Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام فاطمی نسب ، گفت: گرانی و تورم نباید دشورای تحریم ظالمانه دشمن را بیشتر کند دولت باید با هماهنگی بیشتر ، توان مضاعف ، روحیه جهادی و مدیریت انقلابی و روانتر تمام امکانات و توان خودرا برای رفع گرانی های بی دلیل و بدون منطق به کار گیرد .

حجت الاسلام محمد جواد فاطمی نسب امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان درکرمانشاه گفت: وجود تحریم‌های ظالمانه آمریکا بر وضعیت معیشت ، کار واقتصاد ، سلامت و جان مردم تاثیرگذار بوده است که امیدواریم با تدابیر دولت مشکلات مردم مرتفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به سرکار آمدن دولت جدید در آمریکا خاطر نشان کرد: دل بستن به دولت جدید آمریکا خلاف عقلانیت است چون بدعهدی آنها بارها ثابت شده و نسل های سوم و چهارم انقلاب نیز یک دوره آمریکا شناسی را تجربه کنند .

 

 امام جمعه شهرستان سرپل ذهاب با بیان اینکه مشکلات معیشتی و تورم زندگی را برای مردم سخت کرده است، افزود: در بازار امروز زندگی مردم را سخت کرده است همچنین شرایط و وضعیت بیماری کرونا در کشور و تعطیلی های مکرر کسب و کارها که بخاطر حفظ سلامت مردم اعمال می شود باعث سخت تر شدن این اوضاع برای مردم شده است .

 

فاطمی نسب تاکید کرد:با تکیه بر توان داخلی می توان بسیاری از مشکلات را حل کرد  با توجه به اینکه  هنوز چندین ماه از عمر دولت باقیمانده ضروری است باتوان مضاعف منویات رهبری را اجرایی کرده و سال پایانی خدمت خود را فارغ از هرگونه فرافکنی فرصت سوز به خوبی به پایان رساند و باری از روی دوش مردم ضعیف بردارند .

 

 

وی با اشاره به تشدید ویروس کرونا در پایان گفت: مردم پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و در صورت ضروری فقط از منازل خارج شوند  و زدن ماسک را هرگز فراموش نکنند تا بتوانیم با همکاری و همدلی مردم و مسئولان این ویروس منحوس را شکست بدهیم.

پایان پیام/712

منبع: شبستان

کلیدواژه: امام جمعه سرپل ذهاب تورم و گرانی تحریم های ظالمانه تحریم های اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۰۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد

اداره تحلیل اقتصادی آمریکا (BEA) در گزارشی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی سریعتر از حد انتظار کاهش یافت و این در حالی بود که نرخ تورم همچنان در حال افزایش است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل فاکس بیزینس، اداره تحلیل اقتصادی آمریکا (BEA) در گزارشی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی سریعتر از حد انتظار کاهش یافت و این در حالی بود که نرخ تورم همچنان در حال افزایش است.

بر اساس برآورد پیشین اداره تحلیل اقتصادی (BEA) که روز پنجشنبه منتشر شد، تولید ناخالص داخلی واقعی آمریکا پس از افزایش 3.4 درصدی در سه ماهه چهارم سال 2023، با نرخ سالانه 1.6 درصد برای دوره ژانویه تا مارس رشد کرد که نسبت به دوره قبل کاهش نشان می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، کارشناسان اقتصادی پیش بینی کرده بودند که سرعت رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا در طول ماه قبل کاهش یافته و به 2.4 درصد رسیده است.

هشدار صندوق بین المللی پول درباره بدهی دولت آمریکانرخ تورم آمریکا در دوره بایدن به 18.8 درصد رسید

در مقایسه با سه ماهه چهارم، کاهش تولید ناخالص داخلی واقعی آمریکا در سه ماهه اول 2024 عمدتاً منعکس کننده کاهش هزینه‌کردهای مصرف کننده و صادرات و کاهش هزینه‌های دولت محلی و دولت فدرال است. البته این کاهش سرعت رشد اقتصادی تا حدی با تسریع رشد سرمایه گذاری ثابت در بخش مسکن جبران شد.

رابرت فریک، اقتصاددان "اتحادیه اعتباری فدرال نیروی دریایی" در این باره می‌گوید: ما می‌دانستیم که اقتصاد خود را از حمایت دولت دور می‌کند، فقط تصور نمی‌کردیم که تولید ناخالص داخلی به این سرعت کاهش یابد.

وی افزود: با کاهش هزینه‌های دولت و تعدیل هزینه‌های مصرف‌کننده همراه با ناپدید شدن حمایت‌های دوران کرونا، تولید ناخالص داخلی کمتر از همه برآوردها بود.

بنا بر این گزارش، شاخص قیمت مخارج مصرف شخصی (PCE)، به استثنای قیمت مواد غذایی و انرژی - معیاری که فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) برای اندازه گیری نرخ تورم دنبال می‌کند - پس از افزایش و رسیدن به 2 درصد در سه ماهه چهارم، 3.7 درصد در سه ماه اول 2024 افزایش یافت.

این در حالی است که داده‌های اخیر و اظهارات مدیران بانک‌های آمریکایی، نشان می‌دهد که مصرف‌کنندگان آمریکایی با درآمدهای پایین برای پرداخت به موقع اقساط وام‌های خود با مشکلات روزافزون مواجه هستند که این موضوع بانک‌ها را بر آن داشته است تا در اعطای کارت‌های اعتباری و وام‌های خودرو محتاط‌تر شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • چرا ایران تحریم‌ناپذیر است؟
  • آیت الله علم‌الهدی: بهبود معیشت مردم در دستور کار دولت باشد
  • تثبیت اقتصاد کشور و معیشت ملت در دستور کار دولت باشد
  • حل مشکلات در گرو ارتباط تنگاتنگ مجلس و دولت است/ هرگونه اختلاف افکنی بازی در پازل دشمن است
  • تداوم جنگ پس از ۲۰۰ روز نشان دهنده توان مقاومت است
  • دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم های سه کشور علیه ایران: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • سخنگوی وزارت خارجه: دولت و مردم ایران از آمریکا و اروپا طلبکار هستند
  • مشارکت بیشتر در انتخابات، هزینه‌های امنیتی را کاهش می‌دهد
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد