Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسناد ده‌ها ساختمان و زمین و وسایط نقلیه در شرکت پشتیبانی امور دام کشور گم شده و تکلیف آن‌ها معلوم نیست و همچنین ملک هایی هم به نام اشخاص حقوقی زده شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ یکی از راه‌های پی بردن به شفافیت مالی شرکت ها به ویژه شرکت های دولتی، بررسی صورت مالی این شرکت ها و همچنین گزارش حسابرسان و بازرسان قانونی درباره این صورت های مالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه، نکات مهم گزارش حسابرسی مستقل و بازرس قانونی در سال منتهی به 29 اسفند سال 1397  درباره صورت مالی شرکت پشتیبانی امور دام کشور آمده است:

بر اساس این گزارش، دارایی‌های ثابت شرکت پشتیبانی امور دام کشور به نحو مناسب مستندسازی نگردیده و به دلیل ضعف موجود در سیستم کنترل‌های داخلی، علی رغم فروش و معاوضه 7 مورد از زمین و ساختمان‌های شرکت به همراه بخشی از اثاثیه اداری در سنوات قبل به بهای تمام شده 95 میلیارد ریال تعدیلی در حساب‌ها به عمل نیامده است. علاوه بر آن، بخشی از دارایی‌های شرکت شامل 21 پلاک زمین و 10 دستگاه ساختمان به بهای تمام شده 479 میلیارد ریال فاقد اسناد مالکیت بوده و اسناد مالکیت 187 دستگاه وسائط نقلیه به بهای تمام شده 9 میلیارد ریال ارائه نگردیده است.

 

ملک هایی که به نام اشخاص حقوقی زده شد

در گزارش حسابرسان و بازرسان درباره صورت مالی شرکت پشتیبانی امور دام کشور آمده است: همچنین اسناد مالکیت تعدادی از املاک به بهای تمام شده 297 میلیارد ریال به نام سایر نهاد‌های سازمان‌ها و یا اشخاص حقیقی و حقوقی میباشد. مضافا بخشی از دارایی‌های شرکت (19قطعه زمین، 11 واحد ساختمان، 112 دستگاه وسائط نقلیه و 11 دستگاه ماشین آلات) به بهای تمام شده 55 میلیارد ریال از سنوات گذشته بلااستفاده بوده و بخش دیگری از دارایی‌‌ها به بهای تمام شده 18 میلیارد ریال در اختیار دیگران می باشد ضمن اینکه تعداد 3 شرکت فراوری مواد پروتئینی به  و باتوجه به سپری شدن 12 سال از تاریخ تاسیس آنها، به بهره برداری نرسیده است.

 

1,408 میلیارد ریال از مطالبات وصول نشده است

در ادامه این گزارش تاکید شده است: مبلغ 1,408 میلیارد ریال از مانده حساب‌های دریافتنی، مطالبات راکد و سنواتی می‌باشد که تاکنون به حیطه وصول در نیامده و از این بابت صرفا مبلغ 493 میلیارد ریال ذخیره در حساب‌ها منظور شده است.

 به علاوه بابت مبلغ 2,237 میلیارد ریال مانده مطالبات از اشخاص حقیقی و حقوقی اقدامات حقوقی صورت گرفته که تاکنون به نتیجه نرسیده است، طبق بررسی‌های به عمل آمده، ایجاد ذخیره اضافی از بابت موارد فوق ضروری می‌باشد، لیکن تعیین میزان آن در شرایط حاضر برای این سازمان مقدور نگردیده است.

مانده مطالبات از دولت به مبلغ 23,192 میلیارد ریال شامل مبلغ 14,322 میلیارد ریال زیان عملکرد تکلیفی و تنظیم بازار سنوات 1381 لغایت 1397، مبلغ 8,634 میلیارد ریال زیان عملکرد ذخایر راهبردی کالا‌های اساسی سال‌های 1394 الی 1397 و مبلغ 236 میلیاردریال مربوط به کسری یارانه دریافتی مراکز آموزشی و کارکنان دولت در سال 1387 می باشد که از این بابت در سنوات قبل مبلغ 360 میلیارد ریال بابت طلب سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولید کنندگان و مبلغ 5,100 میلیارد ریال در سال 1397 از طریق تهاتر با تسهیلات دریافتی از بانک کشاورزی تسویه گردیده است، تا تاریخ این گزارش پیگیری‌‌های شرکت منتج به تایید مبلغ 14,526 میلیارد ریال از مطالبات گردیده و نسبت به مابقی مطالبات به مبلغ 8,665 میلیارد ریال اقداماتی صورت گرفته لیکن تاکنون به تایید سازمان‌ها و ارگان‌های دولتی ذیربط نرسیده است.

 

زیان عملکرد ذخایر کالاهای اساسی که منظور شده اما گزارش حسابرسی ندارد

همچنین در سال مالی مورد گزارش مبلغ 3,308 میلیارد ریال زیان عملکرد تکلیفی و تنظیم بازار و ذخایر راهبردی کالا‌های اساسی سال 1397 به این حساب منظور گردیده که فاقد گزارش حسابرسی می‌باشد. با توجه به موارد فوق آثار احتمالی ناشی از مبلغ مورد تایید دولت و همچنین حسابرسی صورت‌های مالی طرح تنظیم بازار و ذخایر راهبردی کالا‌های اساسی برای این سازمان مشخص نمی باشد.

حمید ورناصری از دی ماه ۹۶ به مدیرعاملی شرکت پشتیبانی امور دام کشور منصوب شد و در 14 مهر 98 به اتهام  اخلال در نظام اقتصادی بازداشت شد.وی اکنون به قید وثیقه آزاد است.

مهمترین وظیفه شرکت پشتیبانی امور دام کشور، ذخایر راهبردی کالاهای اساسی و کمک به تامین خوراک دام کشور است.این شرکت در مقاطعی گوشت هم وارد می کرد.

انتهای پیام

منبع: فارس

 

منبع: دانا

کلیدواژه: شرکت پشتیبانی امور دام کشور بهای تمام شده میلیارد ریال ذخایر راهبردی زیان عملکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۳۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جمهوری آذربایجان قصد دارد املاک دولتی ایران در باکو را مصادره کند

آفتاب‌‌نیوز :

روزنامه فرهیختگان متعلق به دانشگاه آزاد نوشت: ایران و جمهوری آذربایجان روابط کاملا پیچیده‌ای را درطول سال‌های گذشته تجربه کرده‌اند. با وجود اشتراکات فراوان تاریخی، مذهبی، فرهنگی، تمدنی و همچنین قرابت جغرافیایی، نگاه باکو همواره بر مدار ضدیت و تقابل با ایران تنظیم شده است. چنانکه می‌توان این مساله را چه در حوزه‌های مرتبط با جعل تاریخ و هویت و چه در قرار دادن جغرافیا در اختیار رژیم‌صهیونیستی برای انجام اقدامات امنیتی علیه ایران مشاهده کرد.

در این بین از بیش از دوسال پیش، دولت جمهوری آذربایجان اقدامات قابل‌تاملی را علیه ایران آغاز کرده که به‌دلیل برخی ملاحظات نادرست، با سکوت خبری در ایران همراه شده‌اند. این اقدامات شامل تعرض، پلمب و مصادره تعدادی از املاک دولتی ایران در باکو می‌شوند. ظاهرا باکو به‌منظور مصادره اراضی ایران دادگاه‌هایی نمایشی به بهانه‌های واهی برگزار کرده است و قصد دارد با مصادره املاک ایران، آن‌ها را به کمیته دولتی املاک زیرنظر وزارت اقتصاد این کشور منتقل کند.

نکته قابل‌ملاحظه این است که تاکنون هیچ اطلاعاتی از روند این دادگاه‌های نمایشی منتشر نشده است. بااین‌حال املاک دولت ایران به‌طور کامل پلمب شده یا محدودیت‌هایی برای آن‌ها ایجاد شده است، ازجمله این املاک- که شامل هشت ملک و بالغ بر چند هزار متر مربع می‌شوند- می‌توان به ساختمان نمایندگی مقام‌معظم‌رهبری، ساختمان نمایندگی صداوسیما، ساختمان‌های جامعه‌المصطفی، ملک سابق بانک ملی، ملک دارای قرارداد طولانی‌مدت کمیته امداد، ساختمان مدرسه و ملک متعلق به رایزنی فرهنگی ایران اشاره کرد. البته این اقدام باکو مسبوق به سابقه است، زیرا در گذشته باکو بخشی از اراضی دولتی ایران در منطقه احمدلی باکو را پس از به‌سرقت بردن اسناد آن مصادره کرده بود. تعرض باکو علیه اراضی ایران در شرایطی است که در ایام منتهی به تعطیلات عید نوروز با لابی‌گری‌های صورت‌گرفته، جمهوری آذربایجان اقدام به خرید یک ساختمان مجلل در منطقه پاسداران تهران به مساحت بیش از هزار متر و زیربنای بیش از سه هزار متر کرده است. این ملک شامل یک مجتمع هشت واحدی بزرگ به ارزش حدود ۲۰ میلیون دلار است.

با‌این‌حال همچنان مشخص نیست مجوز‌های این اقدام در ایام معطوف به تعطیلات عید نوروز و در شرایطی که باکو اقدام به تعرض به املاک ایرانی در باکو کرده است، با چه انگیزه و توسط چه ارگان‌هایی صادر شده است؟ ظاهرا این افراد و ارگان‌ها فراموش کرده‌اند که اخیرا ایران عملیات وعده صادق را به این دلیل انجام داده که اماکن دیپلماتیکش را به‌منزله خاک خود تلقی می‌کند؛ بنابراین درحالی‌که باکو اقدام به مصادره و پلمب ساختمان‌های ایران کرده، اعطای اجازه خرید ملک جدید در تهران کاملا بی‌معناست. این در شرایطی است که ساختمان سفارت ایران در باکو، در مقایسه با سفارتخانه‌های روسیه، ترکیه و آمریکا شامل ملکی محقر است که به نوشته مطبوعات باکو، به‌دلیل اختلاف در مورد زمین توسط کمیته املاک دولتی وزارت اقتصاد جمهوری آذربایجان درباره آن شکایت تنظیم شده است.

گفته می‌شود مقامات آذری پس از حادثه مشکوک حمله به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران در بهمن ۱۴۰۱ که توسط سرویس امنیتی باکو و در آستانه گشایش سفارت جمهوری آذربایجان در تل‌آویو انجام شد، با کمک لابی‌های داخلی خود، از فضای موجود برای امتیازگیری کلان از تهران استفاده کرده که خرید ملک مذکور برای سفارت از آن جمله است. این درحالی است که سابقه فعالیت سفارت جمهوری آذربایجان در تهران نشان می‌دهد این سفارتخانه همواره در حمایت مالی از گروه‌های تجزیه‌طلب نقش داشته و درآمد‌های حاصل از ویزا را در اختیار این گروه‌ها قرار داده است. به همین دلیل علی‌رغم لغو روادید از سوی ایران از سال ۱۳۹۰، باکو ویزا را برای ایرانی‌ها لغو نکرده و حتی مرز زمینی دو کشور را نیز به بهانه کرونا روی شهروندان خود مسدود کرده است. البته در همین زمان باکو برای ۳۰ کشور- ازجمله آلبانی که میزبان مقر منافقین است- روادید را لغو کرده است.

به‌نظر می‌رسد نگاه پدرانه جمهوری اسلامی ایران به باکو، بیش از آنکه موجب تقویت و توسعه روابط شود، زمینه را برای سوءاستفاده جمهوری آذربایجان از حسن نیت ایران فراهم کرده است. در این بین نباید از فعالیت لابی‌های مختلف در داخل ایران گذشت که متاسفانه منافع ملی را فدای منافع شخصی و گروهی خود کرده‌اند و موجب انحراف در تصمیم‌گیری صحیح در قبال تحولات قفقاز شده‌اند.

دیگر خبرها

  • افتتاح نخستین کانون بازنشستگان ثبت اسناد و املاک کشور در مشهد
  • حل مشکل 50 ساله ساکنان قشم/ در سفر رئیس قوه قضائیه
  • آغاز خرید مرغ تولید خوزستان توسط شرکت پشتیبانی امور دام
  • اطلاعات املاک واگذار شده شهرداری تهران منتشر شود
  • صدور کیفرخواست برای باند جعل اسناد سازمان یافته املاک در قم
  • جمهوری آذربایجان قصد دارد املاک دولتی ایران در باکو را مصادره کند
  • انهدام باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم
  • باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم شناسایی شد
  • باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم منهدم شد
  • صدور بیش از ۳۰۰ سند موقوفات در استان یزد