Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-03@02:43:58 GMT

نقطه پایان خطاهای بهداشتی کرونا کجاست؟

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۵۶۹۶۷

نقطه پایان خطاهای بهداشتی کرونا کجاست؟

این خطاها در بیشتر موارد طی «تجمع‌ها» و «ترددها» تکرار می‌شود و شاید ستاد مقابله با کرونا نیز محدودیت‌های جدی‌تر را به دلیل تکرار همین اشتباه‌ها و عادت داشتن برخی از مردم به سبک زندگی قبل از شیوع کرونا، اعمال می‌کند.

تشخیص این اشتباه‌ها و تکرار نکردن آنها در حقیقت دروازه ورود به سبک زندگی ایمن در برابر کروناست؛ همان سبک زندگی موثری که مسوولان و مدافعان سلامت آن را از مردم انتظار دارند زیرا مردم اصلی‌ترین پایه مقابله با اپیدمی این ویروس به شمار می‌روند و اگر کمک و مشارکت آنان نباشد، هیچکسی در هیچ سطحی از مسوولیت نمی‌تواند کار به جایی ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وقتی عده‌ای اندکی وظایف و مسئولیت‌هایشان را انجام نمی‌دهند، چاره‌ای جز تشدید محدودیت باقی نمی‌ماند.

نکته‌ای که فرمانده قرارگاه عملیاتی ستاد مبارزه با کرونا نیز بر آن تاکید دارد و می‌گوید: مردم ما هنوز نسبت به قرنطینه آموزش کافی ندیده‌اند؛ هیچکس راضی به ایجاد محدودیت نیست اما وقتی عده‌ای اندکی وظایف و مسئولیت‌هایشان را انجام نمی‌دهند، چاره‌ای جز تشدید محدودیت باقی نمی‌ماند.

«عبدالرضا رحمانی فضلی» تاکید می‌کند: مبتلایانی که در بیمارستان بستری نمی‌شوند، از این پس با نرم‌افزار «ماسک» و با کمک وزارت ارتباطات از طریق تلفن همراه‌شان رصد می‌شوند.

بنابر آنچه که گفته شد به نظر می‌رسد بخش قابل توجهی از اشتباه‌های تکراری در مواجهه با کرونا که به انتقال این ویروس منجر می‌شود، ناشی از پایین بودن سطح آگاهی است و رفع آنها صرفا به آموزش از طریق تولید محتوای رسانه‌ای و تغییر تدریجی در سبک زندگی نیاز دارد.

لااقل در اتوبوس و مترو سخن نگوییم
کارشناسان معتقدند اگر به هر دلیلی فاصله اجتماعی به هم ریخت، لااقل سخن نگوییم زیرا ریزذره‌های دهان که گاهی برای چندین دقیقه و تا فاصله دو سه متری روی هوا می‌ماند، ممکن است به ویروس کرونا آلوده باشد.

وسایل نقلیه عمومی همچون اتوبوس، مترو و تاکسی از جمله مکان‌هایی است که مسافران آنها در فاصله نزدیک به هم قرار می‌گیرند و به همین دلیل «محمود ترفع»، مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران می‌گوید: مسافران اتوبوس برای حفظ سلامت خود و سایر شهروندان از صحبت کردن با دیگران یا برقراری تماس تلفنی در اتوبوس خودداری کنند.

این شیوه را می‌توان به عنوان یک راهکار عملی در کنار استفاده از ماسک، برای مقابله با ویروس کرونا در محافل عمومی دیگر در پیش گرفت؛ به ویژه در شرایط فعلی که ستاد مقابله با کرونا مجبور به اعمال محدودیت‌های ۲ هفته‌ای از اول آذرماه شده است.

دستفروشان مترو اگر مبتلا باشند به دلیل صحبت کردن با صدای بلند و پخش ریزذره‌های دهان آنان در فضا، می‌توانند بخش اعظمی ار مسافران یک واگن را به صورت دسته جمعی گرفتار کنند

البته در این خصوص موضوع دستفروشانی که مدام در داخل مترو تهران کالای خود را با صدای بلند تبلیغ می‌کنند و دور می‌گردند، به میان کشیده می‌شود؛ همانانی که اگر مبتلا باشند می‌توانند بخش اعظمی ار مسافران یک واگن را به صورت دسته جمعی گرفتار کنند و مسوولان باید جدی‌تر از قبل نسبت به مقابله با این پدیده بپردازند. 

دورهمی و مسافرت تا مدتی ممنوع
سفر برون‌شهری و دورهمی در تعطیلات آخر هفته موجب تجمع و گاهی ابتلای گروهی به کووید۱۹ می‌شود و از جمله خطاهای تکراری است که مسوولان را به اعمال محدودیت‌های تردد وامی‌دارد اما با این وجود، شماری از افراد در پایان هر هفته صحنه‌هایی از سفر خود را استوری می‌کنند.

تا جایی که سرهنگ «نورالله خادم»، رئیس پلیس راه تهران روز گذشته، شنبه با اشاره به محدودیت‌های ۲ هفته‌ای آذرماه، اعلام کرد: مسافران پایتخت از مقابل پاسگاه آزادراه تهران- شمال به تهران بازگردانده می‌شوند و تردد در این دو هفته برای شهروندان تهرانی در آزادراه تهران - شمال ممنوع است.

تاکنون نیز هشدارهای زیادی در مورد تاثیر سفر بر شیوع کرونا از طریق رسانه‌های ارتباط جمعی به مردم منتقل شده و با این وجود، به نظر می‌رسد در این خصوص کفه تراز به سمت توجیه سنگینی می‌کند و برخورد قاطع با متخلفان ضروری است.

زیرا سفر کردن «تجمع چندین ساعته در داخل خودرو با فاصله نزدیک» و «خستگی و ضعیف شدن سیستم ایمنی بدن» را به دنبال دارد و هر یک از این موارد می‌تواند در ابتلا به کووید ۱۹ موثر باشد و از سوی دیگر نیز هرچه مراودات انسانی بیشتر شود، احتمال ابتلای تعداد بیشتری از افراد افزایش می‌یابد.

پرهیز دورزدن قانون

نخستین روز از تعطیلی دو هفته‌ای اصناف غیرضروری در حالی با مشارکت قابل توجه بازار تهران سپری شد که تعداد بسیار معدودی از اصناف برای دورزدن قانون به بهانه‌های مختلف اقدام کردند. 

برخی‌ها با تعویض کالاهای ویترین و ظاهرسازی تلاش کردند که مغازه خود را جزو اصناف ضروری و گروه یک جا بزنند؛ غافل از اینکه ناظران تعزیرات حکومتی در صورت مراجعه، بر اساس پروانه کسب با آنان رفتار خواهند کرد. 

برخی دیگر نیز به بهانه‌هایی چون تمیزکاری، انبارگردانی و موارد مشابه، کرکره مغازه‌ها را تا نیمه بالا نگاه داشتند و از این طریق تلاش کردند کسب و کار غیرضروری خود طی روز گذشته را توجیه کنند.   

فرهنگ صحیح استفاده از ماسک را یاد بگیریم
دانش ما در صورتی که در زمینه استفاده از ماسک ناقص باشد، نتیجه استفاده از آن چندان اثربخش نخواهد بود به ویژه آنکه شرایط سخت زمستان و بارندگی هم به آن اضافه شود؛ ماسک زدن تا حدی دارای اهمیت است که چندی پیش استفاده از آن از در منزل اجباری شد و حتی سازمان جهانی بهداشت نیز نسبت به اهمیت آن واکنش نشان داد و توصیه‌هایی را در سطح جهانی مطرح کرد.

بر اساس این توصیه‌ها «افراد برای استفاده از ماسک باید به رعایت مواردی همچون ضدعفونی کردن دست‌ها قبل از لمس کردن ماسک، بررسی ماسک از نظر سلامت، نبود فاصله بین ماسک و صورت، پوشاندن کامل دهان، بینی و چانه و پرهیز از لمس کردن ماسک توجه کنند».
مدام دستایمان را در حالی که از وضعیت بهداشت آنها بی‌خبر هستیم، به ماسک نزنیم

همچنین برای برداشتن ماسک از صورت توجه به نکاتی همچون ضدعفونی کردن دست‌ها قبل از برداشتن ماسک، برداشتن ماسک از قسمت بند، دور کردن ماسک از مقابل صورت، قراردادن ماسک در کیسه تمیز برای استفاده مجدد در صورت اطمینان از سالم بودن آن، شست‌وشوی روزانه ماسک با مواد شوینده و شستن دست‌ها بعد از برداشتن ماسک ضروری است.

