Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد فرماندار میبد از بازگشت مجتمع فولاد میبد به چرخه تولید با رعایت موارد زیست محیطی خبر داد و ابراز امیدواری که این واحد به سرمایه‌گذار دارای اهلیت و تعهد واگذار شود.

«حسین فلاح» عصر شنبه در جمع خبرنگاران ضمن تبریک هفته بسیج، بیان کرد: مراحل لازم جهت بازگشت مجتمع فولاد میبد به چرخه تولید انجام گرفته و خوشبختانه با نگاه خوب مسئولان استان به زودی شاهد اتفاقات خوبی در این خصوص خواهیم بود و با گذر از شرایط سخت، بار دیگر فولاد میبد را به چرخه تولید باز می‌گردانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  افزود: میبد یک شهرستان صنعتی در استان یزد با ظرفیت‌ها و نیروهای کار متخصص و کارآمد است و می‌توان بار دیگر نام مجتمع عظیم فولاد میبد را با رعایت موارد زیست محیطی پرآوازه کرد.

فلاح با بیان این که فولاد میبد به برترین گزینه در سرمایه‌گذاری که هم از لحاظ اهلیت و هم دارای صلاحیت باشد واگذار خواهد شد، اظهار کرد: این مجتمع فولادی در سال ۹۱ به سرمایه‌گذار واگذار شد ولی وی به تعهدات خود پایبند نبود و فسخ  قرارداد وی طی مراحل قانونی از سوی دادگاه صادر شد به نحوی که اکنون این مجتمع تولیدی در مالکیت دولت و سازمان خصوصی‌سازی قرار دارد و امیدواریم به فردی که دارای اهلیت و تعهد است، واگذار شود.

فرماندار میبد در ادامه از کاهش ۲۰ درصدی آمار مبتلایان به کرونا در این شهرستان طی چند روز اخیر خبر داد و گفت: با عزم جدی مسئولان، مردم و اصناف شهرستان شاهد کاهش آمار کرونا در شهرستان بودیم و با ابلاغیه‌ای که از سوی ستاد استان دریافت کردیم محدودیت‌های جدید اعمال خواهد شد.

وی با بیان این که متاسفانه با وجود کاهش مبتلایان کرونا، هنوز از میزان تلفات شهرستان در این خصوص کاسته نشده است، تاکید کرد: مردم باید همکاری‌های خود را ادامه دهند و مسئولان نیز در اجرای محدودیت‌ها هرگونه همکاری لازم را داشته باشند.

فلاح سلامت مردم و جامعه را اولویت کنونی شهرستان دانست و اظهار کرد: بازرسی از واحدهای صنعتی، کارخانه‌ها، اصناف و بازاریان از طریق شبکه بهداشت و درمان، فرمانداری و بازرسان اصناف به طور کامل اجرا می‌شود و هر نوع تخلف با جریمه و پلمب مواجه خواهد بود.

فرماندار میبد دورهمی‌های خانوادگی را مهمترین عامل انتقال ویروس کرونا در شهرستان ذکر و تصریح کرد: از دیروز اول آذر ماه  محدودیت‌ها به طور جدی تر اعمال شده و هرگونه تجمع یا برگزاری مراسم در آرامستان‌ها ،جشن‌های خانوادگی، جشن عروسی و ازدواج،  تردد در خیابان از ساعت ۲۱ تا ۴ صبح مورد برخورد قانونی قرار می‌گیرد.

وی همچنین در مورد تعطیلی کارخانه‌ها در شهرستان نیز گفت:  تعطیلی کارخانه ها در شهرستان جزء مصوبات استانی یا شهرستانی نیست اما اگر کارخانه یا واحدهای تولیدی یا سرویس‌های رفت و آمد کارگران، پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نکنند با آنها برخورد خواهد شد.

