Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - نماینده مردم اردبیل، نیر، نمین و سرعین در مجلس گفت: با توجه به این که شیوه سنتی آبیاری در برخی مناطق استان جزو مطالبات و دغدغه‌های اصلی آنان در بخش کشاورزی است بنابراین درصدد تغییر خروج این شیوه از روش سنی به روش مدرن هستیم. - اخبار استانها -

صدیف بدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل اظهار داشت: با توجه به این که شیوه سنتی آبیاری در برخی مناطق استان جزو مطالبات و دغدغه‌های اصلی آنان در بخش کشاورزی است بنابراین درصدد تغییر خروج این شیوه از روش سنی به روش مدرن هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به این که مطالعات طرح آبیاری تحت فشار اراضی کشاورزی در سطح استان در حال اجراست بیان کرد: تمام سعی و تلاش ما اجرای این عملیات در کم‌ترین زمان ممکن است  تا بتوانیم مشکل سنتی شیوه آبیاری مزارع را برطرف کنیم و مطالبات مربوط را حل کنیم.

نماینده مردم اردبیل، نمین، نیر و سرعین در مجلس تصریح کرد: رفع مشکل کمبود آب آشامیدنی از مطالبات اساسی روستائیان این استان است که با اجرای طرح هادی با همکاری بنیاد مسکن در این ارتباط برنامه‌های اساسی اندیشیده شده است.

بسیج سازندگی استان مرکزی با همکاری جهاد کشاورزی طرح "آبیاری کم‌فشار" را اجرا می‌کندبحران آب در شهرستان خوی/وقتی شهرداری هنوز فضای سبز را با آب شرب آبیاری می‌کند + فیلمآغاز شمارش معکوس برای آبیاری 300 هکتار زمین دیم در دنا/ وقتی یک بزرگتر از 5 می‌شود+تصاویر

بدری ادامه داد: آسفالت معابر روستایی به میزان 10 هزار مترمربع در دستور کار است و حل مشکل آنتن‌دهی ضعیف تلفن به همراه عدم وجود اینترنت تلفن همراه در روستاهای دورافتاده نیز از دیگر مواردی است که به دنبال تحقق آن هستیم.

وی اظهار کرد: اختصاص اعتبارات ملی و استانی برای اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام اولویت اساسی برای ما است و در این زمینه از تمام ظرفیت‌ها و امکانات موجود برای تحقق اهداف مورد نظر استفاده می‌کنیم تا بتوانیم مشکلات و موانع موجود را برطرف کنیم.

انتهای پیام/ ت

 

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۳۱۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشوردر گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا در رابطه با مشکل کمبود پرستار اظهار کرد: اخیراً خبر‌هایی مبنی بر استخدام ۲۵ هزار نفر نیروی جدید در بدنه وزارت بهداشت منتشر شد که از این تعداد معمولاً ۴۰ تا ۵۰ درصد نیروی پرستارا است؛ یعنی چیزی حدود ۱۰ هزار نفر پرستار استخدام می‌شوند. با این حال استخدام نیرو نمی‌تواند مشکل کمبود پرستار را حل کند باید فکری اساسی برای بهبود شرایط و معیشت پرستاران شود.

وی ادامه داد: در مرحله اول باید وضعیت معیشت پرستاران را حل کرد که انگیزه کافی را برای ادامه کار در کشور داشته باشند؛ زیرا یکی از معضلات مهمی که اکنون با آن روبه روهستیم مهاجرت پرستاران است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: اگر بخواهیم مشکل پرستاری را حل کنیم باید بتوانیم سالانه حداقل ۱۵ هزار پرستار طی ده سال آینده جذب کنیم تا شرایط بدتر نشود. با این وجود اگر بخواهیم در یک شرایط مطلوب قرارگیریم باید این عدد افزایش یابد.

رحیمی به مشکلات پرستاران اشاره کرد و گفت: بزرگ‌ترین مشکل و دلیل مهاجرت پرستاران معیشت و امنیت شغلی است. اگر پرستاران در ایران شغل، امنیت شغلی و درآمدی خوب که از پس هزینه‌های زندگی برآیند داتشه باشند، قطعاً مهاجرت نمی‌کنند. بیشتر پرستارانی که از کشور خارج شده‌اند نیرو‌هایی بودند که موفق به استخدام نشدند. سن آنها افزایش یافته و به دنبال یک ثبات شغلی بودند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: حقوق پرستاران بسیار متفاوت است. پرستاران وزارت بهداشت میانگین ۱۴ تا ۱۵ میلیون تومان دریافت می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • تکمیل طرح‌های آبی مشگین‌شهر نیازمند ۲ هزار میلیارد تومان اعتبار است
  • آیا از لوله سیاه آهنی برای مصارف کشاورزی می‌توان استفاده کرد؟
  • از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در اراضی کشاورزی تا توزیع کالای اساسی طرح تنظیم بازار در فارس
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • رفع مشکل کمبود فشار آب در مناطق کوی دانشگاه شهرستان نقده
  • قطعی ۱۷ ساعته آب منازل شهرک سازمانی والفجر در پرندک
  • توسعه کشت دیم انجیر در شهرستان خاتم
  • اصلاح شیوه آبیاری نخیلات آب‌پخش نیازمند اجماع استانی است
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید