Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلبریتی‌هایی که فرزندان خود را در کشورهای دیگر به دنیا می‌آورند، موج تولد فرزند در کشورهای اروپایی و آمریکایی را به راه انداخته‌اند و می‌گویند چون پول و امکاناتش را دارند این حق را از فرزندشان دریغ نمی‌کنند و به آنها اجازه زندگی بهتر می‌دهند اما به نظر می‌رسد این اقدام سبب هدر رفت منابعِ انسانی کشور می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش برنا؛ داستان به دنیا آوردن فرزند در یک کشور دیگر داستان تازه‌ای نیست و هر از گاهی شنیده می‎شود فلان سلبریتی، بازیگر، خواننده و... فرزند خود را در یک کشور دیگر به دنیا آورده است تا تابعیت اول او یک کشور اروپایی یا آمریکایی باشد. اکثر کسانی که فرزند خود را خارج از کشور به دنیا می‌آورند، می‌گویند:«چون شرایط و امکاناتش را داشتیم، این کار را انجام دادیم تا فرزندمان در شرایط بهتر زندگی کند و دیگر نیازی نباشد در صف گرفتن ویزا و پاسپورت کشورهای دیگر بایستد.» اما تمام مزایای به دنیا آوردن فرزند در کشور دیگر این نیست؛ درواقع باید گفت یکی از مزایای داشتن فرزند با اقامت کشور دیگر برای پدر و مادر، این است که آنها می‌توانند در دوران بازنشستگی خود از شانس خوبی برای گرفتن اقامت و یا حتی شهروندی محل تولد فرزند خود برخوردار شوند به همین دلیل اکثر کسانی که توانایی مالی دارند، فرزند خود را در کشورهای دیگر به دنیا می‌آورند تا هم فرزندشان مزیت‌های مادام العمر داشته باشد هم اینکه از طریق او کمبودهای خود را جبران کنند و برای خودشان مزایا و امکانات دریافت کنند و حق شهروندی که نداشتند را از طریق فرزندشان دریافت کنند. اما سوال ابتدایی که برای همه پیش می‌آید این است که فرزندان ما با کسانی که خارج از کشور به دنیا آمدند چه فرقی در دریافت خدمات دارند؟ علاوه براین؛ حضور دوتابعیتی‌ها نوعی خروج سرمایه از کشور محسوب می‌شود چرا که این کودکان تا زمان مشخصی در ایران مانند بقیه کودکان زندگی می‌کنند و از خدمات آموزشی بهره مند می‌شوند اما درنهایت به یک سنی که می‌رسند از کشور می‌روند و در یک کشور دیگر سرمایه گذاری می‌کنند.

دوتابعیتی‌ها قابل اعتماد و وثوق ما نیستند/ کشورهایی که به ایرانی‌ها تابعیت می‌دهند قصد ضربه زدن به نظام را دارند/ در حال حاضر هیچ فرد دوتابعیتی در دستگاه دولتی وجود ندارد

کیومرث سرمدی واله، نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار برنا با اشاره به نگاه و رویکرد کلی حاکم در کشور درباره حضور دوتابعیتی‌ها در ایران گفت: آنچه اهمیت دارد؛ تعلق خاطر و عِرق هر ایرانی نسبت به ایران است درواقع هرچقدر تعهد، دفاع و ایستادگی بین فرزندان ایرانی بیشتر باشد حضور آنها در شرایط سخت کشور بیشتر به چشم می‌خورد بنابراین دوتابعیتی بودن، فرزندان و نوه‌های خود را خارج از کشور به دنیا آوردن، چشم دوختن به قدرت‌هایی که به کشور و مردم ما دید خوبی ندارند و به عنوان متخاصم نگاه می‌کنند و همیشه مرجع توطئه بودند از لحاظ ما به شدت مردود است.

او افزود: کسانی که برایشان مهم است گواهی تولد فرزندشان از بیمارستانی در انگلیس، آمریکا، کانادا و... باشد به هیچ عنوان قابل اعتماد و وثوق نیستند و ما هیچ اعتمادی به افرادی که دوتابعیتی هستند، نداریم.

