Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

پس از شرکت های بایون تک آلمان و فایزر آمریکا، اکنون شرکت مادرنا نیز اعلام کرده که بزودی واکسن های تولیدی خود را وارد بازار خواهد کرد. «استفان بنسل» مدیرعامل این شرکت می گوید گفتگوها با اتحادیه اروپا در آستانه پایان یافتن است.

وی مصاحبه با نشریه دی ولت که امروز یکشنبه منتشر شد، گفت که این شرکت در حال مذاکره با کمیسیون اروپا و در آستانه تحویل واکسن کووید-۱۹ پیش از زمان پیش بینی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنسل در این رابطه گفت: هنوز چیزی به امضا نرسیده است ، اما ما در شرف دستیابی به نتیجه در گفت‌وگو با کمیسیون اروپا هستیم.

وی با بیان این که هدف این شرکت این است که نیاز اروپا را تأمین کند تاکید کرد: با امضای قرارداد فقط چند روز فاصله داریم. یکی از نکات مطرح در این مذاکرات، هزینه رزرو این واکسن است. این شرکت پیشتر با برخی دولتها درمورد هزینه رزرو واکسن توافق کرده است.

بنسل با بیان این که ۲۰ میلیون دوز واکسن اختصاصی تولید خواهد شد ، گفت بخش کوچکی نیز امسال در اروپا در دسترس خواهد بود.

وی بسته به اندازه سفارش ، قیمت هر دوز واکسن را بین ۲۵ تا ۳۷ دلار تعیین کرد و گفت: «این هزینه ای است که برای سیستم بهداشتی در نظر می گیرید تا کسی مبتلا به این بیماری نشود.

وی با اشاره به دو رقیب این شرکت (Biontech و Pfizer) که روز جمعه برای تأیید اضطراری واکسن در ایالات متحده آمریکا درخواست داده اند، گفت: برای غلبه بر این بیماری همه گیر به واکسن های خوب زیادی نیاز داریم.

برخی معتقدند که واکسن شرکت مادرنا در حال حاضر نسبت به واکسن فایزر برتری دارد. چرا؟ پاسخ این سوال در نیاز به سرمایش واکسن‌ها نهفته است. شرکت مدرنا مدعی است که واکسن پیشنهادی این شرکت می‌تواند در برابر کرونا محافظت ایجاد کند و همچنین می‌تواند به مدت ۳۰ روز در یخچال معمولی نگهداری شود.این در حالی است که واکسن رقیب این شرکت نیاز به سرمایش شدید داشته و باید در یخچال‌های ویژه‌ای نگهداری شود.

این شرکت که به تازگی نتایج کارآزمایی بالینی خود را منتشر کرده، ادعا می‌کند که واکسن این شرکت ۹۴٫۵ درصد موثر است، این در حالی است که شرکت‌های دارویی فایزر و بیون تک تقریبا اثربخشی مشابهی را درباره واکسن پیشنهادی خود گزارش کرده‌اند

بر اساس گزارش یک شنبه ستاد فناوری نانو، هر دو واکسن مبتنی بر mRNA هستند. هر چند که شرکت مادرنا داده‌ها را به‌صورت کلی منتشر کرده، اما جزئیات بیشتری نسبت به رقبای خود ارائه داد. به ویژه، این شرکت اطلاعات جمعیتی داوطلبان را در تجزیه و تحلیل موقت به اشتراک گذاشته است.

این داده‌ها شامل تعداد افراد گروه‌های پر خطر، مانند بزرگسالان بالای ۶۵ سال و تنوع نژادی داوطلبان بوده است. همانند شرکت فایزر، شرکت مادرنا نیز اعلام کرده است که در این برنامه به هدف اصلی خود در جلوگیری از عفونت رسیده است.

شاید بزرگترین بمب خبری در مورد این واکسن آن باشد که واکسن شرکت مادرنا در دمای ۲ تا ۸ درجه سانتیگراد (۳۶ تا ۴۶ درجه فارنهایت) به مدت ۳۰ روز قابل نگهداری است. این دمایی است که در یخچال معمولی یا محفظه‌های پر از یخ به راحتی به‌دست می‌آید.

از زمان شیوع کرونا در جهان تا کنون ۵۸ میلیون و ۶۳۲ هزار و ۶۲۴ نفر آلوده شده اند که از این میزان یک میلیون و ۳۸۸ هزار و ۹۲۶ نفر جان باخته و ۴۰ میلیون و ۵۸۷ هزار و ۳۱۴ نفر بهبود یافته اند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کرونا فایرز واکسن کرونا شرکت مادرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۶۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، بازار حبوبات بیش از دو سال است که نوسان قیمت داشته و امسال تنها نخود است که تغییر قیمت زیادی نداشته است.

سال گذشته که تولید نخود کم بود و نرخ آن در بازار افزایشی شد برخی کشاورزان را به این سو هدایت کرد که نخود بکارند. از آنجا که تولید محصول در حوزه کشاورزی بدون برنامه انجام می‌شود و کشاورزان بر اساس رصد ساده بازار مبادرت به کشت محصولی می‌کنند معمولاً هر ساله با پدیده کم‌بود و بیش‌بود محصولات رو به رو هستیم.

سال گذشته کشور کمبود نخود را تجربه کرد و امسال با مازاد تولید رو به رو هستیم که اجازه صادرات هم ندارد. از این رو در حالی که هر کیلو گرم نخود در بازار بین ۶۵ تا ۷۲ هزار تومان به فروش می‌رسد نرخ انواع لوبیاچیتی، قرمز و سفید بالای ۱۰۰ هزار تومان قیمت گذاری شده است.

ناصر مرادی، رئیس شورای ملی نخود و عضو هیأت مدیره انجمن حبوبات ایران پیش تر به مهر گفته بود، صادرات نخود در طول این سال‌ها با توجه به میزان تولید بین ۱۰ تا ۲۰ هزار تن در سال بود. سال ۱۴۰۲ با توجه به بهبود قیمت حبوبات از جمله نخود کشاورزان مبادرت به کشت بیشتر انواع حبوبات کردند. همچنین بارش خوب و نبود آفت آمار تولید را دو برابر کرد. همچنین مساله دیگر نرخ دلار بود. نخود ایرانی با توجه به خوش طعمی و کیفیت آن بازار پسند بوده و کشورهایی مانند پاکستان و عراق مشتری آن هستند و سال گذشته ازبکستان و امارات هم اضافه شدند. رشد قیمت حبوبات در بازار جهانی بازار حبوبات کاران را بهبود بخشید.

همچنین بر اساس گزارش گمرک جمهوری اسلامی در ۱۰ ماهه نخست سال گذشته نزدیک به ۷۵ هزار تن نخود از کشور صادر شد.

علیرضا پیمان پاک، قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی در برنامه‌ای تلویزیونی درباره تنظیم بازار حبوبات عنوان کرد، در بازارهای جهانی انواع حبوبات تا ۷۰ درصد افزایش قیمت داشت و از هر تن ۱۱۰۰ دلار به میانگین ۱۷۰۰ دلار رسیده است؛ اما قطعاً با عرضه زیاد، تقویت تولید داخل و دورنمای کاهش قیمت در بازارهای جهانی قیمت حبوبات هم اصلاح خواهد شد.

وی یادآور شد که فصل برداشت جهانی حبوبات از خرداد شروع می‌شود و قیمت‌ها روند کاهشی خواهد داشت.

این مسؤول دولتی اظهار کرد، با تأمین ارز از سوی بانک مرکزی و عرضه فراوان حبوبات قیمت‌ها در بازار تثبیت خواهد شد.

کد خبر 6098247 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • جمع‌آوری واکسن آسترازنکا از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد
  • جمع‌آوری واکسن معروف از بازار
  • جمع‌آوری واکسن معروف از بازار/ عارضه لخته خون ثابت شد
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • واکسن معروف از بازار جهانی جمع شد
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • کشورهای اروپایی با بیشترین تولید ناخالص داخلی
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود