5 مدل پالت پرفروش و محبوب حتما بخوانید!
  • معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی فارس در اکسپو تهران
  • ‌معرفی ۳۰ رشته صنایع دستی و هنرهای سنتی فارس در اکسپو تهران
  • خبر خوش وزیر علوم برای نخبگان
  • طرح ملی مسکن در ۱۰۸ شهر استان در حال اجرا
  • افزایش ۲ برابری صادرات محصولات صنایع دستی به خارج از کشور