سرمدی واله تصریح کرد: امروز ممکلت ما به نیروهای جهادی، ولایی، مردمی و کارآمد در جبهه‌های فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و سیاسی نیاز دارد مانند امثال شهید همت، چمران، قاسم سلیمانی که در جبهه جنگ تمام قد ایستادگی کردند. مطمئن باشید اینگونه افراد نه تنها اعتقادی به بحث‌هایی مانند دوتابعتی ندارند که حتی نگاه دلخوشانه‌ای به خارج از کشور نیز ندارند.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به خروج سرمایه از کشور با مهاجرت دوتابعیتی‌ها گفت: نگاه ما به هر فرزند ایرانی به شکل سرمایه است یعنی ما معتقدیم هر ایرانی در هر کجای دنیا که باشد و هر جایی به دنیا آمده باشد، سرمایه ایران محسوب می‌شود و توان فکری و فنی او باید در راستای خدمت به ایران به کار گرفته شود اما فرق است بین فرزند ایرانی معتقد به کشور که اگر تمام امکانات کشور دیگر را به او بدهند حاضر نیست از وطنش دست بکشد با کسی که برنامه ریزی می‌کند 18 سال در ایران بماند و سپس برای همیشه برود و در گوشه‌ دیگری از دنیا مشغول به کار شود.

او افزود: امروزه دنیا، دنیای اخلاق و رحم نیست بلکه دنیای منافع مادیِ ماورای اخلاق است پس مطمئن باشید این قدرت‌ها بدون برنامه و چشم داشت هیچگونه امتیازی به کسی نمی‌دهند و اگر لطف می‌کنند به بنده و امثال من تابعیت می‌دهند قطعا چشم طمع به آینده دارند و از این طریق علیه نظام ما استفاده می‌کنند.

سرمدی واله با بیان اینکه در دستگاه‌های اجرایی هیچ دوتابعیتی وجود ندارد، گفت: طبق قانون بین سیاسیون و دولتی‌ها نباید دوتابعیتی وجود داشته باشد و آنطور که بنده اطلاع دارم، چنین چیزی نداریم و هیچ فرد دوتابعیتی در دستگاه دولتی مشغول به کار نیست.

همه دوتابعیتی‌هایی که از کشور می‌روند سرمایه ما نیستند/باید برای نحوه برخورد با دوتابعیتی‌ها در کشور قانونگذاری کرد

احمدحسین فلاحی، سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات و نماینده مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار برنا با اشاره به خروج سرمایه‌های کشور با مهاجرت دوتابعیتی‌ها گفت: تاکنون کمیسیون آموزش وارد این بحث نشده است اما نکته اینجاست همه کسانی که از کشور می‌روند سرمایه ما نیستند درواقع کسی که هویت خود را خارج از کشور دنبال می‌کند، هرکاری هم کنیم تعهدی به کشور نخواهد داشت و نهایتا راهی که انتخاب کرده را می‌رود.

او افزود: سرمایه کشور نباید در اختیار کسی قرار بگیرد که پس فردا در خدمت کشوری دیگر باشد بنابراین درخصوص وضعیت دوتابعیتی‌ها، کمیسیون‌های مختلف باید بحث و بررسی کنند که چگونه به لحاظ قانونی در ایران با فردی که تابعیت کشور دیگر را دارد برخورد شود.

فلاحی تصریح کرد: رفتن و برگشتن یک موضوع است اما رفتن و ماندن موضوع دیگر. اگر یک ایرانی به کشور دیگر برود و پیشرفت علمی کند و به کشور خود بازگردد بسیار خوب است و ما به آن خروج سرمایه نمی‌گوییم اما اگر یک ایرانی سرمایه فکری خود را به کشور دیگر ببرد و دیگر برنگردد، آنوقت برای ما آسیب ایجاد می‌شود البته باز هم تاکید می‌کنم هرکسی که می‌رود سرمایه ما نیست و فقط آن تعداد افرادی که سرمایه فکری دارند برای ما سرمایه محسوب می‌شوند.

مواظب سرمایه‌ها و منابع کشور باشیم

این روزها که برخی مشهورها و به اصطلاح سلبریتی‌ها فرزندان خود را خارج از کشور به دنیا می‌آورند، بیشتر از همیشه مردم (به ویژه آنهایی که توانایی مالی دارند) را ترغیب برای به دنیا آوردن فرزند در کشورهای دیگر می‌کنند. اینکه کودکان دوتابعیتی تا سن معین در ایران زندگی کنند و از خدمات آموزشی بهره مند شوند و درنهایت به کشور دیگر که تابعیت آنجا را دارند، مهاجرت می کنند و برای همیشه از کشوری که برای آنهاست می روند که مصداق خروج سرمایه و هدر رفت منابع کشور است بنابراین انتظار می‌رود مجلس شورای اسلامی برای چند و چون زندگی دوتابعیتی‌ها در کشور قانونگذاری کند و اجازه ندهد سرمایه‌های این مملکت هدر رود.

//انتهای پیام:5

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تولد کانادا کشورهای اروپایی مهاجرت کانادا مصر فرزندان دوتابعیتی خارج از کشور به دنیا خود را خارج از کشور مجلس شورای اسلامی دنیا می آورند دوتابعیتی ها دنیا آوردن کشورهای دیگر خروج سرمایه ما نیستند کشور دیگر فرزند خود یک کشور ما نیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۶۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم

معاون صنایع عمومی وزارت صمت گفت: برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه در گروه‌های کالایی خاص، به‌ویژه کالاهای نهایی، باید ریال را به رسمیت بشناسیم.

به گزارش ایسنا، محمدمهدی برادران در مراسم اختتامیه ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی (اکسپو ۲۰۲۴) با بیان اینکه از ۳۵ کشور مقامات عالی رتبه در نمایشگاه اکسپو شرکت کردند، اظهار کرد: همچنین ایران در این نمایشگاه میزبان ۸۸ کشور و ۲۲۰۰ بازرگان بود.

وی با بیان اینکه پیمان‌های خوبی در این نمایشگاه بسته شد و برخی تجار خارجی برای بازدید از کارخانه‌ها به اصفهان و شیراز سفر کردند، اظهار کرد: لازمه جهش تولید جهش صادرات است. در همین راستا در ابتدای سال به ازای گروه‌های کالایی، برنامه رشد تولید به همراه برنامه رشد صادرات، تنظیم شده است.

برادران با بیان اینکه محصولاتی که در این نمایشگاه نمایش داده شد، همه صادراتی بودند، تصریح کرد: در مواردی تبدیل به صادرکننده کالاهایی شدیم که قبلا به کشور قاچاق می‌شد.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت در ادامه با بیان اینکه اگر موضوع حمل و نقل داخلی و بین‌المللی حل نشود، به توفیقات نهایی نمی‌رسیم، گفت: بحث بعدی که باید به آن پرداخته شود، تبادلات مالی است. موضوع تبادلات مالی قابل حل است و باید استفاده از رمز ارزها جدی‌تر گرفته شود. در اصل این ظرفیت وجود دارد که تجارت غیرنفتی بیشتر شود. همین حالا هم آمار برخی کشورهای خارجی از کالاهای صادراتی ایران بیشتر از چیزی است که در گمرکات ایران ثبت شده است که نشان می‌دهد کالا از مرزهای دیگر صادر شده است.

برادران با بیان اینکه باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه از جمله عراق، افغانستان و غیره در گروه‌های کالایی خاص، ریال را به رسمیت بشناسیم، تصریح کرد: به رسمیت شناختن ریال در رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه مانند عراق، افغانستان و پاکستان خواسته بازرگانان است؛ زیرا اگر تاجری با ریال کالا صادر کند، اما از آن بخواهیم که به دلار رفع تعهد ارزی کند، این موضوع توهین به پول ملی است.

معاون وزیر صمت اظهار کرد: در حوزه استاندارد هم چالش هایی وجود دارد و بعضی مواقع سخت گیری‌ها در این حوزه مانع صادرات است و استاندارد برخی کشورهای هدف پایین‌تر از سطح استانداردهای ماست.

وی افزود: یکی از مشکلات دیگر این است که مناطق آزاد هنوز بر مدار واردات و قاچاق است، اما باید رویکرد صادرات محور در این مناطق جایگزین شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند
  • باید برای رفع تعهد ارزی از کشورهای همسایه ریال را به رسمیت بشناسیم
  • ابراز نگرانی کمیسر عالی‌ حقوق بشر سازمان ملل از نحوه برخورد با دانشجویان معترض
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • دیپلمات صهیونیست: دنیا تغییر کرده است/ باید مشخص کنیم در کدام سمت هستیم
  • صادرات ایران باید از خام فروشی عبور کند
  • یک بانک برای ۵۷ کشور | ایران وام جدید می گیرد؟
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • امارات ولش کن، ما اماراتش کردیم | کدام کشورهای همسایه را آباد کردیم؟ | فیلم
  • کنعانی: ایران برخورد پلیسی با دانشجویان را در دانشگاه‌های آمریکا نمی‌پذیرد