Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری قزوین موفق به ساخت دستگاه ضدعفونی کننده الکترواپتیکی با نام تجاری «ViruNot» شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری قزوین موفق به ساخت دستگاه ضدعفونی کننده الکترواپتیکی با نام تجاری «ViruNot» شد.   شرکت دانش بنیان آشکار پرتو پویا از واحد‌های فناور مستقر در پارک علم و فناوری قزوین با داشتن متخصصان جوان و متعهد در رشته‌های علوم آزمایشگاهی فیزیک، الکترونیک، مکانیک در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات پیشرفته صنعتی و آزمایشگاهی موفق به تولید یک دستگاه ضدعفونی الکترواپتیکی گردید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این محصول با بهره‌گیری از تابش پر انرژی در محدوده طیف الکترومغناطیس با فرکانس و توان مصرفی مناسب قادر است تا ویروس‌های مرگبار، اعم از: کرونا ویروس، آنفلونزا، سارس، راینو و کلیه میکروب‌ها و باکتری‌ها را از طریق شکستن نیرو‌های مولکولی از بین ببرد.

از دیگر مزایای این محصول می‌توان به ضدعفونی کردن اشیاء و لوازم جانبی، خصوصاً وسایلی که به صورت روزانه مورد استفاده قرار می‌گیرد و امکان شست‌وشوی و پاک‌سازی کامل آن وجود ندارد، اشاره کرد.

از این محصول که در مدت زمان بسیار کوتاه عمل ضدعفونی را به انجام می‌رساند، می‌توان در بیمارستان‌ها، درمانگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها (برای ضدعفونی لوازم پزشکی، دندانپزشکی و ست‌های بخیه) استفاده کرد.

همچنین از این محصول می‌توان در داروخانه‌ها، محیط‌های اداری، بانک‌ها، فروشگاه‌ها، آرایشگاه‌ها، رستوران‌ها، هتل‌ها و حتی برای مصارف شخصی اعم از: موبایل، تبلت، عینک، پاور بانک، ساعت مچی، جواهرات، کلید، عطر، اسباب بازی، لوازم کودک، دسته چک و پول نیز استفاده کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دستگاه ضد عفونی کننده پارک علم و فناوری قزوین کرونا ویروس پارک علم و فناوری قزوین دستگاه ضدعفونی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۲۲۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت علوم، سجاد محمد علی نژاد امروز در نشست خبری هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی گفت: شرکت های دانش بنیان نمونه عینی مشارکت مردم در اقتصاد هستند چون این شرکت ها عموما توسط دانش آموختگان و نخبگان ایجاد می شوند.

محمد علی نژاد، ایجاد کسب و کارهای مبتنی بر دانش و فناوری را کلیدی‌ترین رکن در ایجاد رشد پایداری اقتصادی دانست و گفت: از این رو قطعا ورود کسب و کارهای دانش‌بنیان موجب خواهد شد تا ارزش افزوده جدیدی به زنجیره تامین کشور اضافه شود.

وی اعلام کرد: تاکنون ۵۶ پارک فناوری در کشور راه‌اندازی شده است که در این موسسات تعداد ۲۵۰۰ شرکت فناور مستقر است و ۲۵۰۰ از این شرکت ها دانش بنیان هستند و وظیفه اصلی آنها توسعه فناوری است.

معاون نوآوری و فناوری وزیر علوم ادامه داد: امسال برنامه‌هایی را در حوزه توسعه و رشد اقتصاد دانش‌بنیان اتخاذ کرده‌ایم که یکی از آنها انتخاب برخی از پارک‌های فناوری به عنوان متولی توسعه زنجیره ارزش تامین راهبردی در حوزه های مشخص براساس آمایش سرزمین است.

وی تاکید کرد: با فعال شدن شرکت های دانش بنیان در زنجیره تامین محصولات و خدمات در استانها، جریان اقتصادی رونق خواهد گرفت و شرکت های جدیدی نیز ایجاد خواهد شد.

محمدعلی نژاد خاطرنشان کرد: همچنین رسوخ فناوری به صنایع سنتی از دیگر اقدامات در دستور کار ما است که در این راستا ۱۰ پارک علم و فناوری مامور این کار شده اند تا بازدهی بیشتر این صنایع و رشد دانش بنیان آنها را رقم بزنند.

وی با اشاره به برگزاری هجدهمین دوره جشنواره شیخ بهایی توسط شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت: این رویداد گامی در جهت توسعه و تقویت کسب‌وکارهای دانش‌بنیان است.

اختتامیه هجدهمین جشنواره ملی فن آفرینی شیخ بهایی ۲۶ و ۲۷ اردیبهشت ماه به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار می شود.

کد خبر 6100392

دیگر خبرها

  • حمایت از پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش‌بنیان یک وظیفه فراقوه‌ای‌ است
  • از حضور چشمگیر دانش‌بنیان‌ها و پارک‌های فناوری تا اکتشاف و تولید در بیست و هشتمین نمایشگاه بین‌المللی نفت
  • برنامه وزارت علوم برای افزایش ضریب نفوذ فناوری در صنایع سنتی
  • مدیریت و تبادل فناوری، مهم‌ترین هدف فن بازار ملی ایران است
  • اختصاص ۴ هزار میلیارد برای اقتصاد دانش بنیان به به ۲۵ استان
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت دانش‌بنیان ایرانی
  • تشخیص بیماری‌های خودایمنی با ۴ کیت ساخته شده در یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی
  • فروش پانصد و ۳۰ هزار میلیارد تومانی دانش بنیان‌ها/صادرات فناوری ۳ برابر شد
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری