Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- مشکلات نهاده‌های دامی ماه‌ها است پابرجاست و این در حالی است که هنوز وزارت جهاد کشاورزی به نامه استاندار زنجان مبنی بر افزایش سهمیه نهاده‌ها پاسخ نداده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، مشکلات ناشی از کمبود نهاده‌های دامی در ماه‌های اخیر دردسرهای بسیاری را متوجه مردم و تولیدکنندگان کرده است، از گرانی و کمبود مرغ تا گران شدن گوشت قرمز و فرآورده‌های لبنی همگی نتیجه ناتوانی مسئولان در تهیه و توزیع به موقع و کافی "نهاده‌های دامی" رخ داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشکل نهاده‌ها یک مسئله کشوری است و در تمام استان‌های کشور تولیدکنندگان فعال در این حوزه با مشکلات مشابه در حال دست و پنجه نرم کردن‌ هستند، اما قسمت قابل توجهی از این مشکلات قابلیت حل شدن در همان استان‌ها را دارند. استان زنجان هم یکی از استان‌هایی است که درگیر مسائل پیرامون تهیه و توزیع نهاده‌های دامی شده است و این موضوع ماه‌های بسیاری است که نظم و آرامش را در بازار از بین برده و دلیلی برای فشار به مردم و مصرف‌کننده شده است.

بر این اساس اگر بخواهیم به بررسی چرایی گران شدن یکباره مرغ در زنجان و اختلافات مرغداران با دولتمردان بپردازیم شاید پاسخ‌های تکراری که بعضا با منطق مردم و کارشناسان هم مطابق نیست را بشنویم، اما موضوع اساسی و مهم در این خصوص این است که چرا سازمان جهاد کشاورزی در این مدت که کم هم نیست در برطرف کردن مشکلات نهاده‌ای ناتوان است و تا به این لحظه هیچ اقدام مثمر ثمری برای بهبود شرایط انجام نداده است.

قیمت جدید نهاده های دامی مصوب شد + سندمعاون وزیر جهاد کشاورزی: شیر خام به علت کمبود نهاده های دامی گران شدجزئیات تشکیل انجمن اقتصاد مقاومتی در خراسان رضوی/ همه نهادها برای اشتغالزایی پای کار می‌آیندعدم تامین نهاده‌های کشاورزی توسط مسئولان کار دست تولیدکننده داد/ لبنیات مجدداً گران شد

با این حال اگرچه مسئولان بارها اعلام کرده‌اند که سهمیه نهاده استان کم است و این میزان کفاف نیاز مرغداران و دامداران را نمی‌دهد اما فعالان این صنایع نظر دیگری دارند و سازمان جهاد کشاورزی را متهم به توزیع نکردن نهاده‌ها در بین فعالان استان و همچنین فروش نهاده‌های دولتی در بازار آزاد می‌کنند. گواه این مسئله مطرح شدن مسئله انبار بعضی از انواع نهاده‌ها تا مرز فاسد شدن بود که اخیرا از سوی برخی مطرح شد و سازمان جهاد کشاورزی و دامپزشکی استان زنجان هم در واکنش به آن، تائید کردند که ممکن است مواردی این چنینی باشند اما توزیع نهاده باید طبق برنامه و در زمان معین انجام شود و زودتر از آن میسر نیست.
با توجه به اینکه داستان نهاده‌های دامی این روزها تبدیل به نقل محافل شده و بیش از پیش مورد توجه مردم قرار گرفته است، فشارها بر مسئولان دولتی و سازمان جهاد کشاورزی بیشتر شده و به نظر می‌رسد این سازمان در تکاپوی حل مشکلات موجود و برطرف کردن نیاز این حوزه استان است.

بر این اساس سئوالی که مطرح می‌شود این است که بعد از مشکلات به وجود آمده در گاوداری و مرغداری‌ها در حال حاضر با وجود گذشت نزدیک به یک ماه آیا مشکلات نهاده‌ای برطرف شده‌اند؟ وضعیت تامین نهاده‌های واحدهای فعال در استان به چه شکل است؟

محمدعلی صادقی، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت: مکاتباتی از سمت استاندار انجام شده است که سهمیه نهاده استان افزایش یابد که تا به این لحظه جوابی از سوی وزارت خانه در این خصوص دریافت نکرده‌ایم.

وی با بیان اینکه سهمیه نهاده استان طبق دستورالعمل سابق تهیه می‌شود گفت: هیچ سهمیه مازادی به دست ما نمی‌رسد و با توجه به افزایش قیمت‌هایی که در سراسر کشور اخیرا رخ داده است ممکن است این مسئله در استان زنجان هم تاثیر گذاشته و قیمت‌ها افزایش یابند.

با این حساب با توجه به تغییر نکردن روال کار و برطرف نشدن مشکلات تامین نهاده‌ها نباید انتظار داشت که قیمت‌ها در بازار ثابت باشند و یا کمبودی در مایحتاج نداشته باشیم. با توجه به گذشت زمان نسبتا قابل توجهی و تغییر نکردن عملکرد هم انتظاری برای بهبود شرایط و عملکرد از سمت مسئولان نمی‌رود و گویا این موضوع کلیشه‌ای در استان ماندگار خواهد بود.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان جهاد کشاورزی نهاده های دامی مشکلات نهاده سهمیه نهاده استان زنجان نهاده ها استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۳۱۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گلایه نماینده ولی فقیه در مازندران از انتصاب وزیر سابق به استانداری

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از مازندران، آیت‌الله محمدباقر محمدی‌لائینی، نماینده ولی فقیه در استان مازندران ۴ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مراسم تودیع و معارفه استاندار مازندران، از لزوم رفع مشکلات موجود در استان مازندران، سخن گفت.

محمدی لائینی ضمن ابراز تاسف در عمر کوتاه تصدی عنوان استاندار مازندران در دوره‌های مختلف، بیان کرد: دوست داشتیم که استاندار سابق همچنان در مدت باقیمانده از دولت سیزدهم مدیریت استان را داشته باشد و این بلای تزلزل و کم‌عمری مدیریت استانداری مازندران را شاهد نباشیم اما متاسفانه همچنان شاهد عمر متوسط دو سال و خورده‌ای استانداران هستیم.

نماینده ولی فقیه در استان مازندران به انتصاب استاندار غیر بومی گلایه و تشریح کرد: وصف یوسف نوری، استاندار جدید مازندران را هم شنیدیم؛ گرچه هم‌شهری و استانی ما نیستند، شاید انتظارات بعضاً به جهت احترام به استان، در انتخاب نیرویی از استان بود در وضعیتی که شعار ما انتخاب دو وزیر کشاورزی و ورزش از استان مازندران باشد.

وی تصریح کرد: مسائل ناسیونالیستی برای ما اولویت اول نیست، آن صلاح و سداد، تدبیر، مدیریت، عقلانیت، تدین و تعهد برای ما مهم‌تر است‌، گاهی یک غیربومی موفق‌تر است.

وی ضمن تاکید بر لزوم قدردانی از نظام در جهت ارائه خدمات فراوان به استان مازندران با وجود خلأ‌های موجود اشاره کرد و گفت: باید به خلأهای موجود توجه شود تا در صدد رفع آنان برآییم.

آیت‌الله لائینی به بیان برخی از مشکلات موجود در استان پرداخت و افزود: وجود مشکلاتی در بخش‌های مختلف کشاورزی، صادرات، صنایع، گردشگری و دامداری موجب جلوگیری از رشد مناسب استان شده است.

وی با اشاره به مشکلات موجود در آزادسازی سواحل، ادامه داد: اجرایی نشدن آزادسازی سواحل، مشکلاتی داشت و آزادسازی سواحل هم مشکلاتی را ایجاد کرده است؛ همچنین تجربه جمعیت دوبرابری استان در تعطیلات موجب بروز مشکلاتی در زمینه تردد، حمل و نقل، کمبود آب، سهمیه آرد، تجاوز به زمین، ویلاسازی غیرمجاز و موارد دیگر می‌شود که باید چاره‌ای اندیشیده شود.

وی، وجود مشکلاتی در زمینه منابع طبیعی و آب منطقه‌ای استان را یادآور شد و به استاندار جدید مازندران، پیشنهاد کرد: احداث خط ریل قطار محلی در مسیر رامسر به ساری و احداث اتوبان برای پوشش ساحل ۴۸۰ کیلومتری، مشکلات پیرامون حمل و نقل و ساحل را پوشش می‌دهد که انشالله استاندار جدید در کنار استفاده از تجربیات استاندار سابق، ادامه خدمات را به صورت بهتر، بیشتر و با رشد تصاعدی، دنبال خواهد کرد.

خبرنگار: علی حسن‌نیا

انتهای پیام/

کد خبر: 1228242 برچسب‌ها کشاورزی استانی ایسکانیوز وزارت کشور ایسکانیوز

دیگر خبرها

  • وابستگی به واردات نهاده‌های دامی با جایگزینی علوفه کم آب کاهش می‌یابد
  • نخستین شورای عشایری استان سمنان در سال جاری برگزار شد
  • حداقل سهم مازندران در هیئت دولت، حضور یک وزیر کشاورزی یا ورزش از نخبگان این استان است
  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • تخلیه غلات ۱۰۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد بهشهر
  • تخلیه غلات ۱۰۱ فروند کشتی در بندر امیرآباد
  • نظارت بهداشتی قرنطینه‌ای ۲۳ هزار تن نهاده دامی درسیستان وبلوچستان
  • گلایه نماینده ولی فقیه در مازندران از انتصاب وزیر سابق به استانداری
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید
  • روستا‌ها باید روستا بمانند و همچنان محلی باشد برای تولید