Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شبکه خبر»
2024-05-01@17:54:10 GMT

دورهمی‌های خانوادگی عامل انتقال کرونا

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۵۷۴۸۱

دورهمی‌های خانوادگی عامل انتقال کرونا

بر اساس آخرین مطالعات انجام شده درباره شیوه‌های انتقال ویروس کرونا، بر نقش دورهمی‌های خانوادگی به عنوان یکی از اصلی‌ترین عوامل موثر در انتشار ویروس تاکید شده است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،

به نقل از ایسنا، دکتر مهناز نیل ساز متخصص آموزش سلامت تصریح کرد: بر اساس آخرین نتایج منتشر شده در نشریه بین المللی nature ، پرهیز از دورهمی‌های کوچک خانوادگی به عنوان یکی از مهمترین عوامل موثر بر کاهش و انتشار شیوع بیماری کووید ۱۹ معرفی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در اکثریت خانواده‌ها حداقل یک یا چند فرد شاغل وجود دارد که اکثرا دورکار نیز نبوده و در سطح جامعه تردد دارند، عنوان کرد: این افراد می‌توانند ناقل احتمالی بیماری به سایر اعضای خانواده خود باشند، از طرفی شرکت در دورهمی‌های خانوادگی هرچند محدود نیز می‌تواند انتشار و انتقال این بیماری در محافل خانوادگی را افزایش دهد.

نیل ساز با بیان اینکه در بخش عمده‌ای از این دورهمی‌ها ماسک زده نمی‌شود، گفت: حتی درصورت استفاده از ماسک، به دلایل گوناگون از جمله پذیرایی، ماسک‌ها بطور موقت برداشته می‌شوند. علاوه بر این هرچه زمان حضور افراد در جمع بیشتر باشد، به تناسب تعداد افراد حاضر در محل، بتدریج فضا مملو از ویروس می‌شود که در صورت عدم تهویه مناسب هوا (به ویژه در فصل سرما که اغلب ورودی‌های هوا بسته است) حتی در صورت استفاده از ماسک توسط افراد، احتمال انتقال بیماری بیشتر می‌شود.

این متخصص آموزش سلامت در پایان ضمن توصیه به پرهیز از هرگونه دورهمی دوستانه و خانوادگی در شرایط بحران کرونا، تاکید کرد: در این راستا اگر ضرورتی مبنی بر این اجتماعات وجود دارد، بر مواردی همچون زدن ماسک بطور دایم و بدون وقفه، رعایت فاصله حداقل دو متری افراد از هم، برگزاری جلسات با تعداد محدود افراد، تهویه مناسب محل تجمع، پرهیز از پذیرایی و کوتاه نمودن زمان جلسه تاکید می‌شود.

برچسب ها: انتقال کرونا ، دورهمی خانوادگی ، انتشار ویروس کرونا ، درمان کرونا ، واکسن کرونا ، کووید19 ، استفاده از ماسک

منبع: شبکه خبر

کلیدواژه: انتقال کرونا دورهمی خانوادگی انتشار ویروس کرونا درمان کرونا واکسن کرونا کووید19 استفاده از ماسک دورهمی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبکه خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۷۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم

آبله مرغان افراد را در هر سنی تحت تاثیر قرار می‌دهد؛ اما بیشتر کودکان را درگیر می‌کند. این ویروس به‌راحتی از افراد مبتلا به آبله مرغان به افرادی که تابه‌حال به این بیماری مبتلا نشده‌اند یا اینکه واکسینه نشده‌اند سرایت می‌کند.

به گزارش تجارت نیوز، اگر یک نفر به آن مبتلا شود، حدود ۹۰ درصد از افرادی که به او نزدیک‌اند و در برابر این ویروس مصون نیستند نیز به این بیماری مبتلا می‌شوند. این ویروس راه‌های انتقال زیادی دارد و قدرت مسری بودن آن تا حدی است که حتی با یک تماس کوچک هم منتقل می‌شود. ویروس واریسلا زوستر همچنین باعث بروز بیماری به اسم زونا می‌شود.

در صورت بروز علائم آبله مرغان به پزشک مراجعه کنید. اما رژیم غذایی مناسب برای آبله‌مرغان چیست؟

لبنیات

انبه

موز

عصاره قلم

سبزیجات تازه

سیر

زنجبیل (مقدار کم)

زردچوبه

ماست

بستنی

کلم‌بروکلی، کلم‌پیچ، اسفناج

تخم مرغ

لوبیا

دمنوش‌های گیاهی

سیب

در کل غذا‌هایی که سیستم ایمنی بدن را قوی‌تر می‌کنند و در عین حال برای فرد حساسیت هم ایجاد نمی‌کنند، بهترین منابع غذایی هستند. اما قبل از مصرف این نوع غذا‌ها با پزشک مشورت کنید.

دیگر خبرها

  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فصل آبله مرغان رسید، چه بخوریم تا زودتر خوب شویم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون دستاوردی نوین در سازمان انتقال خون
  • ایلان ماسک راه جولان خودروهایش در چین را باز کرد
  • حذف انتقال ویروس‌های خطرناک از طریق خون با آزمایش مولکولی