Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها_ معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گفت: گروه‌های جهادی و نیروهای بسیج نقش بسیار مهمی در طرح‌های مقابله با کرونا در قم دارند. - اخبار استانها -

سیامک محبی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم، اظهار داشت: روز چهارشنبه طرح محله محور و خانواده محور مزین به نام شهید سردار سلیمانی ابلاغ شد و ابعاد مختلف مورد ارزیابی قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: این طرح بسیار سنگین اما شدنی است و فقط برای دو هفته نیست و اجرای آن به هماهنگی نیاز دارد و باید برخی از ابهامات رفع شود.

وی تصریح کرد: در اجرای طرح از ظرفیت و خاصیت برنامه‌های خانواده و محله محور با حضور بسیج و گروه‌های جهادی استفاده می‌کنیم، گستردگی و اقدامات عملیاتی در سطح شهر باید انجام شود و مراکز خصوصی و بسیجیان نیز آموزش‌های لازم را سپری کنند.

محبی بیان کرد: طرح شهید سلیمانی دارای 7 راهبرد اصلی است که جز سیاست‌های اصلی و شامل تشدید نظارت بر پروتکل‌ها، اعمال قانون، تست هوشمند هدفمند و گسترده، بیماری یابی و ره‌گیری هوشمند، آموزش و فرهنگ‌سازی، حفاظت از اقشار آسیب‌پذیر و سالمندان و تقویت فرآیند درمان سرپایی است.

کرونا|ادامه روند چشمگیر کاهش ابتلا در عراقتعطیلی گسترده بازار در نخستین روز اعمال محدودیت‌های کرونایی در گرگان/ اصناف و مردم همراه بودند+تصاویرفعالیت قرارگاه حافظان سلامت در محلات اصفهان بهترین ظرفیت برای حبس ویروس کرونا است

وی خاطرنشان کرد: در تحقق راهبردها، 5 کمیته شکل‌گرفته و متمرکز هستند که سه کمیته شامل آموزش همگانی و انجام مراقبت خانواده محور و پایش و نظارت بر عهده علوم پزشکی و دو کمیته شامل حمایت از قرنطینه خانگی و غیر خانگی و عملیاتی محلی بر عهده بسیج است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم عنوان کرد: در این میان اعضا و سازمان‌های دیگر در طرح مشارکت داشته و به‌ویژه گروه‌های جهادی و نیروهای بسیج نقش بسیار مهمی در طرح‌های مقابله با کرونا در قم دارند.

سه تیم مراقبت، حمایت و نظارت در طرح خانواده محور شهید سلیمانی فعال است

وی تصریح کرد: سه تیم مراقبت و حمایت و نظارت نیز در این طرح فعال است و اقداماتی چون پایش و مستندسازی انجام می‌شود، دراین‌باره تیم مراقبت باهدف شناسایی زودهنگام بیماران تأثیر زیادی بر روند درمان به‌موقع دارد.

محبی بیان کرد: تعدادی از بیماران به مراکز درمانی و پایگاه‌ها مراجعه می‌کنند و اطلاعات آن‌ها در سامانه سیب ثبت می‌شود و در 14 روز با تماس تلفنی سلامت آن‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، اما تعداد زیادی از بیماران به مراکز خصوصی مراجعه می‌کنند و اطلاعات آن‌ها ثبت نمی‌شود و شناسایی این بیماران اهمیت زیادی دارد.

وی خاطرنشان کرد: در سطح شهر 27 مرکز خدمات جامع داریم که یک‌سوم برای بیماران کرونایی است و مراقبین سلامت روزانه 300 نفر را پایش می‌کنند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: اگر شرایط منزل خوب نباشد، بیمار به نقاهتگاه منتقل می‌شود دراین‌باره تشکیل نقاهتگاه‌های محلی در طرح شهید سلیمانی در جهت مراقبت از بیماران یکی از رویکردهای مهم طرح است.

وی تأکید کرد: هیچ طرحی بدون آموزش عملیاتی نمی‌شود و نیروهای بسیج و گروه‌های جهادی به‌طور کامل آموزش‌ها را می‌گذرانند، ما در این طرح اهداف گسترده‌ای داریم و تیم‌های مراقبتی در پایگاه‌های بهداشتی و تیم‌های حمایتی در پایگاه‌های بسیج و تیم‌های نظارتی در مرکز جامع خدماتی مستقر می‌شوند.

انتهای پیام/457/ ع

منبع: تسنیم

کلیدواژه: معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گروه های جهادی شهید سلیمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۷۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب در روستای گورزانگ برگزار شد

ایسنا/هرمزگان دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب به مناسبت گرامیداشت روز ملی خلیج‌فارس به میزبانی روستای گورزانگ برگزار شد.

دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب به مناسبت گرامیداشت روز ملی خلیج‌فارس به میزبانی روستای گورزانگ در دو رشته بازی درا و بازی رمازا با حضور شش تیم از شهرستان میناب و به مدت سه روز برگزار شد.

محمد خوشصوت دبیر اجرایی این جشنواره در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در هرمزگان اظهار کرد: هدف از برگزاری این رویداد فرهنگی ورزشی، در کنار ایجاد نشاط اجتماعی و حفظ سنت های گذشته، گرامیداشت ۱۰ اردیبهشت ماه روز ملی خلیج فارس است.

وی افزود: دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی به همت دهیاری و شورای اسلامی روستای گورزانگ و با همکاری جمعی از فرهنگ دوستان برگزار شد.

بازی رمازا به شماره ۱۱۰۴ بازی درا به شماره ۸۴ و بازی رحمونی به شماره ۱۰۹۶ همگی در سال ۱۳۹۴ در فهرست میراث معنوی کشور به نام میناب به ثبت رسیده‌اند.

بازی‌های دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی در دو گروه سه تیمی برگزار شد که در هر رشته تیم اول هر گروه به فینال راه پیدا کرد.

از گروه یک، رشته رمازا تیم شهباز و از گروه دو تیم سایپا به مرحله نهایی راه پیدا کردند که پس از برگزاری فینال تیم سایپا قهرمان شد.

و در رشته درا هم از گروه یک، تیم روستای رکن آباد و از گروه دو، تیم سایپا گورزانگ به فینال راه یافتند که در نهایت تیم سایپا موفق شد عنوان  قهرمانی را از آن خود کند.

در میناب بیش از ۳۰۰ نوع بازی بومی محلی وجود دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گروه موسیقی آهوی دشت شهربابک در بندر عباس به روی صحنه رفت
  • مردمی کردن بازسازی عتبات، ایده‌ شهید حاج قاسم سلیمانی بود
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی بسیج در سیل بم
  • دومین جشنواره بازی‌های بومی محلی میناب در روستای گورزانگ برگزار شد
  • یادواره شهید دانشجو در خانوک
  • آغاز عملیات پروژه بهسازی آسفالت بلوار شهید سلیمانی قم و انسداد مسیر
  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • امدادرسانی گروه‌های جهادی کاشان در سیل
  • اساتید دانشگاه‌ها همواره دغدغه حل مسائل کشور و ملت را سرلوحه کار خود قرار داده اند.