Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از دیجیاتو، شرکت هیوندای توجه ویژه‌ای به بحث ایمنی داشته و سعی می‌کند محصولات خود را به جدیدترین سیستم‌ها در این زمینه مجهز کند . اما اخیرا با شکایت یکی از مشتریان هیوندای در کالیفرنیا، این کمپانی به فروش خودرو بدون سیستم‌های ایمنی ذکر شده، متهم شده است.
در دادخواهی ای که علیه هیوندای به جریان افتاده، ادعا شده مدل آیونیک لیمیتد (Limited) فقط به سیستم‌های اخطار برخورد از نقاط کور و اخطار عبور خودرو از پشت مجهز است، حال آنکه در تبلیغات گفته می‌شود این مدل از دستیار پیشگیری برخورد از نقاط کور و دستیار جلوگیری از برخورد با خودروی عبوری از پشت سود می‌برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
در دادخواهی تنظیم شده علیه هیوندای آمده:
«هیوندای به‌طور فریبکارانه‌ای آیونیک 2020 را به تمامی مشتریان کشور بازاریابی، تبلیغ و لیزینگ می‌کند. مشتریان این خودرو هم ظاهرا شیوه‌ای مطمئن یا کاربردی برای اثبات وجود سیستم‌های ذکر شده و ارزیابی عملکرد صحیح آنها ندارند.»
از نظر عملکرد تفاوت دستیار پیشگیری با سیستم اخطار دهنده بسیار زیاد است، چرا که دستیار در صورت نیاز با کمک ترمز اضطراری یا سایر سیستم‌ها در حرکت خودرو مداخله می‌کند، حال آنکه سیستم اخطار – همانطور که از نامش پیداست – فقط به راننده هشدار می‌دهد که خطری حتمی در پیش است و هیچ دخالت دیگری نمی‌کند.  
آنطور که فرد شاکی اعلام کرده، مطابق با برچسب نصب شده، آیونیک لیمیتد وی علاوه‌بر سیستم‌های اخطار دهنده باید به دستیار نیز مجهز باشد. در مقابل هیوندای اظهار نموده این موضوع درست نیست و سری آیونیک لیمیتد فقط از سیستم‌های اخطار بهره می‌برد.
در هر حال نگاهی به وبسایت شاخه آمریکایی هیوندای نشان می‌دهد تریم‌های Hybrid SE، SEL و لیمیتد از آیونیک به اخطار برخورد از نقاط کور و اخطار عبور خودرو از پشت مجهز هستند. همچنین در هیچکدام از نسخه‌های برقی، هیبریدی و هیبریدی شارژی آیونیک خبری از سیستم‌های دستیار راننده نیست.  
با وجود این، مالک شاکی آیونیک می‎‌گوید چند بار در این مورد با هیوندای تماس گرفته، ولی خودروساز کره‌ای هیچ راهکار یا اقدام مناسبی انجام نداده است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: خودرو آمریکا هیوندای کالیفرنیا کالیفرنیا برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۳۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....

تین نیوز فروغ فاریابی :

تصادفات جاده ای در کشور، سالانه جان هزاران نفر از هموطنانمان را می گیرد و بسیاری را برای همیشه با معلولیت درگیر می کند.

هزینه های تصادفات علاوه بر اندوه و سوگ سنگین در غم جان های عزیزی که برای همیشه از دست می روند، خسارت های مادی سنگینی بر خانواده ها، جامعه، سیستم امداد و درمان، سیستم توانبخشی، و ....تحمیل می کند.

مطالعات بسیاری برای محاسبه همه جانبه  هزینه تصادفات انجام گرفته. در یک مطالعه حتی رنج و اندوه و فشارهای روانی حاصله از تصادف را ، تقویم به پول کرده و به هزینه های کمّی و ملموس افزوده اند. 

برآورد هزینه ها، یکی از راه هایی است که ابعاد هولناک سوانح را آشکار و کمک می کند تصمیمات بازدارنده و پیشگیرانه بهتری اتخاذ شود.  

در شرایط اقتصادی سختِ متاثر از تحریم های ظالمانه، و تورم کمر شکن، عزم مدیران و سیاستگذاران کشور باید هر چه بیشتر به سمت عقلانیت و دوراندیشی و دلسوزی برای مصرف درست ریال به ریال منابع کشور میل کند و سازمان برنامه بایستی با خساست و سختگیری منطقی نسبت به توزیع منابع و تخصیص بودجه اقدام کند و دستاورد اعتبارات را بازخواست کند. 

با انتشار بودجه سال ۱۴۰۳ ، باز هم ردیف های بودجه ای خاصی ذهن را آزار می دهد. 

۶۷۰ هزار میلیارد تومان بودجه نهادهای فرهنگی و دینی با عملکرد منفی یا نامعلوم!!!

در کنار آنها ۶۸ هزار و پانصد میلیارد تومان بودجه وزارت راه با این مقدار کاستی و نیاز و حوادث جاده ای و ریلی و زیرساخت های ناکافی و ....

پول هدر دادن نیست؟!

نهادهایی که چنین پولی را از جیب مردم جذب می کنند و شاید بیشتر از آن هم طلب می کنند آیا با توجه به عملکرد خود، در قبال مردم  احساس دین نمی کنند؟ 

حتی اگر سهم تقصیر  خطای انسانی در تصادفات بزرگ باشد، خود دلیل بی ثمری این نهادها در تربیت انسان های قانونمند و دیگرخواه و مسئول است. 

ای کاش برای یک سال بطور آزمایشی، همه این نهادهای تبلیغی و فرهنگی و مذهبی تعطیل شوند و بودجه آنها به بهبود ایمنی راه های کشور و نوسازی ناوگان عمومی درون شهری و برون شهری و بهبود سیستم های امداد و فوریت های پزشکی  اختصاص یابد.

اقلا آنها که می توانند خدمت ملموسی ارائه کنند ، در ارائه خدمات خود تقویت خواهند شد.

 

فروغ فاریابی وبلاگ‌نویس آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کمبود این ویتامین‌ها، دلیل شدت شوره سر!
  • تلاش ها برای بهبود ایمنی جاده ها کارساز است
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • سایپا سیتروئن C۵ Aircross را در ایران مونتاژ می‌کند
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • برچسب نانویی هیوندای، خودرو را در تابستان ۱۰ درجه خنک‌تر می‌کند!
  • برچسب شیشه هیوندای در تابستان به دادتان می‌رسد!
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن
  • صدور اخطار برای املاکی های بدون پروانه