طبق توصیه‌های بهداشت جهانی، افراد باید در استفاده از ماسک خانگی از انجام کارهای اشتباهی همچون استفاده از ماسک‌های آسیب‌دیده، شل و گشاد و قرار دادن ماسک زیر بینی پرهیز کنند.

دکتر علیرضا فاطمی، عضو هیات علمی گروه بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه شهید بهشتی تهران نیز نسبت به استفاده از ماسک‌های خیس با شروع فصل سرما و بارندگی‌ها هشدار می‌دهد و می‌گوید: در روزهای بارانی از ماسک خیس استفاده نکنید.

او درباره زمان اثرگذاری استفاده از ماسک‌های معمولی نیز توضیح داد: زمان استفاده از ماسک های سه لایه معمولی حداکثر سه تا چهار ساعت است و زمانی که ماسک مرطوب‌تر شود، مدت استفاده از ماسک کوتاه‌تر خواهد شد.

دکتر فاطمی درباره ماسک‌های فیلتردار یا N۹۵ نیز بیان می‌کند که این ماسک‌ها از ماسک‌های سه لایه ضخیم‌تر بوده و حداکثر زمان استفاده از این ماسک‌ها در صورتی که مرطوب نشده باشد، هشت ساعت است.

عضو هیات علمی گروه بیماری‌های عفونی و گرمسیری دانشگاه شهید بهشتی تهران: هر نوع ماسکی چنانچه از صورت برداشته شد، به صورت مجدد نباید استفاده شود؛ حتی اگر زمان استفاده از آن کمتر از یک ساعت باشد.دکتر فاطمی با اشاره بر این موضوع که استفاده از ماسک‌های استاندارد به میزان قابل‌توجهی می‌تواند از انتقال ویروس جلوگیری کند، تاکید دارد که اگر به کیفیت و استاندارد ماسک شک دارید، می‌توانید برای تاثیرگذاری بهتر از ۲ ماسک به صورت همزمان استفاده کنید یا در غیر اینصورت یک دستمال کاغذی داخل ماسک قرار دهید.

گرچه کرونا طی ماه‌های گذشته سبک زندگی بسیاری از مردم را دچار دگرگونی کرد اما این تغییر گویا شرایط لازم برای کنترل این ویروس را فراهم نکرده و موج سوم کرونا با قدرت بیشتر در حال تاخت و تاز در پایتخت است.

تغییر سبک زندگی برای کنترل ویروس کرونا از طریق به چالش کشیدن خطاهای تکراری امکانپذیر خواهد بود و مرور این اشتباه‌ها نه تنها سطح دانش مردم را افزایش خواهد داد، بلکه زمینه را برای کاهش حجم کاری مدافعان سلامت فراهم خواهد کرد.

برچسب‌ها ویروس کرونا ماسک شهرداری تهران سفر نرویم حمل و نقل مسافری پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا ماسک شهرداری تهران سفر نرویم حمل و نقل مسافری ویروس کرونا ماسک شهرداری تهران سفر نرویم حمل و نقل مسافری اخبار کنکور استفاده از ماسک زمان استفاده برداشتن ماسک ویروس کرونا اشتباه ها سبک زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۶۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سوالی که گم شد؛ قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟

پس از اینکه زاکانی در صحن شورای شهر ادعا کرد قرارداد ۲ میلیارد یورویی را در اختیار جعفری تشکری‌ هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل‌ونقل، همچنین نرجس سلیمانی، رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران قرار داده است، تشکری‌ هاشمی با تکذیب این ادعا صحن شورای شهر تهران را به نشانه اعتراض ترک کرد. سوده نجفی، جعفر شربیانی، ناصر امانی، مهدی اقراریان، مهدی عباسی و علی‌اصغر قائمی دیگر اعضای پارلمان شهری پایتخت نیز جلسه شورای شهر را ترک کردند. البته مهدی چمران ادعا کرده که به دلیل تمام شدن وقت جلسه و رسیدن به نماز، برخی از اعضای شورای شهر، صحن علنی را ترک کرده‌اند.

  سوال بی‌جوابی که گم شد

به گزارش هم‌میهن، اما مهم‌ترین مسئله را مهدی اقراریان، عضو کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران درباره قرارداد با چینی‌ها مطرح کرده و گفت: «آیا در جریان سفر به کشور چین، قراردادی در خصوص تجهیزاتی غیر از حوزه حمل و نقل نیز منعقد شده است؟ نکته این است که رفتار و اقدام شهردار و شهرداری به پای مجموعه شورای شهر نیز نوشته می‌شود. نباید این تصور ایجاد شود که مدیریت شهری در این دوره، وعده‌های بزرگ داده، اما اقدامات کوچک انجام می‌دهد. این خطرناک بوده و می‌تواند به اعتماد عمومی آسیب بزند.» سوال مهم اقراریان درباره خرید تجهیزاتی غیر از حمل و نقل عمومی، در تنش‌های بعدی شورای شهر تهران گم شد و پاسخی به آن داده نشد. شاید اشاره او به خرید خودرو و موتورسیکلت برقی است که در حیطه وظایف شهرداری تهران نیست.

چینی‌ها باید التماس کنند

جالب آنکه این قرارداد در اختیار اعضای شورای شهر تهران قرار نگرفته و بسیاری از نمایندگان پارلمان شهری پایتخت ابهامات آن را از رسانه‌ها پیگیری کرده‌اند و به گفته تشکری‌هاشمی، این قرارداد حتی به این کمیسیون (که کمیسیون تخصصی است) ارسال نشده است. با این وجود محسن هرمزی، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران ادعا کرد: «در تماس تلفنی شبانه‌ای که با تشکری‌هاشمی داشته او را متقاعد کرده است.»

جعفر تشکری‌هاشمی، رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران در این باره گفت: «من این قرارداد را در فضای مجازی و سایت‌ها دیدم. به جز قرارداد مذکور، قرارداد‌های دیگری هم وجود دارد که هنوز اعضای شورای شهر تهران به آن دسترسی پیدا نکرده‌اند و اینکه گفته شده من را متقاعد کرده‌اند یک موضوع بی‌ربطی است. هرمزی در تماس تلفنی گفت که قرارداد را برای شما ارسال کردیم و من گفتم که چنین چیزی صحت ندارد. همین.»

شنیده‌ها حاکی از آن است که این شرکت چینی قرار است ساخت تمام تونل‌های متروی تهران را هم شروع کند. تشکری‌هاشمی با اشاره به اینکه ساخت خطوط مترو در شورای شهر تهران تصویب نشده است، گفت: «این موضوعات با هزینه ۱۲ میلیارد یورو برنامه‌ریزی شده است. از جمله این برنامه‌ها ساخت خطوط ۹ و ۱۱ مترو است که قرار است به این شرکت فاینانسور بدهند. البته هنوز نه بودجه آن در شورای شهر تهران تصویب شده و نه جزئیات فنی این قرارداد‌ها مطرح شده است.»

او افزود: «وقتی مشکلی پیش می‌آید وااسلاما سر داده و آن را به تحریم نسبت می‌دهیم که از ناپختگی است. شرکت‌های خارجی باید برای فروش این محصولات التماس کنند. اگر به ملاحظات بپردازیم منطقی‌تر است تا اینکه با استفاده از کلمه پرابهامی به نام «تحریم» همه روش‌های قانونی را زیر پا گذاشته و از هر راه غیرمتعارفی پیش برویم.»

قرارداد چینی‌ها کجاست؟

اعضای شورای شهر تهران می‌گویند قرارداد ۲میلیارد یورویی را ندیده‌اند و شهرداری ادعا می‌کند آن را به شورای شهر رسانده است. سوال این است که قرارداد چینی‌ها کجاست؟ این قرارداد آنطور که گفته می‌شود به دفتر مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران رسیده و شهرداری رونوشت نامه آن را به اعضای شورای شهر تهران ارسال کرده است، اما قرارداد از دفتر رئیس شورای شهر تهران برای اعضا ارسال نشده است. از سوی دیگر یک نسخه آن در اختیار نرجس سلیمانی، رئیس کمیسیون نظارت و حقوقی شورای شهر تهران قرار گرفته و او در یکشنبه پرتنش شورای شهر تهران از آن به عنوان «شبه‌قرارداد» یاد کرد.

قراردادی وجود ندارد؟

پس از آنکه اعضای شورای شهر تهران به شفاف نبودن این قرارداد اعتراض کردند، اعلام شد که بیم بهم‌خوردن این قرارداد تجاری افزایش یافته است. در فضای مجازی هم برخی تاکید داشتند؛ «شهرداری به دلیل تحریم‌هاست که با یک شرکت قرارداد بسته است.»

درحالی‌که خودرو‌های چینی به راحتی وارد ایران می‌شوند، پس استفاده از «تحریم‌ها» در این خصوص بی‌اساس به نظر می‌رسد. اما روایتی دیگر از قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چینی‌ها این است که اصلاً قراردادی وجود نداشته و تنها شعار آمدن اتوبوس‌های خیالی سرداده‌اند. شاید به همین دلیل است که نرجس سلیمانی روی «شبه‌قرارداد» تاکید کرده است. برخی بر این عقیده‌اند که عدم شفافیت در مذاکرات با چین حالا قرارداد نبودن و MOU بودن (یک گام فراتر از تفاهم‌نامه) این ادعای شهرداری را برای ورود اتوبوس‌ها به تهران قوت بخشیده است.

اعضای شورای شهر تهران منتخب زاکانی

پاسخگویی علیرضا زاکانی به اعضای شورای شهر تهران آن‌هم در صحن علنی گاهی به انگ‌زنی انجامید و گاه به تحقیر اعضای شورای شهر. رفتار‌های زاکانی در این جلسه القاکننده این بود که او اعضای شورای شهر تهران را انتخاب کرده است. او به یکی از اعضای شورای شهر تهران گفت: «وسط حرف بزرگ‌تر خود نپر.»

درحالی‌که شخصیت حقوقی اعضای شورای شهر بالاتر از شهردار است و شهردار است که باید پاسخگوی شورای شهر باشد، بنابراین سن و سال افراد در نظارت بر عملکرد شهرداری تاثیری ندارد. حتی زمانی که برخی از اعضا در حال ترک صحن بودند زاکانی به آن‌ها گفت: «کجا می‌روید اگر نقدی را مطرح کردید بایستید و جواب خود را بشنوید.»

و جای دیگری گفت: «بی‌تردید از این به بعد حرف می‌زنم، چون عده‌ای برای اینترنشنال خوراک خبری تولید می‌کنند و برخی با حرف‌هایشان امید و ایمان را می‌کشند. دوستان می‌گویند آنچه اعلام شده را قبول نداریم، خب قبول نداشته باشید.»

پرویز سروری، نایب‌رئیس شورای شهر تهران که نقش پررنگی در انتخاب زاکانی داشت نیز از این برخورد شهردار تهران مصون نماند. در جایی که پرویز سروری برای کاهش تنش اعلام کرد که وقت جلسه شورای شهر تمام شده، زاکانی (با عصبانیت از دیگر اعضای شورای شهر تهران) با لحنی تند اعلام کرد که می‌خواهد حرف بزند.

زاکانی در اظهارنظر آزاد است

مهدی عباسی، عضو شورای شهر تهران درباره رفتار زاکانی با اعضای شورای شهر تهران و پاسخ به این سوال که زاکانی اعضای شورای شهر تهران را انتخاب کرده یا اعضای شورای شهر تهران او را؟ گفت: «در ساختار شورایی که جواب مشخص و قطعی است که شورای شهر در یک جلسه شهردار را انتخاب می‌کند. شهردار تهران هم در اظهارنظر آزاد است. ما قضاوت این رفتار را به جامعه می‌سپاریم. مطمئناً جامعه افراد باوقار، متین و دارای آرامش را انتخاب می‌کند.»

او درباره دودستگی بین اعضای شورای شهر تهران بر سر تصمیم‌گیری‌ها مانند قرارداد ۲ میلیارد یورویی شهرداری با چین، تاکید کرد: «دو دستگی وجود ندارد. شاید برخی از اعضای شورای شهر تهران اطلاعات کاملی در خصوص این قرارداد دارند، اما اطلاعات ما ناقص است.»

مهم شفافیتِ قرارداد چین است

مهدی اقراریان، عضو شورای شهر تهران نیز در واکنش به رفتار‌های شهردار تهران در صحن علنی شورای شهر پایتخت، گفت: «ما شاهد حادثه ناراحت‌کننده‌ای در روز شورا‌ها بودیم و آن‌هم ادبیات از بالا به پایین شهردار تهران با برخی از اعضای شورای شهر تهران است. زاکانی فردی بدون تجربه و سابقه کار اجرایی است، اما تجربه نمایندگی مردم را در مجلس دارد و با ضوابط حاکم بر صحن آشناست.

یکی از مسائلی که باعث انتقاد من به رفتار زاکانی می‌شود، نوع گویش و ادبیاتی است که آقای زاکانی به کار می‌برد. وقتی خبرنگار می‌گوید، «شما قول دادید کمر ترافیک تهران را بشکنید، اما کمر ما در ترافیک شکست.» زاکانی می‌گوید: «مشکل کمر شماست.»

این ادبیات آن‌هم از سوی شهردار پایتخت غیرقابل قبول است. ضمن آنکه برچسب‌زنی به منتقدین زاکانی به ابزاری تبدیل شده و گاهی این برچسب‌زنی توسط رسانه‌هایی انجام می‌شود که هزینه آن‌ها از بودجه عمومی تامین می‌شود. این رسانه‌ها باید به جای فامیل‌بازی روی رسالت خود تمرکز کنند.»

او افزود: «برچسب‌زنی به منتقدین از سوی زاکانی و دنباله‌های او به یک راهبرد تبدیل شده است. شورای شهر برآمده از یک لیست واحد است، اما برای ایجاد دوگانه انقلابی و غیرانقلابی در این لیست تلاش می‌شود و این سناریوی سوخته است. شهردار تهران قبلاً می‌توانست از این شیوه در برخورد با رقبای سیاسی خود استفاده کند، اما باید بداند که از انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ سه سال گذشته و تمام شده و سه سال است که او شهردار تهران است و این سال آخر دوره مدیریت و سال پاسخگویی و یوم‌الحساب اوست. اما زاکانی می‌خواهد با مطالبه‌گری و برچسب‌زنی، سوالات فنی اعضای شورای شهر را به حاشیه براند.»

اقراریان با بیان اینکه من و منتقدان زاکانی خواستار شفافیت قرارداد چین هستیم، تاکید کرد: «نمایندگان مردم نامحرم هستند؟ وقتی به یکی از اعضای شورای شهر توهین شد، رئیس شورای شهر تهران به صراحت اعلام کرد که زاکانی از این افراد رای گرفته است. به نظرم چه زاکانی بپذیرد یا نپذیرد، باید به قواعد حقوقی جاری و ساری در روابط اعضای شورای شهر تهران و شهردار احترام بگذارد. متاسفانه شاهدیم که با مطرح کردن مسائلی تلاش می‌کند گفتگو‌های فنی و تخصصی را به یک موضوع سیاسی تقلیل دهد. مسئله اصلی وعده‌های زاکانی مانند جمع‌آوری دو هفته‌ای معتادان متجاهر است که باید درباره این وعده‌ها پاسخگو باشد.»

دیگر خبرها

  • سوالی که گم شد؛ قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • نمایندگی تهران پکیج بوتان کجاست؟
  • ایستگاه مترو اتریش سال آینده بهره برداری می شود | این ایستگاه کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ ها کجاست؟
  • قرارداد خرید اتوبوس از چینی‌ها کجاست؟
  • ۵۰ تن در هکتار فرسایش خاک به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • فرسایش ۵۰ تن خاک در هکتار به صورت نقطه‌ای در لرستان
  • نقش کارگران در جهش تولید و رونق اقتصاد کشور انکارناپذیر است
  • ایستگاه‌های شارژ موتورهای برقی در ۲ نقطه شهر اصفهان به‌صورت پایلوت نصب می‌شود
  • کشف ۹۰۰ کیلوگرم موادغذایی فاسد در آبادان