Web Analytics Made Easy - Statcounter

صندوق نوآوری و شکوفایی در ۸ ماهه سال جاری تاکنون بیش از هزار میلیارد تومان ضمانت‌نامه برای شرکت‌های دانش‌بنیان صادر کرده است و شرکت‌های فعال در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته و سخت‌افزارهای برق و الکترونیک، لیزر فوتونیک بیشترین میزان استقبال از صدور ضمانت‌نامه‌را داشتند.

به گزارش ایسنا، به طور معمول کارفرمایان به ویژه کارفرمایان بزرگ یا دولتی برای شرکت در مناقصه یا مزایده، عقد قرارداد و پیش‌پرداخت پیمانکاران، ضمانت‌نامه مطالبه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمانت‌نامه سندی است که نهاد مالی به نفع کارفرما صادر می‌کند و انجام تعهدات را از سوی پیمانکار به صورت مالی تضمین می‌کند. صندوق نوآوری و شکوفایی در این راستا خدمات صدور ضمانت‌نامه به شرکت‌های دانش‌بنیان را ارائه می‌کند که میزان ضمانت‌نامه‌های صادر شده از سوی صندوق نوآوری برای شرکت‌های دانش‌بنیان در سال جاری در مقایسه با سال گذشته صعودی بوده است.

نتایج بررسی تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان اخذکننده خدمت ضمانت‌نامه صندوق نوآوری و شکوفایی در ۸ ماهه اول سال جاری نشان می‌دهد که ۶۷۰ فقره ضمانت‌نامه به مبلغ بیش از ۱۰۰۰ میلیارد تومان صادر شده که این میزان منجر به فروش محصولات دانش‌بنیان و ایجاد زمینه فروش نزدیک به ۵ هزار میلیارد تومان محصول دانش‌بنیان شده است.

صندوق نوآوری و شکوفایی در توافقاتی که با بانک‌ها داشته است، ۵۰ درصد از ودیعه نقدی را به جای شرکت‌های دانش بنیان تامین می‌کند؛ به این ترتیب اگر قرار است شرکت در ازای ۱۰ درصد سپرده نقدی، ضمانت‌نامه دریافت کند، کافی است که ۵ درصد آن را پرداخت کند و باقیمانده آن را صندوق تقبل خواهد کرد.

همچنین صندوق نوآوری و شکوفایی توانسته طبق همین توافقات، تخفیف ۳۰ درصدی را به نفع شرکت‌ها در کارمزد صدور ضمانت‌نامه به دست آورد تا هزینه صدور ضمانت‌نامه برای شرکت‌های دانش‌بنیان ارزان‌تر باشد.

هم‌اکنون صندوق نوآوری و شکوفایی صدور ضمانت‌نامه پیمان را از طریق بیش از ۱۵ بانک عامل انجام می‌دهد؛ برای این منظور شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند برای قراردادها یا مناقصات در حوزه محصولات دانش‌بنیان درخواست خود را به صندوق ارسال کرده تا ظرف سه روز کاری بررسی شده و به بانک مورد نظر شرکت معرفی شود.

در ۸ ماهه اول سال جاری شرکت‌های دانش‌بنیان استان تهران بیشترین متقاضی دریافت کننده ضمانت‌نامه بودند و بعد از استان تهران، به لحاظ مبلغ، استان فارس و به لحاظ تعداد استان اصفهان نیز در رتبه‌های بعدی قرار دارند. 

شرکت‌های دانش‌بنیانی که نیاز به ضمانت‌نامه بیشتری دارند و می‌خواهند این فرآیند را بهتر انجام دهند می‌توانند از حد اعتباری ضمانت‌نامه صندوق نوآوری استفاده کنند، به این صورت که حد اعتباری شرکت در تعامل با بانک تعیین شده و در نهایت هر میزان ضمانت‌نامه تا سقف مشخص شده، به سرعت و بدون مشکل قابل دریافت است.

بر اساس اعلام روابط عمومی ‌صندوق نوآوری و شکوفایی، در طبقه بندی حوزه فناوری شرکت‌های فعال در زمینه ماشین‌آلات و تجهیزات پیشرفته و سخت‌افزارهای برق و الکترونیک، لیزر فوتونیک بیشترین استقبال را از صدور ضمانت‌نامه‌ داشتند. همچنین بهره برداران و ذینفعان اصلی ضمانت‌نامه‌های صادر شده صنایع نفت، گاز و انرژی بوده‌اند که شامل شرکت‌های دارای پیمان با مجموعه وزارت نیرو، پتروشیمی‌، نفت و گاز هستند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان صندوق نوآوری و شکوفایی شرکت های دانش بنیان صدور ضمانت نامه میلیارد تومان برای شرکت سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۰۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد

تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» امضا شد.

به گزارش خبرنگار شانا، تفاهم‌نامه همکاری بین «ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست» و «شرکت پالایش نفت آبادان» صبح امروز (دوشنبه، ۱۰ اردیبهشت‌) با هدف حرکت از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی و ایجاد ارزش افزوده برای طرح‌ها در محل معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری، بین حکیم قیم، مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان، و محمدمهدی نوربخش، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان آب، اقلیم و محیط‌زیست، امضا شد.

هدف از امضای این تفاهم‌نامه اجرای تدابیر مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت سیزدهم مبنی بر توسعه ظرفیت‌ها، ایجاد هم‌افزایی و تحقق اقتصاد دانش‌بنیان و عمل به اصل ۵۰ قانون اساسی بوده است.

شرکت پالایش نفت آبادان، به‌عنوان نخستین شرکت صنعتی در کشور، در همکاری با ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان، آب، اقلیم و محیط‌زیست معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در زمینه‌های مختلفی ازجمله کارگروه‌های راهبری و فنی دوجانبه، ارائه و واکاوی اجرایی برای طرح‌های اولویت‌دار با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان برای گذر از اقتصاد خطی به اقتصاد چرخشی، و ایجاد ارزش افزوده برای این طرح‌ها در سطح این مجتمع صنعتی این تفاهم‌نامه را امضا کرده است.

شرکت پالایش نفت آبادان به‌منظور تحقق شعار خود با عنوان پالایشگاهی سرآمد و پیشرو در زمینه تولید، توسعه و مانع‌زدایی در طرح‌های زیست‌محیطی، استفاده از توان شرکت‌های دانش‌بنیان را در دستور کار قرار داده است.

با اجرای این تفاهم‌نامه، افزون بر ایجاد یک مرکز هم‌آفرینی، محرومیت‌زدایی و ایجاد اشتغال پایدار در سطح منطقه و کشور و «جهش تولید با مشارکت مردم» عملی می‌شود و رشد و اعتلای شرکت‌های دانش‌بنیان و صادرات فناوری به دیگر کشورهای منطقه تحقق می‌یابد.

دیگر خبرها

  • صنایع پیشرفته برای صادرات تامین مالی می‌شوند
  • تفاهم‌نامه همکاری ستاد توسعه اقتصاد دانش‌بنیان و پالایشگاه نفت آبادان امضا شد
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • ارایه تسهیلات ارزان به شرکت‌های دانش بنیان صادرات محور
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد
  • افزایش ۲۰۰ میلیون یورویی سرمایه صندوق ضمانت صادرات
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد
  • نقش‌آفرینی دانش‌بنیان‌ها در زمینه جهش تولید و رفع نیاز اساسی کشور