Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@06:52:24 GMT

تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۶۰۷۳۹

تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور

یک عضو هیات رییسه مجلس تذکرات کتبی نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور را قرائت کرد.

به گزارش ایسنا، این تذکرات کتبی که در جلسه علنی امروز مجلس توسط روح الله متفکر آزاد قرائت شد به شرح زیر است:

حاجی دلیگانی به همراه ۲۲ نفر از نمایندگان به وزیر آموزش و پرورش: لزوم اجرای احکام قانون انتشار و دسترسی به اطلاعات آزاد در مهلت پاسخگویی ۱۰ روزه و لزوم ارجاع متخلفان به مراجع رسیدگی به تخلفات اداری.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورناصری و ۲۴ نفر از نمایندگان به وزیر صنعت: تسریع در رفع مشکلات سامانه جامع تجارت.

سیدسلمان ذاکر به رییس جمهور، وزیر راه، وزیر نیرو و وزیر کشور: اجرای قانون تسری فوق العاده خاص سازمان پزشکی قانونی به سازمان زندان های کل کشور و لزوم تسریع در راه اندازی و انتقال اداره کل راه آهن استان آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی به ارومیه و لزوم قرار دادن کنتور نویسان در شمول مشاغل سخت و زیان آور و لزوم توجه به امکانات حفاظتی و امنیتی مرزهای استان آذربایجان غربی و لزوم احداث ۱۵ پاسگاه مرزی.

غلامعلی کوهساری به همراه رمضانعلی سنگدوینی، غلامرضا منتظری، رضا آریان پور و عبدالجلال ایری به وزیر کار: لزوم استقرار مدیریت معادن ذغال سنگ در استان گلستان.

کمال حسین پور به وزیر میراث فرهنگی و وزیر کشاورزی: ضرورت تسریع در احداث موزه صلح سردشت به عنوان اولین شهر قربانی سلاح های شیمیایی در جهان، تسریع در ساماندهی بازار نهاده های کشاورزی و دامی برای جلوگیری افزایش قیمت محصولات کشاورزی و دامی.

احمدحسین فلاحی به وزیر علوم: حضور اعضای هیات علمی در دانشگاه.

احسان ارکانی به وزیر کشاورزی: علت عدم شفافیت وزارت جهاد کشاورزی در اعلام ضوابط و مقررات میزان ساخت و ساز مجاز در اراضی کشاورزی و عدم توجه به حق قانونی مردم برای اطلاع از ضوابط.

جلال رشیدی کوچی به وزیر کشاورزی: تسریع در تامین و توزیع عادلانه نهاده های دامی جهت جلوگیری از آسیب جدی به دامداران و مرغداران.

 حسین حق وردی و ۶۰ نفر از سایر نمایندگان به وزیر امور خارجه: لزوم احضار سفیر فرانسه و اعتراض شدید به جسارت رئیس جمهور این کشور به ساحت مقدس حضرت نبی اکرم (ص).

پرویز محمدنژاد به وزیر صنعت: لزوم راه اندازی مجدد بسیاری از کارگاه ها و بنگاه ها و کارخانجات تولیدی رها شده در کشور به خصوص در شهرستان لنگرود.

پژمانفر و ۳۰ نفر از سایر نمایندگان به وزیر صنعت: چرا با وجود ورشکستگی برخی شرکت های تولیدی و نداشتن فعالیت های تولیدی پروانه بهره برداری آنها توسط وزارت صمت ابطال و مجوز برای متقاضیان جدید صادر نمی شود؟

عادل نجف زاده به وزیر صنعت و وزیر کشاورزی و وزیر کار: علت بی توجهی به نحوه تقسیم سهمیه آب به نانواهای شهرستان خوی و چایپاره و تشکیل صف های طولانی مردم، چرا شهرستان چایپاره در لیست اخیر وزارت جهاد کشاورزی در مورد اتمام طرح آبیاری قطره ای نیست، علت تعلل در تخصیص ۲ هزار سهمیه قالیبافان جدید خوی و چایپاره چیست؟

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تذکرات کتبی نمایندگان مجلس شورای اسلامی نمایندگان به وزیر وزیر کشاورزی وزیر صنعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۰۷۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی؛ وزیر صنعت از دخالت‌های غیرقانونی در پارلمان بخش خصوصی دست بردارد

امیر قلن بر، گفت: قیمت‌گذاری دستوری و عدم ایفای تعهدات بیمه و همچنین مباحث مالیاتی، گرفتاری‌های زیادی را برای صنایع دارویی ایجاد کرده و در این رابطه راهکارهایی وجود دارد که باید مورد توجه قرار گیرد.

