Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمدرضا پورابراهیمی» در گفت و گو با خبرنگار سیاسی ایرنا افزود: شرایطی که به واسطه تحریم ها، بیماری کرونا و همچنین محدودیت های ارزی بر اقتصاد کشور تحمیل شد، نشان داد که باید  برای تامین درامدهای پایدار بدون وابستگی به نفت راهکارهای لازم را اتخاذ کنیم.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه برای رسیدن به درآمدهای پایدار باید ساختار بودجه اصلاح شود، عنوان کرد: اگر ساختار بودجه اصلاح نشود، شاهد تداوم مشکلاتی همچون کسری بودجه، استقراض از بانک مرکزی، افزایش حجم نقدینگی، کاهش ارزش پول ملی و شوک های ارزی خواهیم بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورابراهیمی یکی از راه های حل این چالش را مهندسی دارایی های دولت عنوان کرد و افزود: حجم دارایی های دولتی از جمله بانک ها و شرکت ها دولتی دوبرابر و نیم بودجه کل کشور است در حالی که ۶۰ درصد از این شرکت ها و بانک ها زیانده بوده و لازم است برای آنها تصمیم گیری شود.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای با تاکید بر لزوم ساماندهی نظام مالیاتی کشور گفت: این اصلاح از طریق وضع مالیات عایدی بر سرمایه یا مالیات بر مجموع درآمد است که دهک های پایین کشور را دربرنمی گیرد و به افراد با درآمد بالا اختصاص می یابد.

نماینده مردم کرمان ساماندهی بازار سرمایه را از دیگر اولویت های مجلس یازدهم و کمیسیون اقتصادی برشمرد و یادآورشد: بسیاری از مردم بخش مهمی از سرمایه خود از جمله خودرو شخصی و منزل مسکونی را فروخته و در بورس سرمایه گذاری کردند و باید از آنها در این بازار حمایت شود.

وی ادامه داد: در این زمینه علاوه بر ضرورت حمایت از مردم به عنوان اعضای تشکیل دهنده بازار سرمایه، موضوع مهم دیگر اقتصاد کشور است. در واقع اگر بازار دچار مشکل شود جریان توسعه کشور نابسامان خواهد شد.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: بر همین اساس کمیسیون اقتصادی در ماده ۴۵ طرح اصلاح ساختار بودجه، موضوع بهبود بازار سرمایه را در دستور کار قرار داده است.

پورابراهیمی با بیان اینکه در صورت اجرایی شدن این روند شورای ثبات مالی تشکیل می شود، افزود: در حال حاضر شاهد نوعی بخشی نگری در فعالیتهای اقتصادی هستیم و یا شاهد هستیم که در بازار ارز یا بازار سرمایه تصمیمی گرفته می شود که اثربخش نیست در حالی که با اصلاح ساختار بودجه می توان بخشی از هزینه های معاملات را به صندوق تثبیت اختصاص داد.

وی ادامه داد: اگر صندوق تثبت را در همین زمان که بازار سرمایه نیاز به حمایت دارد، تقویت کرده بودیم، بازار سرمایه و بورس به صورت خودکار تنظیم می شد و بر اساس آن علاوه بر حقوقی های حاضر در بورس، شرکت هایی که در بازار سرمایه حضور دارند نیز موظف به بازارگردانی می شدند.

رییس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: در آخرین جلسه ای که با حضور رییس مجلس و برخی از اعضای کمیسیون اقتصادی و برنامه و بودجه برگزار شد، مشکلات و چالش های بازار سرمایه بررسی شد و قرار است گزارش نهایی عملکرد شورای عالی بورس را هم دریافت کنیم. البته اگر وزارت اقتصاد یا سازمان بورس مجوزهایی برای بهبود بازار سرمایه می خواهند باید کمک کنیم این کار انجام شود.

برچسب‌ها وزارت اقتصاد و امور دارایی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم بودجه1400 دولت بانک مرکزی بازار سرمایه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت اقتصاد و امور دارایی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم بودجه1400 دولت بانک مرکزی بازار سرمایه وزارت اقتصاد و امور دارایی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم بودجه1400 دولت بانک مرکزی بازار سرمایه اخبار کنکور رییس کمیسیون اقتصادی مجلس بازار سرمایه ساختار بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۰۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور، گفت: زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ خواهد کرد. - اخبار استانها -

محسن کوشش تبار در گفت‌و‌گو‌ با خبرنگار تسنیم در همدان، در حاشیه برگزاری نمایشگاه اکسپو 2024 با اشاره به تعریف 62 محصول دارای زنجیره ارزش توسط وزارت کشور، اظهار‌ داشت: همدان دارای دو زنجیره ارزش کشمش و سفال است که در این زمینه اقدامات خوبی توسط این استان انجام شده است.

وی افزود: برای زنجیره ارزش افزوده کشمش هدف‌گذاری خوبی انجام گرفته که برای جمعیت بالغ بر 25 هزار نفر اشتغال ایجاد کرده و ما امیدواریم در مدت 4 سال آینده بتواند افزایش 3تا 4 برابری داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی وزیر کشور با بیان اینکه کشمش جز محصولاتی است که در دنیا جذابیت بالایی دارد، بیان کرد: لازم است هم در اصلاح فرآیند تولید و هم در بهره‌وری محصول و بسته بندی آن برنامه ریزی دقیقی انجام شود که بی شک در جی. دی. پی استان همدان اثرگذار است.

سفال شناسنامه استان همدان است

کوشش تبار به سفال به عنوان دیگر زنجیره ارزش استان همدان اشاره کرد و افزود: سفال شناسنامه استان همدان است که همین محصول فرهنگی و هم یک محصول صادراتی به شمار می‌رود.

وی در پایان تاکید کرد: شایسته است تنوع‌یابی، آموزش، بازاریابی و حفظ شرایط فعلی و ارتقا جایگاه صادراتی سفال نیز در استان همدان برنامه‌ریزی و اقدامات جدی صورت گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علی جدی در گفت و گو با قدس: مجلس باید مالیات بر درآمد در مناطق محروم را کاهش دهد
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • اصلاح بند س تبصره ۶ قانون بودجه ۱۴۰۳ چه تاثیری در بهبود وضعیت بازار سرمایه دارد؟
  • اعطای مشوق‌های مالیاتی به تولید در راستای تحقق شعار سال
  • حل نشدن مشکل نرخ تامین مالی برای فعال‌سازی بنگاه‌ها مانع از تحقق جهش تولید است
  • باید ۲۵ درصد به پایه بودجه فرهنگی اضافه شود
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۱۲ لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور
  • زنجیره ارزش گردشگری درآمد پایدار همدان را تضمین‌ می‌کند
  • موافقت مجلس با جدول شماره ۵ درآمد‌های بودجه ۱۴۰۳