Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون ورزش گفت: از فرهاد مجیدی می‌خواهم بحث ارز‌های دولتی را پیگیری نکند، زیرا به پاکی وی ایمان داریم، اما از اسمش سوء استفاده شده است.

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجو، محمدمهدی فروردین درباره اینکه آیا مجلس شورای اسلامی با توجه به تعطیلی اماکن ورزشی در شرایط کرونایی برنامه خاصی برای حمایت از صاحبان این اماکن دارد، اظهار داشت: دو مورد را بررسی کردیم ابتدا اینکه کدام بخش در شرایط کرونایی در حوزه ورزش بیشتر آسیب دیده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
همه می‌دانیم ورزش با هوادار زنده است و وقتی طرفداران در ورزشگاه حضور پیدا نمی‌کنند، شور و نشاطی در ورزش هم وجود نخواهد داشت این موضوع از لحاظ اقتصادی هم آسیب‌های زیادی به این حوزه می‌زند.

وی افزود: از همه مهمتر این است که برای قشر آسیب‌دیده برنامه‌ای مشخصی داشته باشیم که این موضوع دست دولت را می‌بوسد، ما تصمیم‌های حمایتی را در مجلس برای تمام آحاد جامعه اتخاذ رسیده‌ایم و به نتیجه رسیدن آن‌ها مقداری زمان‌بر است. می‌طلبد خیلی سریع ضرر و زیانی که به باشگاه ورزشی و جامعه ورزش وارد شده جبران شود و یکی از موارد این است که درباره مالیات‌ها تخفیف‌هایی داده و یا فرصت‌هایی به باشگاه‌داران به ویژه در بخش خصوصی داده شود.

رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: همچنین باید تسهیلاتی برای این اقشار در نظر گرفته شود، حمایت‌های لازم را انجام داده‌ایم و برنامه‌های پیشنهادی را هم ارائه کرده‌ایم، اما دولت باید به موضوع ورود کند.

فروردین درباره اظهارات اخیر یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی درباره ارز دولتی گرفتن به اسم فرهاد مجیدی توضیح داد: من با امیرآبادی فراهانی صحبت کردم و درباره موضوع مطرح شده شخص فرهاد مجیدی مدنظر نیست، وقتی موضوعی در بحث مبارزه با فساد به ویژه در بحث فساد مطرح می‌شود این است نباید اجازه بدهیم با توجه به نفوذی که افراد در جایگاه‌های مختلف دارند بخواهند از رانت استفاده کنند یا امتیازی بگیرند به پاکی مجیدی ایمان داریم و هیچ نقطه تاریکی در پرونده دوران بازیگری و مربی‌گری وی دیده نمی‌شود.

وی افزود: درباره موضوع مطرح شده هم باید گفت امیرآبادی بدون سند حرف نزده و اعتقاد دارم برخی افراد سودجو از برند‌ها و سرمایه‌های انسانی که در ورزش وجود دارد سوء استفاده می‌کنند امثال مجیدی هم باید مراقب باشند تا خودشان هزینه نشوند، زیرا امکان دارد به شناسنامه‌ای که برای خود درست کرده‌اند آسیب وارد شود. پیشنهاد می‌کنم وی موضوع را دنبال نکند، زیرا قطعا نماینده مجلس بدون سند حرف نمی‌زند.

رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: قطعا خود مجیدی در این موضوع نبوده من خودم اسناد را رؤیت کرده‌ام و افرادی از نام وی سوء استفاده کرده اند. مجیدی هیچ کمبود و نیازی برای وارد شدن به این فضا ندارد، اما یک شرکت یا شرکت‌هایی از وی خواسته‌اند بازدید‌هایی داشته باشد و مکاتباتی با یک وزارتخانه داشته باشد که سبب شده رد پای مجیدی در این پرونده دیده شود باز هم تأکید می‌کنم به پاکی این فرد ایمان داریم، اما نباید با آبروی و اعتبار مجیدی بازی شود. امیرآبادی و سایر نمایندگان مجلس در راستای شفاف‌سازی و مبارزه با فساد دنبال مشخص شدن موضوع هستند.

فروردین درباره نقش فدراسیون فوتبال در حواشی دو هفته اخیر فوتبال ایران گفت: درباره فدراسیون فوتبال خیلی صحبت کرده‌ام و این صریح صحبت کردن به تعدادی از آقایان برخورده است حتی در مجلس هم اگر من به عنوان نماینده متوجه شوم کارایی ندارم خیلی راحت به این موضوع اعتراف کرده و کار را رها می‌کنم امروز هم نارضایتی‌های زیادی از مدیران باشگاه‌ها، هواداران، پیشکسوتان، بازیکنان و کل اهالی فوتبال مطرح می‌شود نمی‌دانم آقایان به چه قیمتی حاضر هستند در فدراسیون بمانند و به کار خود ادامه بدهند.

وی افزود: این رفتار بی‌احترامی به مردم است و یکبار هم برای احترام گذاشتن به فوتبال و هواداران شایسته‌سالاری را در این حوزه نشان بدهیم، زیرا افرادی هستند که می‌توانند با ایده فنی و کارشناسی گره‌ای از مشکلات این رشته باز کنند، اما کسی حاضر نیست چنین موضوعی را قبول کنند برخی مواقع نیاز است دست یاری به سوی افراد کاربلد دراز شود، اما نمی‌دانم چرا این اتفاق رخ نمی‌دهد.

رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: دلیل اعتراض‌هایی که به تازگی مطرح شده چیست؟ آقایان می‌بینند در فدراسیون فوتبال اتفاق‌های خوبی نمی‌افتد عده‌ای هم بر اساس سوابق درخشان و عملکرد خوبی که در گذشته داشته‌اند با این عملکرد فعلی فدراسیون زیر سوال می‌روند به نظر من باید برخی افراد فوتبال را رها کنند تا وضعیت درست شود.

وی درباره اینکه چرا پس از جلسه اعضای فراکسیون ورزش با وزیر ورزش مدیرعامل باشگاه استقلال انتخاب نشد، توضیح داد: این اتفاقات در تمام سطوح فوتبال رخ می‌دهد و تنها در وزارتخانه نیست وزارت ورزش باید پاسخگو باشد، زیرا نمی‌توانیم مجموعه‌ای با این عظمت رها کنیم و روزمرگی را ادامه بدهیم یک بار هم باید کار کارشناسی انجام بدهیم و ساختار درستی را برای انتخاب اعضای هیأت مدیره و مدیرعامل باشگاه‌ها با بکارگیری افراد ماهر و متخصص انجام بدهیم.

نماینده مردم شیراز در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: خواهش می‌کنم ورزش را سیاسی، سلیقه‌ای و جناحی نکنید خدا را قسم می‌دهم که با این کار به روح و روان مردم و جامعه آسیب وارد می‌شود چرا نمی‌خواهیم قبول کنیم اگر در جایی کار می‌لنگد نیاز به بازنگری دارد. اصلا مشخص نیست سهم این همه تحصیلکرده دانشگاهی در ورزش چیست و کجای ورزش هستند هیچکس از نظرات آن‌ها استفاده نمی‌کند.

فروردین ادامه داد: وضعیت استقلال و پرسپولیس را هم می‌بینید هر روز اتفاق جدیدی درباره آن‌ها رخ می‌دهد و مدام مردم به مجلس مراجعه می‌کنند خود هواداران می‌دانند دخالتی در استقلال و پرسپولیس نداشته و اجازه‌ای هم برای دخالت کردن نداریم، اما باید حرمت مردم حفظ شود. مگر می‌شود به باشگاهی با این همه سابقه و افتخار بی‌توجهی شود، پرسپولیس در آستانه فینال آسیا است استقلال هم به همین شکل است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محمد مهدی فروردین فرهاد مجیدی ارز دولتی رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی سوء استفاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۰۶۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی

همایون سامه یح، با بیان اینکه بی‌توجهی به مشکلات پرستاران سلامت کشور را به مخاطره می‌اندازد، گفت: طی چهار سال گذشته کمیسیون بهداشت و درمان مجلس چندین مرتبه جلسات مختلفی با مسئولان مربوطه در خصوص وضعیت معیشت پرستاران و مهاجرت آن ها برگزار کرد تا بتواند این مسئله را ریشه‌ای پیگیری کند.

نماینده مردم کلیمیان در مجلس یازدهم با انتقاد از تورم حاکم در جامعه، ادامه داد: امروز تنها پرستاران و کادر درمانی گلایه مند وضعیت نامناسب حقوقی خود نیستند، شرایط اقتصادی به گونه‌ای است که کارمندان، کارگران و سایر گروه‌های شغلی دیگر از کوچک شدن سفره‌های خود ناراضی هستند، امیدواریم تیم اقتصادی دولت اقدامی عاجلی برای حل مشکلات اقتصادی کشور داشته باشند تا حقوق دریافتی عموم جامعه کفاف مخارج زندگی آن ها را بدهد.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار داشت: زمانی که حقوق کارمند یا کارگری ۱۰ میلیون تومان است و از این مبلغ حدود ۹ میلیون آن برای اجاره بهای منزل استیجاری پرداخت می‌کند، چاره‌ای جز انتخاب شغل دوم و سوم و حتی تخلف را ندارد، همه این گزینه‌ها منجر به ایجاد مشکلات متعدد در طولانی مدت خواهد شد.

نجف آبادی با ابزار امیدواری برای برداشته شدن تحریم‌ها خارجی بر علیه ملت ایران که معیشت آنان را تحت تأثیر قرار داده، گفت: بهترین راهکار کاهش مشکلات معیشتی گروه‌های مختلف شغلی افزایش درآمد، رشد صادرات، ورود ارز و رشد نقدینگی است که می‌تواند بسیاری از مسائل و مشکلات عنوان شده را هم پوشانی کند.

نماینده مجلس یازدهم تاکید کرد: بر اساس نیاز کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی به خدمات بهداشتی و درمانی به خصوص پرستاری، منجر به مهاجرت و یا پذیرش پرستاران ما می‌شود که آنان با مهاجرت می‌توانند امکانات و درآمد بسیار بهتری برای خود رقم بزنند.

وی در خصوص تحلیل کمبود پرستار با توجه به روند فعلی در کشور، گفت: در واقع ما چندین مرتبه به سازمان نظام پرستاری مراجعه کرده و در مورد کمبود پرستار نسبت نیاز کشور و سوءاستفاده از پرستاران در بخش خصوصی به دلیل پایین بودن حقوق آن ها تذکر داده‌ایم؛ امروز کادر درمان در بخش دولتی و خصوصی تحت فشار هستند.

این نماینده مجلس با انتقاد از افزایش پرستاران بیکار در جامعه، یادآور شد: متأسفانه دولت با مشکل تأمین بودجه برای حقوق پرستاران مواجه است و طبیعتأ زمانی که در بخش دولتی پرستاران ما با این مشکلات مواجه هستند در بخش خصوصی نیز از آنان سوءاستفاده می‌شود.

وی با تاکید بر نبود بودجه برای افزایش حقوق پرستاران، اظهار داشت: دولت، مجلس و نظام پرستاری بر این عقیده هستند که باید حقوق پرستاران افزایش یابد اما زمانی که توان دولت در این حد است چه انتظاری می‌توان داشت.

نجف آبادی در پایان با بیان اینکه مشکلات پرستاران منجر به دلسردی آنان می‌شود و سیستم درمانی کشور را دچار مخاطره می‌کند، خاطرنشان کرد: برخی از پرستاران که شرایط مهاجرت دارند استعفا داده و اقدام به خروج از کشور می‌کنند، اما برخی دیگر که شرایط و توان مهاجرت ندارند و به دلایل مختلف از جمله وابستگی به خانواده، عشق به وطن و یا نداشتن مشکلات مالی در کشور ماندگار می‌شوند، اما چنین شرایطی دلسردی و بی‌انگیزگی را برای آنان رقم می‌زند، بی تردید بی توجهی به مشکلات کادر درمان به ویژه پرستاران منجر به ایجاد مخاطراتی برای سیستم درمانی کشور خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • پرفروش ترین تئاترهای دولتی کدام اند؟
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • اعلام آمار فروش سالن‌های دولتی تئاتر
  • استفاده از سالن‌های دولتی برای تبلیغات نامزد‌های مجلس
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی؛ مهاجرت پرستاران به بخش خصوصی
  • پروژه‌ی «دولتی‌سازیِ دستمزد»
  • مهاجرت کادر درمان از بخش دولتی به خصوصی
  • کادر درمان از بیمارستان‌های دولتی به بخش خصوصی مهاجرت می‌کنند
  • فاجعه در بیمارستان‌های دولتی/ مهاجرت کادر درمان به بخش خصوصی
  • کوچ پرستاران از بخش دولتی به خصوصی