Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس گزارش آکسفام این مردمان ساکنان در مناطق فقیر نشین و جوانان و نوجوانان هستند که هزینه واقعی تغییرات اقلیم و انتشارات کربن را پرداخت می کنند.

به گزارش «انرژی امروز» آکسفام می گوید هرچند در سال 2020 به دلیل شیوع پاندمی کرونا انتشارات کربن به شدت کاهش یافت اما بحران های اقلیمی به رشد خود ادامه داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بحران های آب و هوایی از طوفان آمفان در هند و بنگلادش تا آتش سوزی در جنگل های ایالات متحده به قوت خود باقی هستند.

و در این میان جوانان و فقرا و مهاجران هستند که هزینه بیشتری بابت این بحران ها پرداخت می کنند.

اکسفام از 5 حقیقت در باره انتشارات کربن پرده برداشته است:

1- در دهه های اخیر انتشارات کربن صعودی بوده است

بحران های اقلیمی به دلیل تجمع انتشارات در اتمسفر در طی بازه های زمانی رخ می دهد. از 1990 تا 2015 کل انتشارات جهانی کربن حدود 60 درصد افزایش یافته است، و از نیمه سال های 1800، میزان انتشارات جهانی به دو برابر رسیده است.

در سال 2020 و با افزایش یک درجه ای دمای هوا، طوفان ها در هند و بنگلادش بیشتر شده، هجوم ملخ‌ها سراسر آفریقا را درنوردیده، و گیاهان را نابود کرده و امواج گرما و آتش سوزی در استرالیا و ایالات متحده فاجعه آفریده است.

کاهش انتشارات کربن به دلیل شیوع پاندمی کرونا فقط ذره ای کوچک از این انتشارات را کاهش داده است.

2- نابرابری کربن ما را به حاشیه اقلیمی می راند

در حالی که خیلی از ما «حق امتیاز ویژه کربن» برخورداریم، بسیاری از ما از آن بی‌خبریم. 3.5 میلیارد نفر از فقیرترین مردم دنیا کمترین کربن دنیا را تولید می کنند و ببشترین آسیب ها را از تاثیرات کربن در اقلیم می برند، بحران هایی چون سیلاب، طوفان، و خشکسالی.

نابرابری شدید کربن نتیجه انتخاب‌های سیاسی است که در 20 تا 30 سال گذشته انجام گرفته است. این پیامد مستقیم دهه ها نابرابری های دولت ها در رشد اقتصادی است.

3- مقدار کل انتشارات کربن که به صورت تجمعی منتشر می کنیم محدود است

«بودجه کربن» مقدار کربنی است که می توانیم بدون نگرانی از افزایش میزان دمای هوا به اتمسفر منتشر کنیم و بر اساس توافق اقلیمی پاریس مورد قبول کشورها قرار گرفته است.

این بودجه در 20 تا 30 سال گذشته به جای آن که باعث شود مردم از فقر نجات یابند بیشتر باعث شده که آنهایی که ثروتمندتر هستند انتشارات کربن خود را بیشتر کنند. ما به طور خطرناکی در حال نزدیک شدن به انتهای بودجه کربنی هستیم که می توانیم به اتمسفر تخلیه کنیم.

امسال به دلیل قرنطینه های مربوط به کرونا انتشارات کاهش یافته است اما احتمالا این انتشارات دوباره افزایش یابند. نابرابری به این معنی است که 10 درصد از ثروتمندترین های کره زمین به تنهایی تنها در چند سال آینده به طور کامل این بودجه کربن را به اتمام خواهند رساند، حتی اگر هر کس دیگری انتشارات خود را به صفر برساند.

خشکسالی در سومالی باعث آوراه شدن فقرا می شود

4- اجتماعات فقیر و مردم جوان بیشترین بها را پرداخت می کنند

رشد نابرابر اقتصاد نرخ کاهش فقر را آرامتر می کند. اما هزینه دیگری هم وجود دارد: به این معنی که بودجه جهانی کربن به سرعت در حال اتمام است آن هم نه با این هدف که استانداردهای معمول یک زندگی برای همه مردم فراهم شود، بلکه برای افزایش مصرف اقلیتی از مردمان بسیار ثروتمند زمین.

این بی‌عدالتی است، به طور بی‌رحمانه ای دو گروه از مردم آن را احساس می کنند، دو گروهی که کمترین تاثیر را در بحران های اقلیمی دارند: اول فقیرترین ها و آسیب پذیرترین های جهان که پیش از این هم با بحران های اقلیمی دست و پنجه نرم کرده اند و دوم، نسل آتی که بودجه کربنی رو به اتمام را به ارث می برند و همچنین اقلیمی بسیار خطرناک را.

5- دولت ها نشان داده اند وقتی انتخاب دیگری نیست رادیکال تر می شوند

در طول شیوع پاندمی کووید 19، دولت ها و تجار نشان داده اند که چگونه می تواند تغییراتی که پیش از این غیرقابل تصور بود به وجود آورند آن هم در مقابله با یک تهدید ایمنی: پروازها کنسل شدند، خطوط دوچرخه سواری جدید در شهرها به راه افتاد، و کار از خانه ترافیک خیابان ها را کاهش داد.

اگر با هم باشیم و به سرعت عمل کنیم می توانیم از این حرکت بی سابقه برای اقدامی متفاوت استفاده کنیم تا زندگی مان و دولتهایمان را به سوی تجدید وضع اقتصادمان همراه کنیم و فردایی بهتر بسازیم.

 

برچسب هاانرژی امروز بنیاد آکسفام تغییرات اقلیم

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: انرژی امروز بنیاد آکسفام تغییرات اقلیم آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی نفت خام وزارت نفت وزارت نیرو بحران های اقلیمی پرداخت می کنند انتشارات کربن بودجه کربن بحران ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۵۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سپهرزاد: کنار گذاشتن من بدون اطلاع قبلی زیبنده دوومیدانی نیست/ حسین رسولی از بی توجهی‌ها دلخور است

هادی سپهرزاد درباره اینکه از سمت مدیر تیم‌های ملی دوومیدانی کنار رفته است و فیروزی جایگزینش شده است، گفت: من نمی‌دانم الان سمتم چه چیزی هست و اکنون رئیس کمیسیون مربیان دوومیدانی هستم. البته اصول مدیریتی باید رعایت می‌شد که اگر قرار بود جابه جایی صورت بگیرد اول از  همه  وقتی که می‌خواهید یک نفر را منصوب کنید باید به نفر قبلی خبر بدهید که ما نمی‌خواهیم دیگر از شما استفاده کنیم. نه اینکه من اطلاعی نداشته باشم واین کار را کنند زیبنده دوومیدانی نیست و این بی اخلاقی در دوومیدانی است. آقای فیروزی استاد بنده هستند و قطعا برایشان آرزوی موفقیت دارم و قطعا آقای فیروزی می‌توانند در این مسیر به دوومیدانی کمک کنند.

عملکرد جوانان در مسابقات قهرمانی آسیا در ترکیه خوب بود 

سپهرزاد درباره عملکرد تیم ملی جوانان دوومیدانی در مسابقات قهرمانی آسیا گفت: به نظرم عملکرد خانم عیدیان و یکی، ۲ ورزشکار دیگر در این مسابقات خوب بود. اگر مربی هفت چشمه بالای سر این ورزشکار بود، قطعا می‌توانست در آنجا مدال طلا بگیرد، چون در تهران نزدیک به ۶۸ متر پرتاب کرده بود، اما در ترکیه با ۶۶ متر دوم شد. بقیه بچه‌ها هم خوب بودند به خاطر اینکه کاری برای آنها از جمله اردوی متمرکز برگزار نشده بود. با توجه به برگزاری مسابقات قهرمانی آسیا داخل سالن، متاسفانه برای جوانان نتوانستند کاری برایشان انجام بدهند.

مربیان و خانواده ها در موفقیت جوانان تاثیرگذار هستند 

او ادامه داد: با وجود اینکه رئیس کمیته نوجوانان و جوانان و من چندین بار درباره برگزاری اردو‌ها صحبت کرده بودیم، اما سرپرست وقت فدراسیون دوومیدانی می‌گفت که اکنون فرصتش نیست و ما مسابقات داخل سال قهرمانی آسیا را می‌خواهیم برگزار کنیم. با این تفاسیر باید بگویم که نتایج خوب بود. مسابقات جوانان آسیا برمی گردد به کار‌هایی که باید در یکی، ۲ سال گذشته انجام می‌شد که نشده است. من بیشتر به مربیان زحمت کش و خانواده‌های جوانان تبریک می‌گویم، چون آنها در این موفقیت توانستند تاثیرگذار باشند.

مربی دوومیدانی درباره اینکه بعضی از ورزشکاران از عملکرد فدراسیون ناراضی هستند و پیرجهان هم گفته به فدراسیون تعهد داده در صورت عدم کسب سهمیه باید هزینه‌های اعزام و اردو را به فدراسیون برگرداند، گفت: من چنین چیزی را نشنیده ام.

