Web Analytics Made Easy - Statcounter

اخبار شرکت ها؛ از زمان شیوع کرونا در ایران، درس و کلاس و مدرسه هم به شکل آنلاین برگزار شده و بیشتر دانش‌آموزان برای دسترسی به معلم و تحصیل راهی به جز گوشی‌های هوشمند و تبلت‌ها ندارند. با این حال هنوز خانواده‌های محروم حتی همان یک گوشی هوشمند هم برای کودکان را ندارند یا اینکه استفاده اشتراکی خانواده از ابزار هوشمند مشکلات زیادی برایشان ایجاد می‌کند و اضطراب زیادی را بکشند تا بتوانند یک سال تحصیلی را دست و پا شکسته به پایان برسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی در روزهای گذشته خبر از کرایه گوشی و تبلت از سوی خانواده‌های نیازمند منتشر شده است.  به هر حال عدم دسترسی به یک ابزار هوشمند باعث می‌شود بسیاری از دانش‌آموزان نیازمند از تحصیل خود محروم شوند.

محرومیت ۵ میلیون دانش‌آموز از سامانه شاد به خاطر نداشتن گوشی

افزایش ۳۰ تا ۶۰ درصدی قیمت گوشی در ماه‌های گذشته، باعث شد که خانواده‌ها اول مهر را با هزینه‌های تحصیلی میلیونی، شروع کنند. این هزینه‌ها شوخی دردناکی با جیب‌شان بود که بعضی از اقشار هم از عهده آن بر نیامدند. وزارت آموزش و پرورش خبر می‌دهد تعداد این دانش‌آموزان محروم از گوشی و تبلت حدودا پنج میلیون نفر است؛ پنج میلیون نفری که کارشان با یک گوشی اندرویدی معمولی هم راه می‌افتد اما از سیستم آموزشی شاد محروم هستند و فعلا امکان تحصیل آنلاین را ندارند. شاد یک اپلیکیشن اختصاصی برای آموزش مجازی دانش‌آموزان بود که از آغاز گسترش ویروس کرونا برای ارتباط بین معلمان و دانش‌آموزان معرفی شد و اگر کودکی به آن دسترسی نداشته باشد عملا از امکان یادگیری در منزل محروم می‌شود.

براساس آخرین آمار رسمی ۶۹ درصد مردم کشور ما گوشی هوشمند دارند. این آمار را مرکز ایسپا «مرکز افکارسنجی دانشجویان» در سال ۱۳۹۸ منتشر کرد. سازمان تنظیم مقررات شهریور ماه ۱۳۹۸ گزارش داد که مشترکان تلفن همراه حدود ۱۱۶ میلیون گوشی است. با وجود  این آمار مشترکان که از جمعیت کشور بیشتر است، باز هم۳۰ درصد مردم به موبایل هوشمند دسترسی ندارند. حالا اگر به این آمار تبلت را هم اضافه کنیم می‌توانیم حدس بزنیم که در خانواده‌های زیادی یک یا چند گوشی و تبلت دست دوم بدون استفاده پیدا می‌شود که به هر دلیلی استفاده نمی‌شود. این گوشی یا تبلت می‌تواند هدیه‌ای باشد که از کسی گرفته‌اید اما به آن احتیاج ندارید یا می‌تواند گوشی قدیمی‌تان باشد که دیگر از آن استفاده نمی‌کنید، اما همین ابزار که برای شما بلااستفاده است، می‌تواند یک کودک را دوباره به تحصیل برگرداند. صعود نرخ دلار و گران شدن قیمت موبایل باعث شده که دو ماه از سال تحصیلی بگذرد و هنوز دست خیلی از کودکان از موبایل و تبلت کوتاه باشد.

گوشی و تبلت هوشمند یکی از پرطرفدارترین دسته‌بندی‌ها در سایت دیوار است. به خصوص گوشی‌های قدیمی که کمتر در بازار خرید و فروش می‌شوند اما هنوز قابلیت استفاده دارند به راحتی مشتریان خودشان را از دیوار پیدا می‌کنند. با این حال به جای فروختن ارزان قیمت این گوشی‌ها یا ریختن آن در سطل زباله که آنها را به زباله‌های و آلودگی‌های سمی مضر برای بدن تبدیل می‌کند، می‌شود راهی برای دسترسی خانواده‌های محروم دارای کودک مدرسه‌ای به گوشی پیدا کرد. فقط کافی است یک لحظه تصور کنیم که قطع شدن دسترسی این کودکان به شبکه شاد می‌تواند منجر به طرد و بعد از آن، ترک تحصیلی آن‌ها بشود. آن هم در حالی که گوشی‌های قدیم و از مد افتاده خیلی از ما مدت‌ها است توی کشو بدون استفاده خاموش مانده است.

حالا این گوشی‌ها باید چه ویژگی‌هایی داشته باشند؟ تا اینجا فهمیدیم که باید گوشی یا تبلت اندرویدی باشد اما فقط این کافی نیست. دستگاه شما باید از نظر فنی سالم باشد و بشود از آن استفاده کرد. فرقی  ندارد این وسیله الکترونیکی دست دوم است یا نو، مهم این است که سالم و قابل استفاده باشد. اگر شما یک قدم برای این کار بردارید، دیوار هم یک قدم دیگر برمی‌دارد و هزینه ارسال آن را می‌پردازد.

از طرف دیگر قرار است که زمان اهدا یک سیم کارت دیتای شاتل موبایل با یک ماه اینترنت رایگان از طرف شاتل هم ارائه شود تا استفاده از این ابزارها برای دانش‌آموزان نیازمند به ساده‌ترین شکل امکان‌پذیر باشد.

چه طور این وسایل را اهدا کنیم؟ وارد دیوار می‌شوید و در صفحه‌ای که برای این کار طراحی شده کلیک می‌کنید و بعد از انتخاب گزینه «اهدا»، مشخصات خودتان را وارد می‌کنید. تا سه روز بعد دیوار با شما تماس می‌گیرد و برای هماهنگی‌‌های لازم وارد عمل می‌شود. به این امید که با اهدا کردن گوشی قدیمی ولی سالم داخل خانه، دیگر هیچ کودکی از مدرسه طرد نشود و از تحصیل جا نماند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آگهی فارس رپرتاژ دانش آموزان گوشی و تبلت خانواده ها گوشی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۵۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی در آیین آغاز این طرح گفت: این طرح در راستای مهارت آموزی، شادابی و نشاط برای ۴ هزار و ۳۰۰ دانش آموز پایه ششم ابتدایی از امروز در استان اجرا می شود. وی از توجه دولت مردمی ایران قوی به مهارت آموزی دانش آموزان خبر داد و افزود: طرح شنا گامی برای تقویت سلامت جسمی و روحی دانش آموزان برای یادگیری بهتر است. معاونت تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان نیز گفت: این طرح از امروز برای ۲۳ مدرسه ابتدایی دختر و پسر در شهرستان بویراحمد رسما آغاز شد. فرشید کرمی افزود: طبق برنامه زمانبندی شده این طرح با همکاری مدیران و معلمان تربیت بدنی در ۱۰ جلسه برای هر دانش آموز پیش بینی شده است. کرمی ادامه داد: در پایان طرح مهارت آموزی شنا به دانش آموزان شرکت کننده، گواهی مهارت شنا ارائه می شود.

دیگر خبرها

  • تلاش معلم شهرکردی برای آموزش دانش آموزان منطقه عشایر نشین
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • ۳۰۲ نفر جذب آموزش و پرورش قزوین خواهند شد
  • سؤالات امتحانات نهایی سخت بوده است؟
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • روایت یک معلم درحوزه تدریس به دانش آموزان خاص
  • پیشگامی پلیس در استفاده ازظرفیت دانش‌آموزان درگسترش قانون‌
  • ۴۲ مدرسه در شهرستان گناباد بازسازی شد
  • پلیس؛ پیشگام بهره‌مندی از ظرفیت دانش‌آموزان در گسترش قانون‌مداری
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت