Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه آمریکا در مصاحبه با روزنامه‌ای قطری گفت، تعداد نظامیان آمریکایی در عراق و افغانستان فقط یک مسأله در میان هزاران مسأله دیگری است که آمریکا می‌تواند با ابزار‌های خود انجام دهد. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا شنبه (دیروز) وارد قطر شد و با چند تن از مقامات این کشور از جمله امیر آن «تمیم بن حمد» دیدار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در حاشیه دیدار خود گفت‌وگویی نیز با روزنامه قطری «الرایه» انجام داد و به آخرین تحولات منطقه پرداخت.

محاصره قطر

پمپئو در پاسخ به این سوال که آیا سفرش به چند کشور منطقه به آشتی نزدیک قطر و چند دیگر دیگر حاشیه خلیج فارس اشاره دارد، گفت، امیدوار به تحقق این موضوع هست.

وزیر خارجه آمریکا درباره احتمال بازگشایی حریم هوایی میان قطر و کشور‌های محاصره کننده هم اعلام کرد، اعلام این موضوع را به خود کشور‌های مربوطه واگذار می‌کند، این‌ها تصمیمات حاکمیتی است که خودشان باید بگیرند، اما آمریکا طرف‌های این موضوع را به دستیابی نقاط مشترک ترغیب کرده است.

مذاکرات بین دولت افغانستان و طالبان

سوال بعدی الرایه درباره برآورد پمپئو از مسیر مذاکرات جاری در دوحه میان دولت افغانستان و طالبان بود. وی پاسخ داد، این یک روند پیچیده است که زمان نیاز دارد. ممکن است چند ماه طول بکشد، اما آن‌ها بر مجموعه‌ای از قواعد و اقدامات توافق کرده‌اند و امید است که در هفته‌های آینده پیشرفتی ریشه‌ای در طول مسیر مذاکره به دست آورند، آمریکا خواستار کاهش سطح خشونت از هر دو طرف شده است.

خروج نیرو‌های آمریکایی از عراق و افغانستان

وزیر خارجه آمریکا در پاسخ به این سوال که دموکرات‌ها خروج نیرو‌های آمریکایی از عراق و افغانستان را اقدامی خطرناک می‌دانند، گفت: این یک خط‌مشی درست برای تعهد به وعده‌هایی است که به خود داده‌ایم. وضعیت را در واقعیت زیر نظر داشتیم و به نظارت خود ادامه خواهیم داد، اما این امکان وجود دارد که ابزار‌هایی برای خود فراهم کنیم؛ تمرکز بر تعداد نظامیان فقط یک مسأله در میان هزاران مسأله دیگری است که می‌توانیم انجام دهیم. به نظر من، ما همچنان ابزار‌هایی برای تحقق دو وعده رئیس‌جمهور ترامپ در اختیار داریم.

«کریستوفر میلر» سرپرست وزارت دفاع آمریکا سه شنبه هفته گذشته اعلام کرد که بخشی از نیرو‌های آمریکایی خاک عراق و افغانستان را ترک می‌کنند و تعداد نظامیان آمریکا در عراق از ۳۲۰۰ نفر به ۲۵۰۰ نفر کاهش می‌یابد.

انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا

پمپئو در پاسخ به سوال آخر درباره عدم همکاری تیم ترامپ با تیم «جو بایدن» هم گفت: انتقال، خیلی خوب انجام خواهد شد من به این موضوع اطمینان دارم، جهان باید بداند که آمریکا روند انتخابات را طی خواهد کرد... تمام آرایمان را خواهیم شمرد و اقدامات قانونی را مانند همیشه دنبال خواهیم داد، من به قانون اساسی آمریکا و سازمان‌های آمریکایی اطمینان دارم و همه چیز مطابق میل خواهد بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محاصره قطر طالبان انتخابات آمریکا نیرو های آمریکایی عراق و افغانستان خارجه آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۳۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقام سابق آمریکایی: فرانسه اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است

استفان براین معاون سابق وزیر دفاع آمریکا در امور سیاست در یادداشتی که توسط وب‌گاه آسیا تایمز منتشر شده، نوشته است: فرانسه پیش‌تر اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است.

