Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، بهلول تکلوی، مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل از توزیع ۹۹ میلیون و ۳۵۱ هزارو ۱۳۱ دز واکسن طیور از ابتدای امسال در استان خبر داد و گفت: این میزان واکسن برای پیشگیری از از بیماری‌های مختلف و واگیردار طیور در بین فارم‌های پرورش طیور استان توزیع و مصرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با بیان اینکه اکیپ‌های بیماری یاب دامپزشکی با تدابیر ویژه مراقبتی و عملیاتی و به صرت شبانه روزی عملیات رصد و پایش بیماری را انجام می‌دهند، افزود: در این راستا از ابتدای امسال ۹ هزار و ۴۳۵ مورد نمونه برداری از فارم‌های صنعتی طیور استان انجام و به آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی کشور ارسال شده است.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل تصریح کرد: استان اردبیل به دلیل اقلیم سرد، تراکم بالای فارم‌های پرورش طیور، هم مرز بودن و داشتن بیش از ۳۰۰ کیلومتر نوار مرزی مشترک با کشور جمهوری آذربایجان، وجود تالاب‌ها و زیستگاه‌های طبیعی برای پرندگان مهاجر و قرار گرفتن در کریدور و مسیر مهاجرت این پرندگان و علاقه دیرینه مردم و روستاییان استان به نگهداری از طیور بومی و سنتی در منازل و روستاها، شرایط بسیار حساسی در مقابله و پیشگیری از این بیماری دارد.

تکلوی بار دیگر از فعالان صنعت طیور و مدیریت واحد‌های پرورش طیور استان خواست با تشدید ضوابط امنیت زیستی اقدامات لازم در خصوص پیشگیری از بیماری معمول داشته و ضمن همکاری مستمر و تنگاتنگ با دامپزشکی توصیه‌های کارشناسان این اداره کل را مد نظر قرار دهند.

او با تاکید بر اینکه واکسیناسیون به موقع، رعایت ضوابط بهداشتی، قرنطینه‌ای و مدیریت مناسب در طول دوره پرورش نقش عمده‌ای در کنترل بیماری‌های طیور دارد، بیان کرد: تنظیم برنامه واکسیناسیون واحد‌ها بر اساس شرایط بهداشتی، قرنطینه‌ای و نظارت دقیق بر فرایند واکسیناسیون در ایمن سازی جمعیت طیور اهمیت اساسی دارد.

مدیر کل دامپزشکی استان اردبیل با یاد آوری اینکه دامپزشکی نظارت کاملی بر روند تولید گوشت مرغ و تخم مرغ در استان دارد بر تضمین سلامت این فروارده‌ها که با نظارت بهداشتی دامپزشکی تولید شده است تاکید کرد و افزود سلامت این فراورده‌ها کاملا مورد تایید است و جای هیچ نگرانی وجود ندارد.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: واکسناسیون آنفولانزای فوق حاد پرندگان دامپزشکی استان دام و طیور استان اردبیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۰۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • واکسیناسیون ۱۰ هزار و ۷۴۴ قلاده سگ در قزوین
  • واکسیناسیون ۴۵۵ هزار طیور بومی در قزوین
  • کشف ۸۵۰ کیلوگرم گوشت و آلایش‌های غیربهداشتی و غیرقابل مصرف دام و طیور
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان