Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-06@22:13:16 GMT

آداب هدیه دادن درکشورهای مختلف

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۵۶۱۵۹

آداب هدیه دادن درکشورهای مختلف

همه از هدیه گرفتن خوشحال می‌شوند! در فرهنگ‌های مختلف هدیه دادن نشانه محبت و احترام به شخص مقابل است. در فرهنگ ایرانی نیز افرادی که برای هم احترام قائل‌اند و بهم علاقمند هستند به یکدیگر هدیه می‌دهند. در کشورهای مختلف هدیه دادن آداب خاص خود را دارد. در زیر به برخی از نکات فرهنگی هنگام هدیه دادن و هد یه گرفتن اشاره شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناطقان: همه از هدیه گرفتن خوشحال می‌شوند! در فرهنگ‌های مختلف هدیه دادن نشانه محبت و احترام به شخص مقابل است. در فرهنگ ایرانی نیز افرادی که برای هم احترام قائل‌اند و بهم علاقمند هستند به یکدیگر هدیه می‌دهند. در کشورهای مختلف هدیه دادن آداب خاص خود را دارد. در زیر به برخی از نکات فرهنگی هنگام هدیه دادن و هد یه گرفتن اشاره شده است.

 

هدیه به سبک چینی!

در کشور چین رسم بر این است که افراد هنگام کادو گرفتن، سه بار از گرفتن کادو امتناع می‌کنند، و سپس کادوی خود را تحویل می‌گیرند و همچنین فردی که کادو می‌دهد نیز باید کادو را با دو دست تقدیم کند و سه بار بر تحویل کادو اصرار کند. معمولا کادوها در مقابل کسی که کادو را تحویل داده باز نمی‌شود.

 

هدیه به سبک مصری!

مناسب‌ترین هدیه برای اولین دیدار در منزل میزبان در مصر، میوه و شیرینی است. ولی هدیه به هرمناسبتی باید با دست راست تقدیم شود. هدیه‌ها را با کاغذ زیبا و رنگی بسته‌بندی می‌کنند و با احترام تقدیم می‌کنند. معمولا هدیه را در مقابل شخصی که هدیه را تقدیم کرده باز نمی‌شود. مگر اینکه هدیه، دسر، شیرینی یا میوه باشد که معمولاً بعد از صرف شام برای همه میهمانان سرو می‌شود.

 

هدیه به سبک هندی!

در هند در مناسبت‌های مختلف به یکدیگر کادو می‌دهند. در اواخر شهریور طی یک مراسم به نام "Rakhi” معمولاً برادرها به خواهران خود هدیه می‌دهند. در آبان ماه هم مراسم دیگری به نام "Diwali” برپا می‌شود که به جشن نور و چراغ معروف است و افراد با نسبت‌های مختلف به یکدیگر هدیه می‌دهند. معمولاً افراد از اینکه هدیه‌ای که بخشیده‌اند را جلوی خودشان باز کنند خوشحال می‌شوند.

 

هدیه به سبک ژاپنی!

در کشور ژاپن شیوه تقدیم کردن هدیه از خود هدیه مهمتر است. افراد در مناسبت‌های مختلف مثل مراسم عروسی، تولد، جشن فارغ‌التحصیلی یا هدیه اولین مهمانی، به یکدیگر هدیه می‌دهند. بعد از گرفتن کادو، ژاپنی‌ها معمولا یک هدیه برای تشکر ارسال می‌کنند که در فرهنگ ژاپن "O-kaeshi” نام دارد. ارزش این هدیه معمولاً کمتر از هدیه قبلی است.

 


 

هدیه به سبک ترکیه

در ترکیه هدیه مرسوم هنگام رفتن به مهمانی، انواع شیرینی به ویژه باقلواست. در مراسم عروسی افراد فامیل به عروس و داماد طلا هدیه می‎دهند. هدیه را معمولا در اولین لحظه دیدار به یکدیگر تقدیم می‌کنند و همان لحظه نیز آنرا باز می‌کنند.

 

هدیه به سبک فرانسه

 

در کشور فرانسه هدایا معمولا بعد از تحویل در حضور شخص باز می‌شوند. ارزش مادی هدایا در فرانسه اهمیتی ندارد و معمولا هدایایی انتخاب می‌شوند که مناسب سلیقه شخص باشد. ولی هدیه دادن گل بسیار مرسوم است. فقط تعداد شاخه‌های گل باید فرد باشد مثلاً یک، سه،… ولی در فرهنگ فرانسوی هدیه دادن دسته گلی با ۱۳ شاخه چندان خوش یمن نیست.

 

هدیه به سبک یونان

در فرهنگ یونانی هدیه نباید خیلی گران‌قیمت باشد. چون شخصی که هدیه گرفته باید هدیه‌ای با ارزش مادی یکسان را بازگرداند. ولی بسته‌بندی و شیوه تقدیم کردن هدیه برای مردم یونان مهم است.

 

هدیه به سبک سنگاپور

در سنگاپور هدایا باید با کاغذ کادو بسته بندی شوند و با دو دست تقدیم شوند ولی در این کشور بازکردن هدیه مقابل شخصی که هدیه داده چندان مرسوم نیست. معمولا افراد در سنگاپور به رسم تعارف و احترام از دریافت هدیه امتناع می‌کنند و سپس شخصی که هدیه را آورده اصرار می‌کند تا طرف مقابل هدیه را بپذیرد.

 

هدیه به سبک آرژانتین

در فرهنگ آرژانتین هدیه مرسوم هنگام دعوت شدن به منزل کسی گل، شکلات، شیرینی و … است. ولی مردم معمولاً از دادن هدیه‌هایی که تیز و فلزی هستند مثل قیچی یا چاقو خودداری می‌کنند چراکه معتقدند که این هدایا بر روابط صمیمانه افراد تاثیر منفی می‌گذارد.

