Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، علی سراجی اظهار کرد : چای در سال ۱۲۷۹ هجری شمسی توسط مرحوم کاشف السلطنه وارد ایران شد و این محصول با ژنوتیپ های آمیخته بذری با منشا از تیپ چینی چای در مناطق چایکاری استان‌های گیلان و مازندران توسعه پیدا کرد.

 وی با اشاره به اینکه پس از گذشت ۱۲۰ سال از عمر محصول چای در ایران تا کنون ارقام ایرانی از چای در کشور معرفی نشده بود، خاطر نشان کرد: معرفی دو رقم اخیر از چای که به همت پژوهشگران پژوهشکده چای پس از ۲۰ سال کار مستمر تحقیقاتی به انجام رسید، به عنوان اولین ارقام معرفی شده چای داخلی در کشور است که در نوع خود اقدامی بسیار ارزشمند است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس پژوهشکده چای موسسه تحقیقات علوم باغبانی کشور به تلاش محققان گروه‌های پژوهشی آن پژوهشکده طی سال های ۷۸ الی ۹۷ اشاره کرد و گفت: محققان گروه ژنتیک و به‌نژادی با هدایت و مدیریت دکتر مهران غلامی و مهندس کوروش فلک رو (رئیس گروه ژنتیک و به نژادی پژوهشکده چای) به مدت ۲۰ سال فعالیت تحقیقاتی در قالب پروژه‌های مختلف در طرح گزینش کلونی انتخاب بوته‌های برتر چای در تمامی مناطق چایکاری موفق به دست یابی به ۷۵ ژنوتیپ از چای داخلی شدند.  

سراجی افزود: از بین ژنوتیپ‌های حاصل شده چندین ژنوتیپ به عنوان کلون های امیدبخش در دستور کار پژوهشکده برای معرفی رقم از سال ۱۳۹۷ قرار گرفت که کلون های ۱۰۰ و ۴۴۴ دو ژنوتیپ برتر از مجموعه ژنوتیپ‌های داخلی در قالب گزارش معرفی رقم در دستور کار پژوهشکده چای و ستاد موسسه تحقیقات علوم باغبانی قرار گرفت.  

وی با اشاره به ثبت ارقام مذکور پس از بازدیدها، تهیه گزارش و انجام داوری ها گفت: کلون امیدبخش ۱۰۰ به احترام پدر چای ایران مرحوم کاشف السلطنه به نام رقم کاشف و کلون ۴۴۴ به دلیل منشا اولیه ژنوتیپ های انتخابی از شهر لاهیجان در گیلان به نام رقم لاهیج ثبت و به جامعه چای کشور معرفی می‌شوند.  

سراجی کسب این موفقیت را به تمامی بهره برداران و دست اندرکاران محصول چای کشور تبریک گفت و ابراز امیدواری کرد که پژوهشکده چای با همکاری معاونت امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، سازمان چای کشور، صندوق حمایت از توسعه صنعت چای کشور و بخش خصوصی مرتبط با تکثیر و تولید انبوه محصول در توسعه این ارقام با عملکرد مطلوب کمی (بین ۵ تا ۷ تن برداشت برگ سبز کاملا استاندارد - یک غنچه و دو برگ - در هکتار) و کیفی اقدام لازم را به انجام رساند.   

کد خبر 566862 برچسب‌ها استان گیلان چای

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان گیلان چای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۸۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات یا کمیسیون دولت از سفته بازی

بعد از گذشت یک سال نمایندگان مجلس ایرادات شورای نگهبان به طرح مالیات بر عایدی سرمایه را برطرف کردند. حالا با نگاهی به ارقام مصوب در مجلس می توان به این مالیات لقب کمیسیون دولت از سفته بازی را نسبت داد.

با وجود اینکه دولت می گوید که فقدان این پایه مالیاتی که در ۱۰۰ سال گذشته در بیش از ۱۴۳ کشور در حال پیاده‌سازی بوده، موجب بروز مشکلات متعددی به‌خصوص در حوزه تولید شده است؛ اما طرح مالیات بر سفته‌بازی و سوداگری به‌گونه‌ای طراحی شده است که به‌دلیل معافیت‌های گسترده در طرح، حداکثر دو درصد از افراد جامعه مشمول آن می‌شوند.

هم اکنون بازدهی بالای خرید وفروش‌ها در بازارهای غیرمولد موازی تولید مانند بازار ملک، خودرو، طلا و ارز انگیزه سرمایه‌گذاری و کار در حوزه تولید را به‌شدت کاهش داده است، چرا که افراد به جای فعالیت مولد، سرمایه خود را وارد یکی از این بازارها می‌کنند و در سایه نبود قوانین بازدارنده، سودهای هنگفت به جیب می‌زنند.

اما این تمام ماجرای سوداگری نیست؛ چراکه ورود پول‌های کلان به بازارهایی مثل مسکن و خودرو باعث افزایش تقاضای سرمایه‌ای می‌شود و در نتیجه نیاز مصرفی مردم را با چالش مواجه می‌کند. چنانچه در حال حاضر بخش زیادی از تقاضا در بازار مسکن مربوط به تقاضای سرمایه‌ای است و مردم عادی توان خرید مسکن متناسب با نیاز خود را ندارند. 

انتظار می رفت قانون با تعیین ارقام بازدارنده تا جایی که قدرت دارد از گسترش بساط  دلالی در کشور بکاهد  و به حرکت جریان سرمایه به سمت فعالیت‌های مولد کمک کند، ولی با نگاهی به ارقام مصوب در مجلس می توان گفت این مالیات بر عایدی سرمایه بازدارنده نیست؛ بلکه صرفا حق السهم  و کمیسیون دولت از سفته بازی است.

مالیات ۳۰ درصد از سود فروش خودرو، طلا و ارز این پیام را به واسطه ها مخابره می کند که اگر هر یک از اقلام مشمول مالیات را دوبرابر قیمت بدون هیچ زحمتی به فروش رساندید و به اقتصاد کشور ضربه زدید و تورم ایجاد کردید و ارزش پول ملی را کاهش دادید، فقط کافی است حق کمیسیون خود را پرداخت کنید تا به راحتی به این کاسبی ادامه دهید.

این اعداد هیچ بازدارندگی ندارند و اتفاقا باعث افزایش قیمت‌ها شده و دلالان صرفا با پرداخت سهم دولت از سفته بازی به راحتی می‌توانند به فعالیت مخرب و غیرمولد خود ادامه دهند و آنچه از سودشان کاسته شده را نیز به لطایف‌الحیلی دوباره از جیب مردم برداشت کنند.

آقایان نرخ مالیات با این ارقام فقط رسمی‌سازی سفته‌بازی است.ریشه این آفت پیش رونده را باید با برخورد قاطعانه خشکاند. 

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • مالیات یا کمیسیون دولت از سفته بازی
  • نخستین کاوش محققان ایرانی در عمق ۲ هزار متری دریای عمان
  • ثبت نخستین تصاویر از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان + فیلم
  • ثبت نخستین فیلم از پلنگ ایرانی در زیستگاه‌های لرستان
  • انتخاب سرمربی تیم ملی بسکتبال از میان ۲ گزینه اروپایی و ۲ مربی داخلی
  • هوش مصنوعی نخستین طلایی ایران در المپیک را پیش‌بینی کرد | پادشاه ایرانی کشتی جهان باز هم طلا می‌گیرد
  • معرفی دو گزینه اروپایی سرمربیگری تیم ملی بسکتبال
  • شگفتی هیات‌های تجاری قطر و ترکیه از توانمندی صادراتی دانش بنیانها
  • حضور نیکی کریمی و حامد بهداد در جمع داوران جشنواره فیلم اقوام
  • پایان گرده افشانی ۶۲۸ هکتار نخلستان در لامرد