Web Analytics Made Easy - Statcounter

در قسمت‌های قبلی از برنامه «سلام، صبح بخیر» ضعف‌های مشهودی وجود داشت که این بار این مورد بیشتر از قبل توی ذوق می‌زند. در یکی از بخش‌های برنامه، دانیال غفارزاده که با برنامه «خنداونه» تا حدودی چهره شده، به موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس رفت و گزارشی میدانی تهیه کرد. غفارزاده که مشخص است سابقه گزارشگری ژورنالیستی ندارد، به ضعیف‌ترین شکل ممکن آیتمی با این اهمیت را هدر داد تا بیش از پیش مشخص شود بسیاری از برنامه‌های تلویزیونی برنامه و نظارت درستی جهت بالا بردن کیفیت محتوایی‌شان ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غفارزاده در این قسمت برنامه که می‌توانست گل برنامه هم باشد، زحمت یک جست‌وجوی ساده یا کمی مطالعه درباره دفاع مقدس را به خود نداده و با توشه‌ای خالی به موزه رفت و سعی کرد با راه رفتن و گفتن چند جمله سر و ته ماجرا را هم بیاورد. بیشترین زمان این قسمت، به تصاویری از راه رفتن غفارزاده گذشت و گزارش بدون ارائه هیچ نریشنی مشتی تصاویر نشان داد که همه آن‌ها در فضای مجازی به وفور یافت می‌شود. قسمت‌هایی که غفارزاده مجبور به صحبت می‌شود، تنها توضیح واضحات است و اگر حرفی هم نمی‌زد، اتفاق خاصی نمی‌افتاد.

گزارشگر در این قسمت، چند کلمه درباره چیزهایی که می‌بیند می‌گوید و بدون اضافه کردن اطلاعی از آن صحنه رد می‌شود، به عنوان مثال وقتی غفارزاده روی پل شناور بعثت قرار می‌گیرد، می‌گوید که این پل مثل زمان جنگ شناور است! در صورتی که با اندکی تحقیق و پژوهش می‌توانست دریایی از این شاهکار مهندسی رزمندگان به بینندگان ارائه بدهد یا در جای دیگری، تاریخ عملیات بزرگ کربلای ۵ را از روی دیوار می‌خواند و می‌گوید کربلای ۵ جزو عملیات‌های موفقیت‌آمیز ما بوده است!

گزارشگر در اینجا با دیدن نام این عملیات غرورآفرین هیچ اطلاعات دیگری ندارد که بدهد و با گفتن چند جمله کارش را تمام شده می‌داند. این سطح از کار رسانه‌ای، اوج ضعف و ناتوانی سازندگان یک برنامه تلویزیونی را نشان می‌دهد. اگر سازندگان برنامه، سختگیرتر بودند و باری به هر جهت برنامه نمی‌ساختند، قطعاً باید جلوی پخش چنین گزارش ضعیفی را می‌گرفتند، اما چون ساخت برنامه‌هایی با کیفیت بالا خیلی برای سازندگان برنامه‌های تلویزیونی اهمیتی ندارد، شاهد پخش چنین برنامه‌های ضعیف و کم‌محتوایی هستیم.

تماشای چنین برنامه‌هایی نشان می‌دهد که تا چه اندازه جای تیم‌های حرفه‌ای و باسواد در گروه‌های تلویزیونی خالی است و چگونه افرادی که تخصصی در یک رشته ندارند، به راحتی در جایی که به آن‌ها مربوط نیست، فعالیت می‌کنند.

۲۴۱۲۴۱

کد خبر 1458616

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: برنامه های تلویزیونی تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۰۵۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نکوداشت یک پژوهشگر موسیقی در فرهنگسرای ارسباران

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی فرهنگسرای ارسباران، ویژه‌برنامه «میر عشق» به مناسبت زادروز میرعلیرضا میرعلینقی مورخ، پژوهشگر، روزنامه‌نگار، تحلیلگر و منتقد موسیقی دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ساعت ۱۸ در فرهنگسرای ارسباران برگزار می‌شود.

سخنرانی، پخش فیلم و اجرای موسیقی بخش‌های مختلف این برنامه است که با حضور استادان، پیشکسوتان و هنرمندان عرصه موسیقی برگزار می‌شود.

میرعلیرضا میرعلینقی (زاده ۸ اردیبهشت ۱۳۴۵ در تهران) سنتور را نزد مجید کیانی و پیانو را نزد امانوئل ملیک‌اصلانیان و فخری ملک‌پور فرا گرفت و نزد حسینعلی ملاح شیوه‌های نوشتن و نسخه‌شناسی موسیقی را آموخت.

وی یکی از نخستین روزنامه‌نگاران حرفه‌ای حوزه موسیقی به شمار می‌رود که از سال ۱۳۶۵ فعالیت مطبوعاتی دارد و در ده‌ها نشریه به تحلیل رخدادهای موسیقی و نگارش مقالات مشغول است.

مقدمه «ردیف موسیقی ایران برای پیانو» اثر استاد جواد معروفی، موسیقی‌نامه وزیری، کتاب‌شناسی موسیقی ایران، خاطراتی از رفتگان موسیقی، خاطرات جواد بدیع‌زاده و خاطرات هنری میلاد کیایی برخی آثار مکتوب میرعلینقی است.

علاقه مندان برای شرکت در این مراسم می‌توانند به به فرهنگسرای ارسباران واقع در خیابان شریعتی، بالاتر از سیدخندان، خیابان جلفا مراجعه کنند.

کد خبر 6094891 علیرضا سعیدی

دیگر خبرها

  • سری جدید برنامه‌های «مهمانی» و «برمودا» ساخته می‌شود
  • بزرگداشتی برای یک پژوهشگر موسیقی
  • برگزاری نکوداشت یک پژوهشگر موسیقی در فرهنگسرای ارسباران
  • صفحه نخست روزنامه‌های استانی - پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت
  • جروزالم پست: موفقیت 25 درصدی سامانه های پدافندی آمریکا در رهگیری موشک های ایرانی
  • انتقاد دادستان کل کشور از تیترهای صفحه اول بعضی روزنامه‌ها
  • انتقاد دادستان کل کشور از تیترهای صفحه اول برخی روزنامه‌ها
  • تفسیر یک ضرب‌المثل در برنامه تلویزیونی | این ضرب‌المثل درباره افراد متظاهر است | ویدئو
  • جوان: مهدی نصیری «باطن» اصلاح‌طلبان است که «ظاهر» شده
  • شهید مطهری چهره‌ای ماندگار در عرصه جهاد تبیین