Web Analytics Made Easy - Statcounter

مقایسه تولدهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور در ۶ ماهه نخست سال ۹۸ و ۹۹، خبر از ادامه روند کاهش موالید کشور می دهد این در حالی است که برای بررسی تاثیرات کرونا بر کاهش بیشتر موالید باید منتظر تعداد تولدهای ۶ ماهه دوم سال باشیم! - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران پویا؛ تعداد تولدهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور در بهار امسال 280 هزار و 547 تولد بوده است که از این مقدار 144 هزار و 763 نوزاد پسر و 135 هزار و 784 نوزاد، دختر بوده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بهار سال 1399، ایلام و سمنان به ترتیب با یک هزار و 896 و یک هزار و 905 تولد، کمترین میزان موالید را داشته اند و استان های تهران با 35 هزار و 656، خراسان رضوی با 27 هزار و 760، خوزستان با 21 هزار و 186، سیستان و بلوچستان با 21 هزار و 726 و خوزستان با 21 هزار و 186 تولد به ترتیب بیشترین میزان موالید را در کشور ثبت کرده اند.

اما در تابستان 1399، میزان موالید کل کشور به 300 هزار و 59 مورد افزایش پیدا کرده است که از این تعداد 155 هزار و 248 نوزاد پسر و 144 هزار و 811 دختر بوده اند؛ آمار ثبت احوال نشان می دهد که در سه ماهه تابستان، به طور مشابه سمنان و ایلام با یک هزار و 947 و 2 هزار و 190 ثبت تولد، رکورد کم تولدترین استان های کشور را حفظ کرده اند.

همچنین، استان های تهران با 39 هزار و 768، خراسان رضوی با 28 هزار و 389، خوزستان با 24 هزار و 45 و سیستان و بلوچستان با 22 هزار 888 تولد، بیشترین موالید کشور را داشته اند.

 

در مدت مشابه(بهار و تابستان) سال 98، میزان تولدهای کل کشور در بهار 299 هزار و 389 و در تابستان 315 هزار و 170 تولد بوده است؛ ایلام و سمنان همچنان کمترین میزان و تهران، خراسان رضوی، خوزستان و سیستان و بلوچستان بیشترین میزان تولد را داشته اند.

مقایسه میزان تولدهای ثبت شده در سازمان ثبت احوال کشور در 6 ماهه نخست سال 98 و 99، نشان می دهد که تعداد کل موالید کشور از 614 هزار و 559 به 580 هزار و 606 کاهش پیدا کرده است؛ روند ثبت ولادت طی نیم قرن اخیر در کشور نشان می دهد، از‌ سال 1380 تا سال 1394 به علت اثر گشتاور یا نیروی درونی جمعیت نشئت گرفته از ازدواج متولدین دهه 60 و 70، شاهد افزایش موالید در کشور بوده ایم، اما پس از سال 1394 به علت خالی شدن توان درونی جمعیت، تعداد تولدها با شیب تقریباً تندی شروع به کاهش کرده است!

وضعیت بغرنج "سقط‌جنین" و سقوط آزاد کاهش جمعیت در ایران!سال 1400 نیمی از جمعیت ایران بالای 33 سال دارند!از ملاحظات ضروری طرح "جوانی جمعیت و حمایت از خانواده" غافل نشویم!پدیده نادر جمعیتی در کشور که هر 100 سال یک بار اتفاق می‌افتد!بالاخره مسئله کلیدی "جمعیت" هم متولی پیدا می‌کند!آخرین فرصت کشور برای غلبه بر "بحران جمعیت" با اجرای دقیق طرح "جوانی جمعیت و حمایت از خانواده"وقتی قانون "کودوموتیت" به کمک حل بحران جمعیت ژاپن آمد!چه سازمان‌های بین‌المللی برای "کاهش جمعیت" کشورهای مسلمان تلاش می‌کنند؟!کاهش "نرخ باروری" جمعیت کشور به 1.6 فرزند!

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: فرزندآوری سازمان ثبت احوال کشور سقط جنین کاهش جمعیت فرزندآوری سازمان ثبت احوال کشور سقط جنین کاهش جمعیت ثبت احوال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۷۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفکیک از مبدا زباله سبب کاهش جمعیت سگ‌های ولگرد می‌شود

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: اگر بحث تفکیک از مبدا زباله در شهرهای کردستان اجرایی شود، تعداد سگ‌های ولگرد نیز کاهش پیدا می‌کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، اقبال حمیدی، امروز _سه‌شنبه چهارم اردیبهشت_ در حاشیه وبینار رئیس سازمان محیط زیست کشور با مدیران مناطق کل استان‌ها و شورای عالی استان‌های کشور در جمع خبرنگاران استان اظهار کرد: بحث تفکیک زباله جزو مطالبات اصلی ما است که اگر این مسئله صورت نگیرد تعداد سگ‌های ولگرد نیز روز به روز افزایش پیدا می‌کند.

وی افزود: در شهرهای کردستان بحث تفکیک از مبدا زباله نهادینه نشده است و زباله تر و خشک با همدیگر دفع شده که باعث ایجاد مشکلاتی همچون افزایش بیماری‌ها می‌شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: سایر استان‌های کشور به این مسئله ورود کرده و جلوتر از ما هستند و قاعدتاً کمتر درگیر مشکلات زیست محیطی می‌شوند.

حمیدی تاکید کرد: لازم است که شهرداری‌های استان کردستان هرچه سریع‌تر نسبت به تفکیک از مبدا زباله اقدام کنند و برای آن برنامه داشته باشند.

وی تصریح کرد: از شوراهای شهر نیز که کار نظارت بر فعالیت شهرداری‌ها را بر عهده دارند درخواست می‌کنیم که برای اجرایی شدن این مسئله ورود کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: سیستم فاضلاب معابر در استان کردستان معیوب بوده و این فاضلاب وارد فاضلاب انسانی می‌شود که باید شهرداری‌ها نسبت به حل این مشکل اهتمام داشته باشند.

به گزارش ایمنا، در این وبینار مهمترین مسائل و پیشنهادات مناطق محیط زیست کشور که استان کردستان جزو منطقه دو (استان‌های اردبیل، آذربایجان غربی و شرقی، قزوین، زنجان و کردستان) است، مطرح شد.

کد خبر 747205

دیگر خبرها

  • آماری عجیب از میزان آسیب نخاعی مردم به دلیل ناایمنی خودروها و جاده ها: سالانه بیش از ۲ هزار نفر (فیلم)
  • ۳۵ درصد از قانون جوانی جمعیت اجرا شده
  • «کاهش نرخ تولد» در کره جنوبی رکورد زد
  • افزایش ۲۷ درصدی میزان بارندگی‌های استان نسبت به متوسط دوره آماری بلند مدت
  • توقف شیب نزولی فرزندآوری در زنجان
  • رشد ۳۶ درصدی جابه‌ جایی مسافر جاده‌ ای زنجان در سال ۱۴۰۲
  • آمار خوبی از میزان موالید و جوانی جمعیت در کشور مشاهده نمی‌شود
  • برخورد شدید با مراکز سقط جنین غیرقانونی در زنجان صورت می گیرد
  • حمایت از لایحه جوانی جمعیت برنامه اصلی شهرداری قزوین
  • تفکیک از مبدا زباله سبب کاهش جمعیت سگ‌های ولگرد می‌شود