 

منبع:blog.bamilo.com
برچسب ها: هدیه ، فرهنگ ، دنیا ، ایران

منبع: ناطقان

کلیدواژه: هدیه فرهنگ دنیا ایران یکدیگر هدیه می دهند شخصی که هدیه هدیه به سبک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۶۱۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر

خال های قرمز معمولا مشکلی را برای سلامتی فرد ایجاد نمی کنند. مگر این که به دلیل خاصی مثل همراهی با خارش یا خونریزی، ناراحتی هایی را برای فرد ایجاد کنند. در چنین مواردی ، حتما باید به متخصص مراجعه کنید. شاید برای همه ما بیش از یک بار پیش آمده باشد که از وجود لکه های قرمز روی پوست خود متعجب شده باشیم.

به گزارش نمناک، این لکه ها معمولا ناگهانی ایجاد می شوند و به راحتی هم از بین نمی روند و بعضی از افراد از دیدن آن ها نگران می شوند اما جای نگرانی نیست. این لکه ها گاهی اوقات با خال اشتباه گرفته می شوند اما خال نیستند. طبق مطالعات انجام شده، 50 درصد از جوانان با آن درگیر می شوند اما درمان خاصی برای آن مورد نیاز نیست. 

اطلاعات عمومی در مورد خال های قرمز  این خالها می توانند در هر دوره ای از زندگی روی پوست ایجاد شوند ، البته بعد از 30 سالگی رایج تر هستند.  این خالها به دلیل رنگ قرمزی که دارند توجه دیگران را به خود جلب می کنند.   ژنتیک افراد می تواند در به ارث بردن این خال ها موثر باشد. این خالهای قرمز روی پوست دقیقا چه هستند ؟

خال های قرمز روی پوست، به دلیل گشاد شدن مویرگ های پوست ایجاد می گردند و به دلیل مشکلات بسیار کوچکی در سیستم عروقی ایجاد می شوند. این خال ها اغلب روی قفسه سینه و بازوها دیده می شوند. این خال ها معمولا نرم و برجسته هستند و اندازه قطر آن ها بین 1 الی 5 میلی متر متفاوت است. ظاهر آن ها اغلب به گونه ای است که با خال اشتباه گرفته می شود. گاهی اوقات این لکه ها برعکس خال ها، در موارد نادری نشان دهنده تومور نیز هستند. 

دلایل ایجاد خال های قرمز چیست؟

دلیل اصلی این خال ها ناشناخته است. اگرچه که طبق مطالعات انجام شده، سن، فاکتور مهمی در این مورد است و هرچه سن افراد بالاتر برود، احتمال این خال های قرمز روی پوستشان بیشتر خواهد شد. اگرچه که ژنتیک، تغییرات هورمونی، قرار گرفتن در معرض محصولات شیمیایی و آب و هوا نیز می توانند عاملی برای ایجاد این خال ها باشند.

آیا جای نگرانی است ؟

بسیاری از ما نگران می شویم که شاید این خال های قرمز سرطانی باشند اما واقعا جای نگرانی نیست. شاید نشانه ای از تومور باشند اما هنوز هم باید به ظاهر آن ها توجه کرد و هرگونه تغییری را زیر نظر گرفت تا بتوان خطرناک بودن آن را متوجه شد بنابراین، اگر روی پوست خود خال های قرمز دارید ، موارد زیر را به خاطر بسپارید:

 این خال ها نباید به تعداد خیلی زیاد در یک قسمت خاص از بدن باشند.  خال های قرمز روی پوست نباید ناراحتی برای فرد ایجاد کنند. اگر آسیب زا بودند یا خارش ایجاد کردند، به پزشک مراجعه کنید.  این خال ها نباید خونریزی داشته باشند. اگر با لمس کردنشان خونریزی کردند، حتما به متخصص پوست مراجعه کنید.  به رنگ و شکل این خال ها توجه کنید. اگر خال ها تیره تر شدند و گوشه های آن سفت و نامنظم بودند، حتما با متخصص صحبت کنید. برای از بین بردن خال قرمز چه کاری می توان انجام داد ؟

بدون توجه به خطرات این خال ها در موارد نادر، قطعا وجود آن ها روی پوست خوشایند نیست اما رعایت نکات زیر حائز اهمیت است.

 بسیار مهم است که در خانه با این خال ها ور نروید و با متودهای طبیعی و خودسرانه برای از بین بردن آن ها تلاش نکنید.  خال های قرمز روی پوست اندازه ای بین 6 تا 7 میلی متر دارند. از آن جایی که این خال ها، مویرگ های ورم کرده هستند، نباید با آن ها ور رفت. متخصص پوست بهترین راهکارها را به شما پیشنهاد می کند.  تیغ جراحی یا لیزر معمولا برای سوزاندن خال های قرمز استفاده می شود و در جلوگیری از به وجود آمدن دوباره آن ها نیز موثر است. این تکنیک کاملا امن و بی خطر است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • برنامه «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه 
  • مد خوب، مد بد!
  • کتاب «ادب زندگی» منتشر شد
  • برنامه تلویزیونی «امتداد» آماده نمایش شد/ بررسی فلسفی حوزه‌های مختلف فرهنگ عامه 
  • دلیل خال قرمز روی پوست + علائم خطر
  • کتاب «ادب زندگی» روانه بازار نشر شد
  • فال حافظ امروز یک‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری
  • انتشار متن نامه شهید سردار زاهدی به رهبری/ شهید زاهدی چه هدیه‌ای تقدیم رهبر انقلاب کرد؟
  • ماجرای هدیه و نامه شهید زاهدی به رهبر انقلاب چه بود؟