Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-27@11:28:12 GMT

واکنش عراقچی به نامه بسیج دانشجویی دانشگاه بهشتی

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۵۹۹۹۷

واکنش عراقچی به نامه بسیج دانشجویی دانشگاه بهشتی

به گزارش ایسنا، در بیانیه سید عباس عراقی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه آمده است: همان طور که در نامه بسیج دانشجویی هم آمده است "دانشکده روابط بین‌الملل" وابسته به وزارت امور خارجه امسال بر اساس مصوبه شورای عالی اداری منحل گردید و طبق صورتجلسه تعیین تکلیف، که بین وزارت علوم، وزارت امور خارجه و سازمان اداری و استخدامی کشور امضا شده و در تاریخ ۲۲ شهریور سال جاری ابلاغ شده است، اعضای هیات علمی آن دانشکده با توجه به حذف پست هیات علمی خود می توانند با موافقت وزارت علوم به دیگر دانشگاه ها منتقل شوند، یا در وزارت امور خارجه در رسته سیاسی ادامه کار دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

اینجانب فارغ التحصیل، مدرس و مدتی هم رئیس دانشکده روابط بین‌الملل بوده ام و قریب به ۱۵ سال است که عضو هیات علمی آن با مرتبه علمی دانشیار پایه ۲۰ هستم - که اگر نبود مشغله های هشت سال اخیر، احتمالا تاکنون به مرتبه استاد تمام رسیده بودم. این دانشکده سابقه ای قریب به یک صد و بیست سال دارد (تاسیس تحت عنوان "مدرسه سیاسی" در سال ۱۲۷۸ - علی اکبر دهخدا از اولین فارغ‌التحصیلان آن بوده است) و تنها دانشکده ای است که اساتید آن غیر از تسلط به دانش دیپلماسی، از تجربه دیپلماتیک نیز برخوردارند و این یک مزیت استثنایی برای دانشکده روابط بین‌الملل است که علم و عمل را همزمان در خود جای داده است. انحلال دانشکده روابط بین الملل از دید اینجانب که نزدیک به ۳۵ سال با آن زندگی کرده ام یک ضایعه برای جامعه علمی کشور است و امیدوارم شورای عالی اداری در تصمیم خود تجدید نظر کند، که اگر چنین کند با افتخار در همین دانشکده به فعالیت‌های علمی خود ادامه خواهم داد. 

انتخاب اینجانب همواره فعالیت در فضای دانشگاهی و معلمی و تدریس بوده است و لذا اگر دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی علاقمند به انتقال اینجانب به آن دانشکده باشد و مقررات اداری هم چنین اجازه ای را دهد، ادامه فعالیت‌های علمی خود را در این دانشکده پیگیری خواهم‌ نمود، اگر هم خداوند مسیر دیگری را مقدر کرده باشد، تابع خواهم بود. 

از بسیج دانشجویی دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی دانشگاه شهید بهشتی که با مطالبه گری خود امکان شفاف سازی در این خصوص را ایجاد کردند صمیمانه تشکر می کنم.

بسیج دانشجویی دانشگاه شهید بهشتی اخیرا در نامه ای خواستار شفاف سازی ''اتفاقات در حال وقوع در دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی'' و احتمال جذب برخی افراد از جمله سید عباس عراقچی به عنوان مدرس در این دانشکده شده بود.

منبع: الف

کلیدواژه: دانشکده روابط بین الملل بسیج دانشجویی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۵۹۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد

معاون مدیرکل اداره‌ پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، گفت: پس از ۲ سال وقفه سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» با همکاری وزارت علوم و حضور فعالان این حوزه، به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، مجتبی صفری در نشست با خبرنگاران، اظهار داشت: مهم‌ترین فایده‌ نشریات دانشجویی، تمرین کار گروهی است، این کار متفاوت از هر کار گروهی است که در انجمن‌های علمی و دیگر تشکلات انجام می‌شود، این موضوع که در نشریات، حول یک ایده و ایدئولوژی، افراد جمع می‌شوند و می‌نویسند، بسیار حائز ارزش است.

وی افزود: یکی از رسالت‌های نشریات دانشجویی، توضیح اطلاعات صریح و آگاهی‌بخشی به قشر دانشجو است، باید برای قلم، اصالتی قائل بود و نباید آن را درگیر حاشیه‌ها کرد، هم‌چنین باید مصرف کننده را به خوبی در نظر گرفت و بر آن مبنی نوشت.

معاون مدیرکل اداره‌ پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، خاطرنشان کرد : فرصت تعامل دانشجویان با جامعه در طول عملکرد مثبت یک نشریه اتفاق می‌افتد و باید از ظرفیت نشریات در دانشگاه استفاده کرد.

وی گفت: بخش زیادی از نشریات دانشگاهی، حقوقی هستند، بنابراین تقویت نشریات دانشجویی و پرداختن به آنها، یک عملکرد دوسربرد است، زیرا انجمن‌های علمی هم‌ در این راستا تقویت می‌شوند.

صفری با تاکید بر اینکه جشنواره‌ تیتر 13 یک رسالت ویژه‌‌ دارد عنوان کرد: نشریات دانشجویی، نقطه‌ عطفی ایجاد خواهد کرد، امید می رود که با برگزاری این جشنواره، سال پر رونقی در نشریات داشته باشیم.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد نیز اظهار داشت: انتقال معنا به مخاطب یا با زبان گفتار و یا به زبان نوشتار صورت می‌گیرد که هرکدام ویژگی‌های خاص خودشان را دارند، کسانی که در حوزه‌ نشریات فعال هستند و دست به قلم دارند، زبانشان‌ زبان نوشتار است، لذا اقتضای خاص خودش را دارد،

محمد علی وطن دوست افزود: ما افزون بر رویکرد توصیفی، نیاز به رویکرد نوینی به نام رویکرد حل مسئله داریم، بنابراین توصیه ما به نشریات دانشجویی این است که فعالیت‌های خود را با رویکرد حل مسئله و تحلیلی جلو ببرند، زیرا رویکرد تحلیلی، ناظر به آینده، بروز، کارآمد، مسئله محور و ناقد است.

معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد تصریح کرد : هرکدام از فعالین انجمن‌ها، نشریات و تشکلات، اولویتش را حل مسائل دانشگاه قرار دهد، از حمایت ویژه‌ی ما برخوردار خواهد شد.

منتظمی، دبیر این جشنواره نیز اظهار داشت: جشنواره‌ تیتر با شورای سیاست‌گذاری کلید خورد، شورای سیاست‌گذاری متشکل است از معاونت فرهنگی، دو وزارت‌خانه‌ علوم و بهداشت، مدیرکل فرهنگی و پشتیبانی، دبیر جشنواره و دو نفر از افراد حقیقی که انتخاب می‌شوند.

وی در ادامه افزود: ما در ابتدا، فراخوان زدیم و آثار دانشجویان به دبیرخانه رسید و بعد از آن داوری در دو مرحله انجام شد بنابراین در مرحله‌ اول، 100 داور انتخاب و هر اثر 2 بار مورد داوری قرار گرفت و در مرحله‌ دوم، داوری حساس‌تر شد و از چهره‌های سرشناس حوزه‌ رسانه‌ دعوت ‌کردیم.

دبیر سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی عنوان کرد: در این جشنواره، اول از آثار برتر تقدیر می‌شود تا فعالین نشریات، یکدیگر را بشناسند و در آخر، آثار برتر جشنواره‌ تیتر در رسانه‌های معتبر منتشر خواهد شد.

گفتنی است، بیش از چهار هزار نشریه دانشجویی در کشور زیر نظر دانشگاه‌های وزارت علوم فعالیت می‌کنند که سیزدهمین دوره جشنواره رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر» پس از دو سال وقفه با همکاری وزارت علوم و بهداشت و فعالان این حوزه از 15 تا 18 اردیبهشت در مشهد مقدس به میزبانی دانشگاه فردوسی برگزار می شود.

متقاضیان سیزدهمین جشنواره سراسری رسانه و نشریات دانشجویی «تیتر 13» تا 30 آذر ماه 1402 فرصت داشتند آثار خود را به این جشنواره ارسال کنند، آثار رسیده در دی ماه توسط هیئت داوران بررسی شد و حال  این جشنواره با شعار «برای ایران بنویسیم» برگزار می‌شود.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره شد.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • لغو محدودیت اعطای پایه‌های تشویقی اعضای هیات علمی
  • استقرار دانشجویان پسر در خوابگاه ملکی دانشکده پرستاری طبس
  • واکنش بسیج دانشجویی دانشگده‌های روانشناسی به انتخابات سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور
  • آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید!
  • جنبش دانشجویی ضدصهیونیستی به فرانسه رسید
  • بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی پیرامون حضور وزیر علوم در این دانشگاه: آقای زلفی‌گل! شما از ابتدا هم اشتباهی بودید! شما اخراج اساتید ضد انقلاب و اسلام و دین از دانشگاه‌ را، تبدیل به ابزاری برای تسویه‌حساب‌های شخصی کردید
  • برگزاری جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • آغاز به‌کار جشنواره تیتر دانشجویی کشور در مشهد
  • نیاز جدی جامعه به نظریات بومی و کاربردی حوزه علوم انسانی
  • کار سخت بسیج برای رفاقت با وزیر/ زلفی‌گل از پس مطالبات بسیج دانشجویی بر می‌آید؟