Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از کرج، حسن مددی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز، امروز در جمع خبرنگاران، از وعده وزارت نیرو برای حل نگرانی‌های مردم و مسؤولان استان در زمینه کاهش میزان حق‌آبه و بیم به خطر افتادن محیط زیست منطقه خبر داد و گفت: با توجه به دغدغه‌های موجود در خصوص پروژه انتقال آب از سد امیرکبیر به تهران از طریق تونل، موضوع مورد پیگیری تلفنی و مکتوب دادستانی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز، افزود: بر اساس مکاتبه وزیر نیرو اعلام شده که از آنجایی که این طرح در کمیسیون امور زیربنایی محیط زیست هیأت دولت تصویب شده دغدغه‌های محیط زیستی در اجرای آن اعمال شده است.

دادستان عمومی و انقلاب کرج اضافه کرد: وزارت نیرو همچنین اعلام کرده‌است که حق‌آبه رودخانه کرج معادل 64.5 میلیون کیلومتر مربع در سال است که بخشی از آن از منابع میان حوضه‌ای و در صورت کمبود از طریق رهاسازی سد کرج تامین خواهد شد؛ بر این اساس با توجه به ظرفیت تصفیه‌خانه‌های 1و2 تهران و استقرار آبگیر بیلقان، حق‌آبه رودخانه کرج در خشک‌ترین سال‌ها نیز چندین برابر نیاز زیست محیطی این رودخانه خواهد بود و جای نگرانی وجود ندارد.

مددی از افزایش سهمیه آب شرب کرج بر اساس مکاتبه وزیر نیرو خبر داد و بیان کرد: مصرف آب شرب استان در حال حاضر 260 میلیون متر مکعب است که سهم تخصیصی آب شرب استان از سد امیرکبیر و طالقان از 55 میلیون متر مکعب به 110 میلیون متر مکعب افزایش خواهد یافت و بنابر اعلام وزارت نیرو، درصد بهره‌مندی استان از آب‌های‌های سطحی از 20 به 40 درصد افزایش می‌یابد.

انتهای پیام/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: وزارت نیرو آب شرب محیط زیست کرج حق آبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۰۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد

علی جورابلو مدیر جهاد کشاورزی گرمسار گفت: در بیشتر از ۸۰۰ هکتار از اراضی شهرستان گرمسار اکنون عملیات کشاورزی حفاظتی شامل کم‌خاک‌ورزی و بی خاک‌ورزی اجرا می‌شود.

وی یادآور شد: طبق برنامه پیش بینی می‌شود سطح خاک‌ورزی حفاظتی در این شهرستان در سال‌های آتی افزایش پیدا کند و به بیش از یکهزار هکتار برسد.

وی گفت: افزایش رطوبت ذخیره شده در خاک مهم‌ترین عامل تولید درمناطق خشک وکم‌بارش است و باقی ماندن بقایای گیاهی بر روی سطح خاک و همچنین افزایش مواد آلی خاک، کاهش نیروی کار و انرژی و هزینه‌های سرمایه‌گذاری از مهمترین مزایای خاک ورزی حفاظتی است.

این مسئول بیان کرد که کاهش تردد ادوات خاک ورزی در مزرعه و صدمه کمتر ساختمان خاک از مزایای اجرای خاک ورزی حفاظتی است. در خاک ورزی مرسوم ۶ تا هفت بار تردد در مزرعه برای کشت، علاوه بر تخریب ساختمان خاک هزینه بسیاری دارد و این در حالی است که در خاک‌ورزی حفاظتی رایج در گرمسار فقط ۲ یا حداکثر سه بار ادوات خاک ورزی به سطح مزرعه می‌روند.

مدیر جهاد کشاورزی گرمسار افزود: کشت محصول در بقایای گیاهی سال قبل با دستگاه‌های مستقیم کار، حذف شخم عمیق در خاک و جایگزینی شخم سبک و استفاده از ادوات کم‌خاکورزی از روش‌های متداول خاک‌ورزی حفاظتی توصیه شده به کشاورزان است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • صادرات مرغ گرم افزایش می‌یابد
  • بازدید وزیر نیرو از پست‌های ۴۰۰ کیلوولت برق باغستان کرج و چهارباغ
  • بازدید وزیر نیرو از پروژه‌های برقی البرز + تصا‌ویر
  • اجاره خانه به این افراد ممنوع شد
  • استقرار جوی پایدار در البرز تا چهارشنبه/ دمای هوا افزایش می‌یابد
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌های پلاستیکی
  • پاکسازی ساحل رودخانه کارون از پسماند‌ها پلاستیکی
  • تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال ۹ هزار افزایش می‌یابد
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