Web Analytics Made Easy - Statcounter

گویا از دولتمردان قصد ندارند پای دخالت‌های بی‌جا و بی‌مورد خود را از گلیم وزارتخانه بهداشت بیرون بکشند، دخالتی که در این بازه زمانی آشفتگی مقابله با کرونا را دو چندان می‌کند و توش و توان کادر درمان را بیش از پیش مصروف حواشی اایجاد شده می‌کند.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  آنگونه که از شواهد و قرائن پیداست، اختلاف وزارت بهداشت و کابینه دولت حجت الاسلام روخانی از همان ابتدای شیوع کرونا در کشور آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ابتدای این بحران همه‌گیر، وزیر بهداشت خواستار ایجاد محدودیت‌های بیشتری برای مقابله با کرونا بود؛ اما هر بار مقامات دولتی با این امر مخالفت می‌کردند. این فراز و فرودها و در کنار آن اختلاف‌های درون سازمانی در وزارت بهداشت تا آنجا ادامه یافت که به رغم مقاومت‌هایی که از سوی مقامات ارشد دولت می‌شد؛ تعطیلی‌های دوهفته‌ای تهران در روزهای آغازین سال و نوروز سال گذشته با هدف کاهش آمار مبتلایان ومرگ و میر بیماران مبتلا به کرونا عملی شد.

اما پس از تعطیلات نوروزی دوباره دولت با ایجاد محدودیت‌های بیشتر مخالفت‌ کرد که این مخالفت‌ها منجر به صعود چند‌پله‌ای آمار ابتلا و مرگ و میرهای ناشی از کرونا شد؛ تا آنجا که نام کشورمان در ردیف کشورهای تراز اول در مقام ابتلا و درگیری با بیماری کرونا قرار گرفت.

در ادامه این اختلافات، رهبر معظم انقلاب با تخصیص و برداشت مبلغ یک میلیارد از صندوق توسعه ملی موافقت کردند. بر اساس توافقات صورت گرفته و درخواست وزیر بهداشت از مقام معظم رهبری، قرار شد این مبلغ منحصرا در زمینه مقابله با همه‌گیری و گسترش بیماری کرونا و درمان بیماران کرونایی مصروف و هزینه شود.

اما برخلاف تعهدها و توافق های یاد شده دولت حسن روحانی نه‌تنها حاضر به همکاری با وزارت بهداشت دراین‌باره نشد، بلکه تنها 27 درصد از مبلغ مذکور را به وزارت بهداشت پرداخت کرد و بخش مهمی از بودجه یک مبلیارد یورویی را برای رتق و فتق امور مربوط به بیمه بیکاری سازمان تأمین اجتماعی اختصاص داد!
با اینهمه اخبار موثق حاکی از آنست که تتمۀ بودجه مذکور همچنان بلاتکلیف است و با توجه به احتیاج مبرم وزارت بهداشت هنوز مابقی این بودجه به حساب‌ وزارت بهداشت واریز نشده است.

وزیر بهداشت در روزهای آغازین مهرماه سال جاری در واکنش به اهمال‌ورزی دولتمردان در موضعی انتقادی سخنان گلایه آمیز خود را اینگونه توئیت می‌کند: «از یک میلیارد دلاری که رهبری از صندوق توسعه ملی موافقت کردند، ماه‌هاست به‌جز سهم کوچکی نگرفته‌ام و نمی‌دانم [این بودجه را] برای کدام کار مهم‌تر گذاشته‌اند؟»

معاون نمکی؛دیده بان رئیس جمهور

 شنیده‌ها از ارتباط مستقیم و بدون واسطه کارمندان تحت نظر وزیر بهداشت با حسن روحانی حکایت دارد، ارتباطی که برخلاف رسومات معمول و متعارف شکل گرفته است. پیش از این اظهارات رئیس‌جمهور درباره ابتلای 25 میلیون ایرانی به کرونا یکی از نمونه اطلاعاتی است که از این مسیر کسب شده بود! به گونه ای که اظهارات شگفت‌انگیز رئیس‌جمهور با مضمون یاد شده !انتقاد برخی پزشکان و اعضای ستاد ملی کرونا را در پی داشت.

دکتر مصطفی قانعی، رئیس کمیته علمی ستاد مقابله با کرونا، در یک برنامه تلویزیونی در مورد ایمنی جمعی گفت: این فرضیه‌ای‌ است که در همه دنیا وجود دارد، اما کارایی ندارد و .نمی‌توان مردم یک جامعه را به حال خود رها کرد تا همگی مبتلا شوند، پس این روش نمی‌تواند یک استراتژی باشد

رقیب تراشی برای وزیربهداشت!

مشورت‌های این چند نفر با رئیس‌جمهور و توجه حسن روحانی به اظهارات آن‌ها درباره کرونا، موجب ازهم‌گسیختگی ارتباط بین دولت و وزارت بهداشت شد، همین عامل موجب انتشار شایعه چندباره استعفای وزیر بهداشت از سمت خود او بود! شایعه‌ای که سعید نمکی آن را چندین بار رد کرد و گفت: « موضوع استعفای بنده صحت ندارد و من استعفایی تقدیم هیئت دولت نکرده‌ام.»

اما پس از مواضع تند وزیر بهداشت درباره پرداخت مطالبه بودجه یک میلیارد یورویی، هجمه‌هایی علیه وزارت بهداشت از سوی نزدیکان برخی از چهره های دولت آغاز شد، هجمه‌هایی که در شایعه پراکنی های دروغین حول استعفای آقای وزیر نمود پیدا کرد و  به‌نوعی چنین عملکردی را می توان رقیب تراشی برای سعید نمکی قلمداد کرد!

استعفا در اوج بحران کرونا؛ خدمت یا خیانت!

تنشض های موجود در وزارت بهداشت که چون آتش زیر خاکستر بود عاقبت دامنگیر این وزارتخانه درگیر تبعات کرونا شد. به این معنی که روز گذشته موضوع استعفای دو تن از مقامات وزارت بهداشت مطرح شد؛ استعفای این دو تن در شرایط بحران کرونا نیز به نظر یک خطای بزرگ به شمار می‌آید.
چراکه امروز شرایط حوزه بهداشت و درمان کشور می‌طلبد تا همفکری و تلاش همه‌جانبه  ای در دولت صورت گیرد و این تلاش یاریگر وزارت بهداشت باشند؛ اما بر خلاف این انتظار . تلاشی عبث، وزارت بهداشت را مورد هجمه و هجوم قرار داده که به نظر این تلاش تنها در صدد استعفای وزیر نیست و هدفی فراتر را پی گرفته اند. 
با این وجود بیراه نیست اگر ادعا کنیم که این تلاش مشکوک گذشته از تبعات و تلفاتی که به پیکره جامعه وارد کرده، مقوله امنیت روانی جامعه را نیز دستخوش اهداف غیر انسانی خود قرار داده است؛ لذا شایسته است که دستگاه های مسئول و متولیانی است که در صدد استقرار آرامش و امنیت در جامعه هستند، به این مقوله ورود کرده و صره را از ناصره جدا کنند.
انتهای پیام/ا

منبع: دانا

کلیدواژه: وزارت بهداشت وزیر بهداشت رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۰۲۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین «دی» را از برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری خواند.

دکتر احمد اسماعیل‌زاده در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه تولید نان کامل جزو اولویت‌های وزارت بهداشت است، اظهار کرد: براساس تصمیم‌های اتخاذه شده در  نظر داشتیم تا پایان سال ۱۴۰۲ در حیطه فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی، هر مرکز آموزشی حداقل یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد. در سال جاری هم تاکید بر آن است که تعداد کارخانه‌های تولید آرد کامل برای هر دانشگاه علوم‌پزشکی به سه مورد برسد.  

وی درباره اهداف وزارت بهداشت از تولید نان کامل در کشور گفت: هدف وزارت بهداشت از فرآیند نان کامل،  سبوس‌گیری اندک از آرد است. پیشنهاد دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ارتباط با سبوس‌گیری این است که ۲ تا ۶ درصد سبوس‌گیری از آرد انجام شود. در چنین شرایطی، فلزات سنگین و آلودگی‌ها گرفته می‌شود اما هدف وزارت بهداشت برای تامین نان سالم با آرد کامل را برآورده می‌کند.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت درباره وضعیت ویتامین گروه B در کشور و وضعیت این ویتامین با تولید آرد کامل، گفت: از منظر کمبود ویتامین گروه B با مشکل مواجه نیستیم و کمبودی در زمینه این ویتامین وجود ندارد.  هدف از اجرای برنامه نان کامل، تامین فیبر و منیزیوم است.

اسیماعیل‌زاده درباره برنامه‌های دفتر بهبود تغذیه برای بازنگری برنامه غنی‌سازی آرد نیز به ایسنا گفت: سال جاری، درنظر داریم برنامه غنی‌سازی آرد با آهن و اسید فولیک را که مدت‌هاست اجرا می‌شود، بازنگری کنیم. همچنین اجرای پایلوت غنی‌سازی آرد با ویتامین دی از دیگر برنامه‌های وزارت بهداشت در سال جاری به حساب می‌آید.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وقتی «فرهنگ» در میدان «دیپلماسی» قد عَلَم می‌کند
  • افزایش کارخانه‌های تولید آرد کامل/ برنامه‌ریزی غنی‌سازی آرد با «ویتامین دی»
  • ادامه موج گسترده مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس / در عمان حقوق یک پرستار ۶ برابر ایران است
  • مصوبه ارائه خدمات پزشکی رایگان به کودکان زیر ۷ سال ابلاغ شد
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • موج بالای مهاجرت پرستاران؛ عمانی‌ها ۶ برابر ایران حقوق می‌دهند | مقاومت عجیب با وجود کمبود پرستار!
  • موج مهاجرت پرستاران؛ عمان ۶ برابر ایران حقوق می‌دهد
  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • نخست‌وزیر اسپانیا: استعفا نداده و با قدرت ادامه می‌دهم
  • نخست وزیر اسکاتلند قصد استعفا دارد