Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علی شیرکانی در مراسم امضای تفاهمنامه صندوق بیمه اجتماعی با وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تفاهمنامه امروز یکی از بهترین و ماندگارترین تفاهمنامه‌های جهاد کشاورزی است، گفت: این تفاهمنامه یکی از آرزوهای ما و یکی از دغدغه‌های مهم زنان روستایی است. به دلیل آنکه بسیاری از زنان روستایی بدسرپرست و یا خودسرپرست در روستاها هستند، گاهی توان پرداخت همین مبلغ کم را هم ندارند بنابراین طرح بیمه

در ادامه این مراسم علی شیرکانی مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر، گفت: اغلب بیمه‌های کشور وابسته به شغل افراد است بنابراین بسیاری از افراد مزد بگیر که دارای شغل رسمی نیستند از نعمت بیمه بی‌بهره می‌مانند به همین منظور صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر در سال ۱۳۸۳ به منظور تحت پوشش قرار دادن تمام افراد غیر مزد بگیر روستایی و کشاورز و حاشیه نشینان تأسیس شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: زنده نگه داشتن روستاها مسئله مهم امروز است، زیرا حل بسیاری از بحران‌های جهانی با زنده نگه داشتن روستاها امکان پذیر است. حفظ امنیت غذایی و محیط زیست با حفظ روستاها ممکن است و یکی از راه‌های زنده کردن روستاها توجه به خدمات و امکانات روستاها است. با وجود آنکه برخی از امکانات اعم از برق و گاز و آب ارائه می‌شود و امروزه بحث اینترنت در روستاها مطرح است. اما آیا این امکانات برای حفظ روستاها و روستاییان کافی است؟

شیرکانی مسئله مهم دیگر در روستاها را حفظ هویت روستایی نامید و گفت: زمانی روستاییان سعی در پنهان نمودن هویت روستایی خود داشتند اما امروزه به روستایی بودن خود افتخار می‌کنند. مسئله مهم این است که روستایی باید آینده خود را در روستا ببیند و لذا دلیل مهاجرت و حاشیه نشینی او نباید آینده او باشد.

وی ادامه داد: یکی از اقدامات خوب برای آینده روستاییان همین بیمه کشاورزان و روستاییان است که به نوعی آینده آنها را تضمین می‌کند و به آنها می‌گوید که به مانند یک شهروند شهری بیمه داشته باشد و بتواند از مزایای آن در زمان میانسالی و بازنشستگی استفاده کنند.

شیرکانی در ادامه به تشریح بیمه صندوق اجتماعی کشاورزان، روستاییان و عشایر پرداخت و گفت: در بیمه این صندوق دوسوم حق بیمه توسط دولت و تنها یک سوم معادل ۵ درصد آن را بیمه شده پرداخت می‌کند. توجه شود که مبلغ حق بیمه پرداختی این صندوق ۲۷.۵۰۰ تومان در سطح اول و در سطح هشتم ۷۰ هزار تومان است. با این وجود هنوز هم کسانی هستند که توانایی پرداخت همین مبلغ را نیز ندارند از طرف دیگر به دلیل اختیاری بودن این بیمه روستاییان و کشاورزان ضرورتی برای بیمه نمودن خود نمی‌بینند. بنابراین طرح پوشش بیمه‌ای رایگان بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار خانوار روستایی و عشایری به تصویب دولت رسید. در این طرح در سال اول به طور رایگان و در سالهای بعد به ترتیب از یک تا ۵ درصد حق بیمه را پرداخت خواهد کرد. این بیمه نوعی کمک به روستاییان و کشاورزان با حفظ کرامت و عزت نفس آنها است.

مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی افزود: در این طرح سعی شده است که به زنان روستایی توجه ویژه‌ای شود به ویژه زنان سرپرست خانوار، هدف ما این است که هیچ زن روستایی سرپرست خانواری فاقد پوشش بیمه‌ای نباشد. چراکه حمایت از زنان سرپرست خانوار وظیفه دینی و ملی ما است.

کد خبر 5077011

منبع: مهر

کلیدواژه: علی شیرکانی بیمه صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان روستائیان و عشایر ویروس کرونا محدودیت های کرونایی وزارت آموزش و پرورش شهرداری تهران گردشگری سربازی پلیس راهور کمیته امداد امام خمینی ستاد ملی مقابله با کرونا شورای شهر تهران اوراق مشارکت هوای سالم میراث فرهنگی سازمان تامین اجتماعی صندوق بیمه اجتماعی سرپرست خانوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۲۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است

 محمد کرمی در جلسه با مدیران سیستان و بلوچستان اظهار کرد: هر یک از دستگاه‌ها در انجام وظایف و مسوولیت‌های خود کوتاهی کند، قطعاً با آن دستگاه و مدیر مربوطه برخورد خواهد شد.

وی افزود: باید امید را در جامعه تقویت کرد، چرا که این امید به آینده است که می‌تواند موجب توسعه سیستان و بلوچستان شود.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس؛ سخت‌ترین شرایط را متحمل شدیم و با کار شبانه روزی توانستیم بر دشمن غلبه کنیم.

وی اذعان کرد: باید اراده خود را تقویت کرده و به دل مشکلات بروید و مشکل را حل کنید و هرگز ناامید نشوید.

کرمی ادامه داد: خداوند از نهان و آشکار ما آگاه و همه چیز در ید قدرت الهی است، بنابراین هر آنچه می‌خواهید از خداوند بخواهید چرا که همه چیز در ید قدرت الهی است.

وی بیان کرد: شرکت‌های دانش بنیان در سیستان و بلوچستان باید توسعه یابد و ما وظیفه داریم از بخش خصوصی حمایت کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: روستاها از اهمیت فراوانی برخوردارند و باید با تقویت روستاها از مهاجرت بی رویه به شهرها جلوگیری کنیم.

وی خاطرنشان کرد: براساس سه راهبرد بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت امورات را هدایت می‌کنید، راهبرد بلند مدت مربوط به آموزش و پرورش است چرا که باید تربیت را از کودکی آغاز کنیم.

کرمی ادامه داد: باید در سیستان و بلوچستان ثروت تولید کنیم چراکه افزایش درآمد مردم موجب پویایی اقتصاد می‌شود.

وی با تاکید بر فعال سازی حوزه تجارت افزود: باید با افزایش تولید میزان صادرات را از مرزهای سیستان و بلوچستان بیشتر شود.

 

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • ثبت‌نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران غیرشاغل مناطق روستایی و عشایری
  • ثبت نام ۳۴ هزار نفر در طرح بیمه رایگان مادران در آذربایجان غربی
  • دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است
  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • خسارت ۵۰ درصدی بارندگی به گندمزار‌های خوزستان
  • ۲۰۰ هزار تن از گندم‌های آماده برداشت خوزستان از دست رفت
  • طوفان ۲۰۰ هزار تن گندم این استان را از بین برد !
  • خسارت بارندگی به گندمزارهای آماده برداشت در خوزستان
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • خسارت سنگین باران به کشاورزان خوزستان/ چقدر گندم از بین رفت؟