Web Analytics Made Easy - Statcounter

با شیوع ویروس کرونا، بسیج جلوتر از سایر ارگان ها و نهادها، برای مقابله با این بیماری پا به عرصه گذاشت. این نهاد مردمی در کنار مقابله با آثار اقتصادی کرونا، ضدعفونی معابر شهری، اماکن عمومی، بیمارستان ها و ... را بر عهده گرفت و با تولید چند میلیون ماسک بهداشتی، بخش زیادی از تقاضا به این وسیله بهداشتی را پاسخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیارآفتاب؛ با شیوع ویروس کرونا در کشور، گروه های جهادگران و بسیجیان برای مقابله با آن به صف شدند.

تاثیرات منفی کرونا در وضع معیشت عموم مردم باعث شد تا بسیج پا به میدان بگذارد و با تجمیع کمک های مردمی و کمک هایی از جانب خود، بخشی از این مشکلات اقتصادی و معیشتی را بکاهد. گزارش این اقدامات گسترده در سطح استان را در اینجا می توانید مشاهده کنید. http://www.diyareaftab.ir/news/۷۹۸۰۳/

در کنار مقابله با آثار اقتصادی کرونا، ضدعفونی معابر شهری، اماکن عمومی، بیمارستان ها و ... و پخش مواد ضدعفونی کننده درب منازل مردم از دیگر اقدامات موثر بسیج و سپاه برای جلوگیری از انتقال و سرایت این ویروس منحوس بود.

این سازمان مردمی در اولین روزهای شیوع این بیماری در سطح استان، اقدامات گسترده خود را آغاز و تا کنون ادامه داده است که در ادامه به بخشی از آن اشاره می کنیم.

اراک

یکی از اولین اقدامات بسیج در مهار و پیشگیری از ویروس کرونا به روزهای سیزدهم و هجدهم اسفند ماه برمی‌گردد. در این دو روز جهادگران بسیجی در اراک با همراهی یگان جنگ نوین سپاه، شهرداری و آتش نشانی معابر شهر را ضد عفونی و گند زدایی کردند.

 

گروه جهادی دیگری متشکل از روحانیون و طلاب اراکی، معابر شهرک علی بن ابیطالب(ع) اراک را در ۲۱ اسفند ماه گندزدایی کردند و هزار لیتر مواد ضدعفونی کننده در اختیار مردم قرار دادند.

 

۲۶ اسفند ماه ۹۸، هشتم، یازدهم، شانزدهم و هجدهم، بیست و ششم فروردین ماه نیز در شش مرحله، گروه های جهادی متشکل از بسیجیان اقشار مختلف، نسبت به ضدعفونی شهر اراک خصوصا برخی مناطق آلوده و پخش مواد ضد عفونی کننده میان مردم، اهتمام ویژه ای داشتند.

 

۲۱آبان ۹۹ نیز گروهی از طلبه های جهادی یکی از مناطق آلوده شهر را گندزدایی کردند.

 

 

محلات

۱۲ اسفند ۹۸، در یکی از اولین اقدامات، سپاه و بسیج شهر محلات با استفاده از نیروهای متخصص خود در حوزه بهداشت و پدافند زیستی، معابر این شهر را ضد عفونی کردند.

 

ساوه

۲۰ اسفند ماه نیز تیم هایی از بسیجیان و نیروهای سپاه ساوه، جهت مقابله با این بیماری، معابر و خودروهای عمومی این شهر را ضدعفونی کردند.

فراهان

تا ۲۸ اردیبهشت ماه ۹۹، بیش از ۵۰۰ جهادگر بسیجی در قالب ۳۵ گروه جهادی سازمان‌دهی شدند که اقدامات گسترده‌ای از قبیل آموزش و اطلاع‌رسانی، عملیات گندزدایی روستاها و معابر عمومی، ایستگاه‌های غربالگری را انجام دادند. همچنین بیش از ۵هزار لیتر الکل و سایر مواد ضدعفونی کننده برای گندزدایی معابر این شهرستان استفاده شد و بیش از ۲۵هزار لیتر ماده ضدعفونی کننده میان عموم مردم توزیع شد.

یکی دیگر از اقدامات گسترده بسیج برای مقابله با ویروس کرونا، تولید ماسک، دستکش و گان(لباس مخصوص) بود به طوری که طبق گفته محترمی مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی از ابتدای شیوع این بیماری تا یکم آبان ماه امسال، بیش از ۹هزار جهادگر بسیجی در قالب حدود هفتصد گروه جهادی و در ۶۰ کارگاه تولید ماسک، ۴میلیون و ۶۰۰هزار ماسک تولید و در اختیار کادر درمانی و عموم مردم قرار دادند.
 

 

در ادامه بخشی از این اقدامات را به تفکیک هر شهرستان مشاهده می کنید.

اراک

بانوان بسیج اصناف یکی از اولین گروه های بسیجی در اراک بودند که کار خود را از آخرین روزهای سال ۹۸ آغاز کردند و روزانه ۵۰۰ الی هزار ماسک بهداشتی تولید کرده و در اختیار پزشکان و پرستاران قرار می دادند.

۱۲فروردین مهندسین گروه جهادی شهدای ماشین سازی اراک با تلاش خود موفق به ساخت دستگاه پیله زن شدند. این دستگاه میزان تولید ماسک را ۴۰درصد افزایش می دهد و توان پلیسه‌زنی ۲۶۰۰ماسک را در هر ساعت دارد.

سوم اردیبهشت ماه نیز دومین دستگاه توسط همین گروه جهادی تولید شد.

در حالی که بسیاری از مردم روزهای بهاری عید نوروز را در منزل می گذراندند، گروه های جهادی به ساخت اقلام بهداشتی مقابله با کرونا مشغول بودند. گروه جهادی شهید سلیمانی یکی از آنها بود که با مشارکت روزانه ۲۰جهادگر ،۴هزار ماسک بهداشتی تولید می کرد و این کار را در ایام عید نوروز هم ادامه داد.

 

گروه جهادی شهید فراهانی نیز از دیگر گروه هایی بود که در روزهای اوج کرونا در فروردین ماه، با راه اندازی کارگاه تولید ماسک، در پیشگیری از این بیماری تلاش کرد. جهادگران این گروه با ۱۲ چرخ خیاطی و تولید ۱۰هزار ماسک کار خود را آغاز و در ادامه به تولید ماسک N۹۵ و لباس ایزوله بیمارستانی پرداختند تا سهمی در این کار خیر داشته باشند.

تفرش

بسیجیان و گروه های جهادی این شهرستان با تشکیل پنج کارگاه تولید ماسک، تا ششم اردیبهشت ماه ۱۰۰هزار ماسک تولید کرده و در اختیار کادر درمان و عموم مردم قرار دادند.

فراهان

با گذشت بیش از دو ماه از شیوع کرونا در فراهان، یازده کارگاه تولید ماسک توسط گروه های جهادی در سطح این شهرستان تشکیل شد که بیش از ۷۰هزار ماسک استاندارد و ۷هزار جفت دستکش یکبار مصرف تولید کردند.

شازند

همزمان با اولین روزهای شیوع کرونا، سپاه شازند با استفاده از ظرفیت بسیج و عموم مردم، سالن ورزشی خود را به کارگاه جهادی تولید ماسک تبدیل کرد تا در حد توان با این بیماری منحوس مقابله کند.

خنداب

جهادگران بسیجی این شهرستان نیز با راه اندازی ۵ کارگاه تولید ماسک، یک کارگاه تولید گان و یک کارگاه تولید دستکش، اقدامات موثری در پیشگیری از این بیماری انجام دادند به طوری که تا ۱۴اردیبهشت ماه، ۳۵هزار ماسک و ۶هزار جفت دستکش میان کادر درمان و عموم مردم توزیع کردند.

 

لازم به ذکر است این اقدامات همچنان ادامه دارد و موارد گفته شده تنها بخشی از اقدامات بسیج در راستای مقابله با ویروس منحوس کرونا بود.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: کارگاه تولید ماسک اقدامات گسترده گروه های جهادی ضدعفونی کننده ویروس کرونا عموم مردم گروه جهادی معابر شهر اسفند ماه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۸۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد

ایسنا/قم رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم گفت: از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت به عنوان هفته بسیج سازندگی نام گذاری شده است و در این هفته اقدامات صورت گرفته توسط جهادگران معرفی و رونمایی می‌شود.

سرهنگ علیرضا ایراندوست در نشست خبری امروز ۱۱ اردیبهشت که به مناسبت هفته جهاد سازندگی برگزار شد، با بیان اینکه از ۱۵ تا ۲۱ اردیبهشت به عنوان هفته بسیج سازندگی اقدامات صورت گرفته توسط جهادگران معرفی و رونمایی می‌شود، عنوان کرد: پروژه بزرگ آبرسانی استان قم که از طریق قرارگاه امام حسن(ع) اجرا شده بود و ما نیز معین اجرایی آن در قم بودیم در ۱۸ اردیبهشت در روستای بیدهند و کرمجگان افتتاح می‌شود؛ همچنین در این روز پروژه دو کاربری سالن ورزشی و حسینیه روستای ویریج که با مشارکت مردم ساخته شده است نیز راه‌اندازی می‌شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم، راه اندازی چند کانال آب کشاورزی و لوله کشی، سم پاشی محل نگهداری دام‌ها، برگزاری میزهای خدمت توسط بسیج کارمندان، طرح ویزیت رایگان شهید رهنمود و افتتاح پنج صندوق قرض‌الحسنه را از دیگر برنامه‌های هفته جهاد سازندگی معرفی کرد.

وی با اشاره به اعطای ۱۵۷ میلیارد تومان وام تبصره ۱۸ گفت: ۹۳ میلیارد تومان این وام‌ها توسط بانک‌ها به متقاضیان واگذار شده است که در زمینه وام‌های اخذ شده رتبه اول را در بین دستگاه‌های متولی داریم.

ایراندوست با بیان اینکه همه فعالیت‌های گروه‌های جهادی توسط مرکز جهادی ساماندهی می‌شود، اضافه کرد: مرکز جهادی قم دو قرارگاه جهادی جغرافیا محور دارد که قرارگاه جهادگر در غرب قم یعنی پردیسان قم و قرارگاه حضرت معصومه(س) در شرق استان شامل؛ پردیسان، سلفچگان، کهک، خلجستان و جعفریه به صورت کاملاً مردمی فعالیت می‌کنند؛ تعمیر و مرمت منازل محرومین، اعطای جهیزیه و لوازم‌التحریر، بسته‌های معیشتی از جمله فعالیت های این قرارگاه‌ها است.

وی با اشاره به مرمت ۱۰۲ منزل محرومان و نیازمندان در سال گذشته، ادامه داد: یکی از کارهای ویژه‌ای که امسال از طریق قرارگاه های جهادی صورت گرفت مشارکت در غرس درختان بود که روزانه هزار رأس درخت غرس می‌شد و با اعلام فراخوان در روز جمعه مردم نیز پای کار آمدند و این فرآیند در خلجستان ادامه پیدا می‌کند.

ایراندوست حضور و استقرار ائمه جماعت و مبلغان به همراه خانواده را از بهترین روش‌های تبلیغی برای روستاها دانست و گفت: در این راستا اقدامات لازم برای هفت روستا صورت گرفته و امام جماعت با خانواده مستقر شده است.

وی با اشاره به برگزاری پایگاه‌های علمی جهادی تصریح کرد: در گذشته کلاس‌های تقویتی با همکاری گروه‌های جهادی و با توان محدود برگزار می‌شد اما با همکاری بسیج فرهنگیان و آموزش و پرورش طرحی اجرا می‌شود که با استفاده از ظرفیت بسیج فرهنگیان و ظرفیت مدارس این کار به صورت گستره‌تر صورت بگیرد.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان قم با بیان اینکه فعالیت قرارگاه کلاسی نو در هفته بسیج سازندگی آغاز می‌شود، یادآور شد: هدف از این قرارگاه تعمیر و بهسازی مدارس است و کارهای اجرایی این کار توسط گروه‌های جهادی تخصصی و نظارت و معرفی مدارس توسط اداره کل نوسازی صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: ۲۴ اردیبهشت رزمایش اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه‌ با مشارکت کمیته امداد امام خمینی (ره) در حرم حضرت معصومه(س) برگزار می‌شود.

ایراندوست جشنواره روایت جهاد را مورد توجه قرار داد و گفت: ۲۵ اردیبهشت از پوستر این جشنواره رونمایی می‌شود و اختتامیه آن نیز در آبان ماه جاری برگزار می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سردار زهرایی: سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • برنامه‌های هفته سازمان بسیج سازندگی استان قم اعلام شد
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • شناسایی ۶۰ شهید خدمت | ساخت ۱۱ هزار مسکن
  • اعزام ۶۰ گروه جهادی به مناطق محروم استان بوشهر
  • تجلیل از معلمین فرزندان شهدا و بسیجی بمناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و هفته معلم
  • وقوع سرقت در سیستان و بلوچستان ۱۸ درصد کاهش یافت
  • فراهم کردن بستر رشد مهارتی و انگیزشی کارگران از اولویت‌های ما است
  • قدردانی از کارگران بسیجی نمونه اراکی