Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دبیر سی‌ودومین جشنواره تئاتر مازندران از انتخاب و معرفی داوران مرحله نهایی سی‌ودومین جشنواره تئاتر این استان خبر داد و گفت: با هدف بهره‌مندی از سرمایه‌های تئاتری مازندران و همچنین معرفی چهره‌های توانمند تئاتر استان، امسال برای نخستین بار تصمیم گرفتیم تا از سه هنرمند صاحب‌نظر و فعال تئاتر استان و ترکیب کاملا مازندرانی برای داوری مرحله نهایی بهره بگیریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یاسر محمودی برنتی اظهار کرد: چهار اثر راه یافته به مرحله نهایی سی‌ودومین جشنواره تئاتر مازندران را امسال قرار است آقایان فرهاد تجویدی و محمد فضلی و خانم نادیا فرجی داوری کنند که هر سه از چهره‌های خوشنام تئاتر هستند. آقای تجویدی و خانم فرجی در عرصه ملی شناخته شده و برجسته هستند و آقای فضلی نیز در استان چهره‌ای آکادمیک و شناخته شده از حوزه تئاتر است. استفاده از سرمایه‌های تئاتر استان برای داوری جشنواره تئاتر مازندران می‌تواند با توجه به چهره‌های شاخصی که در استان داریم، می‌تواند به روندی اثرگذار و انگیزه‌بخش برای هنرمندان و حتی نسل جدید تئاتر استان تبدیل شود.

دبیر سی‌ودومین جشنواره تئاتر مازندران با اشاره به وجود چهره‌های توانمند دیگر در عرصه تئاتر استان خاطرنشان کرد: جشنواره تئاتر استان باید فرصتی برای معرفی همه ظرفیت‌های تئاتری به عرصه ملی باشد. اما متاسفانه تا کنون از این فرصت و امکان برای معرفی چهره‌های شاخص تئاتر در جایگاه کارشناس و داور تئاتر به عرصه ملی بهره مناسبی نبردیم.

محمودی برنتی اظهار کرد: همان طور که در جشنواره تئاتر فرصت معرفی گروه‌ها و کارگردان‌ها و بازیگران ایجاد می شود، باید سرمایه‌های انسانی تئاتر استان را که سال‌ها زحمت کشیده‌اند هم برجسته‌سازی و معرفی کنیم. این اقدامی است که در برخی استان‌های دیگر نیز افتاده است.

وی خاطرنشان کرد: مازندران سرمایه‌های شاخصی در عرصه ملی تئاتر دارد که باید از آن‌ها برای سرمایه‌سازی و معرفی نیروی انسانی کارآمد تئاتر استان به سطح ملی بهره گرفت.

فرهاد تجویدی متولد ۱۳۳۹ در بابل، دانش آموخته مدیریت امور فرهنگی، سینما و کارشناس ارشد بازیگری از دانشگاه تربیت مدرس تهران است که به عنوان کارگردان، بازیگر و مدرس شناخته شده تئاتر کشور در تهران فعالیت می‌کند و تا کنون آثار شاخص و پرمخاطبی توسط او تولید شده و روی صحنه رفته است.

نادیا فرجی متولد ۱۳۶۰ قائمشهر نیز بازیگر صاحبنامی در عرصه تئاتر کشور است که علاوه بر تجربه‌ای طولانی در عرصه تئاتر، تحصیلات آکادمیک تئاتر را نیز در کارنامه دارد و کارشناس ارشد تئاتر و مدرس دانشگاه است.

محمد فضلی متولد ۱۳۶۳ در ساری با مدرک کارشناسی ارشد تئاتر و ادبیات نمایشی نیز از هنرمندان تئاتر مازندران است که طی سال‌های اخیر علاوه بر عهده‌دار بودن مسئولیت واحد نمایش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران و دبیرخانه دائمی جشنواره تئاتر استان، در زمینه تدریس تئاتر در مراکز آموزش عالی و آموزشگاه‌های آزاد هنرهای نمایشی نیز حضوری فعال داشت.

سی‌ودومین جشنواره تئاتر مازندران دوشنبه سوم آذر با اجرای چهار نمایش برگزار می‌شود و چهارم آذر نیز برگزیدگان جشنواره معرفی خواهند شد.

برچسب‌ها مازندران انجمن هنر های نمایشی ایران تئاتر جشنواره تأتر فجر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران تئاتر جشنواره تأتر فجر مازندران تئاتر جشنواره تأتر فجر اخبار کنکور سی ودومین جشنواره تئاتر مازندران تئاتر استان عرصه ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۰۹۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون

«دیدار در سنگلج» به تهیه کنندگی و کارگردانی ابوالفضل توکلی، تولید جدید شبکه مستند، پرتره استاد سعید امیرسلیمانی از چهره‌های پیشکسوت عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون است و به مرور به زندگی شخصی و حرفه‌ای این هنرمند می‌پردازد.

توکلی با اشاره به روند تولید این فیلم مستند گفت: تصویربرداری این مستند از اوایل پاییز سال ۱۴۰۲ شروع شد. ابتدا برای پیش تولید اثر با آقای امیرسلیمانی به گفتگویی دوستانه نشستیم تا از خاطرات و صحبت هایشان نکاتی را برای ساخت و چگونگی تولید دریافت کنیم. در این گفتگو، همراه با استاد آلبوم ها، عکس‌ها و نشریات قدیمی که مربوط به سال‌های فعالیت شان در عرصه بازیگری و اجرای تئاتر در سنگلج را مرور کردیم. ایشان به زیبایی تمام از آنها تعریف می‌کردند که گویی هنوز خودشان و خاطراتشان را در «سنگلج» زنده نگه داشته بودند، برای همین بود که همان لحظه ایده شروع تصویربرداری از این مکان به ذهن مان رسید.

توکلی همچنین در این باره گفت: در این فیلم خانم علی پور، همسرآقای امیرسلیمانی برای کمک به بالاتر بردن کیفیت این فیلم با در دست داشتن نشریات و عکس‌های قدیمی که در طول فعالیت هنری استاد جمع آوری کرده بودند کمک زیادی به ما کردند که بار تصویری کار ارتقاء پیدا کند. همچنین کمند و سپند امیرسلیمانی فرزندان استاد همکاری و همراهی خوبی با من در تولید این اثر داشتند.

وی افزود: استاد ایرج راد از پیشکسوتان مطرح عرصه سینما، تئاتر و تلویزیون ایران با وجود مشکلاتی که داشتند، در تولید این مستند همکاری و کمک شایانی کردند.

از دیگر عوامل تولید می‌توان به مدیر تولید: امیرمهدی صادقی، تصویربردار: ابوالفضل اعلایی و صدابردار: مهرداد مقدسی اشاره کرد.

رونمایی از مستند «دیدار در سنگلج» از تولیدات جدید شبکه مستند روز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت، ساعت ۱۸ در فرهنگسرای ارسباران واقع در تهران، خیابان شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، خیابان جلفا برگزار می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری رادیو تلویزیون

دیگر خبرها

  • اعظم بروجردی، الهام چرخنده داور یک رویداد تئاتری
  • معرفی هیئت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • معرفی هیأت داوران جشنواره تئاتر بچه‌های مسجد
  • برگزاری جشنواره بازی‌های محلی و بومی در روستای گورزانگ به مناسبت روز ملی خلیج فارس + تصاویر
  • رونمایی از ۲ پلتفرم بومی گردشگری و مرکبات در مازندران
  • جشنواره بومی محلی در روستای شورجستان آباده
  • داوران جشنواره کن معرفی شدند
  • نویسنده اسیر فلسطینی برنده جایزه ادبی بوکر شد
  • آیین پاسداشت استاد سعید امیر سلیمانی هنرمند پیشکسوت سینما و تلویزیون
  • اعضای هیئت داوران جشنواره فیلم کن معرفی شدند