وی در ارتباط با وضعیت بخش خصوصی در صنایع دارویی کشور، افزود: با توجه به سرفصل‌های ارائه شده فعالان صنایع دارویی در کنفرانس پایان سال دارو (اسفند ۱۴۰۲)، سه نکته را می‌توان مورد بحث قرار داد.

سه نکته در سرفصل گفته‌های فعالان صنایع دارویی

قلن بر در ادامه به این سه نکته مهم اشاره کرد و گفت: دخالت‌های دولت در قیمت‌گذاری دستوری موجب فرسودگی صنایع دارویی کشور شده و با ادامه این سیاست، به طور یقین صنایع دارویی کشور متوقف خواهد شد.

وی افزود: به دلیل عدم ایفای تعهدی بیمه‌های دولتی نسبت به داروخانه‌ها، زنجیره عدم ایفای تعهدات داروخانه‌ها به پخش‌ها و از پخش‌ها به تولیدی‌های کشور منتقل شده و با توجه به افزایش روزانه تورم و نوسانات شدید نرخ ارز و عدم تأمین این کسری سرمایه در گردش توسط بانک‌های عامل، در عمل شرکت‌های تولیدی در تأمین مواد اولیه و سایر نیازهای تولیدی با مشکلات عدیده، از جمله عدم ایفای تعهدات بانکی خود مواجه هستند.

قلن بر به نکته سوم اشاره کرد و گفت: با توجه به رویکرد دولت در خصوص تأمین هزینه‌ها از طریق مالیات، باید دقت شود که مالیات را از صنایع زنده و پویا می‌توان دریافت کرد، نه از صنایعی که هر روز گرفتار مشکلات و معضلات هستند. بنابراین اتکای دولت به مالیات به شرطی محقق می‌شود که وضعیت صنایع، از نظر بینه اقتصادی مناسب باشد و فشار بیش از حد به صنایع، موجب کاهش درآمدهای مالیاتی دولت خواهد شد.

پیشنهادهایی برای برون رفت از شرایط موجود

وی برای برون رفت از شرایط موجود، پیشنهاد داد: مبنای چاره جویی ها را می‌توان به وضوح در شعار سال یعنی "جهش تولید با مشارکت مردم" قرار داد. برداشت بنده، از مشارکت مردم، همکاری دولت با بخش خصوصی در جهت تقویت و جذب همکاری‌های مستقل و مشترک در صنایع تولیدی است که توجه بنده به صنایع دارویی شامل دارو، مکمل و تجهیزات است. که در چند مورد به آن ها اشاره می‌کنم.

این فعال صنعت دارو و سلامت توضیح داد: دسته اول از کمک‌های دولتی به بخش خصوصی، توقف دخالت‌های دستوری با دلیل و بدون دلیل دولت در امور اجرایی صنایع دارویی کشور است، به معنی اینکه دولتمردان لطف کرده و هیچ کمکی نکنند. در همین مورد از رئیس جمهور تقاضا دارد تا به وزیر صنعت ابلاغ شود دست از دخالت‌های ناروا و غیرقانونی در پارلمان بخش خصوصی (اتاق ایران و استان‌ها) بردارند و به جای این دخالت‌های دستوری، فرصت استفاده از ظرفیت‌های متوقف شده و یا هنوز دست نخورده بخش خصوصی برای کمک به دولت و مجلس را فراهم کند.

قلن بر ادامه داد: دولت دستور دهد تا سازمان غذا و دارو عاجلا نسبت به واگذاری مسئولیت‌هایی غیر از سیاست‌گذاری و رگولاتوری، اقدام و این دسته از مسئولیت‌های کاربردی، تخصصی را به سندیکا و انجمن‌های مربوطه انتقال دهند و از دخالت دادن و واگذاری به غیر خودداری نمایند.

وی افزود: وزارت اقتصاد و دیگر مجموعه‌های دولتی و یا نهادی که مسئولیت آن ها در جهت روان سازی کسب و کار بخش خصوصی بوده و هستند، یک آمار در رسانه‌های جاری ارائه دهند و روشن کنند که چرا هر اقدامی که برای تسهیل کسب و کار و اشتغال در کشور صورت داده، ما را هنوز دارای رتبه بالای ۱۵۰ از ۱۸۰ کشور جهان قرارداده است. لازم است این آمادگی ذهنی را در صنایع دارویی کشور فراهم کنند که این رتبه به زیر ۵۰ می‌رسد.

قلن بر گفت: دولت و مجلس، یکبار برای همیشه بساط چند نرخی بودن ارز را جمع کند و بدین ترتیب بهانه‌های دخالت‌های دستوری در عرضه محصولات سلامت محور را ساماندهی کرده و هر آنچه که قصد کمک به مردم را دارند، در قالب بیمه‌های دولتی و تکمیلی ارائه دهند. در این صورت ضمن حصول اطمینان از دغدغه‌های روزانه سلامت مردم، حوزه فعالیت‌های رانت و فساد محور نیز تعدیل می شود.

وی ادامه داد: بانک مرکزی با فرض رعایت بند ۴ و جمع کردن بساط ارز بازی، دست از سر همین مقدار صادرات محصولات دارویی و سلامت محور (در این شرایط تحریمی و نداشتن تعاملات بانکی با خارج از کشور) برداشته و به صادر کننده کشور اجازه دهند تا ارز حاصل از صادرات خود را با تشخیص و نیازهای ضروری خودش استفاده کند.

قلن بر افزود: به دولت پیشنهاد می‌گردد با توجه به دستورات اخیر رهبری در مورد همکاری با مردم، خروجی عملیات و اقدامات صورت گرفته پیشنهادات مطرح شده را که از حداقل‌های خواسته بخش خصوصی کشور است، به صورت فصلی به عرض و اطلاع دفتر رهبری رسانده و همزمان نسبت به هرگونه تغییر و پیشرفت‌های صورت گرفته، بخش خصوصی را از طریق صدور اطلاعیه‌های مربوطه و مراجع ذی صلاح به روز داشته باشند.

وی در مورد مهم‌ترین ملاحظات پیرامون برون سپاری امور سازمان غذا و دارو به تشکل‌های تخصصی، گفت: در کنار مشکلات پیش گفته که امیدوارم مورد توجه دولت قرار خواهد گرفت، اعضای هیئت مدیره صنوف (اتحادیه‌ها، سندیکاها، انجمن‌ها)، بیش از گذشته تلاش داشته باشند تا با ایجاد کارگروه‌های مربوطه، نسبت به پذیرش مسئولیت‌های واگذاری با سازمان غذا و دارو همکاری نزدیک داشته و به این امر تا تحقق واگذاری‌ها پافشاری کنند.

قلن بر افزود: از مواردی که متأسفانه مورد غفلت قرار گرفته، بحث کیفیت محصولات و نظارت‌های مستقیم و حضور در بازار است که متأسفانه حداقل در یکی دو سال گذشته به دلیل درگیری‌های مسئولان، هم در سازمان و هم در هیئت مدیره های صنوف به شدت مورد بی مهری قرار گرفت و زمینه‌های سوءاستفاده‌های غیر قابل جبران فراهم شده است. در این مورد همکاری نزدیک سازمان و صنوف مورد تذکر جدی است و مسئولیت جلوگیری از تداوم اینگونه رفتارها به عهده هیئت مدیره های اتحادیه انجمن و سندیکاها است که با همکاری سازمان غذا و دارو، صنایع سلامت محور را از اتهامات ناروا مصون نگه دارند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • وزیر ورزش: دخالتی در امور اجرایی سرخابی ها نداریم
  • تسریع عملیات اجرایی طرح‌های آبرسانی به فسا
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • درخواست آرژانتین از پاکستان: وزیر کشور ایران را بازداشت کنید!
  • راهکارهای بهبود شرایط صنایع دارویی؛ وزیر صنعت از دخالت‌های غیرقانونی در پارلمان بخش خصوصی دست بردارد
  • بیش از هزار و ۲۰۰ سندمالکیت‌زراعی در اشنویه صادر شد
  • لزوم تسریع در اجرای طرح‌های نیمه تمام سقز
  • اخذ تصمیمات مهم برای تسریع در اجرایی پروژه فیبر نوری استان بوشهر
  • صدور بیش از یکهزار و 200 سند مالکیت زراعی سال گذشته در اشنویه
  • برگزاری سومین نشست معاون اول رئیس جمهور با فعالان اقتصادی و اعضای اتاق بازرگانی و تعاون