Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بخش مراقبت‌های ویژه کودکان بیمارستان اکبر مشهد با اشاره به بستری روزانه حدود ۶ تا ۱۰ کودک مبتلا به کرونا در این بیمارستان گفت: بیمارستان اکبر مرکز کودکان کرونایی در استان است و به‌جز مشهد، از شهرستان‌ها هم کودکان کرونایی به این بیمارستان منتقل می‌شوند و تخت‌ها نسبتا پر هستند.

به گزارش قدس آنلاین، دکتر غلامرضا خادمی اظهار کرد: روزانه حدود ۶ تا ۱۰ کودک را با عنوان بیمار کرونایی در بیمارستان اکبر بستری می‌کنیم و کودکانی نیز هستند که با بیماری‌های دیگری در بیمارستان بستری شده یا به طور مثال به علت نبود زمان قبل عمل بیمار، در حین یا بعد عمل جراحی از آن‌ها تست گرفته شده و جواب آن مثبت بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پزشک اطفال ادامه داد: ما در این بیمارستان دو بخش داریم؛ یک بخش برای کودکان کرونایی که بدحال نیستند و بخش دیگر آی‌سی‌یوی کرونا است که در آن کودکان وضعیت نگران‌کننده‌ای داشته و تحت مراقبت ویژه‌ قراردارند. این کودکان اغلب به سندروم  MIS-C (سندروم التهابی چندگانه در کودکان) مبتلا هستند که در آن کودک با شوک و درگیری‌های قلبی، کلیوی و کبدی مواجه بوده و این موضوع در ارتباط‌ مستقیم با کروناست؛ حتی اگر تست آن‌ها  منفی باشد.

وی افزود: خوشبختانه اکثر کودکان بهبود می‌یابند اما آنها نیاز به مراقبت بیشتر، داروها و درمان پیشرفته دارند و با دقت تمام باید وضعیت آن‌ها کنترل شود. بیمارستان اکبر مرکز کودکان کرونایی در استان است و به‌جز مشهد، از شهرستان‌ها هم کودکان کرونایی به این بیمارستان منتقل می‌شوند و تخت‌ها نسبتا پر هستند.

کاهش سن کودکان مبتلا به کرونا/ متوسط سن کودکان مبتلا ۵ تا۱۰ سال است

خادمی خاطرنشان‌کرد: متوسط سن کودکانی که درگیر کرونا می‌شوند به تدیج درحال کاهش است و درحال حاضر سن آن‌ها بین ۵ تا۱۰ سال است. برخلاف بزرگسالان که علائم تنفسی دارند، اکثرکودکان با شوک همراه با سندروم MIS-C (سندروم التهابی چندگانه در کودکان) به بیمارستان مراجعه می‌کنند ولی بعضی از آن‌ها نیز با علائم خفیف مثل تب و تنگی‌نفس و اسهال‌واستفراغ در بخش بیماران کرونایی تحت مراقبت هستند که اکثر آن‌ها بهبود می‌یابند اما آمار مرگ‌ومیر ناشی‌از سندروم MIS-C (سندروم التهابی چندگانه در کودکان) بین ۱۰ تا ۱۵ درصد است.

پیک ابتلا به کرونا در کودکان دو هفته بعد از بازگشایی مدارس اتفاق افتاد

رئیس بخش مراقبت‌های ویژه کودکان بیمارستان اکبر مشهد در پاسخ به این سوال که آیا میزان ابتلاء کودکان به کرونا هم درحال حاضر افزایش پیدا کرده‌است؟، گفت: با گذشت دو هفته از بازگشایی مدارس، پیک کرونا در کودکان ما اتفاق افتاد که درحال حاضر به نظرمن آن پیک ثابت مانده و خوشبختانه بیشتر نشده‌ است.

وی افزود: اکثر کودکان در مخاط تنفسی بینی‌شان کلونیزه کرونا هستند، به همین دلیل ما تاکید بر روی مدرسه نرفتن آن‌ها داشتیم زیرا خیلی سریع ویروس دربین آن‌ها منتشر می‌شود.

خادمی در مورد نشانه‌های ابتلاء کودکان به کرونا خاطرنشان‌کرد: علائم اصلی کرونا در کودکان خفیف بوده و درحد تب جزئی، دل‌درد، اسهال واستفراغ، بی‌حالی و به صورت سرماخوردگی ساده و یا در اکثر مواقع کاملا بی‌علامت است. اگر میزان درگیری زیاد باشد کودکان به سندروم MIS-C (سندروم التهابی چندگانه در کودکان) و مشکلات قلبی یا بیماری کاوازاکی که از کرونا ناشی می‌شود، دچار می‌شوند. خود بیماری کرونا برای کودکان کم خطر است ولی در اپیدمی که این بیماری‌ها به وجود می‌آید خطرناک‌تر می‌شود؛ حتی اکثر آن‌ها درحین بیماری دچار سندروم نمی‌شوند و حدود سه هفته بعد این اتفاق برایشان رخ می‌دهد.

این متخصص کودکان در پاسخ به این سوال که میزان سرایت کرونا از کودکان به بزرگسالان بیشتراست یا بالعکس افزود: در مجموع از نظر آماری، میزان سرایت کودکان به بزرگسالان کمتر است و بیشتر بزرگسالان کرونا را به کودکان انتقال می‌دهند.

کرونا در کودکان عجیب‌وغریب و فریبنده است

وی خاطرنشان کرد: کرونا در کودکان عجیب‌وغریب و فریبنده است. اکثر اوقات اصلا نشانه‌ای از کرونا در کودکان دیده نمی‌شود و آنها صرفا برای عمل جراحی یا مشکل دیگری مراجعه می‌کنند، حتی در بخش آی‌سی‌یوی غیرکرونایی بستری می‌شوند ولی پس‌ از آن کرونا در آن‌ها نمود پیدا می‌کند. این مسئله کار همکاران مارا سخت‌تر می‌کند. حدود ۴۰ درصد از متخصصان اطفال و اعضای هیئت علمی ما به کرونا مبتلا شده‌اند تا جایی که بعضی از آن‌ها دو تا سه بار هم درگیر این بیماری بوده‌اند.

رئیس بخش مراقبت‌های ویژه کودکان بیمارستان اکبر مشهد بیان کرد: دستوراتی که پرستاران برای مراقبت از کودکان می‌گیرند بسیار زیاد و دقیق است و این خستگی بیشتری را به همراه دارد، اما همکاران و پرستاران ما تقریبا هیچ امتیاز ویژه‌ای نسبت به بقیه ندارند. اگر به کودکان توجه بیشتری داشته باشیم آمار مرگ‌ومیر ما خیلی کاهش می‌یابد و در صورت بی‌توجهی این آمار افزایش می‌یابد.

منبع: ایسنا

انتهای خبر/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا در کودکان بیمارستان اکبر کودکان کرونایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۰۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲/۵ ساله

دکتر امیر حسابی  رییس بیمارستان فوق تخصصی کودکان بندرعباس افزود: ظهر امروز، شنبه ۸ اردیبهشت‌ماه، طی یک عمل جراحی تومور ۱۴ سانتی‌متری از کلیه کودک ۲٫۵ ساله در بیمارستان کودکان بندرعباس خارج شد.

دکتر حسابی اظهار کرد: این عمل از بزرگ‌ترین اعمال جراحی کودکان است که پیش از این هم در بیمارستان کودکان بندرعباس انجام شده و تمامی موارد موفقیت‌آمیز بوده است.

دکتر سعیده مجیدی، فوق تخصص جراحی اطفال که انجام این عمل جراحی را برعهده داشت، گفت: دختربچه ۲/۵ ساله، ۲هفته پیش متوجه برآمدگی در شکم شده بود که بررسی‌ها نشان داد، توموری حدودا ۱۴ سانتی‌متری در کلیه چپ این کودک وجود دارد.

وی افزود: این تومور از نوع بدخیم بود که باید به طور کامل برداشته می‌شد، خوشبختانه عمل جراحی بیمار به‌خوبی انجام شد و حال عمومی کودک مساعد است.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • جراحی تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲ ساله بندرعباسی
  • خارج کردن تومور ۱۴ سانتی از کلیه کودک ۲/۵ ساله
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • فیلم | کلنگ بیمارستان مادر و کودک بجنورد بر زمین خورد
  • ۴۲ هزار کودک سرطانی در «محک» در حال درمان هستند
  • لوسمی رایج‌ترین سرطان کودکان/ ۶۵ تا ۷۰ درصد کودکان مبتلا به سرطان در ایران درمان می‌شوند
  • سندروم استکهلم در مدارس ابتدایی/ کودک آزاری مدرن: تلقین حس ناکافی بودن!
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • نارضایتی از بیمارستان کودکان در قم
  • شناسایی ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور