Web Analytics Made Easy - Statcounter

خسرو کیانی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: از این مبلغ ۱۷۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی ارزان‌قیمت و ۷۰ میلیارد ریال کمک‌های بلاعوض است. 
وی افزود: نرخ سود تسهیلات بانکی برای بازسازی ساختمان‌های مسکونی خسارت‌دیده از خسارت‌های حوادث سال‌جاری در روستاهای استان چهار درصد و کارمزد این وام در مناطق شهری 6 درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کیانی تصریح کرد: برای بازسازی هر ساختمان مسکونی خسارت‌دیده از خسارت‌های حوادث سال‌جاری در شهرهای استان ۵۰۰ میلیون ریال و در روستاها ۴۰۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی پرداخت می‌شود.
وی یادآور شد: همچنین به‌ازای هر واحد مسکونی خسارت‌دیده از حوادث سال‌جاری در شهرها ۱۵۰ میلیون ریال و در روستاها ۱۰۰ میلیون ریال کمک بلاعوض برای ساخت، متناسب با پیشرفت فیزیکی  پرداخت خواهد شد.
سرپرست اداره‌کل مدیریت بحران استانداری چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: تسهیلات بانکی ارزان‌قیمت برای احداث افزون‌بر ۳۰ واحد مسکونی شهری و بیش از ۱۷۰ مسکن روستایی واجد شرایط پرداخت می‌شود.
وی گفت: افزون‌بر ۲۰۰ خانوار از خسارت‌دیدگان  در بخش لوازم خانگی حوادث سال‌جاری در استان تا سقف ۱۵۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی با کارمزد چهار درصد به‌ازای هر خانوار برای خرید لوازم خانگی متناسب با برآورد خسارت توسط دستگاه متولی پرداخت می‌شود.
کیانی تاکید کرد: به‌ازای تعمیر هر واحد مسکونی خسارت دیده  شهری و روستایی به شرط داشتن حداقل های ایمنی فنی تا سقف ۱۵۰ میلیون ریال تسهیلات بانکی چهار درصد متناسب با برآورد خسارت وارده پرداخت خواهد شد.
وی افزود: تسهیلات بانکی ویژه تعمیر مسکن‌های شهری و روستایی برای ۳۷۸ واحد اختصاص می‌یابد.
به گزارش ایرنا، در نیمه نخست سال‌جاری ۳۹ حادثه منجر به خسارت ثبتی شامل ۱۱ مورد آتش‌سوزی، سه مورد برف و کولاک، هشت مورد تگرگ، یک مورد تندباد، پنج مورد زمین‌لرزه با بزرگی بیشتر از سه درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر)، سه مورد سرمازدگی و یخبندان، شش مورد سیل و یک مورد آذرخش در چهارمحال و بختیاری رخ داده که در سامانه سما ثبت شده است.
این تعداد حادثه ثبتی در مدت مشابه سال قبل ۶۸ مورد بوده که در سال‌جاری ۴۳ درصد کاهش داشته است.
چهارمحال و بختیاری جزو استان‌های حادثه‌خیز در کشور به‌شمار می‌رود.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی افزون بر ۹۷۹ هزار نفر است.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی توسعه ایران حوادث طبیعی چهارمحال وبختیاری اختصاصی ایرنا توسعه روستایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی توسعه ایران حوادث طبیعی چهارمحال وبختیاری اختصاصی ایرنا توسعه روستایی تسهیلات بانکی توسعه ایران حوادث طبیعی چهارمحال وبختیاری اختصاصی ایرنا توسعه روستایی اخبار کنکور چهارمحال و بختیاری ریال تسهیلات بانکی مسکونی خسارت دیده حوادث سال جاری میلیون ریال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۹۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان

به گزارش جام جم آنلاین، حسین ظفری در خصوص هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای روزهای دوشنبه ۱۷ اردیبهشت و سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت در برخی از استان‌های کشور اعلام کرد: برای روز دوشنبه استان‌های آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، کردستان، کرمانشاه، اردبیل، گیلان، زنجان، لرستان، کهگیلویه و بویراحمد، نیمه غربی چهارمحال و بختیاری، ایلام، شمال و شرق خوزستان، جنوب مرکزی، جنوب همدان و ارتفاعات و دامنه استانهای مازندران، تهران و البرز تحت تاثیر هشدارهای نارنجی هستند.

معاون پیشگیری و کاهش خطرپذیری سازمان مدیرت بحران کشور برای روز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت نیز برای استان‌های شمال آذربایجان شرقی، شمال و غرب آذربایجان غربی، دامنه ارتفاعات استانهای تهران، البرز، مازندران و گیلان، لرستان، نوار غربی چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویراحمد، غرب کردستان، غرب کرمانشاه، نیمه شمالی ایلام و شمال شرق خوزستان، اردبیل هشدار سطح نارنجی را صادر کزد.

در ادامه این عضو شورای عالی مدیریت بحران کشور اختلال در سفرها، کاهش دید، لغزندگی جاده‌ها، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی، صاعقه، رخداد تگرگ، خسارت به سازه‌های موقت از جمله بنرها، داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و اختلال در ناوگان حمل و نقل، در مناطق مستعد گرد و خاک محلی، در نواحی کوهستانی احتمال سقوط سنگ و خسارت به محصولات زراعی و باغی را برای استان‌های ذکر شده پیش بینی کرد.

ظفری در پایان پرهیز از سفرهای غیرضروری، عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها، پرهیز از فعالیت‌های کوهنوردی، خودداری از چرای دام و تردد عشایر در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، با توجه به احتمال رخداد تگرگ اتخاذ تمهیدات لازم جهت جلوگیری از خسارت به بخش کشاورزی را به مردم استان‌های درگیر با این سامانه را توصیه کرد.

دیگر خبرها

  • ۶۴۰ هکتار از باغ‌های چهارمحال‌ و بختیاری دچار سرمازدگی شد
  • ۶۴۰ هکتار از باغات چهارمحال‌ و بختیاری دچار سرمازدگی شدند
  • خسارت به ۳۵۰ خانواده در جریان بارش‌های اخیر
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • تشکیل ستاد مدیریت بحران در سازمان امور عشایر
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • جاده مواصلاتی قرح به گوشکی نیازمند تامین اعتبار است
  • خسارت بارندگی به عشایر ۳۰ میلیارد ریال برآورد شد