Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شهر: برآوردها از آمار معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران نشان می‌دهد، بسته محرک اقتصادی گرچه نتوانست در بخش‌هایی درآمدزایی برای شهرداری تهران داشته باشد؛ اما حداقل در حوزه شهرسازی سبب شد تا درآمدها مجموعا نسبت به شرایط قبل از کرونا و مدت مشابه سال قبل، 77 درصد افزایش و در آیتم درآمدی اسناد برگشتی 142 درصد افزایش داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرنگار شهر، بررسی گفته‌های مدیران شهری درباره تاثیر بسته محرک اقتصادی در شرایط کرونا بر درآمدهای این نهاد نشان می‌دهد، بیشترین تاثیر این بسته، روی سه حوزه در شهرسازی یعنی ماده 100، تثبیت و سایر مباحث شهرسازی و همینطور وصول چک‌های برگشتی بوده است. به طوری که فقط در یک بند (بند پ) ماده یک توانسته در مجموع 218 میلیارد تومان درآمد کسب کند. در ماده یک و سه تخفیف‌ها و تشویق‌های مختلفی برای شهروندانی که عوارض خود را در یک بازه زمانی پرداخت کنند در نظر گرفته شده است؛ مثلا در بند «پ» به شهروندان خوش حسابی است که عوارض خود را بر اساس این مصوبه و تا آخر مرداد امسال بوده صورت غیرحضوری پرداخت کنند، جوایزی مانند خرید اعتباری از فروشگاه‌های شهروند و اعطای بلیط‌های بهره‌برداری از اماکن تفریحی، فرهنگی و ورزشی شهرداری تهران تعلق می‌گیرد.
عبدالحمید امامی، معاون مالی و اقتصادی شهری شهرداری تهران تاثیر مصوبه بسته محرک اقتصادی بر سایر آیتم‌های درآمدی مانند درآمدهای پایدار، فروش املاک و ... را تقریبا بی‌تاثیر می‌داند و به خبرنگار شهر می‌گوید: «مواد مربوط به خط آسمان، پارکینگ و آرای کمیسیون ماده 100 بر درآمدهای ماده 100، تثبیت واحدهای تجاری، صدور پروانه و سایر مباحث شهرسازی و اسناد برگشتی نسبتاً موفق ارزیابی می‌شود.»
پیش از این هم عبدالرضا گلپایگانی، معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران نیز در یک نشست خبری گفته بود: «بسته محرک اقتصادی بسیار اثرگذار بود به طوری که درآمدها وقتی با سال های گذشته مقایسه می شود این اثر کاملا مشهود است، هم روی تثبیت و هم جرایم کمیسیون ماده 100 تاثیر خود را نشان داد. درباره درآمد حوزه شهرسازی در کل شهر تهران هم درآخرین برآوردی که در آخر مرداد انجام شد، امسال حدود 80 تا 85 درصد بودجه مصوب در این حوزه محقق شده است.»
افزایش 77 درصدی درآمدها
برآوردها از آمار معاونت مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران نشان می‌دهد، بسته محرک اقتصادی گرچه نتوانست در بخش‌هایی درآمدزایی برای شهرداری تهران داشته باشد؛ اما حداقل در حوزه شهرسازی سبب شد تا درآمدها مجموعا نسبت به شرایط قبل از کرونا و مدت مشابه سال قبل، 77 درصد و در آیتم درآمدی اسناد برگشتی 142 درصد افزایش داشته باشد.
همچنین تأثیر مواد 15-7-3 و تبصره سوم اصلاحی ماده (1) این بسته بر درآمدهای عوارض کسب و پیشه، فروش ملک، پروژه‌های مشارکتی و *اسناد دریافتنی تاکنون بسیار ناچیز بوده است. در بخش وضع جوایز و تشویق‌هایی که در بسته محرک اقتصادی برای شهروندان در نظر گرفته شده است، عوارض نوسازی با کسب درآمد 116 میلیارد تومان در رتبه نخست قرار دارد.
به گفته مدیران شهری بیشتر استقبال از شهروندان در بخش پرداخت عوارض خودرو بود به طوری که از اواخر اردیبهشت تا پایان مرداد امسال 167 هزار و 486 صاحب خودرو عوارض خود را پرداخت کردند که از این تعداد، 21 هزار خودرو تاکسی بود و در مجموع 40 میلیارد و 300 میلیون تومان درآمد از این محل کسب شد.
به گزارش شهر، پیشتر شهرداری تهران همزمان با شیوع ویروس کرونا و برای جلوگیری از زیان‌ مالی و تامین منابع درآمدی، لایحه بسته محرک اقتصادی را به شورای شهر تهران ارایه و شورای شهر هم با تغییراتی این لایحه را تصویب کرد. براساس یکی از ماده‌های این لایحه، شهرداری تهران می‌تواند 70 تا 80 هزار پرونده‌ای که در کمیسیون ماده 100 سالهای طولانی متوقف شده را بررسی و از قبل آن درآمد کسب کند.
جدول جزییات درآمدهای حاصل از دریافت عوارض
نوع عوارضتعداد پرداخت کنندگان (نفر)درآمد کسب شده (تومان)نوسازی 11 هزار و 384 116 میلیارد تومان خودرو 167 هزار و 48540 میلیارد و 300 میلیون تومانکسب و پیشه2 هزار و 56833 میلیارد تومانپسماند مسکونی10 هزار و 335 35 میلیارد تومانپسماند غیرمسکونی2 هزار و 26633 میلیارد و 500 میلیون تومان *اسنادی که از طرف حساب تجاری یا غیر تجاری دریافت و در تاریخ مندرج أر آن وصول می شود.
بر اساس ماده سوم بسته محرک اقتصادی شهرداری تهران مجاز است در راستای تشویق مؤدیان به تعجیل در پرداخت درآمدهای پایدار به‌صورت غیرحضوری و تا تاریخ 1399/5/31 اقدامات ذیل را انجام دهد:
الف: جایزه خوش‌حسابی موضوع بند (1) تبصره چهارم (4) مصوبه ـ ابلاغی به شماره 160/1885/5013 مورخ 1393/3/3 در خصوص «اصلاحیه مصوبه چگونگی محاسبه و اخذ بهای خدمات مدیریت پسماند ابلاغی به شماره 160/1721/23615 مورخ 1391/11/16» را به 3% به ازاء هر ماه افزایش دهد.
ب: پاداش جایزه خوش‌حسابی عوارض کسب و پیشه موضوع ماده سی و هفتم (37) آیین‌نامه تعرفه و دریافت عوارض کسب و پیشه ابلاغی به شماره 3525-160/372 مورخ 1367/7/6 قائم‌مقامی وزیر کشور در شهرداری تهران و اصلاحات بعدی آن را به 18% افزایش دهد. همچنین پرداخت عوارض معوقه کسب و پیشه مشمول 10% تسهیلات تسویه عوارض معوقه خواهد بود.
بر اساس ماده هفتم، در راستای اجرای تبصره چهارم (4) قانون اصلاح ماده 101 قانون شهرداری‌ها به شهرداری تهران اجازه داده می‌شود در مواردی که امکان تأمین انواع سرانه و گذرها از زمین مورد تفکیک و افراز میسر نباشد، قدرالسهم خود را به قیمت کارشناسی و بر اساس اتخاذ تصمیم کمیته‌ای متشکل از معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، مدیرعامل سازمان املاک و مستغلات، شهردار منطقه مربوطه و دو نفر از اعضای شورای اسلامی شهر تهران (به انتخاب شورای اسلامی شهر تهران) به مالک واگذار نماید.
آنطور که در ماده 15 این بسته آمده است؛ شهرداری تهران مجاز است تا سقف چهل هزار میلیارد (40.000.000.000.000) ریال سهام متعلقه در پروژه‌های مشارکتی و سرمایه‌گذاری را به عنوان تأدیه دیون مربوط به خطوط مترو و نیز پرداخت غیر نقدی برای شروع عملیات اجرایی خط 10 با قیمت کارشناسی در اختیار پیمانکاران و برنده مناقصه مربوطه قرار دهد و گزارش اقدامات را به صورت سه (3) ماهه به شورای اسلامی شهر تهران ارائه نماید.
خبرنگار: فریبا رحمانی

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: بسته محرک اقتصادی میلیارد تومان شهرداری تهران کسب و پیشه عوارض خود شهر تهران بر اساس ماده 100

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۲۶۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی ضروری و لازمه تحقق آن همکاری پلیس راهور است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محسن هرمزی امروز _چهارشنبه دوازدهم اردیبهشت‌_ در نشست معاونان حمل‌ونقل شهرداری و پلیس راهور کلان‌شهرها، اظهار کرد: در حوزه حمل‌ونقل شهری با چالش جدی مواجه هستیم که یکی از این چالش‌ها بحث تبلیغات ناوگان حمل‌ونقل عمومی است که هم مصوبه شورای ترافیک را دارد و هم پلیس راهور تاکید کرده است و در تمام کشورها اجرا می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به وضعیت بد اقتصادی حاکم بر جامعه نرخ کرایه‌ها باید کنترل شود، افزود: در حالی که قیمت همه کالاها در کشور تغییر می‌کند زمانی که نرخ حمل‌ونقل عمومی تغییر پیدا می‌کند اعتراض مردم را به همراه دارد در حالی که مبلغی که رانندگان حوزه حمل‌ونقل کشورمان دریافت می‌کنند با هزینه‌ها همخوانی ندارد و با افزایش آن است که کمک هزینه رانندگان تامین می‌شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به اینکه پایه یکم در اتوبوسرانی تهران تبدیل به دغذغه شده است، خاطرنشان کرد: پس از سال‌ها پیگیری توانستیم با کمک دولت سیزدهم و وزارت کشور اتوبوس را به چرخه حمل‌ونقل عمومی وارد کنیم، شهرداری با تمام گرفتاری‌ها پول تهیه کرد و اتوبوس خرید که تعدادی از این اتوبوس‌ها به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ است.

هرمزی تاکید کرد: فرآیند اخذ پایه یک برای رانندگان اتوبوس را تسهیل می‌کنیم، اما رانندگان با دریافت پایه یکم با وجود اینکه حقوق دریافتی آن‌ها از حوزه حمل‌ونقل شهری بالا است یا مهاجرت می‌کنند یا مشغول کار دیگری می‌شوند، یکسری مهاجرت از شهرستان‌ها به شهر تهران داربم چراکه این شهر حقوق خوبی به رانندگان پرداخت می‌کند و از سوی دیگر افرادی به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند.

وی ادامه داد: با یک چالش جدی مواجه هستیم که تنها راه حل آن صدور کارت شهری است و طی سال‌های گذشته نیز اجرا شده بود، تنها تخصص راننده اتوبوس رانندگی در حوزه اتوبوسرانی شهری باشد که در این راستا نیاز به یکسری الزاماتی داریم که با همکاری پلیس راهور حل شدنی است تا این معضل اجتماعی از حوزه حمل‌ونقل شهری رفع شود.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: در حوزه وزارت کشور می‌توان سامانه‌هایی همچون سرویس مدرسه و مسافربرهای اینترنتی ایجاد کرد، اگر این تبادل اطلاعات به صورت استعلام با پلیس شکل بگیرد به حوزه حمل‌ونقل کمک می‌کند.

هرمزی افزود: در حوزه سرویس مدارس حساس هستیم، راننده نباید تخلفاتش بالا و پرخطر باشد که رسماً به پلیس اعلام کردیم، می‌خواهیم بدانیم که تخلفات راننده در چه وضعیتی است و آیا گواهینامه راننده اصالت دارد یا خیر.

کد خبر 749670

دیگر خبرها

  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی تهران
  • ضرورت صدور کارت شهری برای رانندگان حوزه اتوبوسرانی
  • آبی پوشان پایتخت به دنبال تثبیت صدرنشینی در تبریز/ نبرد اوسمار و مورایس در ال کلاسیکوی ایران
  • ساخت 2هزار خانه در تهران توسط چین
  • آخرین وضعیت ساخت دو بزرگراه بروجردی و یادگار امام در تهران | میدان جی موقت بسته می شود
  • تهران، بیشترین متقاضی دریافت گواهینامه موتورسیکلت را داشته است
  • تهران بیشترین متقاضی دریافت گواهینامه موتورسیکلت را داشته است
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • بازدید هیات تجاری و اقتصادی هرمزگان از مراکز توزیع میوه و تره بار کشور چین
  • قیمت واحدهای مسکونی در منطقه ۱۹ تهران + جدول