فلاح در پایان نیز اهدای پلاسما را اهدای زندگی خواند و با اشاره به این که در شرایط فعلی بهترین روش درمان بیماران کرونایی تزریق پلاسماست، از همه بیمارانی که سلامتی خود را به دست آورده‌اند و دچار بیماری یا عارضه‌ای نیستند، خواست تا به شکرانه بازیابی سلامت خود اقدام خیرخواهانه اهدای پلاسما را انجام دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی فرماندار ميبد مجتمع فولاد ميبد چرخه تولید فولاد میبد مجتمع فولاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۷۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت

به گزارش خبرنگار مهر، حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳، در دیدار با سیدمجید هدایت مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور در امور صنعت، گفت: خروجی حضور مشاور و دستیار ویژه وزیر کشور و این هیات از وزارت کشور در استان، منتج به تحولی در راستای جهش تولید با مشارکت مردم در استان خواهد بود.

وی افزود: استان ایلام ظرفیت‌های بسیار خوبی از جمله نفت، گاز، کشاورزی و گردشگری سلامت دارد و با توجه به این‌که نزدیک‌ترین مرز با کشور عراق است باید در این حوزه‌ها کار شود و استان نیز مورد توجه قرار گیرد.

استاندار ایلام بیان داشت: در حوزه بهره‌وری چهار حوزه اصلی گردشگری، آب نفت و گاز مورد توجه بوده است و هیجده کمیته با این چهار بخش اصلی به منظور بهره‌وری و ارتقای تولید و رشد در استان بوده است.

وی خاطرنشان کرد: استان ایلام ظرفیت بسیار خوبی در حوزه نفت و گاز دارد و بخشی از این ظرفیت‌ها بالقوه و بخشی بالفعل است که باید از این ظرفیت‌ها در حوزه‌های پایین دستی و تامین خوراک صنایع پتروشیمی و پالایشگاهی استان استفاده شود.

نماینده عالی دولت در استان ایلام یادآورشد: یکی از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل استان، پتروشیمی ایلام و شرکت ارغوان گستر است که با حضور تیم وزارت کشور در استان انتظار می‌رود هر چه زودتر این ظرفیت‌ها به نتیجه برسد و شاهد ایجاد اشتغال در استان باشیم.

وی اضافه کرد: در مهار آب‌های سطحی و جاری در سطح استان نیز لازم توجه شود و اقدامات خوبی در دولت سیزدهم انجام شده است و سد میمه از پیشرفت فیزیکی حدود ۷۰ درصدی برخوردار است. در دولت سیزدهم در مهار آب‌های سطحی اقدامات بسیار ارزشمندی شده است و آبی که مهار می‌شود در صنعت، شرب و کشاورزی مورد استفاده قرار می‌گیرد

وی با اشاره به پارک پلی‌پروپیلن، گفت: به زودی تیمی وارد استان می‌شود و واگذاری زمین‌ها در منطقه آزاد در دست اقدام است که فرصت خوبی برای صادرات، اشتغال و توسعه استان است و اشتغال قابل توجهی ایجاد خواهد کرد.

بهرام‌نیا بیان داشت: فاز اول سامانه گرمسیری تکمیل شده و فاز دوم نیز در آینده تکمیل می‌شود. پتروشیمی دره‌شهر در مرحله نهایی برای آغاز کار اجرایی و پتروشیمی هلیلان ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که با افتتاح این طرح‌ها تحولی در حوزه اشتغال، انرژی و تولید در استان ایجاد خواهد شد.

وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم ۲۳۲ واحد از تعداد ۴۷۰ واحد نیمه‌تعطیل در استان احیا و فعال شده است. تمام انرژی ما در راستای چرخیدن چرخ کارخانه‌ها و واحدهای نیمه فعال و ایجاد اشتغال در استان است.

بهرام‌نیا خاطرنشان کرد: استان ایلام، استانی غنی است که با این همه ظرفیت و پتانسیلی که در استان وجود دارد در آینده نزدیک از استان‌های برخوردار کشور خواهد بود.

کد خبر 6088575

دیگر خبرها

  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد استان به چرخه تولید
  • بازگشت ۲۳۲ واحد راکد به چرخه تولید
  • احیای بیش از ۳۰۰ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • اشتغال ۲۰۰ نفر در کهگیلویه و بویراحمد با بازگشت ۵۰ واحد راکد به چرخه تولید
  • طی دو سال گذشته، ۳۰۸ کارخانه در خراسان رضوی احیا شده است
  • احیای ۳۰۸ کارخانه از ابتدای دولت در خراسان رضوی
  • ۲۳۲ واحد راکد ایلام به چرخه تولید بازگشت