Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@08:38:52 GMT

از وسایل گاز سوز درست استفاده کنیم

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۵۹۱۷۹

از وسایل گاز سوز درست استفاده کنیم

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر،  استفاده درست از وسایل گاز سوز همیشه ضروری است اما در فصول سرد سال اهمیت بیشتری دارد.

رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان بوشهر گفت: شعله‌های آبی گاز به همان میزان که ما را در فصل سرما گرم و محیط را برایمان آرام بخش می‌کند به همان اندازه نیز می‌تواند تهدید کننده جان و مالمان باشد و از این رو در استفاده از دستگاه‌های گازسوز رعایت نکات ایمنی نباید فراموش شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عباسی اطمینان یافتن از درست کار کردن وسایل گاز سوز را نکته‌ای قابل توجه دانست و ادامه داد: مصرف کنندگان باید وسایل گازسوز خود را به متخصصین امر و بازرسین  برای کنترل و رفع عیب نشان دهند.

او افزود: مشترکین باید از سلامت و استاندارد بودن دودکش و بخاری اطمینان  پیدا یابند و با دقت در نصب اتصالات لوازم گازسوز، از خطر نشت گاز پیشگیری کنند.

بیشتر بخوانید

۹۵ درصد مردم استان بوشهر از گاز طبیعی برخوردارند

رئیس روابط عمومی شرکت گاز بوشهر تاکید کرد: شهروندان قبل از نصب بخاری با رعایت نکاتی ساده می‌توانند از بروز حوادث جلوگیری کنند که  آویختن وزنه‌ای به نسبت سنگین به داخل دودکش و هدایت آن از دهانه خروجی دودکش به طبقات پایینی یکی، از راه‌های پیشنهادی برای کسب اطمینان از باز بودن مسیر لوله است.

عباسی یکی دیگر از روش‌های صحیح برای کسب اطمینان از نصب وسیله گازسوز را لمس دودکش وسیله گازسوز اعلام کرد و گفت: لوله بخاری خود را لمس کنید و درصورتی که گرمای آن را احساس نکردید، فوری بخاری را خاموش و اشکال را برطرف کنید زیرا دودکشِ سرد، زنگ خطری است که نشان می‌دهد گاز‌های سمی وسیله گازسوز در خانه شما در حال انتشار است.

او عنوان کرد: طـول شلنگ گاز نباید حداکثر از ۱۲۰ سانتی متر بیشتر باشد. استفاده از شلنگ‌های بلند برای رساندن گاز به نقاط مختلف منزل بسیار خطرناک است و باید از این کار خودداری کرد.

رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان بوشهر، سردرد، ضعف جسمانی، سرگیجه و بی قراری، تهوع و استفراغ، خمیازه کشیدن بیش از حد و کاهش دید از نشانه‌های عمومی مسمومیت‌ها برشمرد و افزود: حالت خواب آلودگی شدید، کسلی، خستگی و کاهش قدرت عضلانی از نشانه‌های اولیه مسمومیت در افراد به شمار می‌رود. چنانچه افراد در این مرحله متوجه چنین علایمی شدند، با خارج شدن از فضای آلوده می‌توانند از پیشرفت مسمومیت پیشگیری کنند.

عباسی بیان کرد: یکی از نکات بسیار ساده‌ای که خطرآفرین است؛ قرار گرفتن پرده، لباس، رختخواب، ظروف پلاستیکی و سایر اشیای قابل اشتعال در نزدیکی بخاری است که می‌تواند سبب وقوع آتش سوزی در منزل شود.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وسایل گازسوز بخاری گازی آبگرمکن ایمنی گاز وسایل گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۹۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ تشکل کارگری خراسان رضوی فعالیتی ندارند

دبیر خانه کارگر خراسان رضوی گفت: در استان حدود ۵۰ تشکل داریم که به معنای واقعی فعالیت ندارند. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، حسین رسولی در نشست خبری روز کارگر که با اشاره به اجرای درست قوانین کارگری اظهار داشت: ما مشکلی در قوانین نداریم مسئله اصلی عدم اجرای درست قوانین کارگری از جمله  ماده7 ماده47.96 و 11  است.

وی افزود: کارگر هم پول بیمه می‌دهد و هم درمان درست حسابی ندارد ودر کنار آن برای مرخصی هم مشکل دارد بدون پرداخت حقوق انجام می شود.

رسولی یادآور شد: سازمان تامین اجتماعی که باید صفر تا صد هزبنه های درمان را پرداخت کند بدرستی اجرا نمی‌شود و به عبارتی دولت های توجهی به این سازمان ندارد درواقع وزیر برخلاف قانون کار و‌ رعایت سه جانبه گری و توجه به سبد معیشت و تورم مصوبات انجام‌ می‌دهد.

وی با تاکید بر موضوع سه جانبه‌گری در حوزه کارگری خاطرنشان کرد: متاسفانه سه جانبه‌گری در شورای عالی کار هم رعایت نمی شود که در نهایت کارگر متضرر می‌شود و  باعث شده کارگر رغبتی به کارگری ندارد و به دلیل مزد پایین که تنها 10 روز هزینه کارگر را پوشش می‌دهد و کارفرما مجبور است از نیروی بیگانه استفاده کند که مسائل اجتماعی خودش را دارد.

دبیر اجرایی خانه کارگر خراسان رضوی همچنین با اشاره به بحث درمان کارگری گفت: کارگر به محض ورود به کارخانه باید  بیمه اجباری شود.6 میلیون جمعیت در مشهد و تعداد زائر دو بیمارستان تامین اجتماعی فارابی و 17 شهریور  داریم که‌ موظفند بدون هیچ هزینه ای کارگر درمان شوند.

رسولی در پاسخ به سوال خبرنگاران تصریح کرد: در خانه کارگر در بحث رفاه حال کارگر، حضور 24 هزار آموزش های خود اشتغالی به طور رایگان در سال 1402 دادیم واین درحالی است که خانه کارگر استان در کشور قریب به تعداد زیادی استراحتگاه با نازل ترین قیمت ها دادیم.

وی با اشاره به سبد معیشت بین رقم 20 تا 30 میلیون است، اذعان داشت: متاسفانه در شورای عالی کار سه‌ جانبه‌گری رعایت نمی‌شود‌، در استان حدود 50 تشکل داریم که به معنای واقعی فعالیت ندارند.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • چشم، دیگر سریال حشاشین نمی بینیم
  • ۵۰ تشکل کارگری خراسان رضوی فعالیتی ندارند
  • انشعابات گاز علت اصلی هدر رفت انرژی
  • نحوه درست کردن کروسان نوتلای تازه در ایتالیا (فیلم)
  • اتمام ۱۵ فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهید رجایی قزوین
  • کنترل ۲۱۵۰ دستگاه ناوگان عمومی در محور‌های مازندران
  • اتمام ۱۵فعالیت تعمیراتی در نیروگاه شهیدرجایی
  • زخم عمیقی به دوچرخه سواری زدند که به راحتی درست نمی‌شود
  • وعده های واردات وسایل نقلیه عمومی عملی می شود؟
  • مکمل‌های طرح نور در نهادهای فرهنگی اجرا شود