Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر نصرالله منصوری روانشناس معتقد است اگر رسانه ملی به کودکان آموزه های مثبتی مانند راست گویی و سلام کردن و حتی مسئولیت پذیری را یاد دهند آن ها در آینده به بهترین موقعیت ها می رسند و برای جامعه مثمر الثمر واقع می شوند

دکتر نصرالله منصوری، روانشناس و مشاور خانواده در خصوص شرایط کرونا و رقم نخوردن اتفاق مهم حوزه کودک و نوجوان در رسانه های مختلف و اینکه با چه نوع سرگرمی سازی های فرهنگی حال کودکان بهتر می شود به خبرنگار سرویس فرهنگ و هنر خبرگزاری برنا گفت: تلویزیون و رسانه ها اگر بخواهند برای کودکان کاری انجام دهند شرایط برایشان فراهم است و قبل از بیماری کرونا برنامه های مختلفی که مخصوص کودکان بود بسیار بیشتر از حال حاضر در تلویزیون و رسانه دیده می شد به عنوان مثال مانند برنامه ی مشهور عمو پورنگ یا برنامه ی کلاه قرمزی که طرفداران زیادی داشت منتها صدا و سیما و رسانه ها گرفتار رفتار های سلیقه ای و گزینشی  هستند و وقتی به این نوع سلیقه ها توجهی نمی شود کودکان طبیعتا در پی برنامه های خودشان می گردند و با توجه به ویروس کرونا  آن ها مجبور می شوند در خانه بمانند  و همین امر موجب می شود والدین نیز در کنار آن ها باشند و با دستور هایی که به فرزندانشان می دهند فشار زیادی را تحمل می کنند و این نوع برخورد برای کودکان بسیار شکننده و آزار دهنده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابراین فکر می کنم اگر رسانه ها به ویژه رسانه ملی توجه کافی کنند و خودشان را مسئول و مدیون در مقابل این اطفال و کودکانی که آینده سازان  این کشور هستند بدانند آن ها رشد می کنند و تا همیشه درون کودکان می ماند  طبق گفته ی امیر المومنین مانند سنگی که بر روی آن حکاکی شود.

او ادامه داد:ما می دانیم که بیشترین حقوق به معلم کلاس های ابتدایی تعلق می گیرد آن هم به این دلیل که وقتی معلم با نسل نو ظهور مخصوصا سن کودک روبه است از اول می تواند او را مثل یک نهال رشد بدهد تا تبدیل به یک درخت پر برگ و بار شود.

اگر ما در رسانه ملی به کودکان آموزه های قشنگی مانند راست گویی، احترام بزرگ تر نگه داشتن، سلام کردن، درس خوان بودن، مسئولیت پذیری بدهیم آن ها به شدت رشد اخلاقی می کنند و به شیوه درست تربیت می شوند و خود ساخته بار می آیند و وقتی به بلوغ می رسند خودشان درست را از غلط تشخیص می دهند. اما متاسفانه امروزه اینگونه شده است که برای سرباز کردن کودک از خود تبلت و گوشی های همرا را به آن ها می دهند تا سرگرم شوند و در مواقع مختلف گریه نکند یا صدایی از خود در نیاورد و این مسئله باعث می شود بیشترین جوانب کار و حاشیه هایی که باید بیاموزد غافل می شود.

منصوری در پایان نسبت به اینکه این روزها دسترسی کودکان به فضای مجازی بیشتر شده است و هر لحظه خطراتی به همراه دارد و وظیفه رسانه های فرهنگی در این موقعیت چیست تصریح کرد: فعلا در حال گذر از این بیماری منحوس هستیم که انشاءالله با سلامتی تمامی مردم  پشت سر گذاشته شود اما وظیفه رسانه ها در این موقعیت شناساندن شبکه های مجازی و رسانه های ارتباطی است و باید در پی تبلیغ درست استفاده کردن از این نوع شبکه ها بر بیایند و به دختران و پسران نوجوان این را القا کنند که این مسئله موبایل و اینترنت مانند چاقو می ماند که در دست جراح انسانی را از بیماری نجات می دهد ولی در دست انسان نا درست و خلافکار انسان سالم را به سینه قبرستان تحویل می دهد و تلویزیون و رسانه های ملی  باید تبلیغ کند که چگونه از این رسانه ها استفاده شود تا از وقت ارزشمند نهایت استفاده شود و مطمئن هستیم که آن ها بسیار با هوش اند و می توانند برای خودشان موثر و برای جامعه در آینده مثمر الثمر واقع شوند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تلویزیون کودکان روانشناس کرونا رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۶۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور داور کشتی خوزستانی در آخرین گزینشی المپیک

ایسنا/خوزستان داور خوزستانی از سوی اتحادیه جهانی کشتی در آخرین گزینشی المپیک به قضاوت خواهد پرداخت.

مهدی بشیرزاده داور پرافتخار خوزستانی برای مسابقات گزینشی المپیک که طی روزهای ۶ تا ۹ خردادماه در شهر استانبول ترکیه برگزار می شود، انتخاب شد. 

به گزارش ایسنا، این رقابت ها آخرین مرحله گزینشی داوران و ورزشکاران برای المپیک است و از ایران به همراه مهدی بشیرزاده، دو داور دیگر به نام‌های کامران سلطانی زاده و نیما صادقی به این رویداد دعوت شده‌اند. 

پس از این مرحله داوران انتخاب شده در سمیناری در آتن یونان شرکت خواهند کرد. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پخش «در مرز غبار آلود» از سیما/ روایتی متفاوت از نادر طالب‌زاده
  • مرگ شهروند سیاه‌پوست آمریکایی پس از رفتار خشن پلیس اُوهایو
  • مذاکرت مثبت لوپتگی با میلان
  • چرا کودکان فرانسوی به خوش رفتار و مؤدب بودن مشهورند؟
  • علم گرفتار سانسور و تبعیض رسانه‌ای/ وقتی اسمی از دانشمندان آسیایی و آفریقایی به میان نمی‌آید
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • ابهام در اعزام الناز رکابی به مسابقات گزینشی المپیک
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی
  • قضاوت سلطان‌زاده در گزینشی نهایی کشتی المپیک
  • حضور داور کشتی خوزستانی در آخرین گزینشی المپیک