Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@05:35:31 GMT

ضرورت تهیه هرچه سریع‌تر طرح جایگزین جنگل

تاریخ انتشار: ۲ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۶۲۲۶۰

ضرورت تهیه هرچه سریع‌تر طرح جایگزین جنگل

رئیس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور با تاکید بر تقویت اقدامات حفاظتی در جنگل گفت: با وجود نظرات مختلف، ضرورت انجام کار ما صیانت از جنگل و عرصه‌های ملی و این کار با همدلی و هم افزایی قابل انجام است.

به گزارش ایسنا دکتر مسعود منصور در جلسه ستاد مدیریت پایدار منابع‌ طبیعی منطقه هیرکانی ضمن گرامیداشت هفته بسیج، یاد و خاطره دلاورمردان بسیج سازندگی را گرامی داشت و اظهارکرد: بسیجیان در احیا و توسعه حفاظت از منابع طبیعی مشارکت چشمگیری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نباید زحمات و تلاش صادقانه نیروهای حفاظتی را نادیده گرفت، خاطرنشان کرد: در حفاظت، ساماندهی و نظارت اشکالاتی وجود دارد که باید برطرف شود.

رئیس سازمان جنگل‌ها نظارت بر اقدامات انجام شده را امری مهم برشمرد و از معاونت حفاظت و امور اراضی همچنین فرماندهی یگان حفاظت و دفتر مهندسی و مطالعات خواست با حضور به‌موقع در عرصه‌های منابع طبیعی بر اقدامات انجام شده نظارت و آن‌ها ارزیابی کنند.

منصور تأکید کرد: عملکرد شرکت‌های طرف قرارداد حفاظتی باید به‌طور دقیق رصد و ارزیابی شود و اگراشکالاتی وجود دارد، به شرکت‌ها اخطار داده شود. نحوه انجام تعهد و وظایفی که به شرکت‌ها محول شده است، مؤید ادامه یا عدم ادامه کار آنان با منابع طبیعی در سال‌های آینده خواهد بود.

وی تاکیدکرد: برای حفاظت از مناطق بحرانی جنگل و تشدید اقدامات حفاظتی ضمن حضور مستمر کارشناسان و نیروهای حفاظتی باید با نصب دوربین و پهپاد پایش عرصه‌ها به طور مستمر انجام گیرد؛ همانگونه که برخی از استان‌ها توانسته‌اند از این فناوری نوین در مناطق حساس بهره بگیرند و موفق شوند. 

منصور اضافه کرد: مسیرهای فرعی و بیراهه‌های منتهی به جنگل که سبب می‌شود قاچاق چوب به‌آسانی در آن‌ها انجام پذیرد باید هرچه سریع‌تر شناسایی و مسدود شوند.

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور تاکید کرد: نیروهای حفاظتی باید با لباس‌های متحدالشکل و مجهز به امکانات حفاظتی در عرصه‌های منابع طبیعی حضور داشته باشند تا نظارت و اقدامات حفاظتی نمود بیشتری پیدا کند.

وی تاکیدکرد: تنها بهره‌برداری چوبی از جنگل متوقف شده است و سایر اقدامات مدیریتی اجتناب ناپذیر جنگل به قوت خودشان باقی‌ هستند و انجام این اقدامات در قالب طرح‌های مصوب تعطیلی پذیر نیست.  

منصور در ادامه گفت: مدل مدیریتی جنگل در طرح جایگزین انجام اقدامات اجتناب ناپذیر با حضور کارشناسان و ناظرین فنی درعرصه است که هم بحث نظارت را به دنبال خواهد داشت و هم به امر حفاظت به‌صورت چشمگیری کمک خواهد کرد. 

وی با بیان اینکه برای هر حوزه یک مدیر و یک ناظر طرح مستقل تعیین شده است، خاطرنشان کرد: در کلیه حوزه‌ها باید طرح‌های مصوب مبتنی بر اقدامات اجتناب ناپذیر در جنگل اجرایی شود.

منصور اضافه کرد: از ابتدای سال آینده اقدامات طرح جایگزین جنگل در شمال کشور بدون بهره برداری چوب باید اجرایی شود و ناظران و همکاران فنی برای اجرای طرح در عرصه حضور خواهند داشت. 

رئیس سازمان جنگل‌ها با تاکید بر ضرورت تکمیل مطالعات نیمه تفضیلی و مطالعات اجرایی گفت: در این مطالعات مشخص می‌شود که عرصه‌های جنگلی از چه میزان پتانسیل و استعداد بهره‌برداری غیر چوبی برخوردار خواهند بود.

منصور در بخش دیگری از سخنان خود در جلسه ارزیابی جنگل های هیرکانی خاطرنشان کرد: علم جنگل که در دانشگاه‌ها و مراکز علمی تدریس می‌شود بر مدیریت جنگل تاکید دارد و مراکز دانشگاهی، تحقیقاتی و پژوهشی که تولید علم و دانش می‌کنند باید به کمک مدیریت جنگل بیایند. 

رئیس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور تشدید اقدامات حفاظتی در بخش حفاظت و تکمیل مطالعات طرح نیمه تفضیلی و مطالعات اجرایی از سوی بخش مطالعات و تهیه هرچه سریعتر طرح جایگزین جنگل از سوی معاونت امور جنگل را خواستار شد. 

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی سازمان جنگل‌ها منصور در پایان تاکیدکرد: کار در منابع طبیعی تعطیل بردار نیست.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سازمان جنگل ها برنامه حفاظتی طرح جایگزین جنگل رئیس سازمان جنگل ها اقدامات حفاظتی طرح جایگزین منابع طبیعی عرصه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۲۲۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین جلسه کمیته پدافند غیرعامل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سال ۱۴۰۳ با حضور، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، سردار فرجی پور جانشین و معاونین قرارگاه سایبری کشور، سعید رحیمی معاون ارتباطات و فناوری اطلاعات این سازمان و معاونین وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مدیرکل حوزه وزارتی، روسای سازمان‌ها، شرکت‌های تابعه و اپراتور‌های تلفن همراه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه سردار جلالی به تحلیل جامعی از عملیات افتخارآمیز نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تحرکات ددمنشانه رژیم صهیونیستی و نتایج و آثار راهبردی این عملیات در تغییر معادلات نظامی منطقه پرداخت.

وی در ادامه با توجه به ماهیت کارکردی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به تبیین تهدیدات متصور در این حوزه و ضرورت انجام اقدامات برای افرایش پایداری و تاب آوری زیرساخت‌های این حوزه پرداخت.

در ادامه گزارشی از اقدامات پدافند غیرعامل در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی مسئولان وزارت ارتباطات ارائه شد.

بررسی آخرین وضعیت و پیش‌بینی تهدیدات و اجرای اقدامات فوری برای امن‌سازی زیرساخت‌های ارتباطی و مخابراتی و ارتباطات حداقلی در زمان بحران، اتخاذ تدابیر لازم برای ارتقای امنیت و صیانت از مراکز، حوضچه‌ها و خطوط ارتباطی مهم، اجرای طرح نظارت هوشمند و تصویری و ضرورت انجام اقدامات فوری و اولویت‌دار برای ارتقا امنیت سکوها، خدمات‌رسان‌ها و پیام‌رسان‌های داخلی و برگزاری مستمر رزمایش‌ها به ویژه رزمایش‌های شبکه ملی اطلاعات از دیگر مواردی بود که در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت بروزرسانی تجهیزات منابع طبیعی
  • درخواست تعاونی مسکن سازمان جنگل‌ها برای استقرار روی گسل
  • تاکید پدافندغیرعامل بر ضرورت ارتقا امنیت پیام‌رسان‌های داخلی
  • یک ترفند ساده و سریع: خرد کردن و تیکه کردن اصولی مرغ در ۲ دقیقه (فیلم)
  • ضرورت اقدامات عملی برای توقف ماشین کشتار رژیم صهیونیستی
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • ضرورت استفاده از هوش مصنوعی و پهپاد‌ها برای حفاظت از جنگل‌ها
  • این آژانس فقط پس از برپایی کشور مستقل فلسطین منحل خواهد شد
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • طرح جنگل‌داری چندمنظوره با رویکرد حفاظتی و توسعه توریسم بررسی شد