به گزارش روز دوشنبه آسیا تایمز، براین در این یادداشت با بیان اینکه این نظامیان متعلق به هنگ سوم پیاده نظام هستند که یکی از اجزای اصلی لژیون خارجی فرانسه است، افزود: این نیرو‌ها در حمایت از تیپ مکانیزه ۵۴ مستقل اوکراین در شهر اسلاویانسک مستقر شده‌اند.

بر اساس این یادداشت، این نظامیان فرانسوی که مستقیماً در یک منطقه جنگی پر زد و خورد مستقر شده‌اند، قصد دارند به نیرو‌های اوکراینی برای مقاومت در برابر پیشروی‌های اخیر ارتش روسیه در دونباس کمک کنند.

در این یادداشت آمده است که در حال حاضر ۱۰۰ لژیون خارجی فرانسوی که متخصص نگهداری و سرویس تجهیزات و ادوات توپخانه هستند به اوکراین اعزام شده‌اند، اما قرار است این تعداد در نهایت به یک هزار و ۵۰۰ لژیون خارجی افزایش پیدا کند.

بنا بر نوشته آسیا تایمز، لژیونر‌ها به مدت سه سال در ارتش فرانسه خدمت می‌کنند و پس از آن می‌توانند تابعیت فرانسه را درخواست کنند. همچنین افسران ارشد لژیون خارجی همگی فرانسوی هستند، اما درجه دار‌ها و نیرو‌های دیگر همگی از اتباع خارجی هستند.

آسیا تایمز ادامه داد: امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه درحالی اوایل هفته جاری بار دیگر احتمال اعزام نیرو‌های ناتو از اروپا به اوکراین را رد نکرد که این اظهارات وی از سوی گروه‌هایی در انگلیس، فرانسه، مجارستان، ایتالیا و اسلواکی مورد انتقاد قرار گرفت و دیمیتری پسکوف سخنگوی کرملین نیز اظهارات مکرون را بسیار خطرناک خواند.

رئیس جمهور فرانسه پیش‌تر در اظهاراتی گفت که چنانچه روسیه موفق به شکستن خطوط نبرد در اوکراین شود و درصورت درخواست کی‌یف، وی مساله اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌داند و آن را رد نمی‌کند.مکرون که در این زمینه با هفته نامه انگلیسی اکونومیست مصاحبه می‌کرد به صراحت گفت: من هیچ چیزی را (در جنگ اوکراین) دور از نظر نمی‌گیرم، چرا که با فردی مواجه هستیم که وی هیچ چیزی را منتفی و دور از نظر نمی‌گیرد.

درحالی مکرون نسبت به قصد خود مبنی بر اعزام نیرو به اوکراین سخن می‌گوید که وی ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در سخنانی از آمادگی کشورش برای گفتگو با دیگر کشور‌های اروپایی درباره استفاده از سلاح هسته‌ای علیه روسیه خبر داد.وی گفته بود فرانسه موضع خود را حفظ خواهد کرد، اما آماده است تا در دفاع از خاک اروپا بیشتر مشارکت کند.

رئیس‌جمهور فرانسه که کشورش حدود ۳۰۰ کلاهک هسته‌ای دارد در هفته‌های اخیر موضع شدیدتری را علیه روسیه اتخاذ کرده است و این اولین بار نیست که استفاده از سلاح‌های هسته‌ای فرانسه را برای دفاع از اتحادیه اروپا پیشنهاد می‌کند. مکرون اولین بار در سال ۲۰۲۰ به این اقدام احتمالی اشاره کرده بود.

منبع: ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اروپا و آمریکا

دیگر خبرها

  • پاسخ موشکی روسیه به تهدید اعزام نیرو به اوکراین
  • اما و اگرهای قانون سربازی؛ پاسخ به شبهات اصلی خانواده‌ها
  • ادعای یک روزنامه درباره درخواست تـازه آمریکا و پاسخ ایـران
  • مقام سابق آمریکایی: فرانسه اولین نظامیان خود را به اوکراین فرستاده است
  • سیل بخشی از تأسیسات آب آشامیدنی مناطق روستایی خوی را تخریب کرد
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • اعتراض دانشجویان آمریکایی به جنایات رژیم صهیونیستی با پاسخ وحشیانه پلیس و ارتش آمریکا مواجه شد
  • مقام یمنی: حمله ایران به اسرائیل اثرگذار، قدرتمندانه و تاریخی بود