Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان زهک گفت: ترک تحصیل ۱۳۰ دانش آموز در روستا جریکه کذب است و صحت ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، روز گذشته با انتشارکلیپی در فضای مجازی رئیس شورای اسلامی روستای جریکه شهرستان زهک مدعی شد که بیش از ۱۳۰ نفر دانش آموزان این روستا اقدام به ترک تحصیل کرده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



ترک تحصیل در سیستان و بلوچستان به دلیل عدم اشتغال، فقر و مهاجرت سابقه دیرینه دارد، اما تاکنون مشاهده نشده که دانش آموزی به دلیل نبود مدرسه ترک تحصیل کند.

در سال های اخیر همواره خیرین مدرسه ساز در سیستان و بلوچستان اقدام به فعالیت کرده و به طوری بسیاری از مناطق محروم استان را صاحب مدرسه کرده اند.

حمید گرگیچ رئیس شورای اسلامی این روستا جریکه به یکی از کانال های تلگرامی گفته است که دلیل ترک تحصیل دانش آموزان این روستا نبود مدرسه و عدم ساخت مدرسه نیمه کاره است که باعث شده تا دانش آموزان به ترک تحصیل روی بیاورند.

وی همچنین گفته که بارها طی مکاتباتی با مسئولان شهرستان خواسته تا از این مدرسه بازدید به عمل آورند اما این اتفاق هیچگاه از سوی مسئولان رخ نداده است.

 

مدرسه روستای جریکه در حال احداث است

پس از رسانه ای شدن این موضوع رضا سرحدی مدیر کل نوسازی و تجهیز مدارس در بیانه ای اعلام کرد: مدرسه روستای جریکه در حال ساخت است و پیش از این در این روستا مدرسه ای وجود نداشت.

وی ادامه داد: ساخت این مدرسه به خیرین واگذار شده است که حتی اگر آنها نتوانند آن را به اتمام برسانند بودجه دولتی برای اتمام آن خواهیم گرفت.

سرحدی بیان کرد: برخی از رسانه ها به اشتباه خبر از اتمام این مدرسه داده اند که این درست نیست و مراحل ساخت آن هنوز ادامه دارد.


ترک تحصیل 130 دانش آموز صحت ندارد

غلامرضا اربابی فرماندار شهرستان زهک نیز در این خصوص به خبرنگار ما گفت: ترک تحصیل ۱۳۰ دانش آموز در این روستا کذب است و صحت ندارد.

وی افزود: ما به آموزش و پرورش اعلام کرده ایم که طبق مستندات تکذیبیه این خبر را اعلام کند و همچنین در اختیار رسانه ها قرار دهد.

اربابی بیان کرد: جریکه یک روستای مرزی به شمار می رود که کمتر از چهار ما است کار احداث مدرسه آن توسط خیرین آغاز شده است.

وی گفت: هنوز مدرسه در مراحل ساخت قرار دارد و قابل استفاده نیست اما برخی از رسانه ها عنوان کردند که این مدرسه به اتمام رسیده است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: دانش آموز ترک تحصیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۴۹۶۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان

فاطمه میرزانژاد، معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش استان گیلان از اجرای طرح شهید محمودوند در گردآوری اطلاعات کودکان بازمانده از تحصیل در سامانه وزارت آموزش و پرورش خبر داد و گفت: در مراحل بعدی اسامی دانش‌آموزان ترک‌تحصیل کرده شناسایی نشده به سایر نهاد‌ها مانند کمیته امداد، بهزیستی، اداره کار و نیز استانداری ارسال و از ظرفیت آنها برای شناسایی سایر کودکان استفاده می‌شود. 

او همچنین افزود: اداره کار با اعطاء بسته‌های حمایتی مالی و معیشتی به خانواده‌های دارای فقر مالی، بهزیستی با کمک به کودکان با بیماری‌های خاص و حمایت از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، دادگستری با حمایت قضایی از کودکان بد سرپرست و بی سرپرست، ثبت احوال با کمک برای ثبت مشخصات و دریافت شناسنامه برای ایجاد هویت و ثبت‌نام در سامانه‌های آموزش و کمک به ادامه تحصیل دانش‌آموزان پای کار هستند تا هیچ دانش‌آموزی از تحصیل باز نماند.

معاون آموزش و پرروش گیلان تصریح کرد: در این طرح از تمامی ظرفیت‌های استان برای شناسایی و بازگرداندن دانش‌آموزان به تحصیل استفاده می‌شود.

به گفته میرزانژاد، ۱۵۴ دانش‌آموز در مقطع ابتدایی و ۱۲۸ دانش‌آموز در مقطع متوسطه با اجرای این طرح در سال تحصیلی ۱۴۰۲ – ۱۴۰۱ به تحصیل بازگردانده شدند.

طرح شهید علی محمودوند که شهید شاخص گروه تفحص با ۷۰ درصد جانبازی شیمیایی، قطع پا و ۲۵ ساچمه در دست بود، برای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل و بازگرداندن آنها به مدارس در کشور و از جمله استان گیلان اجرا می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان گیلان رشت

دیگر خبرها

  • مدرسه‌ای در روستای کَش طالقان با سه دانش آموز
  • افتتاح یکصد و سی وهفتمین مدرسه خیر ساز در روستای مارکان شهرستان خوی
  • بندبازی مرگبار برای تحصیل
  • حکایت تسنیم از دانش‌آموزانی که رنج علم دارند + فیلم
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • عشق معلمی دَربیابان
  • بازگشت ۴۶۱ دانش‌آموز به تحصیل در قزوین
  • زنگ سپاس معلم در مدارس خراسان شمالی طنین انداز شد
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • گرگان ۹۰ هزار دانش آموز دارد /هزینه پروانه ساخت و ساز مانع مولدسازی