Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-05@03:39:08 GMT

خرید فرش در روزگار کرونا

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۶۱۲۹۴

خرید فرش در روزگار کرونا

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، انجام خریدها و تأمین مایحتاج زندگی، یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌های افراد در دوره پاندمی بیماری کروناست. از تهیه اقلام مصرفی روزانه گرفته تا تهیه جهیزیه و لوازم منزل مثل خرید فرش.

در خانه ماندن، بهترین راه توصیه شده برای جلوگیری از انتقال بیماری در این دوران به شمار می‌رود و از این رو، انجام امور به صورت غیرحضوری و اینترنتی راه حلی مناسب برای حفظ سلامتی به نظر می‌رسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در سال‌های اخیر و با گسترش استفاده از اینترنت، تأمین لوازم و وسایل موردنیاز از طریق فروشگاه‌های اینترنتی، مطلوبیت بسیاری داشته و در زمره شیوه‌های انجام خرید، جایگاه خود را مستحکم کرده است. این امر در دوره شیوع کووید، بیش از پیش به چشم می‌آید. کسب و کارها، با فراهم آوردن امکان عرضه محصولات در دنیای آنلاین، تلاش می‌کنند تا مصرف‌کننده نهایی، بدون دغدغه بیماری، بتواند از این امکانات استفاده کرده و خرید خود را با کیفیت بالاتری به صورت غیرحضوری انجام دهد.

عرضه فرش به صورت آنلاین نیاز به تخصص و تجربه بالایی در این زمینه دارد تا بتواند هم به خوبی نیازهای مشتری فرش را شناسایی کرده و هم طراحی یک فروشگاه بزرگ در فضای آنلاین را تأمین نماید. فرش از مهمترین ارکان دکوراسیون و فضای داخلی هر خانه است و بخش بزرگی از زیبایی‌بخشی به یک خانه را، فرش آن بر عهده دارد. برای طراحی آسوده‌ترین مسیر خرید برای کاربر، نیاز به مطالعه و درک نیازمندی‌ها و سلیقه او در این مسیر وجود دارد. دسته‌بندی‌های تخصصی این کار و طراحی و وجود فیلترهای مورد نیاز کاربر برای جستجوی محصولات در فروشگاه از جمله این نیازمندی‌ها به حساب می‌آید.

در کنار خرید غیرحضوری، خرید فرش به صورت اینترنتی مزایای زیاد دیگری نیز دارد. تنوع بالا در عرضه محصولات، آسودگی در جستجو و یافتن فرش موردپسند و امکان بررسی و مقایسه مشخصات و قیمت فرش از آن جمله هستند.

در یک فروشگاه فیزیکی، محدودیت فضای در اختیار، به محدودیت در تنوع در عرضه محصولات منجر می‌شود. بزرگترین فضاهای فروشگاهی فیزیکی هم از این محدودیت مستثنی نیستند. ضمن اینکه با بزرگ‌تر شدن فضای یک فروشگاه فیزیکی، کار برای مشتری نیز سخت‌تر می‌گردد، مشتری زودتر خسته می‌شود و عملاً امکان اینکه بتواند همه فرش‌های موردنظرش را بررسی نماید وجود نخواهد داشت.

به این ترتیب در فضای آنلاین، خریدار قادر خواهد بود که بر اساس ویژگی خاصی که برای فرش خود در نظر دارد، جستجوی خود را آغاز کند. به عنوان مثال، بر اساس شانه فرش و در میان محصولات فرش ۱۵۰۰ شانه، یا فرش‌های یک برند خاص یا دسته‌بندی‌های دیگر، جستجوی خود را آغاز کند و تنها در میان این دسته خاص از فرش‌ها به جستجو بپردازد.

کنار هم قرار گرفتن تمامی این مزایا در خرید به صورت غیرحضوری، هم آسودگی در خرید را به عنوان یک موضوع کلی، به همراه خواهد داشت و هم در این روزها، در خدمت سلامتی افراد و جلوگیری از انتقال ویروس خواهد بود.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5077463

منبع: مهر

کلیدواژه: فرش ویروس کرونا کسب و کارهای اینترنتی کسب و کار تبلیغات ایران خودرو گروه خودروسازی سایپا ساختمان سازی لوازم خانگی صنعت خودروسازی واحدهای صنعتی گروه صنعتی ایران خودرو هوشمندسازی فولاد تعرفه واردات گمرک اپلیکیشن بیماران هموفیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۱۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روزگار سیاه فوتبال خوزستان، تیره‌تر از رنگ نفت؛ محکوم به سقوط!

استقلال و پرسپولیس توانسته‌اند برای خود در کورس قهرمانی لیگ بیست‌وسوم حاشیه امنی ایجاد کنند و آن‌طور که به نظر می‌رسد، یکی از این دو تیم به عنوان قهرمانی در فصل جاری خواهند رسید؛ هر چند که روی کاغذ همچنان تیم‌های سپاهان اصفهان و تراکتور تبریز هم شانس دارند. در قعر جدول شرایط کاملاً متفاوت است و ۴ تیم رقابت نزدیکی برای بقا در سطح اول فوتبال ایران دارند و اتفاق تلخ اینکه هر ۳ نماینده فوتبال خوزستان در جمع ۴ تیم پایین‌نشین و فانوس به دست لیگ هستند.

به گزارش «زی‌سان» به نقل از فوتبال 360، فوتبال خوزستان از دیرباز مهد پرورش استعداد‌های ناب فوتبالی بوده، اما حالا تیم‌های صنعت‌نفت آبادان، استقلال خوزستان و فولاد خوزستان در سراشیبی سقوط به لیگ دسته اول فوتبال ایران هستند؛ آن‌هم در حالی‌که استقلال و فولاد تجربه قهرمانی در لیگ برتر فوتبال ایران را هم در کارنامه خود دارند، اما حالا فرسنگ‌ها با روز‌های خوب‌شان فاصله دارند و آن‌طور که به نظر می‌رسد، سقوط حداقل یکی از ۳ نماینده خوزستان به لیگ دسته اول فوتبال ایران حتمی است! هر چند که تیم‌های نساجی مازندران و حتی پیکان تهران هم خطر سقوط را احساس می‌کنند، اما با این وجود، توجهات به سوی ۳ تیم خوزستانی جلب شده است.

خبری از معجزه در آبادان نیست!

فراز کمالوند در اولین تجربه حضورش روی نیمکت صنعت‌نفت موفق شد برابر سپاهان اصفهان به پیروزی برسد و این برد هواداران صنعت‌نفت را نسبت به آینده تیم‌شان امیدوار کرد، اما ۳ باخت پیاپی برابر استقلال خوزستان، پرسپولیس و هوادار کاملاً معادلات را علیه نفتی‌ها تغییر داد و حالا آنها ۱۶ امتیاز قعرنشین لیگ بیست‌وسوم هستند و بیش از سایرین خطر سقوط به لیگ آزادگان را احساس می‌کنند؛ آن‌هم در حالی‌که با منطقه امن جدول، ۵ امتیاز فاصله دارند و تنها ۵ هفته از رقابت‌های لیگ بیست‌وسوم زمان باقی‌مانده است.

نوسان آزاردهنده تیمِ پورموسوی

آبی‌پوشان اهوازی با هدایت سیروس پورموسوی در نیم‌فصل دوم متحول شده‌اند، اما با این وجود، نتایج ضعیف استقلال خوزستان در نیم‌فصل نخست باعث شده تا آنها در جمع تیم‌های فانوس به‌دست لیگ باشند. آبی‌ها در هفته‌های اخیر بسیار پرنوسان بوده‌اند و در ۶ بازی قبلی‌شان، ۲ برد، ۲ تساوی و ۲ شکست را تجربه کرده‌اند تا این نوسان مانع از خروج شاگردان پورموسوی از منطقه خطر و جمع تیم‌های فانوس به‌دست شود. استقلالی‌ها البته اندوخته‌ای ۲۱ امتیازی دارند و فاصله یک امتیازی با منطقه امن جدول، استقلالی‌ها را به ۵ بازی آینده امیدوار کرده است.

پرافتخارترین تیمِ فوتبال خوزستان قصد رفتن دارد!

فولاد خوزستان تنها تیم خطه جنوب فوتبال ایران است که هم در لیگ برتر، هم جام حذفی و هم سوپرجام تجربه قهرمانی دارد. با وجود ثبت این کارنامه پرافتخار، فولادی‌ها در فصل جاری روز‌های کابوس‌واری را پشت سر می‌گذارند و اعتماد به ۴ سرمربی مختلف هم باعث نشده تا شرایط فولاد از وضعیت بحرانی خارج شود. قرمزپوشان اهوازی در ۷ بازی اخیر خود در لیگ برتر بردی نداشته‌اند و کسب تنها ۳ امتیاز از ۲۱ امتیاز ممکن باعث شده تا فولادی‌ها با ۲۲ امتیاز خطر سقوط به لیگ آزادگان را بیخ گوشِ خود ببینند.

امید به شهر خسته بازگشت!

نساجی در نیم‌فصل نخست روز‌های کابوس‌واری را پشت سر گذاشت و حتی در آغاز نیم‌فصل دوم هم شرایط باب‌میل مازنی‌ها نبود، اما در هفته‌های اخیر وضعیت کاملاً تغییر کرده و شاگردان ساکت الهامی در ۳ دیدار اخیر توانسته‌اند مقابل سپاهان اصفهان، تراکتور تبریز و ذوب‌آهن اصفهان ۷ امتیاز به‌دست آورند و کسب این امتیازات باعث شد تا شاگردان الهامی به رتبه سیزدهم جدول صعود کنند؛ هر چند که فاصله‌شان با منطقه قرمز تنها یک امتیاز است، اما روند نساجی در هفته‌های اخیر، هواداران این تیم را نسبت به بقای قرمزپوشان در لیگ برتر امیدوارتر از گذشته کرده است.

برنامه ۴ تیم قعرنشین لیگ در ۵ هفته پایانی:

صنعت‌نفت آبادان (مقابل مس رفسنجان، آلومینیوم اراک، شمس‌آذر قزوین، ذوب‌آهن اصفهان و تراکتور تبریز)

استقلال خوزستان (مقابل سپاهان اصفهان، نساجی مازندران، پرسپولیس تهران، مس رفسنجان و هوادار تهران)

فولاد خوزستان (مقابل تراکتور تبریز، استقلال تهران، ذوب‌آهن اصفهان، پیکان تهران و نساجی مازندران)

نساجی مازندران (مقابل پرسپولیس تهران، استقلال خوزستان، استقلال تهران، هوادار تهران و فولاد خوزستان)

tags # خوزستان ، فوتبال سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • مشمولان طرح کالابرگ فجرانه این خبر مهم را حتما بخوانند
  • لوتوس حافظه؛ دریافت نمایندگی فلش مموری در ایران
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ؛ برنامه دولت درخصوص کالابرگ چیست؟ 
  • سیره امام صادق (ع) برای روزگار فعلی ما پند‌های مهم دارد
  • روزگار سیاه فوتبال خوزستان، تیره‌تر از رنگ نفت؛ محکوم به سقوط!
  • خرید بلیط اتوبوس از این به بعد با کدملی امکان پذیر است!
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ
  • آخرین مهلت استفاده از کلابرگ
  • اعلام برنامه دولت درباره کالابرگ | یک هفته تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ
  • خرید محصول، بهترین کمک به دانش‌بنیان‌ها است