Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه محمدبیگی در گفت وگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری فارس، با اشاره به صدور رای بدوی پرونده هفت سنگان و تعیین مجازات‌های متناسب پیرو این پرونده گفت: جا دارد که از اقدامات عدالت‌مندانه دستگاه قضایی و اقدامات این دستگاه در مبارزه با فساد تشکر و قدردانی کنیم.

وی افزود: در موضوع پرونده هفت سنگان نیز باید از اقدامات ریاست محترم قوه قضائیه و همکارانشان و نیز پیگیری سیستم قضایی استان تشکر ویژه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نماینده مجلس تصریح کرد: هرچند ماجرای هفت‌سنگان قضیه تلخی برای مردم قزوین است، اما با درمانگری قوه قضائیه ان‌شاءالله این تلخی به شیرینی تبدیل خواهد شد.

محمدبیگی اظهارداشت: آنچه که در پرونده‌های اینچنینی مردم را بسیار حساس می‌کند و باعث پیگیری آن‌ها می‌شود، بحث مهم عدالت و برخورد توام با همه اقشار جامعه است، بدین معنا که مردم انتظار تبعیض و برخورداری بعضی افراد از رانت به سبب مسئولیت یا داشتن نقش در جامعه را ندارند، اینکه عده‌ای بیایند و تصور کنند نسبت به دیگران برتری دارند، زمین‌هایی را در اختیار بگیرند، تغییر کاربری اتفاق بیفتد و مجوز‌های غیرقانونی صادر شود، این در مردم احساس بی‌عدالتی و تبعیض ایجاد می‌کند.

این نماینده مجلس با اشاره به برخورد درون دستگاهی قوه قضاییه پیرو پرونده هفت سنگان بیان داشت: پیگیری امام جمعه محترم و همینطور مردم انقلابی و جوانان مطالبه‌گر استان در ماجرای هفت سنگان، در برخورد با عاملان این ماجرا جای تشکر و قدردانی دارد و نشان می‌دهد جامعه ما با ارزش‌های مردمسالاری دینی به پیش می‌رود.

نماینده مردم «قزوین، آبیک و البرز» در مجلس اظهارداشت: عدالت در انقلاب ما مهم‌ترین شاخصه و دستاورد است و روی آن تأکید می‌شود و برای حفظ این دستاورد نیز شاهدیم که قوۀ قضائیه حتی در سخت‌ترین شرایط به موضوعات ورود پیدا می‌کند و به تقویت نظام اسلامی کمک می‌کند.

محمدبیگی تصریح کرد: بدون شک، اقدامات بدون تبعیض دستگاه قضایی در جراحی درون خود، در برخورد با عاملان تخلف زمین‌های هفت سنگان ولو آنکه برخی از متهمان از درون این قوه باشند، سرمایه اجتماعی و اعتماد مردم به سازوکار اجرای عدالت را بسیار افزایش می‌دهد.

این نماینده مجلس بیان داشت: هم‌اکنون ما شاهدیم که در چندسال اخیر با پیگیری و به ثمر رسیدن پرونده‌های مبارزه با فساد و حتی برخورد با بزرگ‌ترین عامل فساد درون دستگاه قضایی که با شجاعت تمام انجام شد، مردم چگونه به تحقق عدالت امیدوار شدند.

وی ادامه داد: صدورحکم دادگاه بدوی پرونده هفت‌سنگان هم گرچه تا قطعی شدن حکم و اجرای احکام و نیز تعقیب متهمان و محکومان راه زیادی در پیش دارد و باید روال قضایی خود را طی کند، اما نوید بخش پایان یک تلخی بزرگ روی دل مردم این استان بود، مردمی که تحمل بی‌عدالتی، تبعیض و رانت را روی زمین‌های هفت‌سنگان نداشتند.

این نماینده مجلس اظهارداست: سرمایه‌های اجتماعی کشور ما اعتماد مردم به مسؤولان است، هرچقدر ما بتوانیم روند اجرای عدالت را در جامعه بهبود ببخشیم و محقق کنیم، هرچقدر که در رفع تبعیض در جامعه اقدام کنیم و از سوگیری‌های ناعادلانه جلوگیری کنیم و یا فاصله طبقاتی را رفع کنیم، به همان میزان به اعتمادسازی بین مردم و مسئولین کمک کردیم و این بزرگ‌ترین سرمایه اجتماعی برای موفقیت کشور است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سرمایه اجتماعی عدالت نماینده مجلس قزوین پرونده هفت سنگان نماینده مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۲۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد

خلیل بهروزی فر عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار قدس با اشاره به ویژگی های ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم و ضرورت بررسی این لایحه در مجلس گفت:لایحه مالیات های مستقیم به نظر می رسد یک لایحه با احکام موثری باشد انهم در راستای اهدافی که نظام برای رشد اقتصادی کشور در نظر گرفته است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رشد تولید می تواند کشور را از واردات کالاهای خارجی بی نیاز کند، بیان کرد:به واسطه حمایت از بخش تولید ما می توانیم تجهیزاتی که از خارج وارد می شود را خودمان تولید کنیم و مانع از خروج ارز شویم.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به شعار جهش تولید با مشارکت مردم، بیان کرد: این شعار یک اصل بوده و می تواند اینده کشور را به درستی ترسیم و یک بارقه امیدی در جهت رونق اقتصادی باشد.

بهروزی فر با بیان اینکه اجرای صحیح ‌لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند جلوی فرارهای مالیاتی را گرفته و سایر مشکلات را نیز برطرف کند، بیان کرد: حمایت های مالیاتی پیش بینی شده در لایحه اصلاح قانون مالیات های مستقیم می تواند در راستای رونق تولید داخلی و سرمایه گذاری در مناطق محروم بسیار موثر باشد چراکه  این سرمایه گذاری می تواند شاخصه های این مناطق را به درستی ارتقا دهد و لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه متاسفانه مناطق محروم به شاخصه های حداقلی نیز دست پیدا نکرده اند، تاکید کرد: یکی از دلایلی که سرمایه گذار جهت سرمایه گذاری به این مناطق، رجوع نمی کند، دریافت مالیات های سنگین است  از این رو معافیت های که در این لایحه برای سرمایه گذاری در مناطق محروم در نظر گرفته شده است،بسیار عالی است و باید شرایط بدین نحوه می شد.

وی تاکید کرد: ما نباید از سرمایه گذاری که اهلیت دارد و به دنبال رونق اقتصادی و تولید در مناطق محروم است، مالیات اخذ کنیم. بنده مطمئن هستم اگر سه قوه در برخورد با قانون گریزان، لایحه فوق را مبنا قرار دهند، حتما جلوی فرارهای مالیاتی گرفته شده و امیدی برای آینده کشور ترسیم خواهد شد.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: اگر لایحه فوق را مبنای کار قرار داده و به درستی آن را اجرایی کرده و احکام مناسبی در راستای حمایت از تولید در آن پیش بینی کنیم، حتما افق روشنی در رابطه با مباحث اقتصادی ، اشتغال جوانان و همچنین تولید و سرمایه گذاری در مناطق محروم پیش روی خواهیم داشت.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه این لایحه می تواند سازوکار مشارکت مردم در اقتصادی را تسهیل کند، بیان کرد: همواره وقتی مردم به موضوعات ورود می کنند، ما در آن بخش ها پیروز می شویم.به هرحال اگر این لایحه اجرایی و مصوب شود عدالت مالیاتی در کشور رخ خواهد داد.

وی تاکید کرد:هر کشوری در سطح دنیا که پیشرفت و توسعه داشته است، از طریق رونق تولید به توسعه دست پیدا کرده اند و یکی از الزامات حمایت از تولید هم معافیت و کاهش های مالیاتی است. بنابراین این لایحه می تواند ترسیم کننده عدالت مالیاتی در کشور باشد.

دیگر خبرها

  • معرفی ۶ نفر از عاملان آلودگی محیط زیست کرج به مراجع قضایی
  • لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم سازوکار مشارکت مردم در بخش مولد را تسهیل خواهد کرد
  • از پرونده چای دبش چه خبر؟
  • حکم اعدام بابک زنجانی نقض شد+ جزئیات | اظهارات مهم سخنگو درباره باغ ازگل و چای دبش؛ دستگاه قضایی در این پرونده‌ها تحت‌ هیچ فشاری نبود
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود/ سند تحول قضائیه حلال مشکلات عدلیه
  • جشنواره عدالت و رسانه برگزار می‌شود
  • دستگاه قضا با حل مشکلات مردم اعتماد عمومی را افزایش دهد
  • اجرای عدالت در عرصه های مختلف لازمه حکومتی دینی است
  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • پرونده کاظم صدیقی باید بررسی قضایی شود | تا شایعات هست نباید اصرار بر حضور در نماز جمعه داشت