Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - شرکت پتروشیمی پارس در یک ماهه مهرماه خود با فروش 313 هزار تن محصول توانست مبلغ 24 هزار میلیارد ریال درآمد کسب کند.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از بورس امروز؛ شرکت پتروشیمی پارس در یک ماهه مهرماه خود با فروش 313 هزار تن محصول توانست مبلغ 24 هزار میلیارد ریال درآمد کسب کند. در این بین محصول اتان که بیشترین مقدار فروش را در مهرماه به خود اختصاص داده است، درآمد 6 هزار میلیارد ریالی را برای شرکت به ارمغان آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید توجه کرد در حال حاضر 47 درصد این گاز توسط پتروشیمی ها تأمین میشود که 1,550 هزار تن آن در سال توسط پتروشیمی پارس تولید و عرضه میگردد.
جایگاه ویژه «استایرن منومر» در درآمد فروش
محصول استایرن منومر که دومین محصول اصلی این شرکت است به دلیل اینکه عمده بازار داخل آن (86 درصد) توسط شرکت پتروشیمی پارس تأمین می‌شود، در یک ماهه مهرماه با فروش 51 هزار تن درآمد 6.2 هزار میلیاردی را برای «پارس» ایجاد کرد. این درحالی است که محصول بوتان در بین فرآورده‌های این شرکت کمترین میزان تولید به رقم 7.6 هزار تن را از آن خود نمود و درآمد میلیارد ریالی را در پی داشت. همچنین پرپان تولیدی «پارس» در یک ماهه مهرماه با 97 هزار تن فروش، مبلغ 7.9 هزار میلیارد ریال را وارد شرکت نمود.
با وجود اینکه بازار دو محصول پرپان و بوتان تنها توسط پتروشیمی پارس تأمین نمی‌شود، اما حدود 39 درصد کل عرضه و فروش این دو محصول در داخل کشور به وسیله تولیدات «پارس» تأمین می‌گردد. در 6 ماهه ابتدای سال نیز، محصول اتان رتبه اول تولید را به خود اختصاص داد و با فروش 759 هزار تن درآمد 25 هزار میلیارد ریالی را وارد شرکت نمود.
میزان فروش استایرن منومر نیز در این دوره حدود 308 هزار تن بوده است که مبلغ 27.2 هزار میلیارد ریالی را ایجاد کرد. باتوجه به اینکه حجم کل فروش محصولات «پارس» 6 ماهه نخست سال جاری حدود 1 میلیون و 948 هزار تن می‌باشد، شاهد کسب درآمد حاصل از فروش 94.5 هزار میلیارد ریالی برای پارس هستیم. لذا همان طور که مشخص است، عمده تولیدات «پارس» به نصف بودجه بندی سالانه رسیده‌اند. لذا میزان تولید کل 6 ماهه که حدود 2,072 هزار تن می‌باشد، تقریباً نیمی از برنامه سالانه را محقق کرده است.
برنامه «پارس» برای توسعه ظرفیت عملیاتی
در کنار فعالیت تولیدی، «پارس» برای حفظ جریان تولیدی خود با مطالعاتی بر بخش‌های اصلی تولید همچون متان، بنزن و استایرن منومر به دنبال شناسایی موانع تولید و رسیدن به حداکثر ظرفیت اسمی برنامه‌ریزی شده است. لذا در حال حاضر در کنار رفع موانع تولید فعلی و بهبود عملکرد کنونی، برنامه خود را در جهت تحقق ظرفیت اسمی و حداکثر بهره برداری از شرایط فعلی خوراک، یوتیلیتی و .. است.
در کنار این موفقیت‌های فروش برای شرکت پتروشیمی پارس، در بازار سهام نیز رتبه دفعات معامله روزانه در 3 ماهه گذشته این شرکت 163 و رتبه ارزش معاملات در 3 ماهه گذشته 113 بوده است که حاکی از قدرت نقدشوندگی خوبی برای شرکت می‌باشد؛ چراکه در 3 ماهه گذشته میانگین دفعات معامله این سهم 1,204 مرتبه در روز با ارزش 170 هزار میلیارد ریال بوده است. از آنجا که «پارس» از نیمه شهریورماه سال گذشته توسط «صندوق خلیج فارس» بازارگردانی شده است، قدرت نقدشوندگی سهام افزایش یافته است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هزار میلیارد ریالی شرکت پتروشیمی پارس هزار میلیارد ریال میلیارد ریالی استایرن منومر هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۸۴۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز

به گزارش جام جم آنلاین،مدیر عامل شرکت پتروشیمی شیراز پتروشیمی شیراز گفت: سهم تولید و فروش محصول اوره در بین شرکت‌های اوره ساز در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به خوبی نشان دهنده رشد سهم پتروشیمی شیراز در این زمینه است و این روند نشان می‌دهد که سهم تولید اوره پتروشیمی شیراز در سال ۱۴۰۲ در بین اوره ساز‌های کشور ۲۵ درصد و سهم فروش این شرکت نیز به ۲۵ درصد رسیده است.
به گفته احمدرضا حیدرنیا افزون بر یک میلیون و ۷۸۶ هزار تن انواع محصولات طی ۶ ماه نخست ۱۴۰۲ در این پیتروشیمی تولید شده بود که از این میزان،۸۴۳ هزار تن مربوط به تولید اوره بوده است.
شرکت پتروشیمی شیراز دومین اوره ساز بزرگ کشور محسوب می‌شود و در این شرکت انواع محصولات شامل اوره، اسید نیتریک، نیترات آمونیوم، متانول، آرگون و کود مایع تولید می‌شود.
حیدرنیا افزود: این افزایش نشان دهنده افزایش توان تولیدی و ارتقای کیفیت محصولات پتروشیمی شیراز است که منجر به افزایش سهم این شرکت در بازار داخلی و خارجی شده است.
وی همچنین به پیشرفت قابل توجه پروژه‌های توسعه‌ای علاوه بر افزایش تولید، اشاره و در این خصوص نیز خاطرنشان کرد: پروژه ساخت کارخانه تولیدی کیسه که از اسفند ۱۴۰۱ آغاز شده است، تا پایان سال ۱۴۰۲ به پیشرفت ۲۲ درصدی رسید.
حیدرنیا گفت: این پروژه با هدف بومی‌سازی و استفاده از حداکثر توان تولید داخل در حال اجرا است و انتظار می‌رود با بهره‌برداری از آن، گامی دیگر در راستای تحقق اهداف خودکفایی کشور برداشته شود.
حیدرنیا به صرفه جویی ارزی حاصل از بومی‌سازی توری‌های کاتالیست پلاتین-رودیوم در پتروشیمی شیراز هم اشاره کرد و این موضوع را گامی مهم در راستای خودکفایی صنعت پتروشیمی کشور و تحقق ایران قوی برشمرد.
او اضافه کرد: اسید نیتریک به عنوان ماده اولیه در تولید نیترات آمونیوم، یک محصول کاملاً راهبردی در صنایع مختلف است و بومی‌سازی کاتالیست توری‌های پلاتین-رودیوم، استمرار تولید این محصول را تضمین و کشور را از وابستگی به منابع خارجی بی‌نیاز می‌کند.

دیگر خبرها

  • سقوط بزرگ فروش چین در انتظار اپل
  • مدل‌های جدید رنو بازار را می‌گیرد؟
  • پیش‌بینی‌های ناامیدکننده فروش آیفون در چین
  • افزایش ۱۸ درصدی تولید پتروشیمی ارومیه در ۱۴۰۲
  • کاهش درآمد استارباکس به دنبال تحریم‌های ضدصهیونیستی
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • رشد ۱۰۴ درصدی تولیدات پتروشیمی شیراز
  • افزایش ۱۰۴درصدی تولید پتروشیمی شیراز در ۱۴۰۲
  • انصاری نیک: «خلیج فارس» هویت ایران و یکی از پایه های قدرت تمدنی کشور است/ غرب نمی خواهد در منطقه امنیت برقرار باشد، زیرا امنیت ضامن توسعه است
  • هزینه‌ها کلانی که هوش مصنوعی روی دست مایکروسافت می‌گذارد