Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر شیراز با تاکید بر لزوم همکاری دستگاه‌های مختلف در سامان‌دهی معتادان متجاهر و متکدیان، گفت: انجام دقیق این طرح کار یک دستگاه خاص نیست و حضور همه دستگاه‌های مرتبط را می‌طلبد.

علی ناصری با بیان اینکه اجرای طرح ساماندهی معتادان و متکدیان شیراز را برای این افراد ناامن می‌کند، از اقدامات اجرایی سازمان‌های مختلف قدردانی و افزود: با اجرای طرح سامان دهی معتادان متجاهر و متکدیان شیراز برای این گونه افراد نا امن می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناصری ضمن قدردانی از اقدامات شایسته شهرداری، استانداری، فرمانداری، دادگستری، بهزیستی، دانشگاه علوم پزشکی، نیروی انتظامی، اداره امور اتباع و مهاجران خارجی، شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و اداره پیشگیری و سامان دهی آسیب دیدگان اجتماعی در زمینه طرح سامان دهی معتادان متجاهر و متکدیان سطح شهر، افزود: باید با بهره گیری از ظرفیت‌ها و تعامل همه دستگاه‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی همچون تکدی‌گری و اعتیاد اقدام نمود تا به نتیجه مناسب دراین زمینه دست یافت.

او با اشاره به اهداف و برنامه‌های اجرایی طرح سامان دهی معتادان متجاهر و متکدیان سطح شهر شیراز گفت: سامان دهی جامعه هدف طی چهار گام جذب، ترک، آموزش (مهارت‌های زندگی و حرفه ای) و اشتغال انجام می‌شود.

ناصری با بیان اینکه در گذشته، یکی از مشکلات اصلی در خصوص عملیاتی نشدن کامل طرح سامان دهی معتادان متجاهر و متکدیان، جذب و رها شدن این افراد در جامعه پس از گذشت چند روز بوده است، افزود: طی بررسی‌های صورت گرفته، یکی از علت‌های اصلی رها شدن دوباره این افراد در سطح شهر، کمبود اعتبار و بودجه لازم برای نگهداری و اقدامات پس از آن بوده که با اختصاص ردیف بودجه‌ای از سوی شهرداری، روند اجرایی شدن این طرح با همکاری سایر دستگاه‌های اجرایی سرعت خواهد گرفت.

او ادامه داد: با توجه به آمار‌های به دست آمده، مراکز و کمپ‌های ترک و نگهداری در شیراز، گنجایش و ظرفیت کافی برای نگهداری معتادان و متکدیان موجود را دارند که با تامین اعتبار لازم می‌توان به مدت چندین ماه این افراد را در آنجا نگهداری و پس از سم زدایی و دادن آموزش‌های لازم، به جامعه و زندگی سالم برگرداند.

این عضو شورای شهر شیراز یادآور شد: با توجه به شرایط کنونی و شیوع بیماری کرونا، پس از جذب معتادان و متکدیان باید پیش بینی‌های لازم صورت گیرد تا برای انجام تست کرونا، مکانی مناسب در نظر گرفته شود و پس از انجام تست، در صورت مبتلا نبودن به مراکز و کمپ‌های نگهداری انتقال یابند و در صورت مبتلا بودن تا رفع کامل بیماری در مراکز جداگانه‌ای قرنطینه و پس از بهبودی به کمپ‌ها فرستاده شوند.

ناصری همچنین گفت: برای جلوگیری از فعالیت اشخاص حقیقی یا حقوقی در به کارگیری معتادان متجاهر جهت جمع آوری زباله در سطح شهر، سازمان مدیریت پسماند شهرداری باید در اسرع وقت نسبت به راه اندازی سامانه تفکیک زباله از مبدا اقدام کند.

طی ۲ دهه گذشته، بار‌ها طرح‌هایی برای ساماندهی معتادان متجاهر و متکدیان در شیراز اجرا شده و تاثیراتی کوتاه مدت نیز در بر داشته است، اما به دلیل نبود برنامه جامع برای پیشگیری از بازگشت معتادان به اعتیاد، مجددا شاهد حضور این افراد در خیابان‌ها و معابر شهری بوده‌ایم.

کارشناسان اعتقاد دارند که برای مقابله با این آسیب اجتماعی، نیازمند یک برنامه جامع با تولی گری یک نهاد مشخص قانونی هستیم تا به اولویت قرار دادن موضوع پیشگیری، برنامه‌های کارشناسی شده را اجرا، نظارت و پیگیری کند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر شیراز ساماندهی معتادان متجاهر متکدیان شیراز دستگاه ها سطح شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۹۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد گفت: براساس آمارهای سال گذشته، تست اعتیاد بیش از ۴۰ درصد متکدیان جمع‌آوری شده، مثبت بوده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی و به نقل از روابط عمومی شهرداری مشهد، مهدی ابراهیمی با بیان اینکه تکدی‌گری به عنوان یک آسیب اجتماعی شناخته می‌شود، اظهار کرد: برهمین اساس، طبق قانون، شناسایی و جمع‌آوری متکدیان در معابر شهری، با همکاری نیروی انتظامی را در دستورکار خود داریم.

وی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از ۴۷۰۰ نفر متکدی در سطح شهر شناسایی و به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شده‌اند، گفت: ۷۵ درصد این افراد «آقا»، ۱۹ درصد «بانوان» و شش درصد هم کودکان زیر ۱۸ سال هستند.

معاون اجتماعی و مشارکت‌های شهرداری مشهد افزود: متاسفانه تست اعتیاد بیش از ۱۸۹۰ نفر از متکدیان، مثبت بوده است که با هماهنگی مقام قضایی و همکاری بهزیستی به کمپ‌های درمان اعتیاد رایگان و دولتی تحویل شده‌اند.

ابراهیمی تصریح کرد: علاوه بر این، ساماندهی متکدیان اطراف حرم مطهر رضوی نیز با همکاری مسئولین مربوطه صورت گرفته است و در همین قالب، بیش از ۷۹۰ نفر به مرکز رسیدگی به آسیب‌دیدگان اجتماعی منتقل شدند.

ابراهیمی اظهارکرد: متاسفانه شایع‌ترین موضوع در پدیده تکدی‌گری، سوءاستفاده از احساسات زائرین و مجاوران است که متکدیان حرفه‌ای با شیوه‌های متنوع و مختلفی همچون استفاده از عروسک به‌جای نوزاد و تغییر ظاهر از مرد به زن، به تکدی‌گری می‌پردازند.

وی گفت: سالمندان و زنان، بیش از سایر گروه‌های سنی در معابر و چهارراه‌ها حضور دارند و دلیل آن هم، کمک بیشتر مردم به این گروه‌های سنی است.

کد خبر 749308

دیگر خبرها

  • سوپر پاس گل سامان سوخت! (ویدیو)
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان، معتاد هستند
  • بیش از ۴۰ درصد متکدیان مشهدی معتاد هستند
  • برچیده شدن بزرگترین مرکز تجمع معتادان در منطقه ۷ تهران
  • پاکسازی فضا‌های بی دفاع شهری در منطقه ۱۹ تهران
  • طرح ساماندهی آسیب‌های اجتماعی ادامه دارد
  • آخرین آمار جمع آوری متکدیان و معتادان در تهران
  • استان سمنان معتاد متجاهر ندارد
  • پلمب ۱۷ انبار غیرمجاز جمع‌آوری و فروش ضایعات در شیراز
  • بازسازی پایه‌های پل زمانخان در سامان