Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار اردکان گفت: در پی بی‌توجهی به مصوبات ستاد مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا،  ۱۴ واحد صنفی متخلف در این شهرستان پلمب شد 

بهروز شهابی زاد روز یکشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: این واحدها شامل باتری‌سازی، آرایشگاه مردانه، تعویض‌روغنی ،   حلوا و ارده‌سازی،تراشکاری، نمایشگاه کاشی، فروشگاه درهای ضدسرقت،فروش ضایعات و صافکاری اتومبیل است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار کرد: در طرح جدید، ساعت پایان کار اصناف به‌جز فروشندگان مواد غذایی و دارویی ۱۴:۳۰ و برای فروشندگان مواد غذایی، ۲۰:۳۰ تعیین شده است.

 فرماندار اردکان تصریح کرد: نظارت بر رعایت مصوبات ستاد کرونا با جدیت در روزهای آتی ادامه دارد.

شهرستان ۱۰۵ هزار نفری اردکان که مرکز آن در ۶۰ کیلومتری شمال غربی شهر یزد قرار دارد، متشکل از شهرهای عقدا، احمدآباد و اردکان است.

یزد

محمدرضا صادقیان شاهی عضو هیات علمی دانشگاه یزد به عنوان سخنران برتر دوازدهمین همایش بین‌المللی تربیت‌بدنی و علوم ورزشی معرفی شد و موضوع سخنرانی وی «ورزش و بیماری‌های دیابت و قلبی عروقی» بود.

به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی این واحد دانشگاهی، این همایش با مشارکت و همکاری استادان، دانشمندان و پژوهشگران برجسته داخلی و خارجی از ۱۶ دانشگاه، تعدادی از فدراسیون ورزشی و سازمان های مرتبط با موضوع همایش، آبان ماه گدشته با همت پژوهشگاه تربیت‌بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری به ‌صورت مجازی و غیرحضوری برگزار شد. 

این همایش باهدف هم‌اندیشی و تبادل آخرین دستاوردهای بنیادی، توسعه‌ای و کاربردی، حرکت در راستای تأمین نیازهای جامعه، توانمندسازی در مسیر تدبیر و امید، توسعه ملی و بین‌المللی، اعضای علمی و اجرایی در حوزه ورزش ایران، با شعار «توسعه فناوری ورزشی برای زندگی فعال» قرار بود اسفند ماه سال گذشته در تهران برگزار شود که به دلیل بحران شیوع ویروس کرونا و تداوم این مشکل به تعویق افتاد.
در این همایش ۴۰۰ عضو هیأت علمی از ۳۵ دانشگاه کشور به‌عنوان کمیته علمی مشارکت و ۱۰۰ عضو هیأت علمی هم به ‌عنوان اعضای هیأت رییسه پنل‌ها، مدیریت این رویداد علمی را بر عهده داشتند.
همچنین از ۷۵۱ مقاله ارسالی، ۵۸۰ پذیرش شد که از این تعداد، ۱۱۰ مقاله به صورت سخنرانی و بقیه در قالب پوستر، ارایه شد و ۲۹ استاد برجسته بین‌المللی نیز به‌ عنوان سخنران کلیدی و یا مدرس کارگاه، مشارکت داشتند.
محورهای همایش فعالیت بدنی، تندرستی و پیشگیری از بیماری، فناوری و نوآوری سیاست‌گذاری و توسعه پایدار ، صنعت ورزش، مطالعات روانشناختی و توسعه فرهنگی و اجتماعی، توسعه ورزش بانوان،قهرمانی و حرفه‌ای و تربیت‌بدنی ویژه (ورزش برای بیماران و افراد باکم توانی) ،ورزش و رسانه فرصت مغتنمی برای ارتقای سطح علمی و کاربردی بومی و منطقه‌ای در حوزه علوم ورزشی و رشته‌های وابسته اعلام شد.

یزد

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت(صمت) استان یزد گفت: در اجرای تصمیم ستاد مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا این سازمان با انجام گشت های مشترک بازرسی با حضور ماموران اتاق اصناف، مرکز بهداشت، اماکن نیروی انتظامی، روزانه در ۲ نوبت صبح و عصر از واحدهای صنفی در جهت رعایت پروتکل های بهداشتی اقدام می کند.

به گزارش روز یکشنبه  روابط عمومی این سازمان  محمدرضا علمداریزدی اظهار کرد : در راستای هماهنگی با برخی از مراکز بهداشتی شهرستان برای تهیه اقلام مورد نیاز بهداشتی شامل دستگاه اکسیژن با شناسایی واحدهای صنعتی تولید داخل ، اقدامات لازم برای شناسایی ، اطلاع رسانی و هماهنگی با مدیران این واحدها انجام شده است.

رییس سازمان صمت یزد افزود: هماهنگی و همکاری با مرکز بهداشت برای نظارت بر فعالیت نانوایان در جهت جلوگیری از شیوع کرونا  از طریق تهیه  بروشورهای مربوطه ، ارسال روزانه پیامکهای اطلاع رسانی مربوط به رعایت پروتکلهای بهداشتی و نیز ساعت فعالیت آنها از طریق اتحادیه مورد نظر نیز در دستور کار این سازمان قرار گرفته و از ناحیه اداره های ذی ربط در حال اجراست.

علمدار یزدی ادامه داد: هماهنگی با معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد و اتحادیه صنف تجهیزات پزشکی و الزام به ثبت نام و درج موجودی اقلام مشمول در مبارزه با کرونا نظیر ماسک ، الکل ، ژل ، محلول ضد عفونی و انواع دستکش توسط ۳۰۰ واحد صنفی و داروخانه و مراکز تولید و پخش استان در سامانه جامع انبارها و مراکز نگهداری کالا از دیگر اقدامات این سازمان در زمینه نظارت بر اقلام بهداشتی مرتبط با کروناست.

برچسب‌ها ویروس کرونا اردکان بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اردکان بهداشت و سلامت ویروس کرونا اردکان بهداشت و سلامت اخبار کنکور ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۶۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است

ایتنا - سازمان جهانی بهداشت گزارشی را منتشر کرده است که تأیید می‌کند بین همه‌گیری کووید-۱۹ و افزایش نرخ چاقی کودکان ارتباط وجود دارد.
بنابر اعلام سازمان جهانی بهداشت، یافته‌های این مطالعه که روی ۵۰ هزار کودک در ۱۷ کشور اروپایی بین سال‌های ۲۰۲۱ تا ۲۰۲۳ انجام شده است نشان می‌دهد شیوع کرونا منجر به زمان شرکت کودکان در فعالیت بدنی، صرف زمان بیشتر پای صفحه نمایش‌های الکترونیکی و در نتیجه افزایش چاقی کودکان در سراسر اروپا شده است.

این سازمان می‌گوید این چاقی در پسران و دختران ۷ تا ۹ ساله شایع بوده است.

این مطالعه نشان داد که در طول مدت همه‌گیری و قرنطینه‌های ناشی از آن، بیش از یک سوم از کودکان (۳۶ درصد) زمان بیشتری را برای حضور آنلاین، انجام بازی‌های کامپیوتری، استفاده از رسانه‌های اجتماعی یا تماشای تلویزیون در روزهای هفته گذرانده‌اند.

۳۴ درصد از کودکان ۷ تا ۹ ساله نیز در روزهای شنبه و یکشنبه زمان این فعالیت‌های خود را افزایش دادند.

طبق یافته‌های منتشره، تقریباً یک سوم (۲۸ درصد) از کودکان به طور قابل توجهی زمان کمتری را در فعالیت‌های خارج از منزل در طول هفته و تقریباً یک چهارم (۲۳ درصد) زمان کمتری را در تعطیلات آخر هفته در خارج از منزل گذرانده‌اند.

با این حال همه نتایج این تحقیق تلخ نیست. برخی از جنبه‌های مثبت همه‌گیری کووید-۱۹ این بوده که تقریباً یک سوم (۳۰٪) خانواده‌ها افزایش در تهیه غذاهای خانگی را گزارش کردند. امری که نشان از مصرف غذاهای سالم‌تر به جای غذاهای فرآوری شده و حاوی درصد بیشتری نمک و شکر بوده است.

 

۲۹ درصد از پاسخ دهندگان گفته‌اند که به عنوان یک خانواده با هم غذا می‌خورده‌اند و ۲۶ درصد نیز گفته‌اند هم‌اکنون نیز به برخی عادات شکل‌گرفته در طول همه‌گیری از جمله آشپزی و پختن غذا با فرزندان خود ادامه می‌دهند.

دکتر کرملین ویکراماسینگ، مشاور منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت در امور تغذیه، فعالیت بدنی و چاقی، در این باره گفت: «چشم‌اندازی که این گزارش ترسیم می‌کند بسیار ظریف است؛ در برخی کشورها تغییرات مثبتی رخ داده است مانند اینکه خانواده‌ها بیشتر با هم غذا می‌خورند، اما یافته‌های نگران‌کننده‌ای نیز وجود دارد از جمله افزایش عادات غذایی ناسالم و زمان بی‌تحرکی.»

وی اضافه کرد: «ما نمی‌توانیم این روندها را نادیده بگیریم. امیدوارم این گزارش زنگ خطری را به صدا درآورد و ما را وادار به انجام اقدامات فوری برای بهبود الگوهای تغذیه و فعالیت بدنی کند.»

دکتر آنا ریتو، رئیس مرکز همکاری سازمان بهداشت جهانی برای تغذیه و چاقی کودکان، نیز گفت: «این مطالعه و یافته‌های آن اولین دیدگاه در نوع خود را از پیامدهای جسمی و روانی همه‌گیری برای کودکان مدرسه‌ای با تمرکز بر بیماری طولانی‌مدت و پرخطر چاقی به ما می‌دهد.»

وی که در تهیه این گزارش مشارکت داشته است اضافه کرد: «اطلاع‌رسانی به کشورهای عضو درباره شواهد ملموس از پیامدهای مشکل‌ساز تغییرات رفتاری مبتنی بر بیماری همه‌گیر جهانی، ما را قادر می‌سازد تا با استراتژی بهتر و همدلی بیشتری برای بحران‌های بهداشتی آینده آماده شویم.»

پیش از این نیز گزارش شده بود که کووید-۱۹ با تاخیر رشد در کودکان صفر تا ۵ ساله مرتبط است.

دیگر خبرها

  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • پلمب کارگاه غیرمجاز تولید فلافل غیربهداشتی در مهرشهر
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معرفی شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • رییس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • بیش از ۸۴۰ میلیون ریال تراکنش مازاد نانوایی ها بازگردانده شد
  • تخلف بهداشتی بیش از ۳۰۰ واحد صنفی را در قزوین به تعطیلی کشاند
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است