Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان غربی معاون آموزشی جهاد دانشگاهی آذربایجان غربی از  اتمام موفق برگزاری دوره های آموزشی آنلاین برای توانمند سازی فعالین حوزه گردشگری استان در شش ماه نخست امسال خبر داد.

سید جعفر ایرانی اظهار کرد: در ۶ ماهه اول امسال تعداد پنج دوره کوتاه مدت آموزشی برای فعالین حوزه گردشگری کلیه شهرستانهای استان با همکاری معاونت گردشگری اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری آذربایجان غربی برگزار شد که ۲۱۰ نفر از فعالین این حوزه در این دوره‌ها شرکت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: جهت رعایت پروتکل‌های بهداشتی و لزوم برگزاری دوره‌های آموزشی به صورت مجازی، معاونت آموزشی جهاد دانشگاهی استان در سال‌جاری و با بهره‌گیری از امکانات نرم افزاری و سخت افزاری کارآمد و تخصص و توان مربیان مجرب ، در بازه زمانی مرداد، شهریور و مهر ماه ۱۳۹۹ میزان ۳۹۷۶ نفر ساعت دوره آموزشی برگزار شد.

 ایرانی با بیان این که این دوره‌ها با هدف توسعه، توانمند سازی و فرهنگ‌سازی گردشگری بومی و فعال استان برگزار شده است، گفت: فعالیت در دوره های شناخت روحیات ملل، بخش بندی بازار گردشگری، اصول مدیریت هتلداری، سرویس رستوران، توسعه گردشگری روستایی و ایجاد اقامتگاههای بومگردی موفق به اخذ گواهی نامه معتبر آموزش‌های مجازی (کوتاه مدت) در زمینه شدند.

معاون آموزشی جهاد دانشگاهی استان آذربایجان غربی با بیان اینکه رابطه حسنه و بسیار مناسبی و تنگاتنگی  بین جهاد دانشگاهی استان و اداره کل میراث فرهنگی ،صنایع دستی و گردشگری استان برقرار بوده است، ادامه داد:  در راستای سیاست های اقتصاد مقاومتی جهاد دانشگاهی طی سال ۹۷ توانمند سازی ۲۰۰ نفر از زنان روستایی روستاهای تکاب شامل یولقون آغاج،بدرلو،نصرت آباد و قیرنجه را به صورت ممتاز و شایسته ای به سرانجام رسانده است.

به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان، وی افزود: در سال ۹۸ نیز ایجاد توانمندی در رشته های گلیم بافی،منبت چوب و معرق چوب در شهر ارومیه و نیز به آموزی رشته های پیکر تراشی و ریزه کاری  در روستاهای الیاس آباد و گورچین قلعه در دستور کار بوده و به سرانجام رسیده است.

ایرانی ادامه داد: قرارداد بزرگ توانمند سازی و به آموزی روستاییان ارومیه،بوکان ،مهاباد و سیه چشمه نیز با اداره کل میراث فرهنگی و صنایع دستی و گردشگری استان منعقد شده که پس از فروکش تب کرونا و تا حدی عادی شدن اوضاع و پس از تامین اعتبار از سوی کارفرما در دستور کار اجرایی قرار خواهد گرفت.

وی با اشاره به استقبال اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان از طرح ها ، ایده ها و پیشنهادات جهاد دانشگاهی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی از گذشته تا کنون با بکار گیر تیم های تخصصی  در حوزه های مختلف آماده تحقق اهداف و منویات این اداره کل بوده و همچنان این آمادگی وجود دارد.

وی با اشاره به تفاهمنامه همکاری فی مابین خاطرنشان کرد: برگزاری استارت آپ، تدوین و طراحی و اجرای طرح های مطالعاتی کاربردی توسعه ای و طراحی و اجرای دوره های آموزشی از حوزه های همکاری واحد با اداره کل میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری استان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی جهاد دانشگاهی صنایع دستی و گردشگری استان اداره کل میراث فرهنگی جهاد دانشگاهی استان دوره های آموزشی آذربایجان غربی توانمند سازی دوره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۹۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد

به‌گزارش جام جم آنلاین از گرگان ، مریم حاجی‌ابراهیمی روز پنجشنبه ۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ با اعلام این خبر گفت: در سال گذشته ۴۳ دوره و کارگاه آموزشی صنایع‌دستی در قالب آموزش شاغلان و دوره‌های آموزشی ترویجی کوتاه‌مدت برای ۸۳۹ نفر اجرایی شد. معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی استان گلستان افزود: از این تعداد دوره آموزشی، ۲۸ دوره در حوزه آموزش شاغلان صنایع‌دستی برای ۶۱۰ هنرمند ازجمله رنگرزی سنتی، رودوزی‌های سنتی، زنجیره ارزش خرد، توانمندسازی فعالان صنایع‌دستی، آسیب‌شناسی صنایع‌دستی، بازاریابی دیجیتال، بازرگانی و صادرات، استانداردسازی، طراحی ظروف موزه‌ای رشته سفال و فلز، جایگاه سفالینه‌های منقوش جرجان در دوران معاصر، طراحی محصول سوزن‌دوزی ترکمن و… برگزار شد. او خاطرنشان کرد: همچنین ۱۵ دوره آموزشی عمومی صنایع‌دستی هم برای ۲۲۹ علاقه‌مند به صنایع‌دستی در رشته‌های رودوزی‌های سنتی، سفال و سرامیک، نساجی سنتی، چرم و تولیدات چرمی دست‌دوز، خراطی چوب، ابریشم‌بافی، نساجی سنتی در رده‌های مقدماتی و پیشرفته اجرایی شد. حاجی‌ابراهیمی گفت: در سال ۱۴۰۲ هنرمندان شاخص و توانمند استان در راستای توسعه و ترویج این هنر صنعت به آموزش صنایع‌دستی به‌صورت مجازی هم پرداختند. او افزود: در سال جاری اجرای دوره‌های آموزشی در رشته‌های اولویت‌دار و سایر رشته‌های صنایع‌دستی استان بر اساس ظرفیت‌سنجی به ترتیب اولویت در شهرها و روستاهای استان، خصوصاً شهر و روستاهای ملی به‌منظور برندسازی جغرافیایی و مکانی موردتوجه قرار می‌گیرد.

       

دیگر خبرها

  • اقدامات قابل توجه دولت سیزدهم در حوزه مدرسه‌سازی جای قدردانی دارد
  • گلایه مردم از عدم اتمام آسفالت ریزی محور پلدشت به مرگنلر 
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • توسعه همکاریهای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی و موسسه آموزشی- تحقیقاتی صنایع دفاعی
  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخشهای گردشگری و کشاورزی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخهشای گردشگری و کشاورزی
  • آذربایجان‌غربی ۱۸۰۳ اثر ثبت شده ملی دارد
  • حل مشکلات مردم در حوزه مسکن یک تکلیف شرعی است