Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام جم آنلاین»
2024-05-05@03:49:42 GMT

شیوه برخورد با شوهر بی مسوولیت

تاریخ انتشار: ۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۰۶۹۹۳۷

شیوه برخورد با شوهر بی مسوولیت

شیوه برخورد با شوهر بی مسوولیت

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از بیتوته ، از کنار بی مسوولیت بودن همسرتان به آسانی عبور نکنید و روی این رفتار ناپسند وی سر پوش نگذارید بلکه با پیدا کردن راهی درست تلاش کنید رفتار وی را تصحیح نموده و او را به فردی مسئوليت پذير تبدیل نمایید چنانچه امروز این مشکل را برطرف نکنید در آينده با مشکلات زيادي در تربیت فرزندان خود رو به رو خواهید شد پس بهتر است همین امروز به فکر حل مشکل باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صبور باشید

در وهله نخست تلاش کنید با این مسئله کنار بیائید و اجازه دهید گذر زمان شما را به هدف تان نزدیک تر سازد. البته گذر زمان، لازم است صبری فعال داشته باشید نه صبر منفعل. منظور ازصبر فعال، صبری است که شما را وادار می کند، بجای بی توجهی به این مساله و یا دست رو دست گذاشتن به حل مشکل تان بپردازید. به عبارت ديگر صبورانه رفتار کنید و برای خارج شدن از این شرایط، بطور مستمر و بی وقفه تلاش کنید.

چنانچه میخواهید مسوولیت پذیری را به همسرتان بیاموزید، نباید مدام همه کارهایی که بر عهده دیگری است، انجام دهید.

خانواده تان را به قطع فرآیند حمایتگری دعوت کنید

متأسفانه دسته ای از اشخاص برای حل هر مشکلی مدام نخستین داوطلب هستند و فرصت همکاري و ایفای نقش را از همسر خود می گیرند؛ چون معتقد هستند وقتی که با فردی غیر قابل اتکاء درگیر هستند ناگزیرند تا نقش« والد» را برای وی ایفا کنند.

این کار سبب می شود تمام مسوولیت زندگی مشترک به عهده شخص داوطلب منتقل شود و طرف مقابل طبیعتا به نوعی بی مسئولیتی برسد.

بسياري از خانواده ها بدون شناخت خصلت های شخص بی مسوولیت، بسرعت وارد عمل میشوند و برای حمایت از فرزند خود در مقابل شخص بی مسوولیت اقدام به حمایت های مالی و اقتصادی فراوان می کنند. حمایت« والدانه» از شخص بی مسوولیت به چرخه بی مسئولیتی وی دامن خواهد زد و در پایان شما احساس فریب خوردگی و عصبانیت را تجربه خواهید کرد.

وظایفش را انجام ندهید

چنانچه می بینید که همسرتان تمایل چندانی به برعهده گرفتن مسئولیت های خود ندارد، به هیچ وجه شما عهده دار وظیفه های وی نشوید. به طورمثال با اضافه کار تلاش در جبران کاهش درامد خانواده نکنید. لازم نیست به وی بگویید که میخواهید وی را متنبه کنید. کافی است تنها به وی یادآوری کنید که توانایی های شما محدود است و امکان این که جای او را در خانه پر کنید، ندارید!

پرتوقع نباشید

در پایان اگر می بینید علی رغم کوشش های شما برای هل دادن همسرتان به طرف جلو و البته کوشش های وی ولی هنوز فاصله زيادي بین آنچه شما انتظار دارید با آنچه همسرتان عمل می کند وجود دارد ، و به موضوعی بسیار مهم فکر کنید؛ این که آیا این شما نیستید که از همسرتان بيش از اندازه توقع دارید؟

بگذارید همسرتان عواقب کارهایش را به عهده بگیرد

در برخورد با افردی که مسئوليت پذير نیستند، باید به آنها مهلت دهید تا با عواقب کارهایشان روبرو شود. برای این منظور به او مسوولیت هایی را واگذار کنید و هنگامی که او در انجام آنها کوتاهی می کند تبعات کارهایش را گردن نگیرید.

به عنوان مثال هنگامی که از همسرتان میخواهید ، فرزندتان را از مدرسه به منزل بیاورد وانجام این کار را فراموش می کند، به جای وی از فرزندتان عذر خواهی نکنید. تا هنگامی که خود همسرتان با پیامد اعمالش روبرو نشود به رفتارهای بی مسئولانۀ خود ادامه خواهد داد. مراقبت باشید که بعد از دعوا با همسرتان بر سر این مسئله، اشتباهات بیشتری را تکرار نکنید.

از برچسب زدن حذر کنید

استفاده از عباراتی مانند« تو اصلاً وظیفه شناس نیستی»،« مدام از زیر بار مسوولیت فرار می کنی»،« بخور و بخواب عادت توست» و... گرهی از مشکلات شما باز نمی کند، بلکه کاربرد مکرر همین عبارات به اصطلاح تأدیب کننده و مواخذه گر سبب می شود همسرتان بیش از پیش در نقش خویش فرو رود و به خود بقبولاند که شخص بی مسئولیتی است و در قبال وظایف محول شده چاره ای جز حس ناتوانی و عجز ندارد.

چنانچه حس می کنید، نتوانسته اید با حرف های خود مسوولیت پذیری همسرتان را ارتقاء دهید، بهتر است در جوی دوستانه تعریف روشنی از مسوولیت پذیری وی برایش ارائه دهید و کاملاً توضیح دهید که انتظار شما از یک همسر مسئوليت پذير چیست و برای تحقق آنچه باید انجام دهد. البته با انصاف باشید و انتظاراتتان را تعدیل کنید.

مشاوره بگیرید

گاهی لازم است با شرکت در جلسات روان درمانی، زوج درمانی و خانواده درمانی دلیل اصلی این مشکل را ریشه یابی کنید و با بهره گیری از کمک های تخصصی در جهت رفع آن برآئید.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: همسر بیخیال بی مسوولیت خانواده بی مسوولیت شخص بی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۶۹۹۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی بانوان مهابادی با شیوه‌های جدید طبخ آبزیان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مهاباد،سرانه مصرف ماهی برای هر فرد در ایران ۱۲ کیلوگرم در سال است. از سویی آمار‌ها نشان می‌دهد در کشور‌های توسعه یافته هر فرد بین ۳۰ تا ۳۵ کیلوگرم در سال از آبزیان استفاده می‌کند.

 کارشناسان معتقدند علاوه بر قیمت و تنوع ماهی، آشنایی با نحوه پخت آن هم در میزان مصرف آبزیان موثر است. به همین منظور دوره آموزشی طبخ ماهیان در مهاباد برگزار شد.  

بررسی مشکلات پرورش‌دهندگان ماهی و همچنین حمایت‌های تسهیلاتی در این حوزه از دیگر موضوعات مطرح شده در این کارگاه آموزشی بود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

دیگر خبرها

  • فیلمی از شیوه انتقال آذوقه به عشایر محاصره شده در سیل
  • زن و شوهر مفقود شده در کوه توسط پلیس کوهبنان نجات یافتند
  • خلاقیت در شیوه‌های آموزشی در کلاس درس یک معلم قمی
  • آشنایی بانوان مهابادی با شیوه‌های جدید طبخ آبزیان
  • عکسی نایاب از شیوه حمل و نقل جنازه مردم در دوره قاجار
  • تصویری نایاب از شیوه حمل جنازه در دوره قاجار + عکس
  • طرز پخت سیرابی به شیوه زوج غارنشین افغانی (فیلم)
  • کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!
  • طرز پخت نان بربری به شیوه افغان ها (فیلم)
  • فرآیند پخت نان لواش به شیوه استانبولی