رسولی انتظار حمایت بیشتری را از مسئولان دارد

مربی حسین رسولی درباره اینکه این ورزشکار هم انتقاداتی از عملکرد فدراسیون دوومیدانی کرده است، بیان کرد: رسولی بعد از اینکه طلای بازی‌های آسیایی را کسب کرد، هدف و برنامه اش این بود که نه تنها فقط ورودی المپیک بیاورد بلکه در این رقابت‌ها هم بتواند نتیجه خوبی به دست آورد انتظار پشتیبانی بیشتری را داشت و آن حمایتی که مدنظرش بود، نشد. ما می‌خواستیم در زمستان به اردو در کشورترکیه برویم و حتی رایزنی‌هایی انجام شد، اما وقتی قرار شد این اتفاق بیفتد مسئول روابط بین الملل فدراسیون عوض شد و در نهایت این سفر مهیا نشد و ما را به این اردو نفرستادند. البته برخی از ورزشکاران که در مسابقات داخل سالن قهرمانی آسیا عملکرد ضعیفی داشتند با اردوهایشان و مسابقات اروپایی شان موافقت شده است واین یکی از دلایلی هست که دلخور است و احساس می‌کند کاری برایش انجام نشده است.

پیرجهان حقوق و هزینه کفش و مربی اش  را دریافت کرده است 

او درباره اینکه مهدی پیرجهان گفته هزینه اردو‌ها را خودش می‌پردازد، گفت: من تا جایی که اطلاع دارم چنین چیزی نبوده و حتی او حقوق ماهیانه از فدراسیون، هزینه کفش و مربی دریافت کرده است. هزینه اردوی قبلی اش در کیش و تهران هم فدراسیون داده است. منظورش از اینکه هزینه‌ها را خودش داده را نمی‌دانم. آخرین روزی که مدیر تیم‌های ملی بودم در جلسه‌ای قراردادی برای این ورزشکاران نوشته شده بود که فدراسیون خودش را موظف کرده بود که برای این‌ها مسابقات برون مرزی که پیش بینی کرده بودند را هزینه هایش را بدهد.

رسولی از بی توجهی ها دلخور است 

مربی حسین رسولی درباره اینکه این ورزشکار در دیدار ورزشکاران با مسئولان فدراسیون دوومیدانی شرکت نمی‌کند، اظهار کرد: رسولی انتظار دارد که به عنوان قهرمان بازی‌های آسیایی و تک مدال طلای دوومیدانی در این رقابت‌ها را کسب کرده احترام بیشتری برایش قائل باشند و رسیدگی بیشتری داشته باشند، اما وقتی به خواسته‌هایی که داشته نمی‌رسد، احساس می‌کند فدراسیون دوومیدانی اهمیتی برایش قائل نیست به خاطر همین دلخور هست.

سپهرزاد درباره اینکه به نظرش در دوومیدانی چند سهمیه در المپیک کسب می‌کنیم، گفت: احتمال دارد که ۴ الی ۶ سهمیه بتوانیم کسب کنیم و شرایطمان خوب هست، اما به نظرم عملکرد در المپیک مهم‌تر از حضور در این رقابت‌ها هست. برای ورزشکارانی که تاکنون ورودی نیاورده اند شاید کسب سهمیه خوب باشد. اما برای ورزشکارانی که سابقه حضور در المپیک دارند کسب سهمیه کافی نیست.

مربی دوومیدانی درباره اینکه تغییر و تحولات زیاد در ریاست فدراسیون باعث لطمه این رشته ورزشی نشده است، گفت: صددرصد، آن قدر تغییرات زیاد بود که نمی‌توان آنها را شمرد. در کل باید گفت که در یک مقطعی خوب بوده است، اما در مقطع دیگر خوب نیست. وقتی سرپرست جدید آمد شوکی به دوومیدانی وارد و باعث شد ما در مسابقات قهرمانی آسیا در تایلند نتایج خوبی بگیریم و در مسابقات آسیایی بیشتر از تفکر کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش نتیجه بگیریم و روند خوبی بود. آرزوی موفقیت دارم برای تمام کسانی که دارند برای دوومیدانی زحمت می‌کشند.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی پایه و آبی

دیگر خبرها

  • پرداخت ۵۰ میلیارد ریال کمک‌هزینه تحصیلی به دانش‌آموزان مددجوی سراوان
  • کابینه نتانیاهو هزینه زیادی را به ما تحمیل کرد/ طبقه متوسط در حال نابودی
  • آغاز طرح غربالگری بینایی کودکان ۳ تا ۶ سال در استان
  • امسال دیگر کسی نمی‌تواند بودجه «حوزه فرهنگ» را پرداخت نکند
  • کدام هزینه های ساختمان بر عهده مالک و کدام بر عهده مستاجر است؟
  • سپهرزاد: کنار گذاشتن من بدون اطلاع قبلی زیبنده دوومیدانی نیست/ حسین رسولی از بی توجهی‌ها دلخور است
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • پرداخت ۳۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به نیازمندان فارس
  • آغاز طرح غربالگري بينايي کودکان 3 تا 6 سال دراستان کرمانشاه
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی