Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ مدیرعامل بنیاد علوی گفت: میزان سرمایه‌گذاری که بنیاد مستضعفان در زمینه مبارزه با کرونا کرده ۲هزار و ۵۰۰میلیارد تومان است که بخش زیادی از این مقدار از طریق نهادهای انقلابی است. - اخبار استانها -

به‌گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، محسن منصوری ظهر امروز در جلسه کارگروه بسیج سازندگی و افتتاح 181 پروژه عمرانی محرومیت‌زدایی در سطح استان مرکزی با اشاره به  شکل‌گیری بسیج اظهار داشت: امام خمینی(ره) معمار کبیر انقلاب به عنوان طراح نهادی به نام بسیج مبتنی بر ظرفیت‌های مردمی کفایت می‌کند که همه استراتژیست‌ها و ابرقدرت‌های دنیا زانوی ادب بزنند و روح امام(ره) و خون شهدا استمرار این شجره طیبه را تضمین می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیج در همه عرصه‌ها حضور جدی و جهادی دارد و بر اساس گفته مقام معظم رهبری بسیج اهل آباد کردن دنیا است اما اهل زرق و برق دنیا و دنیایی نیست و در زمینه‌های مختلف از جمله مبارزه با کرونا در کنار مدافعان سلامت و با همکاری ظرفیت‌های مردمی، مساجد، پایگاه‌های بسیج، هیئت‌های مذهبی به مردم خدمت می‌کنند و در همه عرصه‌ها کار داوطلبانه، مؤمنانه و انقلابی خود را به نمایش گذاشتند.

مدیرعامل بنیاد علوی ادامه داد: امروز بسیج سازندگی در زمینه‌های مختلف خوش درخشیده است و 181 پروژه در این استان که هر کدام پروژه‌ای اجتماعی هستند مشکلات مردم را برطرف می‌کنند زیرا بسیج نگاه مسئله‌محور به مشکلات دارد و آنها را شناسایی و با مردم برطرف می‌کند که این کار سبب افزایش سرمایه اجتماعی برای بدنه انقلاب می‌شود.

منصوری تصریح کرد: بزرگترین سرمایه بسیج نیروی انسانی است و مجموعه‌های مختلف از جمله بنیاد مستضعفان قادر به پشتیبانی هستند و ساختار بخشی نداریم به طوری که سپاه، بسیج و غیره در یک راستا حرکت می‌کنند.

وی افزود: میزان سرمایه‌گذاری که بنیاد مستضعفان در زمینه مبارزه با کرونا کرده 2 هزار و 500 میلیارد تومان است که بخش زیادی از این مقدار قابل توجه از طریق نهادهای انقلابی است و کمیته امداد، بهزیستی و غیره همکاری کردند‌، در حمایت از گروه‌های جهادی هیچ حد و مرزی وجود ندارد.

بسیج سازندگی آذربایجان شرقی بیش از 124 میلیارد تومان بسته معیشتی در بین نیازمندان توزیع کرده است حضور رئیس سازمان بسیج سازندگی در استان مرکزی به روایت تصاویر بسیج سازندگی استان مرکزی با همکاری جهاد کشاورزی طرح "آبیاری کم‌فشار" را اجرا می‌کند

اولویت بسیج سازندگی اجرای طرح‌های حوزه آب و کشاورزی، لایروبی قنوات و اشتغال پایدار

مسئول بسیج سازندگی استان مرکزی هم در این جلسه با اشاره به اقدامات انجام شده در استان گفت: با تلاش‌های روزافزون گروه‌های جهادی انتظار داریم که حمایت بیشتری از آنها شود و مسئولان، مدیران و فرمانداران همکاری بیشتری داشته باشند، ظرفیت جهادی ظرفیت بالقوه است.

امید محترمی افزود: بسیج سازندگی در زمینه پروژه‌های محرومیت‌زدایی تفاهم‌نامه‌های مختلفی با دستگاه‌ها می‌بندد و به دور از تصدی‌‌گری به دنبال تسهیل‌گری است به طوری که پروژه‌‌ها را در دورترین نقطه اجرا می‌کند و در زمینه اجرای طرح‌های مختلف این آمادگی در استان وجود دارد.

وی ادامه داد: هر اقدامی بدون حضور و مشارکت مردم محکوم به شکست است و اولویت ما اجرای طرح‌های حوزه آب و کشاورزی، لایروبی قنوات، اشتغال پایدار و غیره است که همه با همت گروه‌های جهادی انجام می‌شود.

انتهای پیام/713/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مبارزه با کرونا بنیاد مستضعفان بسیج سازندگی استان مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۴۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟

دکتر محمدرضا خردمند در پاسخ به این سؤال که «عمده شکایات مردم به کدام اقدامات پزشکی مربوط است؟» اظهار کرد: در تمام جهان در رشته‌هایی که اعمال جراحی پرخطرتری وجود دارد احتمال صدمه به بیمار نیز بیشتر است و به دلیل پرریسک بودن اعمال جراحی در حوزه‌های زنان، ارتوپدی و جراحی، شکایات و محکومیت‌ها در این تخصص‌ها نیز بیشتر است، اما در سال‌های اخیر بیشتر آسیب‌ها در حوزه زیبایی بوده و اکنون بیشترین شکایات مردمی در زمینه خدمات زیبایی و ترمیمی است.

مراکز زیرزمینی منشأ اصلی صدمه به زیبایی مردم

به گزارش تسنیم، وی افزود: در حال حاضر مراکز زیبایی به دو دسته تقسیم شده‌اند؛ یک دسته از این مراکز توسط پزشکان تحصیل کرده که عضو سازمان نظام پزشکی و دارای مجوز مرکز تخصصی پوست و مو هستند اداره می‌شود و دسته دیگر توسط افرادی که فاقد تحصیلات و مجوز‌های پزشکی هستند اداره و این خدمات زیبایی ارائه می‌شود که دسته دوم، یعنی مراکز فاقد مجوز و صلاحیت، منشأ اصلی صدمات فوق العاده زیادی هستند که به سلامت و زیبایی مردم وارد می‌شود.

عوارض اعمال زیبایی در بسیاری از موارد غیرقابل جبران است

خردمند با بیان اینکه جبران این صدمات بسیار مشکل و پرهزینه است؛ هشدار داد: صدمات ناشی از جراحی و انجام اقدامات زیبایی در مراکز زیرزمینی و فاقد مجوز و صلاحیت پزشکی، در بسیاری از موارد متأسفانه اصلاً قابل برگشت نیست.

عمده اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی

وی با بیان اینکه عمده این اقدامات غیرمجاز در آرایشگاه‌ها و مراکز زیرزمینی انجام می‌شود؛ بیان کرد: باید این مراکز بلافاصله پلمب و به مراجع قضایی معرفی شوند. دامپینگ یا قیمت شکنی، یعنی ارائه خدمات زیبایی با قیمت پایین‌تر از آنچه پزشکان دریافت می‌کنند؛ یکی از دلایلی است که مردم را به انجام جراحی‌ها و اقدامات زیبایی در این مراکز غیرمجاز سوق داده است.

پزشکان عمومی حق انجام جراحی زیبایی دارند؟

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی در پاسخ به این سؤال که پزشکان عمومی حق انجام اعمال زیبایی را دارند؟: تصریح کرد: پزشکان عمومی بیش از ۹۰ درصد اورژانس‌های بیمارستان‌های کشور را اداره می‌کنند و بیماران در بدو ورود در اورژانس‌ها عمدتاً توسط پزشکان عمومی معاینه می‌شوند و سپس پزشکان متخصص به ادامه درمان می‌پردازند، اما برای ورودشان در حوزه زیبایی، باید کمیسیون تعیین صلاحیت‌ها تعیین تکلیف و حدود وظایف پزشکان را معین کند تا از این نابسامانی که وجود دارد برطرف شود.

وی ادامه داد: ترکیب این کمیسیون شامل اعضای وزارت بهداشت و سازمان نظام پزشکی است که باید با حضور معاون درمان وزارت بهداشت یا نمایندگان او در محل نظام پزشکی تشکیل شود، اما بیش از سه سال است که این کمیسیون تشکیل نشده است. با وجود این، به طور کلی می‌توان گفت که پزشکان عمومی برخی اعمال کوچک زیبایی مانند ژل و بوتاکس را انجام می‌دهند و اگر در همین حدود باقی بماند فعلاً منعی برای ادامه فعالیت‌شان وجود ندارد.

مجازات قصور پزشکی در حوزه زیبایی

خردمند درباره قصور پزشکی در حوزه زیبایی و مجازات آن نیز افزود: اگر صدمه به بیمار، محرز شود پزشک باید دیه پرداخت کنند و اگر شکایت انتظامی شود در مراجع انتظامی نیز محکومیت اعمال خواهد شد. همچنین قانون مجازات اسلامی برای مواردی که قصور پزشکی منجر به فوت شود مجازات حبس را در نظر گرفته، اما سازمان نظام پزشکی معتقد است که این مجازات باید به جرائم نقدی یا خدمات پزشکی تبدیل شود تا مردم از دسترسی به پزشک محروم نشوند.

معاون انتظامی سازمان نظام پزشکی با اشاره به این که در قانون سازمان نظام پزشکی، وظیفه نظارت بر عهده سازمان نظام پزشکی گذاشته نشده است؛ ادامه داد: وظیفه نظارت بر مراکز درمانی و عملکرد پزشکان بر عهده معاونت‌های درمان و بهداشت وزارت بهداشت و دانشگاه‌های علوم پزشکی است البته در جرائم مشهور ضابطین قضاتیی نیز می‌توانند به موضوع ورود پیدا کنند.

دیگر خبرها

  • علت عمده «سقط جنین» چیست؟
  • علت عمده سقط جنین مسایل فرهنگی و اقتصادی است
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • خسارت دیدگان بخش مسکونی جهت حضور ارزیاب با بنیاد مسکن ارتباط بگیرند
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • تخصیص پروژه مسکن به بیش از هزار نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان
  • تخصیص پروژه مسکن به ۱۰۱۴ نفر از متقاضیان نهادهای حمایتی در استان زنجان
  • بررسی رونداجرا وبرنامه های محرومت زدایی در نقده